Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από aivas19 »

Σου εγραψα οτι πριν 10 μερες ειχε μισο φορ. Επειδη ειναι αληθεια αυτο και δεν εχεις τι να πεις πετας για Τζιμα (17 χρονων, ηρθε απο παιχνιδια με εθνικη στην μεση της προετοιμασιας) αλλαζεις θεμα και γραφεις σεντονι. Το οτι ειπαν σε εκπομπες οτι ειχε θεμα ο Τζιμας το αντιπαρερχομαι γιατι και χωρις αυτο δεν ειναι επιχειρημα να περιμενεις με μισο φορ και εναν 17χρονο να παιξεις προκριματικα. Σεβαστο. Απλα πες οτι δεν σε πειραξε στα αληθεια οτι δεν επαιξε με 2 φορ απλα εχεις θεμα με τον προπονητη. Ο Ολιβειρα αναφερεται επειδη οχι μονο δεν αντικατασταθηκε τωρα αλλα ουτε τον Γεναρη που ηταν ηδη εδω ο Λουτσε ζητησε φορ. Σε βολευει για Μπραντον, πες μας ποιος θα επαιζε αν δεν ανανεωνε. Αν ερχοταν φορ τον Γεναρη θα ειχες αλλα φταιει ο Λουτσε. Τωρα αν σε χαλαει που εχω επιχειρηματα και εσυ απλα γραφεις σεντονι δεν μπορω να κανω κατι.
Αφου παιζουμε με χωρια και δεν χρειαζεται ουτε παικτες ουτε προπονητη για να προκριθουμε γιατι δεν παιζουμε με την κ19;
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδή επιμενεις ότι θα ήταν καποιου είδους τρελό ρισκο απέναντι σε μια ομάδα επιπεδου Μπειταρ που έπαιζε με 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα ,3δα στα στοπερ, να παίξει με Σαματά,Τζιμα,τόσο μεγάλο μάλιστα που κάνει την επιλογή να μπει ο εκτός ομάδας εδώ και πάνω από 1 χρόνο Μουργκ μονόδρομο. Καπως έτσι έβαλε και τον Μπισεσβαρ αντί του μικρού στον τελικό...Να χαρώ εγώ επιχειρηματα...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δημήτρη με ποιον παίζαμε; Ποια η αντίστοιχη ομάδα στην Ελλαδα;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε παιδιά κάπου έλεος

Τον Μουργκ πρώτος ο ραζβαν τον είχε πετάξει στην άκρη, δεν τον έβαζε ολόκληρη χρονιά

Ε για να τον έβαλε τώρα κάποιος λόγος θα υπήρχε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Όσο υπήρχε και για τον Μπισεσβαρ στον τελικό.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

giapas έγραψε:Δημήτρη με ποιον παίζαμε; Ποια η αντίστοιχη ομάδα στην Ελλαδα;
Για να πήγε βασικος τους στόπερ στη Καλλιθέα δεν ξέρω πες μου εσύ ρε Γιάννη.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Δηλαδή επιμενεις ότι θα ήταν καποιου είδους τρελό ρισκο απέναντι σε μια ομάδα επιπεδου Μπειταρ που έπαιζε με 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα ,3δα στα στοπερ, να παίξει με Σαματά,Τζιμα,τόσο μεγάλο μάλιστα που κάνει την επιλογή να μπει ο εκτός ομάδας εδώ και πάνω από 1 χρόνο Μουργκ μονόδρομο. Καπως έτσι έβαλε και τον Μπισεσβαρ αντί του μικρού στον τελικό...Να χαρώ εγώ επιχειρηματα...
Εγω δεν εχει σημασια τι θα πω. Ο προπονητης τι σκεφτηκε ειναι το σημαντικο. Περσι σε τετοια ματς τρωγαμε κρυα γκολ και 0-1. Φετος εμεινε στο 0-0. Αν εμπαιναν αυτοι που λες και τρωγαμε κρυο γκολ θα ελεγες δηλαδη μπραβο στον κοουτς που ρισκαρες; Εσυ σκιζεις απο επιχειρηματα [FACE WITH TEARS OF JOY]
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Έγραψε ο renegade ρε Τζος και το έχουμε κάνει καραμέλα. Ποια είναι η αντίστοιχη Ελληνική ομάδα και πόσο πιθανό είναι ο τωρινός ΠΑΟΚ να φέρει Χίναρι στη Τούμπα παίζοντας με τσιγάρα σβαμπ στα χαφ;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να πούμε Παναιτωλικο;

Δηλαδή αν ξεκίναγαμε χτες πρωτάθλημα, τον είχες 99% νίκη στη Τούμπα;

Προσοχή δε πάω να δικαιολογήσω τιποτα. Σε πολλα εχεις δικιο. . Η υπερβολή μου τη δίνει από τους μετρ του είδους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Σάβ 29 Ιούλ 2023, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

aivas19 έγραψε:
joshua έγραψε:Δηλαδή επιμενεις ότι θα ήταν καποιου είδους τρελό ρισκο απέναντι σε μια ομάδα επιπεδου Μπειταρ που έπαιζε με 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα ,3δα στα στοπερ, να παίξει με Σαματά,Τζιμα,τόσο μεγάλο μάλιστα που κάνει την επιλογή να μπει ο εκτός ομάδας εδώ και πάνω από 1 χρόνο Μουργκ μονόδρομο. Καπως έτσι έβαλε και τον Μπισεσβαρ αντί του μικρού στον τελικό...Να χαρώ εγώ επιχειρηματα...
Εγω δεν εχει σημασια τι θα πω. Ο προπονητης τι σκεφτηκε ειναι το σημαντικο. Περσι σε τετοια ματς τρωγαμε κρυα γκολ και 0-1. Φετος εμεινε στο 0-0. Αν εμπαιναν αυτοι που λες και τρωγαμε κρυο γκολ θα ελεγες δηλαδη μπραβο στον κοουτς που ρισκαρες; Εσυ σκιζεις απο επιχειρηματα [FACE WITH TEARS OF JOY]
Τι λες βρε κρατησαμε το μηδεν με το θηριο στη Τουμπα? Τι γραφετε βρε...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

giapas έγραψε:Να πούμε Παναιτωλικο;

Δηλαδή αν ξεκίναγαμε χτες πρωτάθλημα, τον είχες 99% νίκη στη Τούμπα;
Και περσι καποιοι τετοια εγραφαν για τη Λεφσκι...Καποιοι ηθελαν και δυο παικτες τους...Μετα τον ηπιαν απο τους μαλτεζους...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ομάδα επιπέδου Καλλιθέας είναι.
Δεν τους βλέπατε που όποτε βγαίναν μπροστά και ενώ οι επιστροφές μας ήταν τραγικές, αυτοί σκουντουφλούσαν;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δημήτρη δε μιλάω για Λεφσκι μιλάω για τη Μπειταρ .

Στο βασικό μου ερώτημα δεν εχεις απαντησει αλλά νομίζω η απάντηση είναι καθαρή. Επίσης δε ξέρω πολλούς Παναιτωλικους να κάνουν σολντ αουτ 20.000 .

Το ξαναλέω. Σε πολλά έχεις κάποιο point. Δεν είναι ανάγκη να φτάνουμε σε υπερβολές για να δείξουμε το αυτονόητο.

Όταν κερδίζει η ομάδα και όταν χάνει η ομάδα, έχουν όλοι ευθύνη με πρωτον τον επικεφαλής. Ξεκάθαρα. Αυτή είναι η μικροοικονομια.

Εγώ προτιμώ να κάνω focus στη μακρο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Giorgos1926 έγραψε:Δεν μπορούσε να την κοντράρει κανείς,
Επειδή το πόκ ήταν μισοπεθαμενο σε σχέση με την κατάσταση που είναι σήμερα
Ο Ιβάν έχωνε χρήμα αβέρτα με τους παίκτες να πληρώνονται υπέρ του δεόντως πλουσιοπαροχα
Και παρόλα αυτά Ιανουάριο έφερνε και Ολιβειρα για περισσότερη ασφάλεια.
Το νταμπλ δεν ήταν αποκλειστικό κατόρθωμα του προπονητή και δεν είχε καν το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας.
Ας πάψει αυτή η καραμέλα με το νταμπλ του Λουτσεσκου
Της ομάδας συνολικά ήταν πάει και πέρασε.

Εδώ και 4 χρόνια κσι σημερα τι γίνεται.......
Λογικό αυτό που έγραψες...στις επιτυχίες δεν έχει μεγάλο μερίδιο ο προπονητής και είναι της ομάδος συνολικά ...στις αποτυχίες φταίει βέβαια ο προπονητής μόνο γιατί έτσι βολεύει
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το 20.000 σολντ άουτ δεν λέει τίποτα. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι ομάδα με κόσμο.
Αλλά συγνώμη όταν είναι 7η πέρυσι στο Ισραήλ και με την ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ άμυνα σε ΟΛΟ το πρωτάθλημα (ναι σε αυτούς δεν κάναμε μεγάλη φάση σε ροή ματς) τότε συγνώμη αλλά Λεβαδειακός είναι. Νιώστε λίγο. Μιλάμε για την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος πέρυσι

Οσο για τον Μουργκ λυπάμαι αλλά εδώ είναι θέμα αρχής. Η ομάδα αποδεδειγμένα εδώ και 1,5 χρόνο προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί και αυτός κάθεται στο συμβόλαιο του. Και εσύ του δίνεις ρόλο; Ελπίζοντας τι; Τι σου έχει δείξει οπότε έχει χρησιμοποιηθεί;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”