ΠΑΟΚ - Beitar Jerusalem 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ - Beitar Jerusalem 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
τραγικη επιλογη να βαλει τον ****** στο 9 αναμεσα σε 3 στοππερ μονο του, και να το διατηρησει αυτο μεχρι το 70 λεπτο.
τραγικες και οι αλλαγες.Αντι να βγαλει μπραντον και σβαμπ που δεν ...στο β, βγαζει ντελια και τσιγγαρα.
ο φελιπε επρεπε να μπει νωριτερα διπλα στον τσιγγαρα.
αντι να φορτωσει στο κουτι εβαλε μουργκ....
τι να πεις και τι να σχολιασεις,
Επεξεργάστηκε ελαφρώς.
Mod Team
τραγικες και οι αλλαγες.Αντι να βγαλει μπραντον και σβαμπ που δεν ...στο β, βγαζει ντελια και τσιγγαρα.
ο φελιπε επρεπε να μπει νωριτερα διπλα στον τσιγγαρα.
αντι να φορτωσει στο κουτι εβαλε μουργκ....
τι να πεις και τι να σχολιασεις,
Επεξεργάστηκε ελαφρώς.
Mod Team
Αντρέα? Κάτι δεν αντιλαμβανεσαι.
Καμία σχέση αυτό που γράφτηκε με τον κάθε πουσταρα βασιλιά ή βασιλισα.
Καμία σχέση αυτό που γράφτηκε με τον κάθε πουσταρα βασιλιά ή βασιλισα.
Όχι βρε max διάβασε κι το παραπάνω μου σχόλιο. Απλά θυμήθηκα την μεγάλη παράδοση που έχουμε σαν λαός στην γνήσια κι ανόθευτη βωμολοχία.
Ακυρο αλλα μαγκες, πληροφοριακα επεσε το ματι μου πως ο τυπος που εγραψε πριν απο…Αμερικη (Ryan_USA) γραφει και στο χανουμομανια με ιδιο ψευδωνυμο και ιδιο ακριβως τροπαρι copy-paste. Ή πεσαμε στον πλεον φιλαθλο οπαδο ή προκειται περι βαλτου.
Ryan, αγορι μου, επειδη θελω να πιστευω τα καλυτερα για τους ανθρωπους, αν εισαι αθωο παλικαρακι που την εχει δει φιλαθλος των ελληνικων γηπεδων, πρεπει να σου εξηγησουμε πεντε πραγματα για τους χαρτινους.
Ryan, αγορι μου, επειδη θελω να πιστευω τα καλυτερα για τους ανθρωπους, αν εισαι αθωο παλικαρακι που την εχει δει φιλαθλος των ελληνικων γηπεδων, πρεπει να σου εξηγησουμε πεντε πραγματα για τους χαρτινους.

Χαχαχαχα καρφωθηκε; Ειναι πολλοι τετοιοι
- Montrealiotis
ΠΑΟΚ - Beitar Jerusalem 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Στημένος ήταν. Πήγαινε να αγοράσει βότκα, για να μεθύσει όπως είπε, στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, ενώ στην Αμερική ήταν τουλάχιστον 11 το πρωί, στην Ανατολική ακτή. Νταξει θα μου πεις αλκοολας ήταν, αλλά βοτκα στις 11 το πρωί;;
Περίμενα μήπως γράψει και τίποτα άλλο για να είμαι σίγουρος.
Περίμενα μήπως γράψει και τίποτα άλλο για να είμαι σίγουρος.
Εγώ πάντως στην 5 συζητούσα και συμφωνούσαμε όλοι γύρω πως η ομάδα δεν έχει τσαγανό .
Να δώσει μια ψιλή σε αντίπαλο που θα πάει να κάνει μαγκιά .
Να βάλει το γκολ με το έτσι θέλω , όπως άλλες ομάδες μας που έβγαζαν αυτό το τσαγανό .Το σκύλιασμα , το νεύρο .
Ένας Τάισον ήταν έτσι και μάλιστα στο τέλος αρκετά σκασμένος .
Λίγος εγωισμός και ένα «θα τους ξεσκίσω ρε τους κ@@ληδες».
Να δώσει μια ψιλή σε αντίπαλο που θα πάει να κάνει μαγκιά .
Να βάλει το γκολ με το έτσι θέλω , όπως άλλες ομάδες μας που έβγαζαν αυτό το τσαγανό .Το σκύλιασμα , το νεύρο .
Ένας Τάισον ήταν έτσι και μάλιστα στο τέλος αρκετά σκασμένος .
Λίγος εγωισμός και ένα «θα τους ξεσκίσω ρε τους κ@@ληδες».
Και αυτο περι τσαγανου ειναι απο τα πραγματα που με φοβιζουν ενοψει ρεβανς. Εχει η ομαδα αυτη τετοιο μεταλο που δεν θα λυγισει απο 25.000 κοσμου αν πχ βρεθει πισω στο σκορ; Δεν ειμαι σιγουρος.
Καλά ας ανοιχτεί η Μπειταρ και βλέπουμε πως θα πάει μετά κ για αυτούςnunies4 έγραψε:Και αυτο περι τσαγανου ειναι απο τα πραγματα που με φοβιζουν ενοψει ρεβανς. Εχει η ομαδα αυτη τετοιο μεταλο που δεν θα λυγισει απο 25.000 κοσμου αν πχ βρεθει πισω στο σκορ; Δεν ειμαι σιγουρος.
ο επαναληπτικός είναι διαφορετικός αγώνας.
Ο Τζένεραλ έχει μια εβδομάδα μπροστά του να μελετήσει τον αντίπαλο και να εντοπίσει τις αδυναμίες του σε σχέση με τα δικά μας πλεονεκτήματα.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της ομάδος (προπονητής που δεν μπορεί να αναπροσαρμόσει τακτική εν μέσω αγώνα) εξαλείφεται σε διπλούς αγώνες, εφόσον ο προπονητής μας είναι στον δευτερο αγώνα σχεδόν πάντα πιο προετοιμασμένος και έχει προσαρμοσμένες τακτικές πανω στον αντιπαλο.
Είμαι αισιοδοξος για τον επαναληπτικό.
Ο Τζένεραλ έχει μια εβδομάδα μπροστά του να μελετήσει τον αντίπαλο και να εντοπίσει τις αδυναμίες του σε σχέση με τα δικά μας πλεονεκτήματα.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της ομάδος (προπονητής που δεν μπορεί να αναπροσαρμόσει τακτική εν μέσω αγώνα) εξαλείφεται σε διπλούς αγώνες, εφόσον ο προπονητής μας είναι στον δευτερο αγώνα σχεδόν πάντα πιο προετοιμασμένος και έχει προσαρμοσμένες τακτικές πανω στον αντιπαλο.
Είμαι αισιοδοξος για τον επαναληπτικό.
Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στις 2 τελευταίες ευρωπαϊκές της εξόδους αποκλείστηκε από κάποιες Τσικούρα (?) και Τέουτα.
Μπορεί ως ισραηλινή ομάδα να είναι σοβαρή αλλά δεν είναι και κανένα μεγαθηρίο. Απο τον ΠΑΟΚ εξαρτάται.
Γιατί να σκάμε άλλωστε εμείς ? Αν ήθελαν να είμαστε το απόλυτο φαβορί ας έκαναν εγκαίρως μεταγραφές να ήταν έτοιμη η ομάδα...
Μπορεί ως ισραηλινή ομάδα να είναι σοβαρή αλλά δεν είναι και κανένα μεγαθηρίο. Απο τον ΠΑΟΚ εξαρτάται.
Γιατί να σκάμε άλλωστε εμείς ? Αν ήθελαν να είμαστε το απόλυτο φαβορί ας έκαναν εγκαίρως μεταγραφές να ήταν έτοιμη η ομάδα...
Έπρεπε να βάλουμε ένα γκόλ...τώρα σφίξαμε. 

αυτοι αποκλειστηκαν απο τσιπουρα πελαγισια απο τη Γεωργια και απο τη Θεουτα αραγε[?] που ειναι απεναντι απο το Γιβραλταρ η απο την Τεουτα Ντουρεξ ετερο μεγαθηριο απο ΑλβανιαEttien26 έγραψε:Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στις 2 τελευταίες ευρωπαϊκές της εξόδους αποκλείστηκε από κάποιες Τσικούρα (?) και Τέουτα.
οποτε δυσκολα τα πραματα
και βεβαια οι αλλοι περσι αποκλειστηκαν απο τη Μαλτα
- Μπαρκαρούτσος
MVP ο Rahman Baba.
Συνέχεια στο επόμενο, το οποίο ελπίζω να ανοίξει κανένας γουρλής, γιατί ατομική ευθύνη δεν βλέπω από κανέναν, για όλα σας φταίει ο Ιβάν και ο Lucescu.
Συνέχεια στο επόμενο, το οποίο ελπίζω να ανοίξει κανένας γουρλής, γιατί ατομική ευθύνη δεν βλέπω από κανέναν, για όλα σας φταίει ο Ιβάν και ο Lucescu.