Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
Δημοσιεύσεις: 7791
Εγγραφή: Πέμ 29 Οκτ 2015, 18:42

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ε αρα ρε Ρενε το "προβλημα" το εχει η διοικηση και ο Ιβαν που δεν απολυουν εναν ξενερωμενο εργαζομενο.
Εκτος κι αν θεωρουμε σωστο να παραιτηθει.

Δεν θεωρω οτι ειναι ξενερωμενος παντως.
Τον θεωρω ανθρωπο που θα βρισκει παντα το κινητρο να δινει οτι μπορει.

Αυτο με την ατζεντα που λες, μπορει να εχει βαση αλλα για ποιο λογο πιστευεις οτι το κανει;
Γιατι για παραδειγμα επελεξε να βαλει τον Μουργκ και οχι τον Βρακα;
renegade
Δημοσιεύσεις: 18358
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε:Προσωπικη ατζεντα; Δηλαδη;
Μονο ενα πραγμα μπορει να ενοεις. Οτι επιδιωκει την απολυση του
Οχι.
Πχ το να βάλει τον Χ βρακα και αυτός να δείξει ότι έχει θέση στο ροτεισον πιθανότητα να του στερήσει μια μεταγραφή " έμπειρου" κάτι που σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίσως επηρεάσει τον μέσο όρο του γκρουπ.
Το αποτέλεσμα αυτών...να βάζει τον μουργκ γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να του δώσει απολύτως τίποτα παρά να βάλει τον κάθε βρακα ή Τζίμα...και όλα αυτά εις βάρος της ομάδας
giapas
Δημοσιεύσεις: 10917
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από giapas »

Ούτε σε νηπιαγωγείο δε μπορεί να γίνει τέτοια συζήτηση.
Karampinas
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: Σάβ 29 Ιούλ 2023, 19:13

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Karampinas »

τι αλλο θα διαβασουμε
Ιάσονας
Δημοσιεύσεις: 2854
Εγγραφή: Κυρ 20 Δεκ 2015, 12:21

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Ιάσονας »

renegade έγραψε: Επίσης δεν αλλάζω αυτό που είπα στο τέλος της περσινής χρονιάς. Για μένα ο λουτσέσκου έχει προσωπική ατζέντα που είναι αντίθετη με αυτή του συλλόγου ( πχ φάνηκε στο μουργκ και όχι βρακας) .

Υγ από πέρσι η ομάδα είναι η χειρότερη με διαφορά στο επιθετικό transition και σίγουρα δεν ευθύνονται οι ζιφκο, ντελιας, Τάισον, Ναρευ
Renegade είναι δυνατόν να έχουμε βγάλει συμπέρασμα αν η ομάδα έχει καλύτερο ή χειρότερο επιθετικό transition σε σχέση με πέρυσι μετά από μόλις έναν αγώνα?
Επίσης ο Μουργκ μπήκε προφανώς για συγκεκριμένο λόγο. Για να κάνει γεμίσματα και για να εκτελέσει στημένα. Ήταν στην ουσία μία κίνηση συγκρατημένης απελπισίας όπως θα ήταν και αν έπαιζε με δύο φορ ενώ δεν το έχει δουλέψει με τον έναν από τους δύο κεντρικούς μέσους να είναι ο Σβαμπ. Το πρόβλημα δεν είναι αν μπήκε ο Μουργκ και όχι ο Βρακας μην τρελαθούμε. Η όλη πρόταση είναι προβληματική γιατί από την μία δημιουργεί προσδοκίες για έναν παίκτη που στην καλύτερη θα είναι τρίτη επιλογή σε όποια θέση παίξει φέτος, που δεν έχει παίξει ποτέ στον ΠΑΟΚ ενώ είναι 22 στα 23, και από την άλλη η ύπαρξη του Μουργκ στο ρόστερ αυτή καθαυτή είναι τραγική.


Φυσικά το ρόστερ του ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με αυτό της Μπειτάρ από την μία, είναι όμως ένα ρόστερ με τόσο τρανταχτή ανισορροπία και εύθραυστη ψυχολογία εξαιτίας της περυσινής αποτυχίας που μπορεί να κερδίσει πχ εκτός έδρας τον γαύρο αλλά να χάσει στη Τούμπα από την Κηφισιά. Αυτό δυστυχώς μακροπρόθεσμα κανένας προπονητής δεν μπορεί να το αλλάξει, αυτό αλλάζει μόνο με μαζική αλλαγή ποδοσφαιριστών. Αυτός είναι και ο λόγος συνέχεια όποιος παίκτης μπαίνει στην ομάδα αμέσως ξεχωρίζει πχ Μπαμπα φέτος Τάισον πέρυσι ή ακόμα και Κωνσταντελιας και Κουλιεράκης και Ναρει αλλά στην πορεία όλοι πέφτουν γιατί το σύνολο τους τραβάει.
Προσωπικά για να χρηματοδοτηθεί αυτή η απαραίτητη για μένα αναδόμηση αλλά και για να αλλάξη το κλίμα μέσα στην ομάδα πρέπει να φύγουν όσοι δεν θέλουν να είναι και όσοι δεν μπορούν να προσφέρουν με κάθε τρόπο. Αυτοί για μένα είναι οι Ντουγκλας Κοτάρσκι Νάρει από την μία με πωλήσεις καθώς και οι Σβαμπ, Μουργκ, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ ακόμα και Μπράντον Τόμας. Αν αποκλείσουμε την Μπειταρ και ο Νικουλέσκου δεν έχει πουληθεί θα ήθελα να κάνουμε κίνηση να τον είχαμε στην ομάδα μαζί με Σαματα και Τζίμα.
Για μένα ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να αλλάξει προπονητή και αν άλλαζε έπρεπε να το είχε κάνει με κάποιον που ξέρει την πραγματικότητα της ομάδας και όλης της κατάστασης που τον περιμένει, όπως ο Γκαρσία, και φυσικά να το είχε κάνει νωρίτερα.
Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι διοικητικό εδώ και 4 χρόνια και η λύση του είναι η αλλαγή φιλοσοφίας της διοίκησης. Η ομάδα λειτουργεί λες και παίζει στα ερασιτεχνικά από άποψη σχεδιασμού, μάρκετινγκ, βγάζει συνέχεια μία μιζέρια και μία κακομοιριά και αυτό δεν αξίζει πάνω απ όλα στον ίδιο τον Σαββίδη, αυτός όμως έχει το μαχαίρι αυτός και το καρπούζι. Και πραγματικάνπιστεύω πως το ζήτημα σε εμάς δεν είναι οικονομικό, είναι ποδοσφαιρικό καθαρά.
renegade
Δημοσιεύσεις: 18358
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από renegade »

Οκ διαφωνούμε... πάμε παρακάτω
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 26277
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από joshua »

Θελω να μου εξηγησει καποιος τη λογικη πισω απο το να ξεκινησει ο Μπραντον τη Πεμπτη.
Miles
Δημοσιεύσεις: 7966
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 20:17

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Miles »

Είσαι σίγουρος ότι θα ξεκινήσει αυτός;
Karampinas
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: Σάβ 29 Ιούλ 2023, 19:13

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Karampinas »

1-ο μπραντον οσο και να μην μας αρεσει το γκολ το μυριζει, και περσι εβαλε σχετικα πολλα γκολ...

2-ξερει καλυτερα τα θελω του προπονητη και σιγουρα μπορει να συνεργαστει καλυτερα με τους συμπαιχτες του ...


εγω θα εβαζα τον σαματα και με την ταχυτητα του θα τους επαιζα κλεφτοπολεμο
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 26277
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από joshua »

Miles κουβεντα κανουμε σε σχεση με αυτα που γραφονται.Δεν εγραψα τι κανεις ρε λακαμα και ξεκινας τον Μπραντον...

Ρε Karampinas σοβαρα τωρα εσυ ειδες κανα Μπραντον να συνεργαζεται με τους συμπαιχτες του? Στα τελευταια παιχνιδια αναρωτιομαστε αν παιζει...
Miles
Δημοσιεύσεις: 7966
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 20:17

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Miles »

Εμ, έτσι όπως έχεις θέσει την πρόταση με καταφατικό και όχι υποθετικό τρόπο τι θέλεις να πω εγώ; :D

Η λογική λέει Σαμάτα όσο θα είναι fit και η υπόλοιπη ομάδα, δηλαδή για ένα ημίχρονο.
giapas
Δημοσιεύσεις: 10917
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από giapas »

Δε βλέπω λογική Δημήτρη , πέρα από ενδεχόμενη ετοιμότητα του Σαμάτα πχ για 30-40 λεπτά και θέλει να τον κρατήσει για τη πορεία του παιχνιδιού.

Αλλά εγώ και κουτσός να ήταν , συμφωνώ μαζί σου, θα τον έβαζα.
Στη τελική αυτός είναι ο επιθετικός της ομάδας, έτοιμος / ανέτοιμος , στα παπάρια μου. Τόσα παίρνει , για αυτό τον πήρες , βάλτον να κολυμπήσει.

Μαζί σου σε αυτό.
Άβαταρ μέλους
Special 4
Δημοσιεύσεις: 5729
Εγγραφή: Σάβ 08 Οκτ 2022, 21:00

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Special 4 »

Miles έγραψε:Είσαι σίγουρος ότι θα ξεκινήσει αυτός;

Ετσι λενε
Οτι θ ξεκινησει ο Μπραντον
Αυτο σχολιαζουμε
Μπορει ν λενε κ βλακειες
Η δικαιολογια ή η αιτια π λενε
ειναι οτι ο Σαματα δεν μπορει ν βγαλει ακομα ενενηνταλεπτο

Εγω διαφωνω μ το ν ξεκινησει ο Μπραντον
Θ προτιμουσα ν ξεκινησει ο Σαματα κ αν κουραστει
κ δεν αντεχει τοτε ν γινει αλλαγη
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 18026
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Θελω να μου εξηγησει καποιος τη λογικη πισω απο το να ξεκινησει ο Μπραντον τη Πεμπτη.
Αντεχει στην ζεστη λογω Μαγιορκας;; Ξερω εγω....long shot αλλα ειπα να δοκιμασω
Άβαταρ μέλους
Logistis
Δημοσιεύσεις: 1401
Εγγραφή: Δευ 20 Δεκ 2021, 19:03

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Logistis »

Κατά την άποψη μου το δίλημμα για το ποιος θα επρεπε να ξεκινησει ειναι Τζιμας ή Σαματα. Κι οχι Μπραντον ή Σαματα.

Στα δύο τελευταία επίσημα παιχνίδια ο Μπραντον σε 155' έχει 0 (ΜΗΔΕΝ) τελικές. Στο ένα ματς παιζαμε με παικτη παραπάνω και στο άλλο παίζαμε με την 8η του Ισραηλ και με 70% κατοχη.

Η μόνη λογική στο να ξεκινήσει την Πέμπτη ο Μπράντον είναι αν οι αλλοι δύο είναι τραυματισμένοι ή άρρωστοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”