Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι βρίσκεται στην λίστα ανθρώπων που υπέστησαν κυρώσεις και ο Ιβαν όχι.abc_o_ karpouzas έγραψε:Αν δεν το έμαθες από το 2018 έχει και ισραηλινή υπηκοοτητσpotamda έγραψε:Ο Αμπράμοβιτς είναι μόνο Ρώσος πολίτης και ανήκει στους ολιγαρχες στους οποίους η Ευρωπαϊκή Ένωση έθεσε οικονομικό εμπάργκο και αποκλεισμό. Ήταν υποχρεωμένος να πουλήσει.
Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Ιβάν.
ΥΓ. Ακούγεται έντονα ότι η πώληση της Τσελσι είναι εικονική και ότι πίσω από τους νέους ιδιοκτήτες ουσιαστικά είναι ο ίδιος.
Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
-
Δυσκολα αδερφε.-Retzi έγραψε:Αδερφε τις εβλεπα χθες τις σημαιες ξεσκισμενες και με γυρνουσαν τα μυαλα. Μια αυτοψια ολο το καλοκαιρι δεν βρεθηκε ενας στο γηπεδο να κανει?
Ασχολουνται ολοι με το καινουριο!
ΥΓ. Γιωργο τα μυαλα μας πονανε.-
Απορώ πραγματικά με όσους έχουν και την ελάχιστη προσδοκία. Πραγματικά απορώ...
Ότι τι; Θα πείσει την κεφαλή να επενδύσει;
Ότι θα βρει τρόπο να έρθουν κεφάλαια; Ότι θα διαλέξει τους σωστούς παίκτες;
Τι ακριβώς μπορεί να περιμένει κάποιος από τον Γιώργη και που το στηρίζει;
Στην καύλα;
Έλεος δηλαδή...
Ότι τι; Θα πείσει την κεφαλή να επενδύσει;
Ότι θα βρει τρόπο να έρθουν κεφάλαια; Ότι θα διαλέξει τους σωστούς παίκτες;
Τι ακριβώς μπορεί να περιμένει κάποιος από τον Γιώργη και που το στηρίζει;
Στην καύλα;
Έλεος δηλαδή...
Μην τα πετάς έτσι αυτά ρε συ.montekristo έγραψε:Δυσκολα αδερφε.-Retzi έγραψε:Αδερφε τις εβλεπα χθες τις σημαιες ξεσκισμενες και με γυρνουσαν τα μυαλα. Μια αυτοψια ολο το καλοκαιρι δεν βρεθηκε ενας στο γηπεδο να κανει?
Ασχολουνται ολοι με το καινουριο! -

-
- Επικοινωνία:
Και ο Ιβάν είπε κάτι για απεριόριστα μπάτζετ και τοπ 20 και δώσαμε τροφή προς γέλωτα και χλευασμό στους χαβουζαιους.Πιστευε στις πράξεις και όχι στα λόγια.Απο τέτοια χορτάσαμεRetzi έγραψε:Στο τελος της σεζον ο ιδιος ο Γιωργης ειπε θα φερει 7 ενδεκαδατους. Δεν το εβγαλε ο κοσμος απο το μυαλο του.
Δεν ανεφερε ουτε για δυσκολια, ουτε για πολεμο, ουτε για τιποτα απο αυτα που παραθετεις.
Το θεμα ειναι απο μεσα. Τωρα ειναι ασυνενοησια? ανικανοτητα? συνδυασμος αυτων?
Μα γιαυτο φωναζει ο κοσμος επειδη του δινουν πατημα σε λογια αλλα δεν βλεπει πραξεις. Αμα δεν ελεγαν τιποτα θα ηταν καλυτερα.
-
Ελεύθερη πτώση τρία χρόνια τώρα κ κάποιοι πάνε να μας πείσουν ότι η ομάδα δεν είναι παρατημένη γιατί έχουμε κάνει προτάσεις εκατομμυρίων σε παίχτες
. Καλά μας κάνεις ρε Κυριάκο
. Καλά μας κάνεις ρε Κυριάκο
- Montrealiotis
Γιώργος Σαββίδης
Εγώ μιλάω με γεγονότα, εσυ (εκτός αν έχεις εσωτερική ενημέρωση) μιλάς με εκτιμήσεις, και τι νομίζεις. Δεν χρειάζεται να βγεις και να μιλήσεις για λιτότητα. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει να κανείς και τελείωνε. Τύπου Μισιτζαν. Και όχι να μιλας για αγορές και συμβόλαια εκατομμυρίων. Άμα υπάρχει, όπως υποθέτεις, πρόβλημα ρευστότητας. Και αυτά για τα ραδιόφωνα που είπες φιλε aivas, πες τα αλλου, εγώ έχω να ακούσω αθλητικό ραδιόφωνο πάνω από 7-8 χρόνια. Ααα και ούτε Facebook και λοιπά social media έχω.billagorn έγραψε:Προσέγγισαν προσπαθώντας (λάθος κατ εμέ) να τους πάρουν τζάμπα ενώ είχαν συμβόλαιο, η κοψοχρονια. Και τα έβγαλαν σαν ονόματα για να δει ο κόσμος ότι προσεγγίζουν καλούς ποδοσφαιριστές. Αλλά όλα αυτά έχουν να κάνουν με λάθος επικοινωνιακό και λάθος οργάνωση.
Η ουσία ομως είναι αλλού . η προσέγγιση παικτών με τέτοιες προθέσεις (ελεύθεροι/ κοψοχρονια) φωνάζει για έλλειψη ρευστότητας.
Ας διαχωρίσουμε επιτέλους αυτά τα δύο.
Και για επίσημη ανακοίνωση για έλλειψη ρευστότητας, τώρα σοβαρά? Πιστεύεις ότι μπορούσε ποτέ να ειπωθεί κάτι τέτοιο επίσημα? Αυτά τα "βγες και πες μας πως έχει η κατάσταση και θα στηρίξουμε" τα ακούω βερεσε. Είμαι σίγουρος ότι σε περίπτωση επίσημης ανακοίνωσης για λιτότητα, το 80% που αποτελείται από πανηγυρτζηδες θα κόψουν λάσπη.
Για να το πω με απλά λόγια, ναι οι ίδιες παθογένειες υπήρχαν εδώ και χρόνια τώρα. Και μακάρι να διορθωθούν κάποτε, αν και δύσκολο. Αλλά τώρα η κύρια αιτία είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και σοβαρότερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Παρ 28 Ιούλ 2023, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τσιριγωτη? Η φράση "η ομάδα είναι παρατημένη " είναι βαριά.
Χρήματα έπεσαν και πέρσι και πρόπερσι, και φέτος πέφτουν.
Να μιλήσεις για κακό διαχείριση, δυσλειτουργια, ακόμη και ανικανότητα νομίζω θα είσαι πιο κοντά
Να μιλήσεις για κακό διαχείριση, δυσλειτουργια, ακόμη και ανικανότητα νομίζω θα είσαι πιο κοντά
Φέτος πέφτουν? Οπως για παράδειγμα?Maxpaok έγραψε:Τσιριγωτη? Η φράση "η ομάδα είναι παρατημένη " είναι βαριά.
Κάτι άσχετο με την συζήτηση αλλά δείχνει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση εντός ΠΑΕ. Το παρατήρησα και όταν πηγαίνω στο κολυμβητήριο αλλά μου το θύμισε μόλις και σχόλιο σε οπαδική σελίδα στο φβ. Ειναι ντροπη να ειναι πρώτο ματς της χρονιάς και να έχει πάνω σημαιάκια με το δικέφαλο αετό σε άθλια κατάσταση. Δηλαδή ένας υπάλληλος της ΠΑΕ δεν το έχει αντιμετωπίσει αυτό ή πρέπει και για αυτό να γίνει συζήτηση με τον Ιβαν?Μιλάμε για εικόνα που δεν είχε το γήπεδο ούτε στα πέτρινα χρόνια και για εξευτελιστικό ποσο για να το φτιάξεις.
Δεν ειναι οικονομικο το θεμα φιλε. Το θεμα ειναι οτι εχει γεμισει αδιαφορους δημοσιους υπαλληλους μεσα στην ΠΑΕ που δεν πονανε την ομαδα. Οπως επισης οταν ξηλωσαν τα πανια που ειχε βαλει ο ζαγορακης για να μην φαινονται οι σκουριες πισω απο τις λαμαρινες περιμετρικα του γηπεδο και δεν αντικατασταθηκαν ποτε.
Σε 11 χρονια στο φμ βγαινω τσ.λ. με την καβαλα και οι εγχωριοι τιτλοι ερχονται 2-2..
Εσυ πηρες 1 πρωταθλημα και κατι κυπελλακια..
I am just saying..
Εσυ πηρες 1 πρωταθλημα και κατι κυπελλακια..
I am just saying..