gika έγραψε:Ρενε, συνεχίζω το χθεσινό από τις μεταγραφες εδώ.
Πιστεύεις ότι υπάρχει προπονητικό τιμ που αμοίβεται με τα μισά από τον Ραζβαν, που θα μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά με παίκτες που τουλάχιστον επιθετικά δεν έχουν ποιότητα και τελειώματα, την ώρα που οι αντιπαλοι αμύνονται με λεωφορεία στο 70% των παιχνιδιών, παράλληλα με την διοικητική ανυπαρξία της ομάδας κι το μπάχαλο που επικρατεί μέσα στην ΠΑΕ;
Εγώ πιστεύω ότι μόνο και μόνο για τις σχέσεις Ραζβαν-Ιβαν, τη γνώση του για τις καταστάσεις στην ΠΑΕ, τα χρέη αναπληρωτή επικοινωνιολόγου και την μετριοκαλη δουλειά του στο αγωνιστικό, είναι Αναντικατάστατος αυτή τη στιγμή. Προπονητή που στηρίζει την ομάδα και όχι να περιμένει στήριξη από την ομάδα δεν βρίσκεις εύκολα.
Εμείς θέλουμε αρχιτέκτονα να τα σχεδιάσει όλα από την αρχή, αλλά με αυτά που διαθέτουμε το μαστορι που κάνει όλες τις δουλειές και σουλουπώνει πράγματα δεν πρέπει να πάει πουθενα κι ας έχει ψηλό μεροκάματο.
Το έχω γράψει αλλά ας το ξαναγράψω.
Ο ρασβαν δεν είναι κακός προπονητής,σε ένα πλαίσιο που θα στηρίζει τα δικά του θέλω και πιστεύω μπορεί να φτιάξει πάρα πολύ ισχυρές ομάδες.
Αλλά όπως όλοι οι εργαζόμενοι όταν δουλεύουν ξενερωμενοι και από " υποχρέωση" δεν προσφέρουν ούτε το 50% αυτών που μπορούν...έτσι γίνεται και με τον λουτσέσκου πλέον.
Επίσης δεν αλλάζω αυτό που είπα στο τέλος της περσινής χρονιάς. Για μένα ο λουτσέσκου έχει προσωπική ατζέντα που είναι αντίθετη με αυτή του συλλόγου ( πχ φάνηκε στο μουργκ και όχι βρακας) .
Υγ από πέρσι η ομάδα είναι η χειρότερη με διαφορά στο επιθετικό transition και σίγουρα δεν ευθύνονται οι ζιφκο, ντελιας, Τάισον, Ναρευ