Beitar Jerusalem - ΠΑΟΚ 03/08, 20:30, Novasports
Re: Beitar Jerusalem - ΠΑΟΚ 03/08, 20:30, Novasports
Όλα τα σημάδια , αγωνιστικά και μη, δείχνουν αποκλεισμό.
Για να δούμε.
Για να δούμε.
Συνήθως όταν όλα μοιάζουν μαύρα όπως γράφει ο giapas παραπάνω τα πράματα πηγαίνουν ανέλπιστα καλά. Εμενα με ζώνουν τα φίδια όταν είναι όλα άσπρα…..
Πες οτι κανεις πλακα. Ποια ηταν η ερωτηση που του εκαναν του Τζορμπα; Με ποια 11αδα εχει ο ΠΑΟΚ πανω απο 60% πιθανοτητες αποκλεισμου;Dillinger έγραψε:Ντελιας στον παγκο συμφωνα με Τζορμπα. Αουγκουστο -Σβαμπ στα χαφ δεξι μπακ Κετζιορα και μπροστα μαλλον ξεκιναει ο Μπραντον..
δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας!!!
Παίρνουμε την πρόκριση και συνεχίζουμε
την μάχη για είσοδο στους ομίλους.
Θέλω να βλέπω παιδιά απο τις ακαδημίες
Παίρνουμε την πρόκριση και συνεχίζουμε
την μάχη για είσοδο στους ομίλους.
Θέλω να βλέπω παιδιά απο τις ακαδημίες
Εγώ προσωπικά την φοβάμαι την ομάδα μας. Μετά την λέφσκι και τον χαμένα τελικό έχω πάθει κοκομπλόκο. Το 0-0 και η εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας δεν βοήθησε καθόλου στο να ξεπεραστεί.
-
Το να αφήσει στο πάγκο τον λίγο νωθρό Κωνσταντέλια να το καταλάβω. Το να μη θεωρεί ότι ο Σαμάτα είναι για πάνω από μισή ώρα και να ξεκινήσει Μπράντον, να το καταλάβω. Αλλά το να μένει εκτός αποστολής (!!!) ο Λύρατζης για να παίξει ο τσακωμένος με τη σέντρα Κεντζιόρα και να μπει ηρωική αλλαγή ο Βιειρίνια, συγγνώμη αλλά δε μπορώ να το καταλάβω. Ειδικά από τη στιγμή που ο Λύρατζης προπονείται τόσες μέρες κανονικά. Εδώ μπήκε και έπαιξε ο Φελίπε που σε όλο το βασικό στάδιο τον πονούσε το ισχίο του.
- kataramenos5
Τζαμπα γραφω.Τρεις μερες Δουση σε λεω βρε.giapas έγραψε:Όλα τα σημάδια , αγωνιστικά και μη, δείχνουν αποκλεισμό.
Για να δούμε.
- ΑποστόληςΑ
Και αν κερδίσουμε penalty θα το βαρέσει ο Schwab.Dillinger έγραψε:Ντελιας στον παγκο συμφωνα με Τζορμπα. Αουγκουστο -Σβαμπ στα χαφ δεξι μπακ Κετζιορα και μπροστα μαλλον ξεκιναει ο Μπραντον..
- ΑποστόληςΑ
Πραγματικά όμως.giapas έγραψε:Όλα τα σημάδια , αγωνιστικά και μη, δείχνουν αποκλεισμό..
Αμα δε δω τον κανονικό και δω τον άλλο με τον Σεφερλή πιάνει ;kataramenos5 έγραψε:Τζαμπα γραφω.Τρεις μερες Δουση σε λεω βρε.giapas έγραψε:Όλα τα σημάδια , αγωνιστικά και μη, δείχνουν αποκλεισμό.
Για να δούμε.
deathmassious έγραψε:Το να αφήσει στο πάγκο τον λίγο νωθρό Κωνσταντέλια να το καταλάβω. Το να μη θεωρεί ότι ο Σαμάτα είναι για πάνω από μισή ώρα και να ξεκινήσει Μπράντον, να το καταλάβω. Αλλά το να μένει εκτός αποστολής (!!!) ο Λύρατζης για να παίξει ο τσακωμένος με τη σέντρα Κεντζιόρα και να μπει ηρωική αλλαγή ο Βιειρίνια, συγγνώμη αλλά δε μπορώ να το καταλάβω. Ειδικά από τη στιγμή που ο Λύρατζης προπονείται τόσες μέρες κανονικά. Εδώ μπήκε και έπαιξε ο Φελίπε που σε όλο το βασικό στάδιο τον πονούσε το ισχίο του.
Εμενα δε μ κανει καμια εντυπωση
Απο τη στιγμη π εχω δει τον Ναρεϊ κ τον Μπισεσβαρ σεντερ φορ περσι
Αισιοδοξος δεν ειμαι
αλλα δεν γινεται ν αποκλειστουμε απο αυτη την ομαδα
π ειναι υπο διαλυση
Θ περασουμε στην κανονικη διαρκεια τ αγωνα κ χωρις παρατασεις κ ιστοριες
Ευχομαι μαζι μ την προκριση κ την ληξη τ παιχνιδιου
ν ανακοινωθει κ μια μεταγραφη
Δηλαδη εσεις ξερετε τι γινεται στις προπονησεις, τι συζητησεις γινονται μεταξυ του προπονητη, του σταφ και τον ποδοσφαιριστων και γνωριζετε οτι ο Λυρατζης εχει επιστρεψει στο 100% και δεν τον πηρε για λογους τακτικης.
Το οτι καποιος προπονειται κανονικα δεν σημαινει οτι ειναι και ετοιμος απο πολλες αποψεις. Κι γω να παω να κανω προπονηση κανονικα θα προπονηθω, δεν εχω καποιο προβλημα τραυματισμου (λιγο το δεξι γονατο με ενοχλει, πρεπει να παω να το δω κι ολο το αναβαλλω). Τι σημαινει; Οτι ειμαι ετοιμος να παιξω;
Οπως υποθεσεις κανετε εσεις οτι τον αφησε εκτος τον Λυρατζη για λογους τακτικης και επειδη θεωρει καλυτερο τον Κεντζιορα, μπορω να υποθεσω κι γω οτι εγινε συζητηση με τον ιδιο τον παικτη και το πορισμα ηταν οτι και ο ιδιος νιωθει εκτος ρυθμου για ΝΑ μπει κατεθειαν σε κρισιμο ματς.
Αντιστοιχα εγινε και με τον Φελιπε, που ομως εδειξε μεγαλο ζηλο και διψα να μπει κανονικα και να βοηθησει.
Το οτι καποιος προπονειται κανονικα δεν σημαινει οτι ειναι και ετοιμος απο πολλες αποψεις. Κι γω να παω να κανω προπονηση κανονικα θα προπονηθω, δεν εχω καποιο προβλημα τραυματισμου (λιγο το δεξι γονατο με ενοχλει, πρεπει να παω να το δω κι ολο το αναβαλλω). Τι σημαινει; Οτι ειμαι ετοιμος να παιξω;
Οπως υποθεσεις κανετε εσεις οτι τον αφησε εκτος τον Λυρατζη για λογους τακτικης και επειδη θεωρει καλυτερο τον Κεντζιορα, μπορω να υποθεσω κι γω οτι εγινε συζητηση με τον ιδιο τον παικτη και το πορισμα ηταν οτι και ο ιδιος νιωθει εκτος ρυθμου για ΝΑ μπει κατεθειαν σε κρισιμο ματς.
Αντιστοιχα εγινε και με τον Φελιπε, που ομως εδειξε μεγαλο ζηλο και διψα να μπει κανονικα και να βοηθησει.
- kataramenos5
Ιεροσυλε.Τιποτα δε σεβεστε πλεονgiapas έγραψε:Αμα δε δω τον κανονικό και δω τον άλλο με τον Σεφερλή πιάνει ;kataramenos5 έγραψε:Τζαμπα γραφω.Τρεις μερες Δουση σε λεω βρε.giapas έγραψε:Όλα τα σημάδια , αγωνιστικά και μη, δείχνουν αποκλεισμό.
Για να δούμε.
https://youtu.be/rCkSw2dpW50
Μεγα φυλαχτο.
Ολοι τελειωμενους μας εχουν κι οταν συμβαινει αυτο....
ΥΓ Πως καταντησατε ετσι μωρε?
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ. ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ
- teo4giannitsa
Πιθανότατα οι Ισραηλινοί λόγω έλλειψης εμπειρίας θα παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό της κερκίδας και τουλάχιστον στην αρχή θα ανέβουν πιο άτακτα στο γήπεδο.
Μακάρι να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε την όποια απειθαρχία του αντιπάλου .
Φοβάμαι πολύ να μην δεχτούμε πάλι κάποιο κρύο γκολ από το πουθενά
Μακάρι να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε την όποια απειθαρχία του αντιπάλου .
Φοβάμαι πολύ να μην δεχτούμε πάλι κάποιο κρύο γκολ από το πουθενά