Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
τσιριγωτης

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Χάνεις τον χρόνο σου...
Πραγματικά ας έρθει όποιος να ναι. Τι ποδόσφαιρο αργό κ βασανιστικό βλέπουν τα μάτια μας
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Asimos έγραψε:Μην είστε όμηροι του παρελθόντος ρε γαμωτο.
Είπε αυτός που το μόνο του επιχείρημα για τον προπονητή είναι το νταμπλ του 18 :lol:.

Υγ τα χαφ και οι μεσοεπιθετικοι που συμφωνήσαμε να έρθουν,θα έρθουν για να δώσουν την απαραίτητη ποιότητα έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τίτλους και όχι για να καταφέρουμε να σκοράρουμε απέναντι σε κάποια μπειταρ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 28 Ιούλ 2023, 09:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Giorgos1926

Δημοσίευση από Giorgos1926 »

ο Μουργκ ειναι ο φετινος κρυφος Ασσος απο το μανικι, παιρνοντας την θεση του περσινου Μπισε.
Γελανε και τα γελια.....

Το νταμπλ κοστισε παρα πολυ ακριβα σε ολα τα επιπεδα και με πολυ μικρο ανταγωνισμο σχεδον ανυπαρκτο...
Αλλα για καποιους ακομα και σημερα ειναι επιτευγμα του προπονητη η τοτε επιτυχια.
Να τον βαλσαμωσουμε στον παγκο τοτε επειδη πηρε το νταμπλ ΚΑΠΟΤΕ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πως εχεις καταφερει βρε μπαγασα και εχεις περασει τετοιο φοβο σε ολο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ απο τον τελευταιο οπαδο μεχρι και τον ιδιοκτητη οτι μετα απο σενα το χαος...
renegade

Ερώτηση προς τον προπονητή
Ο μουργκ είχε καλύτερη προετοιμασία από τον βρακα και επιλέχθηκε να παίξει αυτός?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ασε ο Μουργκ μαλλον ειναι εντολη να παιζει στις μεταγραφικες μηπως τυφλωθει κανεις και τον παρει.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Εχει καταφερει ο λουτσε να σπασει (δυστυχως οχι αδικα τολμω να πω) τα νευρα πολλων συνοπαδων, ποτε με τις επιλογες του, ποτε με τις δηλωσεις του.
Εν τω μεταξύ, ο αντιπαλος προπονητής χθες, πρεπει να κατουρηθηκε απ'τα γελια μολις ειδε τον μουργκ αλλαγη.
Δεν ξερω πως μπορει να αντιστραφει η κατασταση.
Σίγουρα δεν φταίει μονο αυτος αλλα κ η διοίκηση που αφηνει γυμνη την ομαδα για πολλοστη φορα, αλλα ρε γαμωτο ρε λουτσε, ροστερ τσ. λ. θελεις για να περασεις τη μπειταρ???
Λυπαμαι που το λεω αλλα νομιζω ειναι καλυτερα να αντικατασταθει.
renegade

Ενώ όταν είδε μόνο του τον Μπράντον ανάμεσα σε τρείς του πήρε μισή ώρα να συνέλθει από τα γέλια
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα. Ευτυχώς που στο Novaplus έχει 15 μέρες free trial. Χλωμό το κόβω να το χρειαστώ για παραπάνω.

Έβλεπα χθες το ματς, σε κάποια στιγμή η γυναίκα μου πετάει το επικό σχόλιο, έχεις την tv σε slow motion?

Ο Λουτσέσκου πριν το ματς μιλούσε για εκπλήξεις και για διαφορετική προσέγγιση στην χρησιμοποίηση των παικτών. Τι εννοούσε? Εγώ είδα μια 11αδα που ήταν ίδια ακριβώς με πέρσυ με μόνη εξαίρεση τον Μπάμπα που οι εναλλακτικές είναι για Β εθνική και τον Εκόνγκ που δεν έχει εναλλακτική. Ο Μιχαηλίδης για μένα ήταν αναμενόμενο να χρησιμοποιηθεί αν σκεφτεί κανείς πως έκλεισε την χρονιά ο Κουλιεράκης. Άλλωστε έπρεπε να του δώσει και ένα Boost στην ψυχολογία μετά τις τραγικές δηλώσεις που έκανε γι αυτόν.

Αλλαγή νοοτροπίας θα ήταν να ξεκινούσε Τζίμα αντί για Μπράντον (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡ). Να ξεκινούσε Βρακά και αλλαγή τον Σβαμπ. Να άφηνε έξω τον Κεντζιόρα και να είχε Ναρέι, Ζίβκο να καλύπτουν όλη την δεξιά πλευρά.

Λίγο φαντασία ρε γαμώτο. Λίγο προσαρμοστικότητα στις συνθήκες του κάθε παιχνιδιού. Πραγματικά δεν θυμάμαι να έχω δει πιο δογματικό και δύσκαμπτο προπονητή.

Ναι έχουμε ελλείψεις. Ναι η ομάδα θέλει ενίσχυση. Αλλά για όνομα του Θεού παίζεις με την 8η ομάδα του Ισραήλ που στην σούπαλιγκ θα πάλευε για επιβίωση. Τρομάζω πως θα παρουσιαστούμε στο πρωτάθλημα φέτος.

Τέλος δηλώσεις του στιλ η χρονιά δεν κρίνεται τώρα αλλά τον Μάιο όταν ξέρεις πως το μπάτζετ καίγεται για τα λεφτά της Ευρώπης είναι επειικώς απαράδεκτες.

Αν τυχόν και γίνει μαλακία στο Ισραήλ το εισητήριο επιστροφής του θα πρέπει να γράφει Βουκουρέστι.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

τσιριγωτης έγραψε:Χάνεις τον χρόνο σου...
Πραγματικά ας έρθει όποιος να ναι. Τι ποδόσφαιρο αργό κ βασανιστικό βλέπουν τα μάτια μας

Μία ποδοσφαιρική ματιά στα πράγματα.

Σάκης Τσιώλης. Σε κάνει;

joshua έγραψε:Πως εχεις καταφερει βρε μπαγασα και εχεις περασει τετοιο φοβο σε ολο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ απο τον τελευταιο οπαδο μεχρι και τον ιδιοκτητη οτι μετα απο σενα το χαος...

Λάθος κάνεις. Το φόβο τον πέρασαν κάτι τύπου με μικρόφωνο ή/και με κάμερα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ρε συ Μπαρκαρουτσε, τι φαση με την στηριξη στον Λουτσεσκου. Δηλαδη τι σκατα ειδες απο τον Λουτσεσκου 2 χρονια τωρα που σε εξεπληξε? Δεν εχεις κουραστει να τον ακους να δικαιολογειται και να φταινε παντα οι αλλοι?
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

NikLiverpool έγραψε:Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα. Ευτυχώς που στο Novaplus έχει 15 μέρες free trial. Χλωμό το κόβω να το χρειαστώ για παραπάνω.

Έβλεπα χθες το ματς, σε κάποια στιγμή η γυναίκα μου πετάει το επικό σχόλιο, έχεις την tv σε slow motion?

Ο Λουτσέσκου πριν το ματς μιλούσε για εκπλήξεις και για διαφορετική προσέγγιση στην χρησιμοποίηση των παικτών. Τι εννοούσε? Εγώ είδα μια 11αδα που ήταν ίδια ακριβώς με πέρσυ με μόνη εξαίρεση τον Μπάμπα που οι εναλλακτικές είναι για Β εθνική και τον Εκόνγκ που δεν έχει εναλλακτική. Ο Μιχαηλίδης για μένα ήταν αναμενόμενο να χρησιμοποιηθεί αν σκεφτεί κανείς πως έκλεισε την χρονιά ο Κουλιεράκης. Άλλωστε έπρεπε να του δώσει και ένα Boost στην ψυχολογία μετά τις τραγικές δηλώσεις που έκανε γι αυτόν.

Αλλαγή νοοτροπίας θα ήταν να ξεκινούσε Τζίμα αντί για Μπράντον (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡ). Να ξεκινούσε Βρακά και αλλαγή τον Σβαμπ. Να άφηνε έξω τον Κεντζιόρα και να είχε Ναρέι, Ζίβκο να καλύπτουν όλη την δεξιά πλευρά.

Λίγο φαντασία ρε γαμώτο. Λίγο προσαρμοστικότητα στις συνθήκες του κάθε παιχνιδιού. Πραγματικά δεν θυμάμαι να έχω δει πιο δογματικό και δύσκαμπτο προπονητή.

Ναι έχουμε ελλείψεις. Ναι η ομάδα θέλει ενίσχυση. Αλλά για όνομα του Θεού παίζεις με την 8η ομάδα του Ισραήλ που στην σούπαλιγκ θα πάλευε για επιβίωση. Τρομάζω πως θα παρουσιαστούμε στο πρωτάθλημα φέτος.

Τέλος δηλώσεις του στιλ η χρονιά δεν κρίνεται τώρα αλλά τον Μάιο όταν ξέρεις πως το μπάτζετ καίγεται για τα λεφτά της Ευρώπης είναι επειικώς απαράδεκτες.

Αν τυχόν και γίνει μαλακία στο Ισραήλ το εισητήριο επιστροφής του θα πρέπει να γράφει Βουκουρέστι.
Συμφωνώ και επαυξάνω ! Τον υποστήριζα όλη την χρονιά πέρυσι με τις τραγικές εμμονές σε παίχτες αλλά κάπου φτάνει. Εάν αποκλειστούμε από αυτή την ομάδα να γυρίσει μόνος του Βουκουρέστι και να αποζημιώσει και το club για τη ζημιά που του έχει προκαλέσει! :redcard:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Γουστάρουμε να ξεφτιλιζομαστε. Να μην παίζουμε ομίλους, να κάνουμε μια νίκη κάθε 10 ντέρμπι και να βλέπουμε αυτόν τον πονήματα συνέχεια.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Gospi έγραψε:Ρε συ Μπαρκαρουτσε, τι φαση με την στηριξη στον Λουτσεσκου. Δηλαδη τι σκατα ειδες απο τον Λουτσεσκου 2 χρονια τωρα που σε εξεπληξε? Δεν εχεις κουραστει να τον ακους να δικαιολογειται και να φταινε παντα οι αλλοι?

Φίλε, έχω χειροκροτήσει Τολιόπουλο, Νώντα, Σαρικόπουλο, Miljenovic... Δεν θα χειροκροτήσω το Lucescu και τον Filipe Soares για την προσπάθεια;

Θα ήμουν εμπαθής.

Εδώ ρε πήγα μπάρκο 2 βδομάδες μετά για να κάνω μετάδοση το ΠΑΟΚ - γαύρος και το ΠΑΟΚ - Chelsea, γιατί ήθελα να είμαι παρών αν κλέβαμε κανένα Χ από τους μπλε! Το δικαίωμά μου στην ελπίδα δεν θα με το στερήσει ούτε ο Lucescu που βάζει έναν κοντό φορ σε 3 αμυντικούς, ούτε ο Ιβάν που θέλει να κάνει την ομάδα ίσα βάρκα-ίσα νερά για τους δικούς του λόγους. Ξεπαραδιάστηκε τόσα χρόνια και είδε κλεμμένο νταμπλ και κατηγορίες για συνιδιοκτησίες και μείον βαθμούς για μαλακίες.

Όποιον φοράει το Δικέφαλο στο στήθος και προσπαθεί, δεν κοροϊδεύει, εγώ θα τον στηρίζω. Στ'αρχίδια μου και τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα. Εγώ βλέπω ΠΑΟΚ και χαίρομαι, γεμίζει η ψυχή μου.

Κάτι που δεν συμβαίνει συχνά όταν μπαίνω φόρουμ...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Επειδή αλλά 4 90λεπτα να παίζαμε χθες γκολ δεν θα βάζαμε ούτε με πέναλτυ, ήρθε η ώρα για λίγα ρίσκο την Πέμπτη. Φορ ο Σαματά ξέρει δεν ξέρει την ομάδα. Ο Μπράντον θα ξανά εξαφανιστεί. Τάισον αριστερά εξτρέμ με τον Μπαμπά από πίσω του, ήταν πολύ καλό δίδυμο. Δεξιά τώρα, βάλε Ναρει μπροστά που μπορεί να γράψει κανένα γκολ και βάλε Αντριγια δεξί μπακ να μπορει να βρει χώρους ανεβαίνοντας από πίσω για κανένα βρωμοσουτο. Στο 10 βγάλε το παιδάκι και βάλε τον Σοαρες που και περιοχή πατάει και δύναμη έχει και σουτ και κεφάλι. Πίσω κι ενίοτε δίπλα στον Σαματά θα γεμίζει η περιοχή. Στα χαφ Τσιγγαρα με Αουγκουστο για γρήγορο αμυντικό τρανζισιον και μπαλανς. Ειδικά με Μπαμπα και Αντριγια να παίζουν όλη την πτέρυγα θες γρήγορα χαφ να κλείνουν τρύπες. Όχι Σβαμπ. Σεντερ μπακ και τέρμα δεν υπαρχει λόγος για αλλαγή.

Βέβαια το ρίσκο σε αυτό το σχήμα δεν είναι το στήσιμο αλλά το ότι δεν αφήνεις καμία λύση στον πάγκο. Αν δεν σκοράρεις μέχρι το 60, αντίο, μιας και οι εναλλακτικές θα είναι ο Μουργκ, ο Κωνσταντελιας και ο Μπράντον που δεν απειλούν τον αντίπαλο τερματοφυλακα ποτε, και στα χαφ μόνο ο Σβαμπ που έχει λιγοτερα τρεξίματα από τον Τσιγγαρα ακόμα κι αν ο δεύτερος θα έχει τρέξει μισό μαραθώνιο πρωτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”