Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Asimos

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Asimos »

Όταν τζογαρεις και αφήνεις την ομάδα γυμνή λογικό είναι να έρθει κάποια στιγμή και η στραβή. Όταν κάνεις το ίδιο δεύτερη φορά τον επόμενο χρόνο δεν είναι τζόγος, είναι τρόπος λειτουργίας και εν γνώση σου μπορεί να χάσεις 15 με 20 εκατομμύρια σε δύο χρόνια πέφτοντας στο ρακινγκ της ΟΥΕΦΑ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι γυμνη η ομαδα σε σχεση με τη Μπειταρ?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Με τον Χάρη Τσιγγαρα βασικό; Ξεβρακωτη. Με τον Γιάννη πίσω; Θεογυμνη.

Τι θα έλεγε άραγε ο Σταύρος Κόλκας για αυτές τις δύο επιλογές;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η μπνει γεχουντα λέει είχε χειρότερη απόδοση... εξάλλου είναι γνωστό ότι η απόδοση μιας ομάδας δεν εξαρτάται καθόλου από την απόδοση του αντιπάλου της :lol:

Ο αθλητισμός είναι ένας ζωντανός οργανισμός που μετράει μόνο το σήμερα... δυστυχώς για τους περισσότερους αυτό είναι κατι δυσνόητο.
Εδώ ο Μουρίνιο από σπεσιαλ 1 κόντεψε από την μια στιγμή στην άλλη να βρεθεί σχεδόν στα αζητητα.

Υγ ο σημερινός προπονητής δεν εμπνέει τίποτα και κανέναν

Υγ2 το " ξέσκισμα " πάντα θα είναι ανάλογο και μέρος απολαβές του εκάστοτε προπονητή ή παίκτη.
Αν ο Ολιβέιρα πέρσι έπαιρνε 3 κατοσταρικα παικταρα θα τον έλεγαν όλοι...με ένα εκατομμύριο όμως ήταν παλτο.

Υγ3 ο Δώνης κυνηγήθηκε αποκλειστικά και μόνο εξαιτίας του Γκαρσία
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παλικάρια, προφανώς και η πιθανή φυγή του Λουτσεσκου δεν θα αλλάξει πολλά αν ο Σαββίδης εξακολουθεί να μην είναι πουθενά, όπως γράφει ο giapas.
Εμένα το θέμα μου είναι ότι με τις τωρινές συνθήκες ο προπονητής δεν κάνει καλό στην ομάδα, γιατί με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί ή δεν θέλει ή και τα δύο μαζί.
Πρέπει να έρθει ένας άνθρωπος, με φιλοδοξία να δουλέψει, να αναδείξει και να αναδειχθεί, τουλάχιστον μέχρι να μπορέσουμε να ξανά είμαστε, τέρμα ανταγωνιστικοί.
Η ομάδα φωνάζει για αλλαγή.
Πάντα ο τύπος θα έχει δικαιολογίες, γιατί του τις έδωσαν απλόχερα δε λέω, αλλά και τρεις παιχταράδες να του φέρουν τώρα, θα μας πει αργήσαμε.
Δεν ταιριάζει στον τωρινό ΠΑΟΚ ,δεν κολλάει, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω.
Τα εχει πει και μόνος του.
Δεν ξέρω, μακάρι να γίνει κάτι και να γυρίσει όλο αυτό, πολύ δύσκολα πάντως.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

renegade έγραψε:Υγ3 ο Δώνης κυνηγήθηκε αποκλειστικά και μόνο εξαιτίας του Γκαρσία

Μη ξεχνάμε τους 12 αυτοματισμούς ανάπτυξης... Η ομάδα ήταν για τα σκυλιά και ο Δώνης ένας εγωμανής που δεν κατάλαβε ποτέ πού ήρθε.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ο σαββιδης που είναι ιδιοκτήτης είναι εδώ. Αυτός που δεν είναι, είναι ο πατέρας τους. Δε νομίζω ότι ο σεΐχης βλέπει κάθε εβδομάδα την σιτι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ναι σωστά δε μας είχε κάνει πουτανα ο Αστέρας καθολου
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

renegade έγραψε:Η μπνει γεχουντα λέει είχε χειρότερη απόδοση... εξάλλου είναι γνωστό ότι η απόδοση μιας ομάδας δεν εξαρτάται καθόλου από την απόδοση του αντιπάλου της :lol:

Ο αθλητισμός είναι ένας ζωντανός οργανισμός που μετράει μόνο το σήμερα... δυστυχώς για τους περισσότερους αυτό είναι κατι δυσνόητο.
Εδώ ο Μουρίνιο από σπεσιαλ 1 κόντεψε από την μια στιγμή στην άλλη να βρεθεί σχεδόν στα αζητητα.

Άμα αυτές είναι οι απόψεις σου τόσο για την ανάλυση αγώνων αντιπάλων και παικτών όσο και για το πώς ζυγίζεις και κρίνεις την ποιότητα ενός προπονητή, τότε το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να ηεκαβαλησεις λίγο σε ότι αφορά το επιπεδο των απόψεων και να μη γελάς ειρωνικά απέναντι στο 90% των συνομιλητών σου γιατί απλά δεν το έχεις και τόσο όσο νομίζεις το θέμα.

Εφόσον έτσι είναι ο αθλητισμός και βρίσκεσαι εύκολα στα αζητητα, τότε τα αζητητα δεν είναι δείκτης ποιότητας και αξιοπιστίας κανενος
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εικόνα

Γιατί να μην έχουμε το ρόστερ της Teuta ή της Chikhura Sachkhere ρε να την περάσουμε κρίμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 30 Ιούλ 2023, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Ο εντελώς ανώριμος τότε Πέλκας χαβαλε έκανε απέναντι στις Μπνει.

Και όλη την υπόλοιπη σεζόν τον ξεβρακωνε κάθε καρυδιάς καρύδι, έτρεχε με σκυμμένο το κεφάλι και κουτουλουσε σε αντιπάλους.

Και πήγε δανεικός β Εθνική και σε κάτι αζητητα Πορτογαλίας

Αυτή ήταν η Μπνει
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:Τρεις λαλούν και δυο χορευουν

Α. Μπείτε εσείς να παίξετε τελικό με ταμπουρωμενη μια ομάδα καλογυμνασμένη και με ανώτερη ψυχολογία, και βάλτε τον 17χρονο να σας πάρει το ματς. Α ξέχασα εσείς δεν είστε προπονητες. Μόνο στο μιλητο απ' την κερκίδα τα γνωρίζετε όλα. Τι προπονήσεις γίνονται, τι ψάχνουμε στο γήπεδο. Και άμα δεν κάτσει το αποτέλεσμα, βουρ στο ψαχνό. Άμα κάτσει, αναβάλλεται το κράξιμο.

Β. Μια χαρά ήταν ο μπισεσβαρ στον τελικό. Πάνω κάτω όσο και όλοι οι υπόλοιποι.

Γ. Η Μπνει γιεχουντα και χειρότερη απόδοση είχε στα ματς με ΠΑΟΚ, και όποιος θεωρεί ότι αξίζει να κάνουμε σύγκριση του προπονητικού επιπέδου του τότε ΠΑΟΚ με το τωρινό ας κάνει καμία ανάλυση σε βάθος να γελάσουμε. Ή να κλάψουμε ενθυμούμενοι τα ντου και ξύλο που γινόντουσαν σε Μεσήμβρια και στους δρόμους με Δωνη
Τελικος εγινε επειδη δεν ειχε τα κοτσια να αλλαξει την τραγικη επιλογη στα φορ (αδυνατω να πιστέψω οτι δεν εισηγηθηκε την ανανεωση Μπραντον με βαση την τραγικη φιλοσοφια του περι ομοιομορφιας). Τωρα εκανε τον επαναληπτικό παιχνιδι χωρις αυριο οποτε ας κοψει τον λαιμο του και να βρει λυσεις.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

obanebane έγραψε:Παλικάρια, προφανώς και η πιθανή φυγή του Λουτσεσκου δεν θα αλλάξει πολλά αν ο Σαββίδης εξακολουθεί να μην είναι πουθενά, όπως γράφει ο giapas.
Εμένα το θέμα μου είναι ότι με τις τωρινές συνθήκες ο προπονητής δεν κάνει καλό στην ομάδα, γιατί με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί ή δεν θέλει ή και τα δύο μαζί.
Πρέπει να έρθει ένας άνθρωπος, με φιλοδοξία να δουλέψει, να αναδείξει και να αναδειχθεί, τουλάχιστον μέχρι να μπορέσουμε να ξανά είμαστε, τέρμα ανταγωνιστικοί.
Η ομάδα φωνάζει για αλλαγή.
Πάντα ο τύπος θα έχει δικαιολογίες, γιατί του τις έδωσαν απλόχερα δε λέω, αλλά και τρεις παιχταράδες να του φέρουν τώρα, θα μας πει αργήσαμε.
Δεν ταιριάζει στον τωρινό ΠΑΟΚ ,δεν κολλάει, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω.
Τα εχει πει και μόνος του.
Δεν ξέρω, μακάρι να γίνει κάτι και να γυρίσει όλο αυτό, πολύ δύσκολα πάντως.
Μπανε, χωρίς να θέλω να ανοίγω κουβέντες από το πουθενά θα σου πω ότι και ο ίδιος το ξέρει και έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στην ομάδα λίγες βδομαδες πίσω αλλά η ιδιοκτησία είχε άλλη άποψη και δεσμεύτηκε για κάποια πράγματα γι αυτό και είναι ακόμη εδώ
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

giapas έγραψε:Μπανε μου, όντως δείχνει η ομάδα ντεκαυλε κι ο Λουτσος ξενερωμενος. Μπορεί κιολας όπως λέει ο renegade να το εχει μεταφέρει αυτό στην ομάδα. Αλλά το ταβάνι του ΠΑΟΚ του Σαββίδη το καλοκαίρι του 2023 είναι πολύ πιο χαμηλό από όσο ήταν.

Αν υποθέσουμε ότι έχει δίκιο, έστω κι αν δε το εκφράζει σωστά, μερίδα αυτών που θεωρούν το λουτσο υπεύθυνο της κακής πορείας. Έστω λοιπόν ότι αλλάζει ο κόουτς, έρχεται ο επόμενος πχ ο Γκαρσία καυλωνει για λίγο την ομάδα και περνάς τη μπειταρ αέρας και παλεύεις λίγο παραπάνω τους επόμενους γύρους. Έστω ότι όλα αυτά είναι σωστά. Αλλάζει κάτι; Αλλάζει το γεγονός ότι κάθε χρόνο το μπάτζετ μας και κατά συνέπεια το ροστερ μας είναι λίγο χειρότερο από της προηγούμενης χρονιας; Αλλάζει το ότι ζελα και Κουλά ξαφνικά ανέβασαν μπάτζετ,πάτησαν γκάζι και μας ξεπερνάνε σιγά σιγά; Με Σβαμπ και Τσιγάρα θα μπούμε ομίλους και γίναμε μετα; Όλα θα λυθουνε;

Αλλάζει η μεγάλη εικόνα ρε Μπανε; Να τον βράσω το Λουτσο ρε φίλε, εγώ θέλω να βλέπω παιχταράδες στο γήπεδο. Ο Καντουρι κι Μπισε κι ο Ματος κι ο Μαουριτσιο ηταν παικταραδες. Ολοι τους ζηλευανε. Δεν επαιρναν στραγαλια ομως. Εγω τετοιους θελω για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι. Να κάνει βήματα μπροστά ο ΠΑΟΚ ,να χτίζει κάθε φορά κι από λίγο. Η ομάδα παρατημένη, γήπεδο στα χαρτια , την ΕΠΟ τη παρατήσαμε στη Κουλα, το ψόφιο κοριό κανουμε παντού. Εδω και 3 χρόνια φευγουν παίκτες και ουτε ενας αντικατάστατης κατα τυχη δεν ειναι καλυτερος απο αυτον που εφυγε.

ΑΝ Για να μπω σε ομίλους κονφερενς με εμποδίζει ο τόσο κακός λουτσος ενώ πχ ο Γκαρσία θα παλέψει να με βάλει, είμαι σε πολύ κακό δρόμο φίλε. Για να μη δούμε την αλήθεια μια τα φορτωνουμε στο Λουτσο ,μια στη τύχη..
Την άλλη φορά γινόμαστε λογιστές και επινοουμε εξηγήσεις για δυσκολία μεταφοράς κεφαλαίων κλπ κλπ
. Κι όλα αυτά για να μη δούμε και παραδεχτούμε την αλήθεια ότι ο άλλος δεν υπάρχει πουθενά. Πουθενά, μόνο στα λόγια και τις εξαγγελίες του κυρ κυρ . Είχες την επό και τα παράτησες και αλωνιζουν οι γιαννακηδες και λοιπές σαύρες. Πουθενά δεν υπάρχεις ,πουθενά δε μετράς. Ήταν μια εποχή που εσπερνες κι όλοι απέναντι σε είχαν στη προπαγάνδα. Κάθε μέρα το χοντρόσαιτ ασχολιοταν με σενα ,οι κουλες ειχαν αποκτησει ψυχολογικα και παει λεγοντας. Τώρα σε γράφουν στα @@ τους και δεν ασχολείται κανείς με τον ΠΑΟΚ. Θα επαναφέρουν Έλληνες διαιτητές λέει. Θα κάνουν το ένα, το άλλο ,το πάρα αλλο. Παρε στημενα τωρα με 18 ομαδες .Που είσαι εσύ ρε ΠΑΟΚ ; Πουθενά δεν είσαι.

Και το πρόβλημα μας είναι το 442 του λουτσεσκου και γιατί δεν έκανε σωστή αλλαγή στο 70 .Οδηγούσαμε μια Πόρσε που έκανε το γύρο στα 10 λεπτά, καταλήξαμε με άλφα ρομεο να τον κάνουμε σε 13 λεπτά και τα βάζουμε με τον οδηγό που δε μπαίνει καλά στις στροφές και χάνουμε κάτι δευτερόλεπτα εδώ κι εκεί. Τον ίδιο οδηγό που με τη Πόρσε εσπερνε.

Τι να πω. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
+1926 καλύτερα δε θα μπορούσαν να γραφτούν.
Karampinas

Δημοσίευση από Karampinas »

αυτο που καταφερε περσι ο λουτσεσκου πραγματικα ηταν ανωτερο ακομα και απο τα 2 νταμπλ...εκει που ειχε ρολαρει η ομαδα και με 2-3 μεταγραφες παλι θα τους γλεντουσε ολους, καποιος απιθανος τυπος απο πανω μαζι με τις μπαλαδοφατσες του ινστα αποφασισε οτι το ροστερ ειναι γερασμενο και θα πρεπει να παμε σε βιαιη μειωση ηλικιας του ροστερ, εφερε και εναν ταβερνιαρι σκαουτερ που τον βαφτισε τεχνικο διευθυντή και μετα ελα μλκ λουτσεσκου να σαρωσεις τους τιτλους διαφορετικα εισαι προβλεψιμος...παρολα αυτα ο τυπος καταφερε να κανει πρωταθλητισμο και ουσιαστικα μας κλεψανε ακομα εναν τιτλο,ποιος θα ξεχασει τις συγνωμες απο επο? ποιος θα ξεχασει τα πεναλτι της χαρτινης και του βαζελου που κανανε διαγωνισμο ποιος ειναι ποιο βρωμικος?καντε ενα συμβολαιο δια βιου στον λουτσεσκου δεν εχει να αποδείξει τιποτα και σε κανεναν και ειδικα σε αρδακια του ιντερνετ,με το σπαθι του εχει τον τιτλο του καλυτερου προ στην ιστορια μας ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”