16. Tomasz Karol Kędziora
Re: 16. Tomasz Kedziora
Αδύναμος κρίκος χθες. Οι διαβασμένοι Ισραηλινοί του έδωσαν χώρο και τον εξέθεσαν. Θα μπορέσει να βοηθήσει σε κλειστά ματς οπου θα είμαστε υπο πίεση καθώς αμυντικά είναι τίμιος αλλα μέχρι εκεί.
Όπως έχω αναφέρει κ στο τοπικ των μεταγραφών, θεωρώ άστοχη την κίνηση για Κεντζιορα μιας και ηδη έχουμε 2 μέτρια δεξια μπακ στο ροστερ (Σαστρε, Λυρατζης). Η δεξιά μας πτέρυγα θα μπορούσε φέτος να απογειωθεί με ενα επιθετικό μπακ τύπου Ματος μιας και τόσο ο Ναρει όσο και ο Ζιβκο έχουν φανταστικές επιστροφές κ μπορούν να υποστηρίξουν ενα επιθετικογενες μπακ.
Όπως έχω αναφέρει κ στο τοπικ των μεταγραφών, θεωρώ άστοχη την κίνηση για Κεντζιορα μιας και ηδη έχουμε 2 μέτρια δεξια μπακ στο ροστερ (Σαστρε, Λυρατζης). Η δεξιά μας πτέρυγα θα μπορούσε φέτος να απογειωθεί με ενα επιθετικό μπακ τύπου Ματος μιας και τόσο ο Ναρει όσο και ο Ζιβκο έχουν φανταστικές επιστροφές κ μπορούν να υποστηρίξουν ενα επιθετικογενες μπακ.
Θα υπενθυμίσω ότι στην καριέρα του ο Πολωνός έχει 19 γκολ και 32 (!) ασιστ. Ναι μεν φαίνεται αμυντικογενής αλλά οι αριθμοί μαρτυρούν και μια συνέπεια στα δημιουργικά του καθήκοντα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Παρ 28 Ιούλ 2023, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αυτό φταίει που δεν μπορεί να περάσει έναν κώνο κ να βγάλει μια σέντραpisakaipoupoula έγραψε:Το πρόβλημα του είναι ότι το μέτρο σύγκρισης πια είναι ο Μάτος και όχι οι Κίτσιου, Μουν, Αραμπατζής κτλ κτλ
-
Χρόνο; ; έξι ολόκληροι μήνες δεν του έφτασαν;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ε ρε φίλε, για να έπαιξε CL, κάτι καλό θα έκανε. Δεν παίζεις τυχαία εκεί.
Κι ο Colak όσο δεν φοράει ασπρόμαυρη φανέλα, μπουμπουνούσε τα γκολ. Στον ΠΑΟΚ ψαχνόταν. Τι να κάνουμε;
Κι ο Kedziora χρόνο θέλει. Δεν θυμάμαι ο Matos από την πρώτη μέρα να ήταν ο παιχταράς που όλοι αγαπήσαμε! Ακόμα και ο Garcia την πρώτη χρονιά όλο νεύρα και κόκκινες..μόλις μπήκε σε καλούπι και έδεσε με την ομάδα, είδαμε τι έγινε.
6 μήνες στους οποιους έπαιξε 4-5 φορες δεξί μπακ. Ας μην υπερβάλλουμε και ας περιμένουμε λίγο. Έχει βιογραφικό, εμπειρία και καλή ηλικία για να προσφέρει. Θα βελτιωθεί.
-
4-5 φορές σε εμας. Στα 367 παιχνίδια που λένε ότι έχει παίξει ως δεξί μπακ; ;; φαίνεται; ;
- figurehead4
Όχι ρε φίλε, δεν φαίνεται. Τους έχει πιάσει όλους κώτσο. Εθνική Πολωνίας, Δυναμό Κιέβου και σιγά τα τσαμπιονς λιγκ ματς που έπαιξε. Εμείς μπαμ μπαμ τον πήραμε χαμπάρι και τον ξεσκεπάσαμε.
Το ότι έπαιξε έστω και έτσι μετά από μισή προετοιμασία δεν το συζητάμε καθόλου.
Ήταν κλάσεις πάνω από Σάστρε και Λύρατζη στα περσινά αντίστοιχα με Λέφσκι. Θα μου πεις σιγά τον ανταγωνισμό. Ήταν τραγικοί και οι δύο εκεί. Ε ας μην ήταν.
Εμείς όμως του Κετζιόρα του κρατάμε μανιάτικο το.λάθος στην Τρίπολη.
Το ότι έπαιξε έστω και έτσι μετά από μισή προετοιμασία δεν το συζητάμε καθόλου.
Ήταν κλάσεις πάνω από Σάστρε και Λύρατζη στα περσινά αντίστοιχα με Λέφσκι. Θα μου πεις σιγά τον ανταγωνισμό. Ήταν τραγικοί και οι δύο εκεί. Ε ας μην ήταν.
Εμείς όμως του Κετζιόρα του κρατάμε μανιάτικο το.λάθος στην Τρίπολη.
Παλικάρια ο συμπαθής Zivkovic έχει να τροφοδοτήσει στο σωστό timing το overlap του εκάστοτε δεξιού μπακ καμιά διετία. Τώρα το παρατηρήσατε; Ξέρετε τι μπινελίκια του έχω ρίξει εδώ και δύο χρόνια γι' αυτόν ακριβώς το λόγο; Συνέχεια να συγκλίνει εσωτερικά και να προσπαθήσει να σουτάρει ενώ από δεξιά το μπακ έχει ολόκληρο ελεύθερο αεροδιάδρομο. Όχι ότι απαραιτήτως το δεξί μπας θα έκανε σωστότερη ενέργεια, αλλά αυτές οι παράλληλες συρτές σέντρες έχουν πολύ καλύτερες προϋποθέσεις είτε για αυτογκόλ είτε για γκολ από τα συνεχή σουτ εκτός περιοχής που δοκιμάζει ο Zivko.Maxpaok έγραψε:Αλήθεια είναι αυτό που έγραψες Γιώργο.
Το πρόσεξα κι εγώ, ο ζιβκο είχε ευκαιρίες να παίξει το οβερ λαπ μαζί του και τον αγνόησε πολλάκις
για ποιο γ@μημένο λόγο παίζει ο 4ος κατά σειρά δεξιός μπακ?
τι μάνατζερ έχεις αγόρι μου εσύ?
τι μάνατζερ έχεις αγόρι μου εσύ?
Τον φερανε με την δικαιολογια (των αρδ) ως δεξι στοπερ και απλα εχει τον ρολο του Ολιβειρα.
-
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ