Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Special 4 »

@Μπαρκαρουτσος

Τι εννοεις πως θα συνδυαζονται?

Εχεις αντιπαλο αμπαλο
μ αμυνα λεωφορειο
Π δεν περναει τη σεντρα

Κ θελεις ν τη σπασεις
αυτη την αμυνα
Ετσι θ την σπασεις
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Με δύο πλαϊνούς στην ίδια πλευρά θα σπάσεις την άμυνα;! Θυμίζω ότι οι άλλοι έπαιξαν με 5 πίσω...

Για τα υπόλοιπα δεν απαντάς όμως! Σε είπα για τα 2 CB, σε είπα ότι ο Zivkovic δεν παίζει την πλευρά στη Σερβία με 2 CF...

A, τώρα βλέπω (σύμφωνα με το Transfermarkt) την 11δα της Beitar με ΠΑΟΚ:

Εικόνα

Άρα 2 CB δικά μας με 2 CF δικά τους.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Special 4 έγραψε:
Patricio_4 έγραψε:Εγώ άμα μου έλεγαν παίξε 3-5-2 θα την κατέβαζα έτσι την ομάδα. Αν και με τα χαφ που έχουμε δεν παίζεται αυτό το σύστημα. Ιδανικά θα ήθελες έναν κουρτιτς να πατάει περιοχή και τον νταντάς να σπάει τη μπάλα στα μπακ χαφ. Επίσης αν κατέβεις έτσι θυσιάζεις Τον Ναρει και δεν έχεις αλλαγή για τον Μπαμπα και τον Ζιλε.Εικόνα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ ωραιο κ αυτο

Εχει τοσα ωραια πραγματα π μπορει ν κανει

Αλλα αυτος εκει
Ν μην αλλαξει ποτε τιποτα

υγ Δεν θυσιαζεις κανενα Ναρεϊ
Αλλαγη για τον Ζιλε εχεις τον Λυρατζη ή τον Σαστρε οταν ειναι κομπλε
κ για τον Μπαμπα εχεις τον Ραφα
Με αυτές τις αλλαγές πιο πολύ 5-3-2 θα έμοιαζε πάρα 3-5-2. Άμα είναι να στήσουμε λεωφορείο αλά Τσόλο και με τους Ισραηλινούς καήκαμε. Που ακόμα και εκείνου τα μπακ έχουν επιθετικές αρετές. Ο Ναρει σαν φορ δεν απέδωσε πέρσι. Όπως και να χει μιλάμε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας αφού πέρα από το διαφορετικό μεταγραφικό σχεδιασμό που θα χρειαζόταν, τέτοιου είδους συστήματα βασίζονται στις γρήγορες αντεπιθέσεις και ο Ρουμάνος είναι ταγμένος στο εκνευριστικά αργό και φλύαρο παιχνίδι κατοχής στα καρέ του αντιπάλου.

Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Mathousalem4 έγραψε:
Patricio_4 έγραψε:Εγώ άμα μου έλεγαν παίξε 3-5-2 θα την κατέβαζα έτσι την ομάδα. Αν και με τα χαφ που έχουμε δεν παίζεται αυτό το σύστημα. Ιδανικά θα ήθελες έναν κουρτιτς να πατάει περιοχή και τον νταντάς να σπάει τη μπάλα στα μπακ χαφ. Επίσης αν κατέβεις έτσι θυσιάζεις Τον Ναρει και δεν έχεις αλλαγή για τον Μπαμπα και τον Ζιλε.Εικόνα

Καλησπερα.

Καλο συστημα και εντεκαδα. Μπορει να μπει ο Τζιμας ως αλλαγη,μαζι με Ταισον και ο Ναρει μπορει να μπει μετα ως μπακ χαφ. Νομιζω εχει παιξει καποια παιχνιδα ωσς μπακ οποτε το να παιξει μπακ- χαφ κανα 25 λεπτο δεν θα ειναι πρβλημα θεωριτικα.
Έχεις δίκαιο φίλε δε το σκέφτηκα

Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Με δύο πλαϊνούς στην ίδια πλευρά θα σπάσεις την άμυνα;! Θυμίζω ότι οι άλλοι έπαιξαν με 5 πίσω...

Για τα υπόλοιπα δεν απαντάς όμως! Σε είπα για τα 2 CB, σε είπα ότι ο Zivkovic δεν παίζει την πλευρά στη Σερβία με 2 CF...

A, τώρα βλέπω (σύμφωνα με το Transfermarkt) την 11δα της Beitar με ΠΑΟΚ:

Εικόνα

Άρα 2 CB δικά μας με 2 CF δικά τους.

Ποια 2 σεντερ φορ μ 2 σεντερ μπακ ?
Ειπαμε αναμεσα στα σεντερ μπακ εχεις τον Τσιγγαρα

Το ειδες το παιχνιδι?
Ειδες π επαιζαν αυτα τα σεντερ φορ π ηταν πιο αργα απο την καθυστερηση?

Πισω απο το κεντρο

Η ομαδα αυτη ειχε 11 παικτες πισω απο το κεντρο
Αυτο το τελευταιο γραφημα
π εβαλες ειναι σχηματικο κ δεν ανταποκρινεται στο πως επαιξαν

παρε ολο αυτο κ βαλε ολους τους παικτες τους πισω απο το κεντρο τους
κ μετα πες εσυ πως θ το διασπασεις

Σιγουρα οχι μ ενα επιθετικο
απελπιστικα μονο του
μεσα στο κουτι τους
με 5 αντιπαλους
οπως εκανε ο Λουτσεσκου
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Όχι θα σε αφήσει Μπαρκαρούτσο! Κατάλαβες που πήγες κι έμπλεξες Μπαρκαρούτσο; Που θέλεις και ποδοσφαιρικά επιχειρήματα;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

chatGPT trollαρει ακραία λαό του παοκμανια .
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Πω πω, σεμινάρια προπονητικής κανονικά. Όσοι τα διαβάσαμε, κανένα χαρτί πιστοποίησης θα πάρουμε; :D

Συγκινήθηκα με όσα έμαθα πάντως στις τελευταίες σελίδες και άνοιξαν τα μάτια μου.

Δεν το είχα συνειδητοποιήσει πριν, πως πήραμε ένα νταμπλ άχρηστο, αφού παίζαμε μόνοι μας ουσιαστικά. Σιγά το κατόρθωμα. Ενώ τώρα που δυνάμωσαν πάλι θα μας τρελάνουν στη φάπα. Κι εγώ που νόμιζα πως κάτι κάναμε και είχα σε εκτίμηση τον Ρουμάνο άμπαλο. Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα σε λέω τώρα.

Επίσης αντιλήφθηκα το πόσο τυχεροί είμαστε ως αιλινες που χαιρόμαστε στο ποδόσφαιρό μας έναν προπονητή εφάμιλλο ή και ανώτερο ακόμη του Πέπε Γκουαρντιόλα. Η... αρμάδα του Αλμέιδα έχει εντυπωσιάσει πολλούς. Ο δε Γιοβάνοβιτς πιστεύω μετά από όσα έμαθα σήμερα θα πάρει σύντομα τη θέση του Κλοπ.

Τζάμπα άγχος λοιπόν. Με τέτοια μεγαθήρια, ούτε μεταγραφές να κάνουμε, ούτε να πληρώνουμε στο Ρουμάνο ένα σκασμό λεφτά. Πάρε το μαθητή του Αλέφαντου, τον Ραπτόπουλο να σωθείς με βοηθό το Μύρτσο, που έχουν και ρεύμα στο λαό, όπως φαίνεται.

Μπλιαχ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

aivas19 έγραψε:WeWillRock you πολυ ωραιο σχολιο. Επισης να αναφερθει οτι και ο Αλμειδα και ο Γιοβανοβιτς στηριζουν νεους παικτες. Εχουν βασικους στην ενδεκαδα τοσα παιδια κατω των 23. Ο Λουτσε απο την αλλη ειναι καθαρα εμμονικος και δεν εμπιστευεται τους νεους με 4 κατω των 21 ως βασικους περσι μονο και μονο λογω αναγκης
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

:arrow: Καλό όπως τ έγραψες αλλά δεν νομίζω θα κατέβουμε πάλι με 4-2-3-1 με μόνη αλλαγή Brandon με Samatta.
2ον ο Κωνσταντέλιας έχει τη φανέλα με το No 7, ο Τσιγγάρας τη φανέλα με το No 6 και ο Kedziora τη φανέλα με το No16, o Ekong τη φανέλα με το No 15 και ο Baba τη φανέλα με το Νο 21 + o Samata έχει τη φανέλα με το Νο 33 Απλά ενημερώνω :!:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Δευ 31 Ιούλ 2023, 06:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ακόμα προσπαθείτε να κάνετε κουβέντα με τον 15_50;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ακόμα πιστεύετε ότι ο Ραζβαν θα παίξει οτιδήποτε άλλο από σύστημα με έναν φορ;
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

στο ανωτερω γραφημα Κωνσταντελιας πασαδορος, Brandon Samatta κεντρικοι, Τσιγκαρας και Σοαρες λιμπερο μαλλον γιατι εχουν διαφορετικη φανελα?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Απαντήθηκε νωρίτερα :mrgreen:

nunies4 έγραψε:Ακόμα πιστεύετε ότι ο Ραζβαν θα παίξει οτιδήποτε άλλο από σύστημα με έναν φορ;
Έπαιξε, στον τελικό με αεχ έβαλε 2ο φορ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Special 4 έγραψε:Ποια 2 σεντερ φορ μ 2 σεντερ μπακ ?
Ειπαμε αναμεσα στα σεντερ μπακ εχεις τον Τσιγγαρα
Είπες μπροστά από τα CB ο Τσιγγάρας, όχι ανάμεσα (το είχες διορθώσει).
Special 4 έγραψε:Το ειδες το παιχνιδι?
Ειδες π επαιζαν αυτα τα σεντερ φορ π ηταν πιο αργα απο την καθυστερηση?

Πισω απο το κεντρο

Η ομαδα αυτη ειχε 11 παικτες πισω απο το κεντρο

Ναι, γιατί έπαιζε απέναντι σε μια ομάδα που κυριάρχησε στο γήπεδο και δεν τους έπαιρνε να το παίξουν μπρούκληδες. Ήταν και ελάσσονες ποιοτικά, απέναντι στους δικούς μας παίκτες. Λογικά θα είδαν και τον τελικό με αεχ...

Special 4 έγραψε:Αυτο το τελευταιο γραφημα
π εβαλες ειναι σχηματικο κ δεν ανταποκρινεται στο πως επαιξαν

Α και αυτό που προτείνεις εσύ δεν είναι σχηματικό; το 2-1-3-2-2;

Special 4 έγραψε:παρε ολο αυτο κ βαλε ολους τους παικτες τους πισω απο το κεντρο τους
κ μετα πες εσυ πως θ το διασπασεις

Σιγουρα οχι μ ενα επιθετικο
απελπιστικα μονο του
μεσα στο κουτι τους
με 5 αντιπαλους
οπως εκανε ο Λουτσεσκου
Δηλαδή η Real όταν παίζει με τίποτα Αλμερίες, βάζουν 2 CB για να σπάνε τα λεωφορεία; Αμφιβάλλω.
Για του λόγου του αληθές, θέλω να ψάξω έναν αγώνα της Real με υποδεέστερη ομάδα που έπαιξε με 5 πίσω, να δω πώς κατέβηκε η Real. Θα το έκανα, αλλά δεν προλαβαίνω τώρα, αν θέλεις κάν'το και παράθεσέ μας το formation και των δύο ομάδων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”