Ιβάν Σαββίδης VI
Ιβάν Σαββίδης VI
Αν τα χρήματα αυτά έμπαιναν σε ομάδα του ΠΟΚ θα είχε σαρώσει μια 20ετια. Ο ΠΑΟΚ είναι μια εταιρία σχεδόν αποκλεισμένη από την αγορά. Σκέψου μόνο τι χορηγούς είχε ακόμα και στο Νταμπλ. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ιδέα στο μυαλό μας, που δεν μετουσιώνεται ποτέ σε πράξη. Ο Σαββιδης ξόδεψε αλόγιστα χρήματα με στόχο να κάνει μια επαρχιακή ομάδα κορυφαία. Με βάση τα νούμερα , το πέτυχε χωρίς καμία βοήθεια ούτε καν τοπική. Το αν άλλαξε 150 τεχνικούς διευθυντές δε θα το κρίνω. Όπως δεν μπορώ να κρίνω και κανέναν στη διοίκηση. Για να κρίνω ας πούμε τον κυρ κυρ , πρέπει να ξέρω τι εντολές παίρνει. Αν πρέπει να λέει αυτά γιατί αυτά του ζήτησε ο μεγαλομέτοχος, καλά κάνει. Γενικά βλέπω μια τάση να κρίνουμε έναν άνθρωπο που διοικεί 22000 εργαζόμενους, και εμείς θεωρούμε ότι το ζόρι του το 2023 είναι αν θα πάρει τον οζντοεφ. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναβάλει 120 εκατομμύρια και αυτό είναι κατανοητό. θα βάζει 5 10 εκ τον χρόνο. Και εγώ θέλω και πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό.
Θα με συγχωρέσεις αλλά εγώ στήριξη δεν είδα σε καμία χρόνια σαββιδη από τον λαό του ΠΑΟΚ.
Θα με συγχωρέσεις αλλά εγώ στήριξη δεν είδα σε καμία χρόνια σαββιδη από τον λαό του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 31 Ιούλ 2023, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Τι από τα παραπάνω 3 ερωτήματα κάνει η Ρεάλ και πόσους τίτλους έχει κερδίσει, όντας μη κερδοφόρα;
Όταν ο ΠΑΟΚ πήρε το αυμβολαιο από την ΕΡΤ ακυρώθηκε κει στην πόλη δεν κουνήθηκε όχι βουλευτής, ούτε περιπτεράς
Το ΠΡΩΤΟ γαμημένο πράγμα που έκανε την επόμενη των εκλογών η νέα κυβέρνηση ήταν να ακυρώσει την συμφωνία και να σου δημιουργήσει πρόβλημα με το ffp.Κοπρόσκυλα του κερατά...δέν υπήρχαν άλλες προτεραιότητες...
Μετά και τα φετινά εκλογικά αποτελέσματα, ΔΕΝ δικαιούται να ομιλεί και να απαιτεί ΚΑΝΕΝΑΣ.
Το ΠΡΩΤΟ γαμημένο πράγμα που έκανε την επόμενη των εκλογών η νέα κυβέρνηση ήταν να ακυρώσει την συμφωνία και να σου δημιουργήσει πρόβλημα με το ffp.Κοπρόσκυλα του κερατά...δέν υπήρχαν άλλες προτεραιότητες...
Μετά και τα φετινά εκλογικά αποτελέσματα, ΔΕΝ δικαιούται να ομιλεί και να απαιτεί ΚΑΝΕΝΑΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Δευ 31 Ιούλ 2023, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγγνώμη αν κούρασα αλλά πολλοί εδώ μέσα λόγω ηλικιας( μιλάω για ΠΑΟΚτσηδες) νομίζετε ότι το σύνηθες είναι όλα πληρωμένα και οι τύποι τύπου σαββιδη έκαναν ουρά να πάρουν το γωνία μαγαζί.να σας θυμίσω ότι προ σαββιδη για τον ΠΑΟΚ είχαμε έναν φρουτέμπορα, ένα μπλουζά, έναν ασφαλιστή, έναν εργολάβο, ενδιαφερόμενους τον Πανό με τα μαγιώ, τον βασιλιά του σκραπ, τον καπετάν Γιαννουλη( καλό παράδεισο) τον Αρβανιτίδη, τον άλλον από την Κατερίνη που μπήκε φυλακή. Αυτή είναι η ιστορία σου
-
Μόνο αυτό με ενοχλεί. Το μέγεθος του ΠΑΟΚ...Taseos έγραψε:Συγγνώμη αν κούρασα αλλά πολλοί εδώ μέσα λόγω ηλικιας( μιλάω για ΠΑΟΚτσηδες) νομίζετε ότι το σύνηθες είναι όλα πληρωμένα και οι τύποι τύπου σαββιδη έκαναν ουρά να πάρουν το γωνία μαγαζί.να σας θυμίσω ότι προ σαββιδη για τον ΠΑΟΚ είχαμε έναν φρουτέμπορα, ένα μπλουζά, έναν ασφαλιστή, έναν εργολάβο, ενδιαφερόμενους τον Πανό με τα μαγιώ, τον βασιλιά του σκραπ, τον καπετάν Γιαννουλη( καλό παράδεισο) τον Αρβανιτίδη, τον άλλον από την Κατερίνη που μπήκε φυλακή. Αυτή είναι η ιστορία σου
Αν δεν είναι αρκετά μεγάλο γιατί τον πήρε;
Θα έπαιρνε το λιμάνι ως ιδιοκτήτης του Μακεδονία Παλλάς και τις Σουρωτής;;;
Εγώ λέω όχι.
Το πήρε ως ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Οπότε μια χαρά είναι το μέγεθος μας.
Και μιας και αναφέρεις το λιμάνι....
Κάνουμε υποθέσεις για τα γεωπολιτικά και πως επηρεάζουν τον ΠΑΟΚ. Να κάνω και εγώ μια;
Με το που πήρε το απόλυτο έλεγχο στο λιμάνι, άρχισε η αυτάρκεια στον ΠΑΟΚ.
Γεωπολιτικός στόχος επετεύχθη...
Για τους παλιούς, γνωρίζουμε το μέγεθος του ΠΑΟΚ και δεν περιμέναμε τον Σαββίδη για να το μάθουμε.
Ο ΠΑΟΚ αν ήθελε, κατεβάζει κυβερνήσεις.
Δεν το θέλησε όμως ποτέ, ποτέ δεν ενεπλάκη ξεκάθαρα με την πολιτική, και αυτό για εμένα είναι λάθος.
Ο ΠΑΟΚ είναι ΚΙΝΗΜΑ, δεν είναι απλώς Αθλητικό Σωματείο.
Και ως Κίνημα, οφείλει να εκφράζεται ΚΑΙ στην πολιτική.
Παλιά, για να βγεις βουλευτής στην Θεσσαλονίκη, έπρεπε να περάσεις από την Τούμπα.
Και αυτό, χωρίς καμία κατεύθυνση από την ίδια την ομάδα.
Δυστυχώς εγώ προσωπικά (είμαι 47ετών), δεν είδα ποτέ τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται αυτή την δυναμική.
Προ Σαββίδη, ζητούσε ελεημοσύνη από την Αθήνα, αντί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να το σπάσει.
Τουλάχιστον με Σαββίδη, κόψαμε τις ελεημοσύνες.
Με Σαββίδη, τους έχουμε γραμμένους κανονικά.
Ο ΠΑΟΚ αν ήθελε, κατεβάζει κυβερνήσεις.
Δεν το θέλησε όμως ποτέ, ποτέ δεν ενεπλάκη ξεκάθαρα με την πολιτική, και αυτό για εμένα είναι λάθος.
Ο ΠΑΟΚ είναι ΚΙΝΗΜΑ, δεν είναι απλώς Αθλητικό Σωματείο.
Και ως Κίνημα, οφείλει να εκφράζεται ΚΑΙ στην πολιτική.
Παλιά, για να βγεις βουλευτής στην Θεσσαλονίκη, έπρεπε να περάσεις από την Τούμπα.
Και αυτό, χωρίς καμία κατεύθυνση από την ίδια την ομάδα.
Δυστυχώς εγώ προσωπικά (είμαι 47ετών), δεν είδα ποτέ τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται αυτή την δυναμική.
Προ Σαββίδη, ζητούσε ελεημοσύνη από την Αθήνα, αντί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να το σπάσει.
Τουλάχιστον με Σαββίδη, κόψαμε τις ελεημοσύνες.
Με Σαββίδη, τους έχουμε γραμμένους κανονικά.
Ιβάν Σαββίδης VI
Ε φέρνεις σε δύσκολη θέση. Το λιμάνι η εταιρία που το πήρε και ήταν τότε μέσα Γάλλο- Κινέζοι και Γερμανοί συν 20% ο σαββιδης. Η διαδικασία έγινε με διαγωνισμό και κλειστές προσφορές. Συμμετείχαν:kos έγραψε:Μόνο αυτό με ενοχλεί. Το μέγεθος του ΠΑΟΚ...Taseos έγραψε:Συγγνώμη αν κούρασα αλλά πολλοί εδώ μέσα λόγω ηλικιας( μιλάω για ΠΑΟΚτσηδες) νομίζετε ότι το σύνηθες είναι όλα πληρωμένα και οι τύποι τύπου σαββιδη έκαναν ουρά να πάρουν το γωνία μαγαζί.να σας θυμίσω ότι προ σαββιδη για τον ΠΑΟΚ είχαμε έναν φρουτέμπορα, ένα μπλουζά, έναν ασφαλιστή, έναν εργολάβο, ενδιαφερόμενους τον Πανό με τα μαγιώ, τον βασιλιά του σκραπ, τον καπετάν Γιαννουλη( καλό παράδεισο) τον Αρβανιτίδη, τον άλλον από την Κατερίνη που μπήκε φυλακή. Αυτή είναι η ιστορία σου
Αν δεν είναι αρκετά μεγάλο γιατί τον πήρε;
Θα έπαιρνε το λιμάνι ως ιδιοκτήτης του Μακεδονία Παλλάς και τις Σουρωτής;;;
Εγώ λέω όχι.
Το πήρε ως ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Οπότε μια χαρά είναι το μέγεθος μας.
Και μιας και αναφέρεις το λιμάνι....
Κάνουμε υποθέσεις για τα γεωπολιτικά και πως επηρεάζουν τον ΠΑΟΚ. Να κάνω και εγώ μια;
Με το που πήρε το απόλυτο έλεγχο στο λιμάνι, άρχισε η αυτάρκεια στον ΠΑΟΚ.
Γεωπολιτικός στόχος επετεύχθη...
-Η κοινοπραξία του γερμανικού fund DIEP, του γαλλικού ομίλου CMA CGM (θεωρείται η τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως ναυτιλιακή εταιρία στη μεταφορά containers) και του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
( μόνο ένας οπαδός θα θεωρούσε τον cma μαριονέτα του σαββιδη)
- Η ιαπωνική Mitsui OSK Lines του ομίλου Mitsui & Co Ltd, ενός από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους του κόσμου, με πολυσχιδή δραστηριότητα και παρουσία σε 66 χώρες.
-Η P & O Steam Navigation Company του ομίλου της Dubai Ports World, o οποίος είχε συμμετάσχει και στον προηγούμενο διαγωνισμό για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, εν έτει 2008, έχοντας τότε καταθέσει την τρίτη μεγαλύτερη προσφορά.
- Η ICTSI, με έδρα τις Φιλιππίνες, η οποία κατατάσσεται μεταξύ των πέντε μεγαλύτερων διαχειριστών container terminal παγκοσμίως, με παρουσία σε 28 λιμάνια ανά την υφήλιο και ενισχυμένη δραστηριότητα στις αγορές της Ασίας-Ειρηνικού.
Και κατέληξε:
Το Ταμείο κάνει λόγο για "εξέλιξη – ορόσημο για το ΤΑΙΠΕΔ, το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων του ελληνικού δημοσίου και την Βόρεια Ελλάδα" και σημειώνει:
"Η βελτιωτική δεσμευτική προσφορά προβλέπει την καταβολή τιμήματος ύψους Ευρώ Διακοσίων Τριάντα Ενός Εκατομμυρίων Εννιακοσίων Είκοσι Έξι Χιλιάδων (€231.926.000), για την απόκτηση του 67% της εταιρείας ΟΛΘ Α.Ε. Κατά την αξιολόγηση της βελτιωτικής οικονομικής προσφοράς, το ΤΑΙΠΕΔ έλαβε υπόψη καθεμία από τις αποτιμήσεις, τις οποίες εκπόνησαν δύο (2) διαφορετικοί αποτιμητές για τον ΟΛΘ Α.Ε. και ανακήρυξε την ανωτέρω ένωση ως πλειοδότη.
Η συνολική αξία της συμφωνίας ανέρχεται σε €1,1 δισ. και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανωτέρω προσφορά των €231.926.000, υποχρεωτικές επενδύσεις ύψους €180 εκατ. την επόμενη επταετία και τα αναμενόμενα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου από τη Σύμβαση Παραχώρησης (αντάλλαγμα παραχώρησης σε ποσοστό 3,5% του κύκλου εργασιών της ΟΛΘ Α.Ε.), αναμενόμενου συνολικού ύψους πλέον των €170 εκατ. Στο συνολικό ποσό λαμβάνονται επίσης υπόψη τα αναμενόμενα μερίσματα που θα εισπραχθούν από το ΤΑΙΠΕΔ για το υπολειπόμενο ποσοστό του 7,22%, καθώς και οι εκτιμώμενες (πέραν των ελάχιστων υποχρεωτικών) επενδύσεις μέχρι την λήξη της παραχώρησης το 2051.
Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης της Βόρειας Ελλάδας και της χώρας συνολικά.
Αυτά πριν 6 χρόνια. Σε τι ακριβώς βοήθησε ο ΠΑΟΚ; Έκαναν καμία χάρη; Πλήρωσε πιο λίγα από τις άλλες προσφορές; Για εξήγησε το μας εμάς τουε αδαείς.
Δεν υπάρχει κάτι που πήρε ο σαββιδης χαριστικά στην Ελλάδα, όταν όλοι έστελναν λεφτά έξω αυτός έφερνε.
Πήρε την σουρωτη σε ανοιχτό πληστηριεαμο με την κόκα κόλα προσφέροντας τα δίπλα ετουε μετόχους. Νοίκιασε το μακεσονοα παλας με την διπλάσια προσφορά από τον δεύτερο. Σε τι βοηθήσατε κύριε kos;
Υπάρχει μια τηλεοπτική σειρά στο Νέτφλιξ που λέγεται μασαλλία και παιζει ο φιλωρώσος Ζεράρ Ντεπαρτιέ, μέσα στην πλοκή του έργου αναφέρετε το εξής εάν κάποιος θέλει να ελενξει την πόλη της Μασαλίας πρέπει να έχει τον δήμο βλέπε Ζέρβάς ψηφήστηκε απο Π.Α.Ο.Κτσήδες για να μην βγει ο Ταχιάου, το λιμάνι βλέπε ΙΒΆΝ , μεγαλομέτοχος του Ο.Λ.Θ. , Και την ομάδα της πόλης βλέπε Π.Α.Ο.Κ μεγαλομέτοχος ΙΒΑΝ. Αρά γεωπολιτικά μέχρι στιγμής εχει ο Πρόεδρος στην Πόλη όλο το πακέτο .
Δεν ξέρω, οπαδός είμαι...
Λένε ότι μεγάλοι επιχειρηματίες με ομάδες αγοράζουν πρόσβαση, δύναμη κτλ κτλ.
Αν είναι κλειστές οι προσφορές μάλλον δεν θα ισχύει.
Λένε ότι μεγάλοι επιχειρηματίες με ομάδες αγοράζουν πρόσβαση, δύναμη κτλ κτλ.
Αν είναι κλειστές οι προσφορές μάλλον δεν θα ισχύει.
Η Μασσαλια ζει για την μαρσειγ η Θεσσαλονίκη, δε ζει για τον ΠΑΟΚ. Δεν σπαταλά ούτε δυο ώρες στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ. Για τον δήμο ας μη μιλήσουμε. Αναγκάστηκες να στηρίξεις 3 υποψήφιους και στο τέλος να βγεις και κερατάς
Δέν θα διαφωνήσω στο μέγεθος της Μαρσέιγ και την τρέλα των Μασαλλιωτων για την ομάδα τος αλλά τηρουμένων των αναλογιων έγω να σου πώ και πώς ο Ιβάν κάτι ελέγχει, στις τοπικες εκλογές σίγουρα κάποιον θα στηρίξει ,την ομάδα την έχει οπώς ακόμη και το λιμάνι. .σε μια κρατική οντότητα που κειτετε εναντίον της χώρας προελευσής του το λές και επιτυχημένο το πρότζεκτ του .Taseos έγραψε:Η Μασσαλια ζει για την μαρσειγ η Θεσσαλονίκη, δε ζει για τον ΠΑΟΚ. Δεν σπαταλά ούτε δυο ώρες στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ. Για τον δήμο ας μη μιλήσουμε. Αναγκάστηκες να στηρίξεις 3 υποψήφιους και στο τέλος να βγεις και κερατάς

Ιβάν Σαββίδης VI
Δεν το βλέπω. Δεν βλέπω να ξανά ασχολείται . Στην τελική γιατί να χαλάσει τη ζαχαρένια του κύριε μου; Εξάλλου η πόλη είναι μπλε κάστρο. Άμα είναι να στηρίξει μπλε δε χρειάζεται. Άμα θέλει να στηρίξει κάτι άλλο, απλά θα φάει τα μούτρα του.
Το μέλλον θα δείξει τι θα πράξει . Πάντως μην τον υποτιμάς έναν ανθρωπό του οικονομικού μεγέθους του Ιβαν Σαββίδη...κάποια στιγμή και ο πολεμος θα τελειώσει και οι κυρώσεις θα αρθούν ...Το οτι είναι μπλέ το κάστρο της θεσαλονίκης δεν κάνει κατι απο εναν υποψήφιο να ζητήσει μια ενισχυση και βοήθεια οικονομική απο τον Ιβαν λιγότερο ορθό η πιθανό...Taseos έγραψε:Δεν το βλέπω. Δεν βλέπω να ξανά ασχολείται . Στην τελική γιατί να χαλάσει τη ζαχαρένια του κύριε μου; Εξάλλου η πόλη είναι μπλε κάστρο. Άμα είναι να στηρίξει μπλε δε χρειάζεται. Άμα θέλει να στηρίξει κάτι άλλο, απλά θα φάει τα μούτρα του.

Δεν υποτιμώ κανέναν σαββιδη. Ακριβώς το αντίθετο. Θέλω να ξαναμουρλαθει ο γιος του και να ξαναχωθει παντου.