Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από psykoman »

Maxpaok έγραψε:Psykoman, στα γράφω γιατί δίνεις την εικόνα ότι έχεις εργασία να τρέχεις να καλύπτεις ότι δεν ακούγεται αρεστό σε οτιδήποτε εχει να κάνει με τον οργανισμό.
Να, όπως οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι.
Θα μπλέξω κι άλλους φίλους στην κουβέντα. Π.χ ο αβιβας και ο αστραλ. Συχνά πυκνά γράφουν και υπερασπιζονται το κάθε τι.
Ωστόσο έχουν εκφράσει και κάποιες διαφορετικές απόψεις.
Κάτι που δεν τους άρεσε. Πράγματα που συνέβησαν εσφαλμένα.
Εν αντίθεση με τα δικά σου που όλα βαίνουν καλώς και ο σαρκασμός πάει σύννεφο για την άλλη πλευρά

Το ότι όλα βαίνουν καλώς σίγουρα δεν το έχεις διαβάσει από μένα...
Στο περί προβλεψιμότητας δεν μου απάντησες αν και έγραψα και δεύτερο ποστ μετά από την παρότρυνση σου...
Αν προσέξεις τα ποστ μου δεν έχουν να κάνουν με την κριτική αυτή καθεαυτή αλλά με τον τρόπο που γίνεται...
Ενώ υπάρχουν χιλιαδυο θέματα να ασχοληθείς με "λάθη" του προπονητή.. μου την δίνει να εφευρισκουμε θέματα μόνο και μόνο για να "φορτωθεί" και να ενισχυθεί η επιχειρηματολογία..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Ελπίζω να τον στηρίξουν έμπρακτα, τα υπόλοιπα στο χορτάρι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Maxpaok έγραψε:Psykoman, στα γράφω γιατί δίνεις την εικόνα ότι έχεις εργασία να τρέχεις να καλύπτεις ότι δεν ακούγεται αρεστό σε οτιδήποτε εχει να κάνει με τον οργανισμό.
Να, όπως οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι.
Θα μπλέξω κι άλλους φίλους στην κουβέντα. Π.χ ο αβιβας και ο αστραλ. Συχνά πυκνά γράφουν και υπερασπιζονται το κάθε τι.
Ωστόσο έχουν εκφράσει και κάποιες διαφορετικές απόψεις.
Κάτι που δεν τους άρεσε. Πράγματα που συνέβησαν εσφαλμένα.
Εν αντίθεση με τα δικά σου που όλα βαίνουν καλώς και ο σαρκασμός πάει σύννεφο για την άλλη πλευρά
Αυτο δεν ισχυει με τπτ, απλα βολευει αυτους που κρινουν συνεχεια να λενε για εκπροσωπους γιατι δεν εχουν επιχειρηματα και κατι αλλο να πουν περαν της τοξικης κριτικης. Με την ιδια λογικη οσοι κρινουν ειναι ο ραπτοπουλος και ο ζαγορας.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Ας κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή, πράγματι η Μπέιταρ είναι αδύναμη ομάδα αλλά every dog has its day. Κάτσε να δούμε και το δεύτερο 90άλεπτο αν θα αντέξουν την πίεση, αν οι επιστρέφοντες κάνουν τη διαφορά, αν θα βγάλει ο Λουτσέσκου κανένα άσο από το μανίκι του.

Παίζουμε με πούλμαν μπροστά από την εστία δυστυχώς η ανάπτυξή μας είναι χρονοβόρα αλλά αυτό μπορεί να παίξει με αυτούς που έχει και δεν θέλει να ρισκάρει πίσω.

Ας βάζαμε κι εκείνο το καταραμένο πέναλτι να ανοιγόταν κι αυτοί λίγο και θα σου έλεγα. Αν έτρωγαν ένα θα έτρωγαν πολλά μετά.

Πούλμαν θα κατεβάσουν και στο δεύτερο αγώνα, δεν είναι χαζοί. Και της κουτοπονηριάς το κάγκελο, ειλικρινά οι μόνοι που έχω δει να κάνουν τέτοιο θέατρο είναι το σκουλίκι κι η χάρτινη, πρέπει να πηγαίνει με τα χρώματα.

Αυτό θα πρέπει να σπάσει ο Λουτσέσκου, το γαμημένο πούλμαν. Θα πει στους παίκτες μας "παίξτε έτσι ακριβώς και κάποια στιγμή δεν μπορεί, θα το βάλουμε;" ή θα αλλάξει και τίποτε;

Πάντως εγώ πιστεύω οτι κι εμείς δεν θα ρισκάρουμε από το ξεκίνημα του αγώνα, θα παίξουμε όπως τον πρώτο αγώνα και με ένα φορ και ΙΣΩΣ κατά το 70 αν είμαστε στο 0-0 να παίξει με δεύτερο φορ δίπλα στο Σαμάτα.

Την τακτική τού Ραζβάν αγωνιώ να την δώ μέσα στο Ισραήλ.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

joshua έγραψε:Δηλαδή επιμενεις ότι θα ήταν καποιου είδους τρελό ρισκο απέναντι σε μια ομάδα επιπεδου Μπειταρ που έπαιζε με 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα ,3δα στα στοπερ, να παίξει με Σαματά,Τζιμα,τόσο μεγάλο μάλιστα που κάνει την επιλογή να μπει ο εκτός ομάδας εδώ και πάνω από 1 χρόνο Μουργκ μονόδρομο. Καπως έτσι έβαλε και τον Μπισεσβαρ αντί του μικρού στον τελικό...Να χαρώ εγώ επιχειρηματα...
Ο αντίλογος για τα δύο φορ θα ήταν ότι το πρόβλημα προχθές ήταν πάλι οι σωστές ενέργειες στο τελευταίο τρίτο, να φτάσει σωστά η μπάλα στην περιοχή, αν βγάλεις παίχτη από την πίσω ζώνη για να γεμίσεις την περιοχή δεν λύνεις το πρόβλημα, αν έβγαζες δε αμυντικό θα ήταν ρίσκο όταν η ομάδα πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο είχε εμφανώς κουραστεί.
nunies4 έγραψε: Οσο για τον Μουργκ λυπάμαι αλλά εδώ είναι θέμα αρχής. Η ομάδα αποδεδειγμένα εδώ και 1,5 χρόνο προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί και αυτός κάθεται στο συμβόλαιο του. Και εσύ του δίνεις ρόλο; Ελπίζοντας τι; Τι σου έχει δείξει οπότε έχει χρησιμοποιηθεί;
Ο Μουργκ λογικά, όπως και τον χειμώνα, αν ξεμείνει μετά το τέλος των μεταγραφών δεν θα τον ξαναδείς. Όταν θέλεις να ξεφορτωθείς παίχτη και να βρει ομάδα δεν τον πετάς εκτός ρόστερ γιατί όλοι θα περιμένουν να τον αφήσεις ελεύθερο, ούτε δανεικό δεν θα τον θέλουν. Επίσης προσπαθείς να τον πιάσεις στο φιλότιμο έστω να σου χαρίσει μεγάλο μέρος από το συμβόλαιο, αν δεν βρεθεί ομάδα - που δεν νομίζω ότι θα βρεθεί τελευταίο χρόνο.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

nunies4 έγραψε:Οσο για τον Μουργκ λυπάμαι αλλά εδώ είναι θέμα αρχής. Η ομάδα αποδεδειγμένα εδώ και 1,5 χρόνο προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί και αυτός κάθεται στο συμβόλαιο του. Και εσύ του δίνεις ρόλο; Ελπίζοντας τι; Τι σου έχει δείξει οπότε έχει χρησιμοποιηθεί;
Είσαι ο Έλον Μάσκ. Θέλεις να πεταχτείς 3 τετράγωνα παρακάτω για να δεις αν το Χ μπήκε έξω από τα γραφεία του Tweeter. Βγαίνεις από το σπίτι και κοιτάς τα αυτοκίνητα που έχεις.

Η Porsche είναι στο συνεργείο.
Μία Ferrari που είχες την πούλησες εχθές γιατί ξύπνησες στραβά.
Μια παλιά Mercedes 500Ε την έδωσες γιατί έσταζε λάδια. Η BMW 850 είχε μεγάλη κατανάλωση και εσύ νιώθεις οικολόγος.

Χμμ... βλέπεις έναν σκαραβαίο που είχε ο παππούς σου και μόλις ήρθε από φανοβαφείο.

Το καβαλάς και έφυγες για τα γραφεία.

Simple as that.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

joshua έγραψε:Όσο υπήρχε και για τον Μπισεσβαρ στον τελικό.

O Biseswar στον τελικό ήταν μια χαρά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η ερώτηση είναι πολύ απλή
Η μπειταρ είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την μπνει γεχουντα που παίξαμε πριν 10 χρόνια?
η ναι γιατί?
Αν όχι,ο ΠΑΟΚ έχει χειρότερο ρόστερ από το ρόστερ των κουμαλο,κατσίκα έτους,φωτακη,Ρομπέρ,Γεωργιάδη, Γιάννου?
Αν ναι...οκ ακουγεστε
Αν όχι,γιατί ο ΠΑΟΚ με εκείνο το ρόστερ πέρασε αέρα με δύο νίκες και 4μπαλο στην Τούμπα και αυτός ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει ούτε μια καθαρή ευκαιρία?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας το ποστ σου Ρενέ ήταν το εξής:
Ο μπάτσος είναι όργανο...το μπουζούκι είναι όργανο.,.άρα σύμφωνα με την επαγωγική μέθοδο ο μπάτσος είναι μπουζούκι...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Έχω τρέλα μες το μυαλό...αβε σαικο για...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Αυτό με τη σύγκριση της Μπειτάρ με τον Λεβαδειακό ή τον Παναιτωλικό ή την Καλλιθέα ξέρω εγώ, μου θυμίζει στο γυμνάσιο τον Μάνο τον μίνι-μποξέρ που μάλωνε με τον Τάκη τον Σκατόλα, για το αν ο Χούλκ κερδίζει τον Σπάιντερμαν σε fair -no guns involved- fight.
Ότι να'ναι guys. Keep up the good work.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

giapas έγραψε:Δημήτρη δε μιλάω για Λεφσκι μιλάω για τη Μπειταρ .

Στο βασικό μου ερώτημα δεν εχεις απαντησει αλλά νομίζω η απάντηση είναι καθαρή. Επίσης δε ξέρω πολλούς Παναιτωλικους να κάνουν σολντ αουτ 20.000 .

Το ξαναλέω. Σε πολλά έχεις κάποιο point. Δεν είναι ανάγκη να φτάνουμε σε υπερβολές για να δείξουμε το αυτονόητο.

Όταν κερδίζει η ομάδα και όταν χάνει η ομάδα, έχουν όλοι ευθύνη με πρωτον τον επικεφαλής. Ξεκάθαρα. Αυτή είναι η μικροοικονομια.

Εγώ προτιμώ να κάνω focus στη μακρο.

Η απάντηση σου στην ίδια σου την ερώτηση είναι λάθος, ιστορικά η Μπειταρ είναι η 4η ομάδα σε τίτλους στο Ισραήλ, ότι και ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα δηλαδή.
Βέβαια αυτό ισχυροποιεί το επιχείρημα σου,αν και διαφωνώ γιατί θεωρώ τον προπονητή υπεύθυνο 100% ,για τον πιθανό αποκλεισμό.
Ο άνθρωπος είναι ξενερωμενος όσο δεν πάει και γι'αυτό βλέπουμε μια ομάδα ντεκαυλέ και αντιτουριστική, ανάλατη και άοσμη.
Θεωρώ δεδομένο τον αποκλεισμό και στο μόνο που ελπίζω είναι οι κακές μου εμπνεύσεις τον τελευταίο καιρό, όπως σωστά σημείωσες τις προάλλες.

Τίτλοι Ισραήλ

Μακάμπι Τελ Αβίβ 23
Μακάμπι Χάιφα 15
Χάποελ Τελ Αβίβ 13
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 6
Χάποελ Πετάχ Τίκβα 6
Μακάμπι Νετάνια 5
Χάποελ Μπερ Σεβά 5
Μακάμπι Ραμάτ Γκαν 2
Χάποελ Χάιφα 1
Μπνέι Γιεχούντα Τελ Αβίβ 1
Χαποέλ Κφαρ Σαμπά 1
Χάποελ Ραμάτ Γκαν 1
Βρετανική Αστυνομία 1
Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα 1
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μπανε μου, όντως δείχνει η ομάδα ντεκαυλε κι ο Λουτσος ξενερωμενος. Μπορεί κιολας όπως λέει ο renegade να το εχει μεταφέρει αυτό στην ομάδα. Αλλά το ταβάνι του ΠΑΟΚ του Σαββίδη το καλοκαίρι του 2023 είναι πολύ πιο χαμηλό από όσο ήταν.

Αν υποθέσουμε ότι έχει δίκιο, έστω κι αν δε το εκφράζει σωστά, μερίδα αυτών που θεωρούν το λουτσο υπεύθυνο της κακής πορείας. Έστω λοιπόν ότι αλλάζει ο κόουτς, έρχεται ο επόμενος πχ ο Γκαρσία καυλωνει για λίγο την ομάδα και περνάς τη μπειταρ αέρας και παλεύεις λίγο παραπάνω τους επόμενους γύρους. Έστω ότι όλα αυτά είναι σωστά. Αλλάζει κάτι; Αλλάζει το γεγονός ότι κάθε χρόνο το μπάτζετ μας και κατά συνέπεια το ροστερ μας είναι λίγο χειρότερο από της προηγούμενης χρονιας; Αλλάζει το ότι ζελα και Κουλά ξαφνικά ανέβασαν μπάτζετ,πάτησαν γκάζι και μας ξεπερνάνε σιγά σιγά; Με Σβαμπ και Τσιγάρα θα μπούμε ομίλους και γίναμε μετα; Όλα θα λυθουνε;

Αλλάζει η μεγάλη εικόνα ρε Μπανε; Να τον βράσω το Λουτσο ρε φίλε, εγώ θέλω να βλέπω παιχταράδες στο γήπεδο. Ο Καντουρι κι Μπισε κι ο Ματος κι ο Μαουριτσιο ηταν παικταραδες. Ολοι τους ζηλευανε. Δεν επαιρναν στραγαλια ομως. Εγω τετοιους θελω για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι. Να κάνει βήματα μπροστά ο ΠΑΟΚ ,να χτίζει κάθε φορά κι από λίγο. Η ομάδα παρατημένη, γήπεδο στα χαρτια , την ΕΠΟ τη παρατήσαμε στη Κουλα, το ψόφιο κοριό κανουμε παντού. Εδω και 3 χρόνια φευγουν παίκτες και ουτε ενας αντικατάστατης κατα τυχη δεν ειναι καλυτερος απο αυτον που εφυγε.

ΑΝ Για να μπω σε ομίλους κονφερενς με εμποδίζει ο τόσο κακός λουτσος ενώ πχ ο Γκαρσία θα παλέψει να με βάλει, είμαι σε πολύ κακό δρόμο φίλε. Για να μη δούμε την αλήθεια μια τα φορτωνουμε στο Λουτσο ,μια στη τύχη..
Την άλλη φορά γινόμαστε λογιστές και επινοουμε εξηγήσεις για δυσκολία μεταφοράς κεφαλαίων κλπ κλπ
. Κι όλα αυτά για να μη δούμε και παραδεχτούμε την αλήθεια ότι ο άλλος δεν υπάρχει πουθενά. Πουθενά, μόνο στα λόγια και τις εξαγγελίες του κυρ κυρ . Είχες την επό και τα παράτησες και αλωνιζουν οι γιαννακηδες και λοιπές σαύρες. Πουθενά δεν υπάρχεις ,πουθενά δε μετράς. Ήταν μια εποχή που εσπερνες κι όλοι απέναντι σε είχαν στη προπαγάνδα. Κάθε μέρα το χοντρόσαιτ ασχολιοταν με σενα ,οι κουλες ειχαν αποκτησει ψυχολογικα και παει λεγοντας. Τώρα σε γράφουν στα @@ τους και δεν ασχολείται κανείς με τον ΠΑΟΚ. Θα επαναφέρουν Έλληνες διαιτητές λέει. Θα κάνουν το ένα, το άλλο ,το πάρα αλλο. Παρε στημενα τωρα με 18 ομαδες .Που είσαι εσύ ρε ΠΑΟΚ ; Πουθενά δεν είσαι.

Και το πρόβλημα μας είναι το 442 του λουτσεσκου και γιατί δεν έκανε σωστή αλλαγή στο 70 .Οδηγούσαμε μια Πόρσε που έκανε το γύρο στα 10 λεπτά, καταλήξαμε με άλφα ρομεο να τον κάνουμε σε 13 λεπτά και τα βάζουμε με τον οδηγό που δε μπαίνει καλά στις στροφές και χάνουμε κάτι δευτερόλεπτα εδώ κι εκεί. Τον ίδιο οδηγό που με τη Πόρσε εσπερνε.

Τι να πω. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
joshua έγραψε:Όσο υπήρχε και για τον Μπισεσβαρ στον τελικό.

O Biseswar στον τελικό ήταν μια χαρά.
Ελπιζω να τρολλαρεις
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

obanebane έγραψε:
giapas έγραψε:Δημήτρη δε μιλάω για Λεφσκι μιλάω για τη Μπειταρ .

Στο βασικό μου ερώτημα δεν εχεις απαντησει αλλά νομίζω η απάντηση είναι καθαρή. Επίσης δε ξέρω πολλούς Παναιτωλικους να κάνουν σολντ αουτ 20.000 .

Το ξαναλέω. Σε πολλά έχεις κάποιο point. Δεν είναι ανάγκη να φτάνουμε σε υπερβολές για να δείξουμε το αυτονόητο.

Όταν κερδίζει η ομάδα και όταν χάνει η ομάδα, έχουν όλοι ευθύνη με πρωτον τον επικεφαλής. Ξεκάθαρα. Αυτή είναι η μικροοικονομια.

Εγώ προτιμώ να κάνω focus στη μακρο.

Η απάντηση σου στην ίδια σου την ερώτηση είναι λάθος, ιστορικά η Μπειταρ είναι η 4η ομάδα σε τίτλους στο Ισραήλ, ότι και ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα δηλαδή.
Βέβαια αυτό ισχυροποιεί το επιχείρημα σου,αν και διαφωνώ γιατί θεωρώ τον προπονητή υπεύθυνο 100% ,για τον πιθανό αποκλεισμό.
Ο άνθρωπος είναι ξενερωμενος όσο δεν πάει και γι'αυτό βλέπουμε μια ομάδα ντεκαυλέ και αντιτουριστική, ανάλατη και άοσμη.
Θεωρώ δεδομένο τον αποκλεισμό και στο μόνο που ελπίζω είναι οι κακές μου εμπνεύσεις τον τελευταίο καιρό, όπως σωστά σημείωσες τις προάλλες.

Τίτλοι Ισραήλ

Μακάμπι Τελ Αβίβ 23
Μακάμπι Χάιφα 15
Χάποελ Τελ Αβίβ 13
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 6
Χάποελ Πετάχ Τίκβα 6
Μακάμπι Νετάνια 5
Χάποελ Μπερ Σεβά 5
Μακάμπι Ραμάτ Γκαν 2
Χάποελ Χάιφα 1
Μπνέι Γιεχούντα Τελ Αβίβ 1
Χαποέλ Κφαρ Σαμπά 1
Χάποελ Ραμάτ Γκαν 1
Βρετανική Αστυνομία 1
Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα 1
φόκιν μπόλοκς μέιτ
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

cellophan έγραψε:Αυτό με τη σύγκριση της Μπειτάρ με τον Λεβαδειακό ή τον Παναιτωλικό ή την Καλλιθέα ξέρω εγώ, μου θυμίζει στο γυμνάσιο τον Μάνο τον μίνι-μποξέρ που μάλωνε με τον Τάκη τον Σκατόλα, για το αν ο Χούλκ κερδίζει τον Σπάιντερμαν σε fair -no guns involved- fight.
Ότι να'ναι guys. Keep up the good work.

Τοσο ο Λεβαδειακος οσο κ ο Παναιτωλικος εχουν ροστερ μεγαλυτερης χρηματιστηριακης αξιας απο την Μπεϊταρ

Ο Λεβαδειακος ελαχιστα μεγαλυτερο
Ο Παναιτωλικος 25% μεγαλυτερο

Το δε ροστερ του ΠΑΟΚ ειναι 625% μεγαλυτερης χρηματιστηριακης αξιας απο αυτο της Μπειταρ

Δηλαδη τι ροστερ θ επρεπε ν εχει ο Λουτσεσκου για ν αποκλεισει την Μπειταρ;
Απο το πρωτο παιχνιδι θ επρεπε ν την ειχαμε σποκλεισει
Ομαδα κατωτερου ροστερ απο Λειβαδια κ Παναιτωλικο

Ο Λουτσεσκου τι πρεπει ν γινει για ν βαλει επιτελους 2 επιθετικους
μια φορα στη ζωη του για ν σπασει αμυνες λεωφορεια?
Τι πρεπει ν γινει για ν μην παιζει απελπιστικα μονος μεσα στο κουτι ο επιθετικος?
Τι πρεπει ν γινει για ν πατανε κ τα εξτρεμ μαζι μ το δεκαρι την περιοχη?

Μ κατωτερη ομαδα απο τον Λεβαδειακο παιζαμε
Σχεδον κοντευουμε ν βαφτισουμε την Μπειταρ
ομαδα Χουλκ κ Σπαιντερμαν
ενω ειναι ομαδα χελωνονιντζακι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”