Δεκτα και σεβαστα ολα αυτα, αλλα εδω μεσα κανουμε συζητηση. Δεν αποδεικνυουμε την στηριξη μας. Αλιμονο αν το φορουμ επηρεαζει την στηριξη στον προπονητη ή οχι. Στηριζω σημαινει χειροκροτώ στο τελος του χθεσινου ματς, οπως εγινε, την ομαδα. Εδω ομως ανταλλασσουμε αποψεις πανω σ αυτα π βλεπουμε, δεν αλληλεπιδρουμε αναλογα με το ποιον θελουμε να στηριξουμε. Σε καθε περιπτωση το σντιλαμβανομαι πληρως αυτο π λεςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Gospi έγραψε:Ρε συ Μπαρκαρουτσε, τι φαση με την στηριξη στον Λουτσεσκου. Δηλαδη τι σκατα ειδες απο τον Λουτσεσκου 2 χρονια τωρα που σε εξεπληξε? Δεν εχεις κουραστει να τον ακους να δικαιολογειται και να φταινε παντα οι αλλοι?
Φίλε, έχω χειροκροτήσει Τολιόπουλο, Νώντα, Σαρικόπουλο, Miljenovic... Δεν θα χειροκροτήσω το Lucescu και τον Filipe Soares για την προσπάθεια;
Θα ήμουν εμπαθής.
Εδώ ρε πήγα μπάρκο 2 βδομάδες μετά για να κάνω μετάδοση το ΠΑΟΚ - γαύρος και το ΠΑΟΚ - Chelsea, γιατί ήθελα να είμαι παρών αν κλέβαμε κανένα Χ από τους μπλε! Το δικαίωμά μου στην ελπίδα δεν θα με το στερήσει ούτε ο Lucescu που βάζει έναν κοντό φορ σε 3 αμυντικούς, ούτε ο Ιβάν που θέλει να κάνει την ομάδα ίσα βάρκα-ίσα νερά για τους δικούς του λόγους. Ξεπαραδιάστηκε τόσα χρόνια και είδε κλεμμένο νταμπλ και κατηγορίες για συνιδιοκτησίες και μείον βαθμούς για μαλακίες.
Όποιον φοράει το Δικέφαλο στο στήθος και προσπαθεί, δεν κοροϊδεύει, εγώ θα τον στηρίζω. Στ'αρχίδια μου και τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα. Εγώ βλέπω ΠΑΟΚ και χαίρομαι, γεμίζει η ψυχή μου.
Κάτι που δεν συμβαίνει συχνά όταν μπαίνω φόρουμ...
Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
- Μπαρκαρούτσος
Δεν μίλησα πάντως για τυφλή στήριξη. Μία μέση λύση ρε παιδιά.. Κανείς δεν είναι εντελώς για τον τσοπού (Murg, σε βλέπω), κανείς δεν είναι τέλειος στην ομάδα. Κι εγώ χθες είπα για τα κόρνερ που βαρέθηκα να τα βλέπω να πηγαίνουν χαμένα. Καλύτερα να στέλνουμε την μπάλα έξω, μη κουράζονται τα σεντερμπάκ να ανεβαίνουν τζάμπα.
Είναι άλλο αυτό, ή να πεις για το ότι έβαλε Thomas μπροστά σε 3 CB (σωστή παρατήρηση) και άλλο να λέω "άντε να φύγει επιτέλους, ανίκανος, ανεπαρκής, μπούλο, καρκίνο, ας έρθει ο οποιοσδήποτε άλλος". Ε εντάξει.
Είναι άλλο αυτό, ή να πεις για το ότι έβαλε Thomas μπροστά σε 3 CB (σωστή παρατήρηση) και άλλο να λέω "άντε να φύγει επιτέλους, ανίκανος, ανεπαρκής, μπούλο, καρκίνο, ας έρθει ο οποιοσδήποτε άλλος". Ε εντάξει.
-
Θα ηθελα πολυ να ακουσω εναν ΑΡΔ να τον
ρωταει ""πως εξηγει το γεγονος της πτωσης
του Κωνσταντελια ο οποιος (αφου "τον ειχε
ετοιμασει" 3-4 μηνες περσι και τον ειχε βαλει
στην 11αδα η ομαδα κεντουσε και δη ειχε
αποκτησει κι αυτο το απροβλεπτο που δεν
ειχε) οντας πλεον βασικος στην 11αδα (αρα
πανετοιμος και πιο πολυ "πανετοιμασμενος"
απ τον ιδιο) δεν προσφερει τα αναμενομενα;""
Φυσικα θα ειχε ενδιαφερον κι η απαντηση του.-
ρωταει ""πως εξηγει το γεγονος της πτωσης
του Κωνσταντελια ο οποιος (αφου "τον ειχε
ετοιμασει" 3-4 μηνες περσι και τον ειχε βαλει
στην 11αδα η ομαδα κεντουσε και δη ειχε
αποκτησει κι αυτο το απροβλεπτο που δεν
ειχε) οντας πλεον βασικος στην 11αδα (αρα
πανετοιμος και πιο πολυ "πανετοιμασμενος"
απ τον ιδιο) δεν προσφερει τα αναμενομενα;""
Φυσικα θα ειχε ενδιαφερον κι η απαντηση του.-
- Μπαρκαρούτσος
Εδώ δεν ρωτάνε για τα γαμημένα κόρνερ... Είπε τις προάλλες πολύ σωστά, ότι στον τελικό με αεχ κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, δεν βάζαμε γκολ, αλλά από χαζό λάθος τους δώσαμε μια στημένη φάση και κάθε στημένη φάση μπορεί να είναι ευκαιρία για γκολ.
Εμείς αυτό γιατί δεν το εκμεταλλευόμαστε;;
Εμείς αυτό γιατί δεν το εκμεταλλευόμαστε;;
Εμεις εχουμε ενα συνολο νεαρων και απειρων παιχτων που χανει ευκολα την συγκεντρωση του και προφανως δεν ηταν και καλοι μαθητες, και δυσκολευονται να αφομιωσουν αυτα που δουλευονται τοσο σωστα και αποτελεσματικα στην προπονηση.
Τεχνικές αναλύσεις ,κριτική στο κοουτσάρισμα κλπ κλπ μπορούμε να κάνουμε και ελέγχονται όλοι οι προπονητές από τον Γκουαρντιόλα έως τον τολη τερζη και σίγουρα και ο λουτσεσκου με τα σερι κοουτσάρισματα του σε κρίσιμα ντου ορ νται παιχνίδια . Δικαιολογίες έχει άπειρες λάθη έκανε πολλά . Αυτό το καταλαβαίνω . Αυτό που δεν χωράει το μυαλό μου είναι πως η ομάδα του παίζει με τέτοια ψυχολογία στα τάρταρα. Μια απάθεια ή φοβία που δεν είναι φυσιολογική . Ένα μονότονο πράγμα που είτε κερδίζουμε πέναλτυ είτε τρώμε γκολ όλοι έχουν τα ίδια μουτρα. Για έναν μάστερ της ψυχολογίας και μετρ στο να παίρνει το 100% από το γκρουπ του δεν μπορώ να το δεχτω
Ούτε στον Ευκλείδη της δεκαετίας του 90 τόσοι κακοί μαθητές μαζεμενοιGospi έγραψε:Εμεις εχουμε ενα συνολο νεαρων και απειρων παιχτων που χανει ευκολα την συγκεντρωση του και προφανως δεν ηταν και καλοι μαθητες, και δυσκολευονται να αφομιωσουν αυτα που δουλευονται τοσο σωστα και αποτελεσματικα στην προπονηση.
Εσύ Μπαρκα έχεις εξήγηση γιατί η ομάδα τρία χρόνια δεν έχει επιδείξει κάποια πρόοδο στα στημένα?
Η δική μου εξήγηση είναι ότι το τιμ που πρέπει να προετοιμάσει αυτό το κομμάτι δεν έχει γνώση.
Κι ασφαλώς δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του ροστερ ούτε αν είναι κοντό ή ψηλό.
Να πούμε και το τραγελαφικό, το περσινό?
Δύο χαφ για εκτέλεση κόρνερ, και τα δύο στόπερ στην περιοχή και το διώξιμο των αμυντικών τους ήταν κίνδυνος αντεπίθεσης.
Τι είδαμε χτες? Να παίρνει θέση εντός μικρής περιοχής ο τσιγαρας σε κόρνερ.
Φίλε τι να γράψουμε και τι να αφήσουμε....
Η δική μου εξήγηση είναι ότι το τιμ που πρέπει να προετοιμάσει αυτό το κομμάτι δεν έχει γνώση.
Κι ασφαλώς δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του ροστερ ούτε αν είναι κοντό ή ψηλό.
Να πούμε και το τραγελαφικό, το περσινό?
Δύο χαφ για εκτέλεση κόρνερ, και τα δύο στόπερ στην περιοχή και το διώξιμο των αμυντικών τους ήταν κίνδυνος αντεπίθεσης.
Τι είδαμε χτες? Να παίρνει θέση εντός μικρής περιοχής ο τσιγαρας σε κόρνερ.
Φίλε τι να γράψουμε και τι να αφήσουμε....
Στα στημενα παιζει ρολο και ο εκτελεστης. Και οταν ο καλυτερος εκτελεστης σου στα στημενα ειναι ο Μουργκ, υπαρχει προβλημα. Ναρει και Ζιφκοβιτς ειναι για τα θηρια σε εκτελεσεις. Επισης επειδη δεν μπορουσαν να βρουν εστια απο το μισο μετρο τα στοπερ μας, πλην Ινγκασον, δεν σημαινει οτι δεν βγηκε το στημενο.
Κι αν σνιφαρουν βενζινη οπως καποτε στον Ευκλειδη, αστα να πανε...renegade έγραψε:Ούτε στον Ευκλείδη της δεκαετίας του 90 τόσοι κακοί μαθητές μαζεμενοιGospi έγραψε:Εμεις εχουμε ενα συνολο νεαρων και απειρων παιχτων που χανει ευκολα την συγκεντρωση του και προφανως δεν ηταν και καλοι μαθητες, και δυσκολευονται να αφομιωσουν αυτα που δουλευονται τοσο σωστα και αποτελεσματικα στην προπονηση.
Χαίρομαι πολύ που μπήκες στη διαδικασία και κατάλαβες ότι δεν έχει νόημα να μιλάμε με σταθερές του χθες αλλά του σήμερα.Gospi έγραψε:Ομηροι του παρελθοντος εμεις και οχι εσυ π βασιζεις την επιχειρηματολογια σου στο νταμπλ?Asimos έγραψε:Μην είστε όμηροι του παρελθόντος ρε γαμωτο.
Το αστείο είναι ότι στο Νταμπλ με ίδιο σταφ (υπήρχε ο μπάτσι αλλά Κ περυσι υπήρχε ) τα στημένα ήταν από τα δυνατά σου χαρτια με αμέτρητες κομπίνες και γκολ σχεδόν σε όλα τα κρίσιμα και ντέρμπι.icue έγραψε:Στα στημενα παιζει ρολο και ο εκτελεστης. Και οταν ο καλυτερος εκτελεστης σου στα στημενα ειναι ο Μουργκ, υπαρχει προβλημα. Ναρει και Ζιφκοβιτς ειναι για τα θηρια σε εκτελεσεις. Επισης επειδη δεν μπορουσαν να βρουν εστια απο το μισο μετρο τα στοπερ μας, πλην Ινγκασον, δεν σημαινει οτι δεν βγηκε το στημενο.
Βέβαια μέσα στην περιοχή ήταν ο Ματος,ο Βαρελα,ο κρεσπο ο Σακχοφ ο πριγιο και ο Μαουρισιο όλοι με έφεση τώρα αν δεν πιάσει καμία κεφάλια ο Κουλιερακης σχόλασε ο γάμος ( ελπίζω σε σαματτα αλλά τι να σ κάνει μόνο ένας )
- john4serres
-
Αδερφε χθες ο ιδιος δηλωσε οτιDamoN έγραψε:Τεχνικές αναλύσεις ,κριτική στο κοουτσάρισμα κλπ κλπ μπορούμε να κάνουμε και ελέγχονται όλοι οι προπονητές από τον Γκουαρντιόλα έως τον τολη τερζη και σίγουρα και ο λουτσεσκου με τα σερι κοουτσάρισματα του σε κρίσιμα ντου ορ νται παιχνίδια . Δικαιολογίες έχει άπειρες λάθη έκανε πολλά . Αυτό το καταλαβαίνω . Αυτό που δεν χωράει το μυαλό μου είναι πως η ομάδα του παίζει με τέτοια ψυχολογία στα τάρταρα. Μια απάθεια ή φοβία που δεν είναι φυσιολογική . Ένα μονότονο πράγμα που είτε κερδίζουμε πέναλτυ είτε τρώμε γκολ όλοι έχουν τα ίδια μουτρα. Για έναν μάστερ της ψυχολογίας και μετρ στο να παίρνει το 100% από το γκρουπ του δεν μπορώ να το δεχτω
επισκεπτεται ψυχολογο και ειδαμε
φετος (για αντικαταστατη του
βοηθου του που εφυγε) να μας
φερνει εναν "mental coach" που
διεπρεψε (και) σε ομαδες handball.-
Αν μ αυτα συνυπολογισεις και τις
δηλωσεις-πατιτουρα του Τουντορ
(λιγες μερες πριν να τον διωξουν)
περι των παιχτων που δεν εχουμε
τοτε πανευκολα το καταλαβαινεις.-
Θελει να φυγει ο ανθρωπος γιατι
δεν αντεχει αλλο αλλα δεν μπορει
να το πει πιο ευθεως κι αυτο το
περναει σε ολη την ομαδα και τους
παιχτες της που ειναι στα χαμενα!
Νομίζω ο μπατσι και αυτός που λες ήταν ο μιστερ άμυνα.
Έτσι θυμάμαι όταν είχαν έρθει στην αρχή. Μπορεί να κάνω λάθος Γιάννη
Έτσι θυμάμαι όταν είχαν έρθει στην αρχή. Μπορεί να κάνω λάθος Γιάννη