Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

giapas έγραψε:Άμα καταλάβαινες θα ήσουν στο αεροπλάνο για το Ισραήλ να κάθεσαι στο πάγκο κι αυτός με nickname loutsos_4 θα έγραφε στο παοκμανια και θα σε έκραζε.

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ποσοι προπονητές πέρασαν από την ομάδα επί εποχή Σαββίδη;
Πόσοι από αυτούς ταίριαξαν στην ομάδα;
Εκτός από τον Ίβιτς κάνεις άλλος , Γκαρσία δεν κρίνεται καθώς ήταν υπηρεσιακός .
Με τα καλά του και τα κακα του ο λουτσεσκου έχει ταιριάξει στην ομάδα.
Έχει πετύχει ότι κανείς άλλος.
Όσο βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ξέρω ότι δουλεύει και δεν κοροϊδεύει αν φερει τίτλους η όχι δεν νομίζω ότι εξαρτάται μόνο από αυτόν.

Υγ. Στη επαγγελματική μου ζωή δεν κερδίζω κάθε χρόνο νταμπλ , δεν είμαι κάθε χρόνο το ίδιο καλός όμως ένας εργοδότης δεν έχει μοναδικό κριτήριο το νταμπλ.

ΣΕ κλειστές άμυνες προτιμω φορ διεισδυτικά που τρέχουν και παίζουν στο χώρο , ο καθενας έχει την οπτική του .

Σκοράρει ο Τόμας και τεζα πολλοί εδώ μέσα...

Αν αποκλειστουμε ...περιττό να. πω τι πάρτυ θα έχουμε εδώ μεσα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Gospi έγραψε:
giapas έγραψε:Άμα καταλάβαινες θα ήσουν στο αεροπλάνο για το Ισραήλ να κάθεσαι στο πάγκο κι αυτός με nickname loutsos_4 θα έγραφε στο παοκμανια και θα σε έκραζε.
Ποσο μου την δινουν τα ποστ με αυτο το υφος. Κι αντε εγω ειμαι ασχετος, ο Λουτσεσκου απο που κι ως που εχει καταταγει στους αλάνθαστους?
Επειδη καθεται αυτος στον παγκο σημαινει και οτι ολες οι επιλογες του εχουν νοημα? Να σου θυμισω πως απο αυτον τον παγκο εχουν περάσει Φριγκερ, Στανογεβιτς, Παρασχος κλπ.
Αλιμονο αν καθε επιλογη τους ηταν υπερανω κριτικης και απαλλαγμενη απο την πιθανότητα να ειναι απο αστεια εως επικίνδυνη μονο και μονο επειδη αυτοι εχουν το πτυχιο προπονητικης και καποιος στον ΠΑΟΚ αποφασισε να τους δωσει την θεση του προπονητη.
Και μην ακουσω για το νταμπλ. Παει αυτο τελειωσε. Φρεσκα κουλουρια. Ηρθε με 3ετες πλανο, και πλεον ειμαστε στον 3ο χρονο. Οταν ήρθε εταξε συνεχη βελτιωση και φτασαμε να ειμαστε καθε χρονο και χειροτερα.
Βρε η δουλεια του ειναι προφανως ξερει κατι παραπανω αλλα αυτα τα ποστ καταργουν στην ουσια οχι απλα το φορουμ αλλα οποιαδηποτε κριτικη για οτιδηποτε. Κανεις δεν πρεπει να εχει αποψη για τιποτα πλην της ειδικοτητας του (βεβαια τωρα που το γραφω ακουγεται σωστο... :D :D ).
Απο την αλλη το οτι προσλαμβανονται και απολυονται προπονητες φανερωνει οτι προφανως κανουν ΚΑΙ ΛΑΘΗ. Τα οποια ναι καμια φορα ακομα και ενας απλος φιλαθλος μπορει να διαπιστωσει.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

van rooy έγραψε:Ποσοι προπονητές πέρασαν από την ομάδα επί εποχή Σαββίδη;
Εκτός από τον Ίβιτς κάνεις άλλος , Γκαρσία δεν κρίνεται καθώς ήταν υπηρεσιακός .
Όσο βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ξέρω ότι δουλεύει και δεν κοροϊδεύει αν φερει τίτλους η όχι δεν νομίζω ότι εξαρτάται μόνο από αυτόν.

Υγ. Στη επαγγελματική μου ζωή δεν κερδίζω κάθε χρόνο νταμπλ , δεν είμαι κάθε χρόνο το ίδιο καλός όμως ένας εργοδότης δεν έχει μοναδικό κριτήριο το νταμπλ.

ΣΕ κλειστές άμυνες προτιμω φορ διεισδυτικά που τρέχουν και παίζουν στο χώρο , ο καθενας έχει την οπτική του .

Και ο Ίβιτς με μπουνιές έφυγε φίλε.
Και γω κάνω τάμα να είχαμε κανά Σάντος, πιστεύει κανείς ότι επιπέδου Σάντος προπονητής θα ανεχόταν τον τρόπο λειτουργίας της οικογένειας?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

van rooy έγραψε:Ποσοι προπονητές πέρασαν από την ομάδα επί εποχή Σαββίδη;

Αλλο η κριτικη αλλο αυτο που γραφεις. Σκοραρει ο Τομας και μας σηκωνεται ομαδικως. Κανεις δεν θα πεσει τεζα απο στεναχωρια. Διαχωρειστε οσους κριτικαρουν πραγματα και μην τους ομαδοποιειτε με οσους ισως θελουν την αποτυχια της ομαδας. Εγω απο ολα τα ποστ εδω μεσα εχω διαπιστωσει οτι το 99% ειναι αρωστακια. Τελεια και παυλα. Το οτι θεωρουν οτι το καλο του ΠΑΟΚ μπορει να προσεγγιστει απο διαφορετικες πλευρες δεν τους κανει λιγοτερο η περισοτερο ΠΑΟΚ.
Υ.Γ.Το κομματι για τις κλειστες αμυνες που χρειαζεσαι τετοιου ειδους φορ δεν το πολυκαταλαβα. Εγω παλι απεναντι σε μια αμυνα που θα κανουμε 85 γεμισματα προτιμω εναν χτιστο θα παιζει ξυλο και που την επαφη θα την κανει γκολ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Luigi Vampa έγραψε:
Gospi έγραψε:Παντως η λογικη λεει πως η Μπειταρ θα παιξει απο την αρχη κλειστα και ισως προς το τελος να ανοιχθει αν το ματς ειναι 0-0. Επομενως η επιλογη Τομας ειναι ακατανοητη. Ξεκινας Σαματτα που εχει και καλο κεφαλι και μπορει να παίξει και ξυλο αναμεσα στα στοπερ και πετας στο 60-70 ειτε Τζιμα ειτε Τομας
Το να ξεκινησεις τον Τομας αναμεσα στα θηρια και να βαλεις τον Σαματτα στο 70 δεν βγαζει νοημα. Κι αν μεχρι το 70 εχεις αρπαξει κανα τεμαχιο?
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτεται ο Ραζβαν
Η λογική λέει ότι αρχικά θα έχει ενθουσιασμο λόγω έδρας η Μπειταρ, γιατί να παίξει κλειστά κ να χάσει αυτό το πλεονέκτημα;
Γιατι ο προπονητης της δεν ειναι χαζος. Απο που ακριβως θα απορρεει ο ενθουσιασμος? Δεν ξερουν οτι εχουν μια ομαδα χαμηλου επιπεδου? Το θεωρω απιθανο να ανοιχτουν. Αν το κανουν τοτε το παιχνιδι ειναι 0-3 απο το ημιχρονο, ακομη και με εμενα φορ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:
Gospi έγραψε:
Ποσο μου την δινουν τα ποστ με αυτο το υφος. Κι αντε εγω ειμαι ασχετος, ο Λουτσεσκου απο που κι ως που εχει καταταγει στους αλάνθαστους?
Επειδη καθεται αυτος στον παγκο σημαινει και οτι ολες οι επιλογες του εχουν νοημα? Να σου θυμισω πως απο αυτον τον παγκο εχουν περάσει Φριγκερ, Στανογεβιτς, Παρασχος κλπ.
Αλιμονο αν καθε επιλογη τους ηταν υπερανω κριτικης και απαλλαγμενη απο την πιθανότητα να ειναι απο αστεια εως επικίνδυνη μονο και μονο επειδη αυτοι εχουν το πτυχιο προπονητικης και καποιος στον ΠΑΟΚ αποφασισε να τους δωσει την θεση του προπονητη.
Και μην ακουσω για το νταμπλ. Παει αυτο τελειωσε. Φρεσκα κουλουρια. Ηρθε με 3ετες πλανο, και πλεον ειμαστε στον 3ο χρονο. Οταν ήρθε εταξε συνεχη βελτιωση και φτασαμε να ειμαστε καθε χρονο και χειροτερα.
Βρε η δουλεια του ειναι προφανως ξερει κατι παραπανω αλλα αυτα τα ποστ καταργουν στην ουσια οχι απλα το φορουμ αλλα οποιαδηποτε κριτικη για οτιδηποτε. Κανεις δεν πρεπει να εχει αποψη για τιποτα πλην της ειδικοτητας του (βεβαια τωρα που το γραφω ακουγεται σωστο... :D :D ).
Απο την αλλη το οτι προσλαμβανονται και απολυονται προπονητες φανερωνει οτι προφανως κανουν ΚΑΙ ΛΑΘΗ. Τα οποια ναι καμια φορα ακομα και ενας απλος φιλαθλος μπορει να διαπιστωσει.
Πες τα ρε Νουνιες
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Gospi έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:
Gospi έγραψε:Παντως η λογικη λεει πως η Μπειταρ θα παιξει απο την αρχη κλειστα και ισως προς το τελος να ανοιχθει αν το ματς ειναι 0-0. Επομενως η επιλογη Τομας ειναι ακατανοητη. Ξεκινας Σαματτα που εχει και καλο κεφαλι και μπορει να παίξει και ξυλο αναμεσα στα στοπερ και πετας στο 60-70 ειτε Τζιμα ειτε Τομας
Το να ξεκινησεις τον Τομας αναμεσα στα θηρια και να βαλεις τον Σαματτα στο 70 δεν βγαζει νοημα. Κι αν μεχρι το 70 εχεις αρπαξει κανα τεμαχιο?
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτεται ο Ραζβαν
Η λογική λέει ότι αρχικά θα έχει ενθουσιασμο λόγω έδρας η Μπειταρ, γιατί να παίξει κλειστά κ να χάσει αυτό το πλεονέκτημα;
Γιατι ο προπονητης της δεν ειναι χαζος. Απο που ακριβως θα απορρεει ο ενθουσιασμος? Δεν ξερουν οτι εχουν μια ομαδα χαμηλου επιπεδου? Το θεωρω απιθανο να ανοιχτουν. Αν το κανουν τοτε το παιχνιδι ειναι 0-3 απο το ημιχρονο, ακομη και με εμενα φορ
Απ την ατμόσφαιρα του γηπέδου προκύπτει ο ενθουσιασμός, αν μη τι άλλο ως ΠΑΟΚτσηδες το ξέρουμε καλα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιαννη πριν λιγες μερες εγραψες ενα ποστ για τον Ιβαν,το δικαιωμα στο οποιο εγω υπερασπιστηκα, μπροστα στο οποιο το ,δεν καταλαβαινω γιατι να χρησιμοποιηθει ο Μπραντον, που τωρα εσπευσες να κριτικαρεις με αυτου του ειδους την ειρωνια δεν πιανει μια...Εκτος και αν εσυ εχεις ολες τις γνωσεις και γνωριζεις ολα τα δεδομενα γυρω απο την κατασταση που επικρατει μεσα και γυρω απο την οικογενεια Σαββιδη,κατα τον ιδιο τροπο που καποιος πρεπει να εχει ανωτερες προπονητικες γνωσεις απο τον Λουτσεσκου για να κριτικαρει μια επιλογη ποδοσφαιρικης εντεκαδας,αυτο λεγεται κριτικη με δυο μετρα και δυο σταθμα και καλο ειναι ειτε να ειμαστε συνεπεις παντα στις αρχες μας,ειτε να την αποφευγουμε...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δημήτρη πρώτα από όλα η απάντηση στο gospi ήταν στα όρια της καυλαντας. Μόνο με καυλαντα μπορείς να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση του στυλ " μπορεί ο προπονητής να ξεκινήσει τον Μπράντον" κι από εκεί να συνεχίσουν πάνω από 5 ποσταρίσματα του ίδιου ατόμου για τη μέρα της Αποκαλυψης που θα έρθει αν ξεκινήσει ο Μπράντον.

Επί της ουσίας ,σου απάντησα χτες για τον Μπραντον ότι κι εγώ δε νομίζω να τον ξεκινούσα. Από εκεί, μέχρι το σημείο να γράφω επί 2 μέρες τα ίδια και τα ίδια, τι νόημα έχει;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Και ειρωνας και ψευτης. 5 ποστ για την μερα της αποκαλυψης?
Η ανοχη σου κανει κακο. Αλλα δεν ειναι και εδω ο Μπαρκαρουτδος να επιληφθει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ξερεις πολυ καλα Γιαννη οτι αρχικα τουλαχιστον δεν εγραψες απλα αυτο και τα ποστ σου με μομφες κατα του Σαββιδη δεν ειναι 1, αλλα πολλα παραπανω και καλα κανεις.εγω ως γνωστο δεν εχω τετοια θεματα...Ο Καρπουζας που τωρα διασκεδασε με τη καυλαντα, τοτε εγραψε ποστ του στυλ ,απαντησε μας εισαι με εμας η οχι,οποτε καταλαβαινεις οτι ο καθενας μπορει να δει οπως θελει το δικαιωμα στη κριτικη σου...Οπως γραφεις εσυ οτι καποιος δινει στο Λουτσε μυρια, καποιοι αλλοι απαντανε ο Ιβαν ειναι διεσκατομμυριουχος πως τον κριτικαρεις εσυ η πλεμπα...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Επίσης, όταν εγώ έγραψα κάτι για το Σαββίδη αυτοί που δε συμφωνησαν μαζί μου με έκραξαν άσχημα. Και καλά έκαναν αφου αυτα που εγραψα τους φανηκαν ακατανόητα. Δε χρειάστηκα κάποιον δικηγόρο ,ούτε βγήκα να το παίξω θιγμενος για το δικαίωμα στη κριτική.

Ο καθένας γράφει ότι καταλαβαίνει, ότι κατεβάζει η κούτρα του κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα αντιδράσεις των υπολοίπων. Όσο γίνεται στα πλαίσια λειτουργίας του φόρουμ δε βρίσκω πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω μπορω να μιλησω για τον εαυτο μου και οπως την ειπα τοτε σε οσους σου επιτεθηκαν και μαλιστα με ακομψο τροπο, αντιστοιχα μπορω να την πω σε σενα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Tolaros έγραψε:νταμπλ
2 κιολας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”