Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Asimos έγραψε:Αν δεν έχει καταλάβει και ο τελευταίος οπαδός πως υπάρχει θέμα στον ΠΑΟΚ και δεν του αρέσει ο προπονητής και η σημαία υπάρχει τρελό θέμα αντίληψης.

Ο ηγέτης αυτή τη στιγμή έχει θέμα και ή βάζουμε πλάτη ή το κάνουμε μπουρδέλο εντελώς.

Αδιάφορο αν χάσω το δίκιο μου που δεν έγινε και κάτι.

Αντέχουμε μια εντελώς ΠΑΟΚ χρονιά;
Σαφως εχει θεμα ο ιβαν
αυτο ομως τι σχεση εχει με το οτι προχθες μπηκε αλλαγη ο μουργκ;
Ή περσι σεντερ φορ ο μπισε;
Η οτι δεν δοκιμαζει ποτε καποιο διαφορετικο συστημα ο προπονητής;
Πολλες εμμονες φιλε μου ο λουτσε, πολλες.
Το ροστερ που εχει ο ΠΑΟΚ και φετος αλλα και περσι, περνουσε ανετα τη λεφσκι, εκει ερχεται η ευθυνη του κόουτς.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ρε παιδιά, ρε παιδιά... Όλοι το είδαμε το ματς και κράζουμε για τα στημένα...

Ένα καλό στημένο θα το έριχνε ο Μουργκ αφού το έχει, αυτό περίμενε ο κοουτς, γι'αυτό τον εβαλε.

Ποιος άλλος μπορεί να εκτελέσει της προκοπής στημένα; 12 κόρνερ είχαμε, τοποθετήσεις είχαμε, εκτελέσεις δεν είχαμε.

Τι εμμονές; Από τα μαλλιά του πιάνεται κι ο Λουτσεσκου και κάνει ότι πιο λογικό.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Αγγελιοφορος :lol:
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν τα πιθανά προβλήματα του Ιβαν με την εμφάνιση με την β εθνικής επιπέδου Μπειταρ. Δεν μίλησε κανένας για πρωτάθλημα, δεν μιλησε κανένας για μεταγραφές εκατομμυρίων (τουλάχιστον όσον αφορά τον αγώνα). Η εμφάνιση με την Μπειταρ και ο πιθανός αποκλεισμός βαραίνει αποκλειστικά το Λουτσεσκου. Μα βάλουμε πλάτη σε τι; Στον Λουτσεσκου που θέλει μεταγραφές εκατομυρίων για να περάσει Μπειταρ και Λέφσκι;
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Ο Σαντος έβγαλε την πρώτη χρόνια καθαρά λόγο Ζαγοράκη. Εμείς θέλαμε να φύγει.
Ο Στεφενς δεν μας έκανε.
Ο Αμπελ δεν μας έκανε.
Ο Λουτσεσκου δεν μας κάνει.

Το τελευταίο πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ είναι ο προπονητής.

Καλύτερος δεν θα έρθει. Ακόμη και να έρθει εμείς θα τον βγάλουμε άχρηστο.

Δεν κάνουμε καλό στην ομάδα. Ο Ιβαν έχει θέμα. Δεν βοηθάμε με την γκρίνια. Αν δεν το καταλαβαίνουμε θα έχουμε σύντομα μεγάλο πρόβλημα.

Ο Βενγκέρ αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ του Ζαφειριου. Ο Φεργιουσον είχε φέρει 0-0 με τον Αθηναϊκό. Δεν κρίνονται έτσι οι προπονητές.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ο αγγελιοφόρος το είπε ξεκάθαρα στην συνέντευξη του.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Λού, μετά την λήξη του συμβολαίου του θα ζητήσουμε να τον ανανεώσουμε για άλλα 10 χρόνια εάν θέλει και ο ίδιος.Θέλουμε να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ.
Εγώ λέω οτι έχει στηθεί πάλι ένας μηχανισμός προπαγάνδας με στόχο να εκδιωχθεί ο προπονητής. Για να ζητάνε όλοι το κεφάλι του, πρέπει να είναι πολύτιμος για τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Κάτι καλό κάνει.Δέν θα περάσει η προπαγάνδα.
Οπλίζομαι με υπομονή και πείσμα και στηρίζω Λού, ενάντια στο πλήθος και την `λογική` του. Εξάλλου αυτή η λογική πήγε και ψήφισε κούλη...και πρίν δίς αλέξη... έλεος πιά. Στηρίζω Λού, στηρίζω ΠΑΟΚ.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

@ apple
Φιλε μου, σου βρισκω δικιο κι εσενα κ του αsimos στο οτι πρεπει να βαλουμε πλατη στον ευεργετη μας.
Κ εγω δεν ειμαι υπερ των συχνων αλλαγων προπονητων, αλλα ειμαι πολυ εκνευρισμενος απο προχθες κ ισως ο λουτσε ειναι το ευκολο θυμα, αλλα μολις ειδα μουργκ μεσα, κοντεψα να σπασω την τβ.

Υγ, αν δεν κανω λαθος, τοτε που ο βενγκερ αποκλειστηκε απο τον ζαφειριου, πηρε το πρωταθλημα στο τελος της χρονιας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

o apple τα λέει απλά και κατανοητά.
Άλλες εποχές, ίδιες συμπεριφορές.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

iremidynami 4+ έγραψε:@ apple
Φιλε μου, σου βρισκω δικιο κι εσενα κ του αsimos στο οτι πρεπει να βαλουμε πλατη στον ευεργετη μας.
Κ εγω δεν ειμαι υπερ των συχνων αλλαγων προπονητων, αλλα ειμαι πολυ εκνευρισμενος απο προχθες κ ισως ο λουτσε ειναι το ευκολο θυμα, αλλα μολις ειδα μουργκ μεσα, κοντεψα να σπασω την τβ.

Υγ, αν δεν κανω λαθος, τοτε που ο βενγκερ αποκλειστηκε απο τον ζαφειριου, πηρε το πρωταθλημα στο τελος της χρονιας.
Νταμπλ έκανε αν θυμάμαι καλά...πέρασαν και κάποια χρόνια..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ρε Λουτσε τι με έβαλες τον μουργκ;;;;
Αφού είχες τόσες επιλογές εκεί...
Τον Κουλιε...τον Ράφα...τον Νασμπεργκ...τον Ζιφκο...τον Λύρα...τον Γιαξη...τον Τζίμα...τον Βράκα...
Άντε γαμω τα κολλήματα σου...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ναι σωστά έπρεπε να αλλάξει και τον Ζιφκοβιτς και τον Κωνσταντελια. Ας κρατούσε έναν από τους 2 μέσα. Κοροϊδευόμαστε τώρα;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Montrealiotis έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν τα πιθανά προβλήματα του Ιβαν με την εμφάνιση με την β εθνικής επιπέδου Μπειταρ. Δεν μίλησε κανένας για πρωτάθλημα, δεν μιλησε κανένας για μεταγραφές εκατομμυρίων (τουλάχιστον όσον αφορά τον αγώνα). Η εμφάνιση με την Μπειταρ και ο πιθανός αποκλεισμός βαραίνει αποκλειστικά το Λουτσεσκου. Μα βάλουμε πλάτη σε τι; Στον Λουτσεσκου που θέλει μεταγραφές εκατομυρίων για να περάσει Μπειταρ και Λέφσκι;
Το αυτό και το αυτονόητο... αλλά μάλλον είναι είναι δυσνόητο για τους εξυπνακιδες...λες και ζήτησε ο κόσμος το κεφάλι του Ιβάν αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα...λες και δεν έχει συμβιβαστεί η πλειοψηφία με την 4η θεση
Karampinas

Δημοσίευση από Karampinas »

το καλο της ιστοριας ειναι οτι ο ιβαν γνωριζει καλα οτι αν υπαρχει καποιος που εχει αξια στο αγωνιστικο τμημα αυτος ειναι ο λουτσεσκου, και ετσι οι απιθανοι τυποι που θελουν η ομαδα να ειναι μπαχαλο για να περνανε την ωρα τους με αλλαγες προπονητη καθε 6 μηνες για να εχουμε κουβεντα θα πρεπει να κανουν μεγαλη υπομονη,...μιλαμε για ατομα που ζουν για την ηττα, με το που σκασει η κακη περιοδος καβαλανε τα πληκτρα με μανια για να κραξουν τους παντες και οταν ερθουν οι καλες ημερες ειτε ειναι λαγοι η ναι μεν αλλα...αν μπορουσαμε να τους βγαλουμε την κουκουλα θα πονταρα 1000 ντολαρς οτι ειναι δημοσιογραφοι πισω απο αυτα τα νικ .... ;)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμενα μια ειναι η βασικη μου διαφωνια με τους υπερασπιστες του Λουτσεσκου.Οι περισσοτεροι απο αυτους πιστευουν οτι τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ,με τις δυσκολιες που αντιμετωπιζει η ομαδα σε διοικητικο και οργανωτικο επιπεδο, αυτος διασφαλιζει ενα ελαχιστο επιπεδο.
Εγω πιστευω οτι με τις συγκεκριμενες δυσκολιες ο Λουτσεσκου ειναι το κερασακι στη τουρτα.Δινει ακομα μια και παει παρακατω το καραβι.Οσο ιδανικος προπονητης ειναι σε μια ομαδα που εστω σχεδον ολα λειτουργουν στην εντελεια,ειδικα οσον αφορα το ροστερ,τοσο προβληματικος ειναι οταν ισχυει το αντιθετο.Παιρνει ο ιδιος υπεραξια απο την ομαδα,δεν μπορει να μεταδωσει υπεραξια σε αυτη,ισα ισα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δηλαδή θες να μας πεις ότι ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου δεν είναι ικανοί να χτυπήσουν ένα φάουλ ή κόρνερ?

Και ποιος μιλά για στημένα που θα πάνε σε ένα κεφάλι?
Αυτά γίνονταν πριν κάτι δεκαετίες.
Σήμερα βλέπουμε άπειρες κομπίνες με δύο και τρεις παίκτες να παίρνουν μέρος στο σκηνικό.
Εμείς ωστόσο δεν έχουμε δει τίποτα ή για να είμαι δίκαιος, πέρσι είδαμε ένα ή δύο τεχνάσματα.

Και ήμαρτον αν θέλουμε να βάλουμε αλλαγή τον μουργκ που ξανά γράφω, ο δεν μας κάνει, πήγαινε στην β', ξανά έλα γιατί δεν έχω παίκτες, να εκτελέσει στημένο!!!!
Κι όπως το έγραψες σχεδόν... κινήσεις απελπισίας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”