ΠΑΟΚ - Beitar Jerusalem 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
4
3%
Kedziora
1
1%
Troost-Ekong
1
1%
Michailidis
4
3%
Baba
81
61%
Tsingaras
1
1%
Schwab
2
2%
Taison
11
8%
Konstantelias
1
1%
A. Zivkovic
1
1%
Thomas
1
1%
Narey
1
1%
Samatta
2
2%
F. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
22
17%

Σύνολο ψήφων: 133

renegade

Re: ΠΑΟΚ - Beitar Jerusalem 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από renegade »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχετε κράξει τον Lucescu μέχρι και για το ότι δεν σας βγήκε το καϊμάκι στον καφέ. Η εμπάθεια ορισμένων είναι εμφανέστατη.
Ωστόσο, ΕΝΑΣ δεν βλέπω να κράζει για τα κόρνερ. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα ποστς που έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα.
7 κόρνερ κάναμε, σύμφωνα με τα stats της UEFA. Πόσα βρήκαν κεφάλι;; Πόσα οδήγησαν σε κίνδυνο για τους Ισραηλινούς;;

Κι αυτή η κομπίνα που πάνε δύο παίκτες πίσω από την μπάλα να εκτελέσουν; Σε φάουλ το έχω δει, σε κόρνερ πρώτη φορά (αν και δεν βλέπω ποδόσφαιρο, μόνο ΠΑΟΚ).

ΚΑΝΤΕ ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!!!! Δηλαδή όταν βγαίνει η μπάλα στο διπλό, βαράτε ελεύθερο;

Κι επίσης... Κάντε κάτι με τα μαλακισμένα στην 4. "Τον σκότωσα γιατί ήταν αρειανός" και τ'αρχίδια μας κουνιούνται.

Έμαθα ότι βγήκε και μαχαίρι στην 4. Δηλαδή άντε γαμηθείτε. Γαμώ τα άδεια σας κεφάλια γαμώ.

Και φυσικά γιούχα μετά τη λήξη του αγώνα. Πρωταθλητές στην μαλακία.
Αν ήξερες ,θα καταλάβαινες ότι μόλις εκραξες λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

14 σελιδες απορω τι συζηταμε ρε μαγκες με ολο το σεβασμο στη δημοσια συζητηση

η ομαδα δεν εχει ποιοτητα σε νευραλγικες θεσεις , δεν εχει δευτερο στοπερ, δεν εχει κεντρικους μεσους, δεν εχει αριστερο εξτρεμ , δεν εχει ευκολο γκολ, δεν εχει νουμερα, δεν απειλει και ξεκινησε με φορ που δεν του παει το κλειστο παιχνιδι

14 τελικες - οι τρεις στην εστια με ομαδα κλεισμενη στο καβουκι της.

λοιπον για να το πω στα ποντιακα - με τα πορδια χαβιτς κ ινεται.

κοινως βαλε το χερι στην τσεπη πληρωσε και φερε, το κανες, μπορεις να το ξανακανεις τον δρομο τον ξερεις

χωρις ναι μεν αλλα πολεμους εξωγηινους και δεν ξερω εγω τι αλλο.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Η ομαδα επαιξε για την εποχη καλα.
Οι αδυναμιες της ηταν αυτες που ξεραμε.
Μιλαω για αριστερο εξτρεμ και 10αρι ποιοτικα που χρειαζομαστε...και μου λετε μεσοεπιθετικα ειμαστε καλα.
Την ωρα που θελαμε να πιεσουμε και να δημιουργησουμε ευκαιριες για ενα γκολ, αριστερα μπηκε ο Ναρει και χαθηκε....και δεξια ο Μουργκ...

Ο Τσιγγαρας, οσο και να το αγαπαω το παλικαρακι, ειναι επιπεδου Κατσε. Με την διαφορα οτι ο Τσιγγαρας ειναι λιγο πιο δυνατος, αλλα ο Κατσε στα τελευταια του ειχε βαλει στο ρεπερτοριο του το σουτ και τα στημενα.

Ο Σβαμπ ειναι αυτος που ξερουμε. Δυσκολα τελειωνει φαση. Ρισκαρει πολυ στην πασα (ειδικα οταν προσπαθει με την μια). Ειναι ενας καλος παικτης που πρεπει να μπαινει στο 75φευγα.

Ο Κεντζιορα ειναι δεξιος αμυντικος και οχι δεξι μπακ. Δεν μπορω να κανω κριτικη, αφου Σαστρε και Λυρατζης ηταν οφ.

Ο Μιχαηλιδης ηταν καλος, ο Μπαμπα σαν την μυγα μες το γαλα. Ο Τομας, φιλοτιμος, εργατικος, συγκινητικος στην προσπαθεια...αλλα δεν...

Ο Ντελιας δεν ακουμπησε, αλλα ειχε και την δικαιολογια οτι με τον Τομας συνεργασια ουτε ο Μεσι δεν θα εβγαζε. Ο Αντριγια επεφτε σε 2 και 3 αμυντικους. Δεν ειναι ο Χουντινι. Ο Ταισον ειχε ποιοτητα, αλλα ουσια μηδεν. Ο Ενκογκ ηταν συμπαθης. Θελει χρονο ακομα.

Εαν δεν μπουν δυο ποιοτικα χαφ, ενα εξτρεμ που να σπερνει και στο τελος του καλοκαιριου ενα δεκαρι ποιοτικο...φετος θα εχουμε οτι και περσι.

Παρα ταυτα. Θα προκριθουμε την αλλη εβδομαδα. Σαματα εχω.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

renegade έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχετε κράξει τον Lucescu μέχρι και για το ότι δεν σας βγήκε το καϊμάκι στον καφέ. Η εμπάθεια ορισμένων είναι εμφανέστατη.
Ωστόσο, ΕΝΑΣ δεν βλέπω να κράζει για τα κόρνερ. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα ποστς που έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα.
7 κόρνερ κάναμε, σύμφωνα με τα stats της UEFA. Πόσα βρήκαν κεφάλι;; Πόσα οδήγησαν σε κίνδυνο για τους Ισραηλινούς;;

Κι αυτή η κομπίνα που πάνε δύο παίκτες πίσω από την μπάλα να εκτελέσουν; Σε φάουλ το έχω δει, σε κόρνερ πρώτη φορά (αν και δεν βλέπω ποδόσφαιρο, μόνο ΠΑΟΚ).

ΚΑΝΤΕ ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!!!! Δηλαδή όταν βγαίνει η μπάλα στο διπλό, βαράτε ελεύθερο;

Κι επίσης... Κάντε κάτι με τα μαλακισμένα στην 4. "Τον σκότωσα γιατί ήταν αρειανός" και τ'αρχίδια μας κουνιούνται.

Έμαθα ότι βγήκε και μαχαίρι στην 4. Δηλαδή άντε γαμηθείτε. Γαμώ τα άδεια σας κεφάλια γαμώ.

Και φυσικά γιούχα μετά τη λήξη του αγώνα. Πρωταθλητές στην μαλακία.
Αν ήξερες ,θα καταλάβαινες ότι μόλις εκραξες λουτσεσκου
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Άντε το χειροκρότημα να καταλάβω γιατί χαλάει κάποιους.
Δηλαδή το "βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα" που ακούστηκε χθες ήταν καλύτερο?
Να πάει στα μπουρδέλα από το πρώτο παιχνίδι?
Και άντε να πάνε στα μπουρδέλα, ποιος θα παίξει μετά? εσείς που το φωνάζετε από την κερκίδα?
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Όσο θα κρίνουμε την ομάδα μας βάσει των αποτελεσμάτων της τόσο χειρότερη θα γίνεται καθώς όλοι τους νιώθουν μια δαμόκλειο σπάθη πάνω απο το κεφάλι τους, κανείς δεν βάζει φαντασία και δημιουργικότητα αφού αυτό που μόνο μετράει είναι το αποτέλεσμα.

Όσο κυνηγάς το αποτέλεσμα ως αυτοσκοπό και ξεχνάς την αξία και ομορφιά του παιχνιδιού που είναι η διασκέδαση ...η ευχαρίστηση..... μην περιμένεις να δεις ΜΠΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Βλέπω ότι αρκετοί ανήκετε στην κατηγορία...αγαπώ την ομάδα μου και θέλω να κερδίζει.. φεύγω απο το γήπεδο ικανοποιημένος μόνο με την νίκη...

Υπάρχουν και άλλοι που αγαπούν την ομάδα και προπάντων αγαπούν το ποδόσφαιρο , την ομορφιά του παιχνιδιού και η επιβράβευση του ωραίου ποδοσφαίρου να συνδυάζεται με το αποτέλεσμα...αγαπούν την φαντασία...την προσπάθεια...το θέαμα....σε αυτούς ανήκω και γω.

Η Διοίκηση μπορεί να απαιτεί νίκες...και τίτλους γιατί καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά έσοδα της ομάδας... το πρεστίζ της ....την δημιουργία νέων <πελατών - φιλάθλων> εγω όμως ως ποδοσφαιρόφιλος πρωτίστως θέλω να βλέπω μπάλα.

υγ. Η απαίτηση να κερδίζουμε ..μου θυμίζει τα παιδιά μου....εγω θα κερδίσω ...όχι εγω θα κερδίσω...εγω κέρδισα..όχι εγω κέρδισα..και εμένα να προσπαθώ να τα μάθω να απολαμβάνουν το παιχνίδι ...την διαδικασία...τα συναισθήματα....την συμμετοχή...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Tolaros έγραψε:Άντε το χειροκρότημα να καταλάβω γιατί χαλάει κάποιους.
Και άντε να πάνε στα μπουρδέλα, ποιος θα παίξει μετά? εσείς που το φωνάζετε από την κερκίδα?
Πιο πολυ αυτο το μηνυμα πηγαινε προς διοικηση-κοουτς παρα προς παικτες πιστευω.

Γιατι σας κανει εντυπωση οταν εχεις αποτυχει την προηγουμενη χρονια παταγωδως και αμεσως μετα εχουν ακολουθησει εξαγγελιες για ενισχυση κλπ και στο πρωτο σου ματς εχει ακριβως την ιδια εικονα με την περσινη? Τι περιμενετε να κανει ο κοσμος? Καποιοι νομιζω δεν εχετε καταλαβει το μεγεθος την ζημιας σε περιπτωση αποκλεισμου απο το χωριο του Ισραηλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Retzi την Παρ 28 Ιούλ 2023, 10:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Δεν έχω διαβάσει από χθες αλλά φαντάζομαι τι γράφεται...

Εγώ θα πω μπράβο στην ομάδα για τη διάθεση και την όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο.

Είναι δύσκολο αυτή την εποχή. Θέλει υπομονή για να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο.

Πιστεύω θα τους πάρουμε εύκολα με Σαματα βασικό την επόμενη βδομάδα. Δεν είναι καμιά σοβαρή ομάδα.

Υπομονή και στήριξη. Σε αυτή τη φάση να κράζουμε δεν ωφελεί κάπου
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Retzi έγραψε:

Γιατι σας κανει εντυπωση οταν εχεις αποτυχει την προηγουμενη χρονια παταγωδως και αμεσως μετα εχουν ακολουθησει εξαγγελιες για ενισχυση κλπ και στο πρωτο σου ματς εχει ακριβως την ιδια εικονα με την περσινη? Τι περιμενετε να κανει ο κοσμος? Καποιοι νομιζω δεν εχετε καταλαβει το μεγεθος την ζημιας σε περιπτωση αποκλεισμου απο το χωριο του Ισραηλ.
Γιατί πιστεύουμε ότι απέτυχε παταγωδώς ο ΠΑΟΚ? Επειδή το λέμε εμείς που πονάμε στις ήττες.
Γιατί η διοίκηση να πιστεύει ότι απέτυχε η ομάδα?
Έστησε μήπως καμιά ομαδάρα πρωταθλητισμού? Ή την ενίσχυσε το χειμώνα όταν πλησιάσαμε κορυφή?

Η ομάδα πέρσι για 4η στήθηκε και 4η βγήκε. Και τελευταία αγωνιστική πάλεψε και για 3η. Πήραν υπεραξία και κανα δυο μικροί, μια χαρά ήταν η χρονιά για τη διοίκηση. Άσε τι λέμε εμείς
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί υπάρχει αυτός ο αρνητισμός. Είδαμε μια ομάδα με εξαιρετική συνέχεια από πέρσι ακομα και με τόσες αλλαγές παικτών, δείγμα του ότι η φιλοσοφία του προπονητή έχει ήδη περάσει σε παλιούς και νέους παίκτες. Από την στιγμή που η διοίκηση και η ιδιοκτησία, που φυσικά ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας τις ανάγκες της ομάδας, έχει επιλέξει τον Λουτσεσκου για προπονητή, θα έπρεπε να ήμασταν όλοι απόλυτα ευχαριστημένοι για το γεγονός πως η ομάδα έχει την ταυτότητα του προπονητή.

Συνεχίζουμε για τον τελικό των τελικών στα Ιεροσόλυμα και με λίγη τύχη αν περάσουμε είμαστε ήδη πιο επιτυχημένη ομάδα από πέρσι.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

van rooy έγραψε:Όσο θα κρίνουμε την ομάδα μας βάσει των αποτελεσμάτων της τόσο χειρότερη θα γίνεται καθώς όλοι τους νιώθουν μια δαμόκλειο σπάθη πάνω απο το κεφάλι τους, κανείς δεν βάζει φαντασία και δημιουργικότητα αφού αυτό που μόνο μετράει είναι το αποτέλεσμα.

Όσο κυνηγάς το αποτέλεσμα ως αυτοσκοπό και ξεχνάς την αξία και ομορφιά του παιχνιδιού που είναι η διασκέδαση ...η ευχαρίστηση..... μην περιμένεις να δεις ΜΠΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Βλέπω ότι αρκετοί ανήκετε στην κατηγορία...αγαπώ την ομάδα μου και θέλω να κερδίζει.. φεύγω απο το γήπεδο ικανοποιημένος μόνο με την νίκη...

Υπάρχουν και άλλοι που αγαπούν την ομάδα και προπάντων αγαπούν το ποδόσφαιρο , την ομορφιά του παιχνιδιού και η επιβράβευση του ωραίου ποδοσφαίρου να συνδυάζεται με το αποτέλεσμα...αγαπούν την φαντασία...την προσπάθεια...το θέαμα....σε αυτούς ανήκω και γω.

Η Διοίκηση μπορεί να απαιτεί νίκες...και τίτλους γιατί καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά έσοδα της ομάδας... το πρεστίζ της ....την δημιουργία νέων <πελατών - φιλάθλων> εγω όμως ως ποδοσφαιρόφιλος πρωτίστως θέλω να βλέπω μπάλα.

υγ. Η απαίτηση να κερδίζουμε ..μου θυμίζει τα παιδιά μου....εγω θα κερδίσω ...όχι εγω θα κερδίσω...εγω κέρδισα..όχι εγω κέρδισα..και εμένα να προσπαθώ να τα μάθω να απολαμβάνουν το παιχνίδι ...την διαδικασία...τα συναισθήματα....την συμμετοχή...
Φίλε Van Roy, για τη χαρά του παιχνιδιού παρακολουθούμε ξένα πρωταθλήματα και καμιά φορά πάμε και παίζουμε με φίλους κανέναν 5x5.

Η ομάδα που υποστηρίζουμε θέλουμε να κερδίζει.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Να είμαστε αισιόδοξοι αλλά..
Το στυλ του παιγνιδιού μας δεν αποδίδει. Αν δεν υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες ούτε κάθετες πάσες θα δούμε ούτε συνεργασίες.. μόνο πασουλες γύρω - γύρω.
Με ομάδα επιπέδου Μπειταρ θα μπορούσαμε με συνεχή πίεση, σέντρες κλπ να"τους κλείσουμε στα καρέ τους" μέχρι να κάνουν το λάθος.
Το χαμένο πέναλτι ήταν καθοριστικό. (ο Σβαμπ είναι ο "επίσημος" εκτελεστής μας;!)
Πιο σημαντικές ευκαιρίες είχαν οι αντίπαλοι, πάλι καλά που κρατήσαμε το μηδέν.
Διάθεση και ενέργεια είχαμε, αλλά.. χωρίς αποτέλεσμα.
Οσο για την κερκίδα, σχεδόν γεμάτη ήταν η Τούμπα!
Για τα συνθήματα, είναι δυστυχώς μια παγωμένη κατάσταση..
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Tolaros έγραψε:
Retzi έγραψε:

Γιατί πιστεύουμε ότι απέτυχε παταγωδώς ο ΠΑΟΚ? Επειδή το λέμε εμείς που πονάμε στις ήττες.
Γιατί η διοίκηση να πιστεύει ότι απέτυχε η ομάδα?
Έστησε μήπως καμιά ομαδάρα πρωταθλητισμού? Ή την ενίσχυσε το χειμώνα όταν πλησιάσαμε κορυφή?

Η ομάδα πέρσι για 4η στήθηκε και 4η βγήκε. Και τελευταία αγωνιστική πάλεψε και για 3η. Πήραν υπεραξία και κανα δυο μικροί, μια χαρά ήταν η χρονιά για τη διοίκηση. Άσε τι λέμε εμείς
Γιατι πιστευουμε οτι περσι η ομαδα απετυχε? Οτι αποκλειστηκες ας πουμε απο τον πρωτο σου προκριματικο απο ομαδα με υποπολλαπλασιο μπατζετ απο σενα? Οτι στο πρωταθλημα αν εξαιρεσεις ενα τριμηνο-τετραμηνο που επαιξες καλουτσικη μπαλιτσα, κατα τα αλλα σε ολα τα κρισιμα ματς επαθες καθιζηση? Οτι ειχες δυο τελικους για να βελτιωσεις την θεση σου στην Ευρωπη την επομενη χρονια και καταφερες να τους χασεις και τους δυο με οδυνηρο τροπο?

Η ομαδα στηθηκε για 4η θεση? Με το 3ο μεγαλυτερο μπατζετ η ομαδα στηθηκε για 4η θεση? Δεν νομιζω..

Για την διοικηση οσο πεφτει το μπαγιοκο μια χαρα θα ειναι η χρονια ακομη κ αν αποκλειστουμε και απο τους Εβραιους. Δεν βλεπω να ιδρωνει το αφτακι κανενος αν κρινω απο τα επαναλαμβανομενα λαθη τα τελευταια 4 χρονια.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Η μεγάλη ομαδα του ΠΑΟΚ ...ΜΕ ΚΟΥΔΑ και τους υπόλοιπους κατέκτησε πολλούς τίτλους?

Αν σου έλεγαν ποια ομάδα του ΠΑΟΚ αγάπησες πιο πολύ αυτή του ΚΟΥΔΑ ή αυτή του αήττητου ντάμπλ?

θα διάλεγα την ομάδα του ΠΑΟΚ με τον ΚΟΥΔΑ.

Τι ήταν αυτό που μάγευε ? Οι νίκες ή η μπαλάρα που έπαιζε με τους παικταράδες?

Αδικήθηκε? αδικήθηκε ....έτσι είναι εδω. Όμως κανείς δεν ξεχνά τον Κούδα!!!

Εγω θέλω να βλεπω ΚΟΥΔΕΣ στον ΠΑΟΚ ... και απο αδικία ας μην κατακτήσω τίποτα όμως το γήπεδο θα είναι πάντα γεμάτο...τα έσοδα θα αυξάνουν...όπως και οι νέοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.

Εδω όλοι μας γίναμε λίγο ηρακλής με τον Χατζηπαναγη....

Αυτό είναι για μένα το ποδόσφαιρο...η ομάδα μου..

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι...και στο παιχνίδι αυτό είμαι ΠΑΟΚ ...δεν έγινα ΠΑΟΚ απο τους τίτλους που κατέκτησε...αλλά απο όσα πρεσβεύει η ιδέα ΠΑΟΚ και απο παίκτες όπως ο ΚΟΥΔΑΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ ΜΑΓΚΝΤΙ και πολλοί άλλοι.

Ποιος θυμάται πόσα τσ λ κατέκτησε ο μέσι ? εγω πάντως δεν θυμάμαι ...και δεν με νοιάζει ...όμως θυμάμαι που τον είδα να παίζει μπάλα...τι κάνει μέσα στο γήπεδο..και πως έμεινα με το στόμα ανοιχτό ...

Ο καθένας έχει την οπτική του για το ποδόσφαιρο και την ομάδα του...αυτή είναι η δική μου οπτική .
Giorgos1926

Δημοσίευση από Giorgos1926 »

Σχολιο του Τσορμπατζογλου στον Σιτυ πριν λίγο.
Δεν ευνοησε την ομάδα το πέναλτι.
Δεν ευνοεί την ομάδα αν κερδίσει πέναλτι
Δεν ευνοεί την ομάδα αν ο αντίπαλος παίζει με 10 για 80 λεπτά.
Αντε να δούμε τι άλλο θα εφεύρουνε ........
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”