Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Asimos έγραψε:Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. 2 φορ θα βάλεις στο 70 του δεύτερου παιχνιδιού αν κυνηγάς σκορ, όχι στο πρώτο ματς που κάνεις το όποιο σου παιχνίδι.
Αν έβαζε σήμερα 2 φορ αύριο θα τον λέγατε τζογαδόρο.
Τι άλλο θα ακούσουμε; Πάνω από τις μισές ομάδες στον κόσμο παίζουν με συστήματα που έχουν δύο φορ(4-4-2 σε ευθεία,σε ρόμβο,3-5-2 κλπ κλπ). Κανείς δε λέει τζογαδόρους τους μισούς και προπονητές του πλανήτη.
Οι σοβαρές ομάδες παίζουν αυτό που θέλει ο προπονητής τους και δεν το κάνουν ροντέο από το 10ο λεπτό του πρώτου ματς σε διπλά παιχνίδια.
Επιβάλουν το παιχνίδι και το ρυθμο τους.
Αυτό βέβαια μπορεί να το ακούς πρώτη φορά στη ζωή σου μάλλον.
Maxpaok έγραψε:Φίλε μπαρλοου, απευθύνομαι σε σένα γιατί εκτιμώ τον λόγο σου, γνωρίζοντας σε επί σειρά ετών.
Είναι λόγος να αναφερόμαστε σε όσους και όσα γράφουν ασχήμιες?
Γιατί δεν μιλάμε για όλα αυτά που βλέπουμε και είδαμε?
Πρώτα από όλα η ανακολουθία της διοίκησης να υποστηρίξει τον προπονητή που επανέφερε και τον πληρώνει αδρά.
Σήμερα όπως και επανειλημμένα δεν βλέπουμε την εμμονή του να μην κάνει αλλαγή στο ημίχρονο?
Πρώτος έπρεπε να βγει ο Τόμας. Ή όχι?
Η αλλαγή του μουργου σε τι αποσκοπουσε?
Δεν έχει άλλους?
Έχει, είχε?
Η θέση του κεντζιορα δεν θα μπορούσε να μοιραστεί, στο 2ο ημίχρονο με τον ναρεη και ζιβκο?
Μέχρι που γράφτηκε ότι ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα όταν οι άλλοι δεν είχαν ανάπτυξη σχεδόν καθόλου?
Το πάστωμα αυτό που έγινε στο 1ο μέρος με ντελια, μπαμπα και Ταισον?
Τρίτη χρονιά και δεν έχουμε να επιδειξουμε ένα στημένο!!!!
Ένσταση έχω και για τις κρίσεις που γίνονται για τον κόσμο, την κερκίδα.
Μου θυμίζουν τους παλαιούς που συνήθως λένε,... εμείς στα νιάτα μας, τότε.....
Η κερκίδα, ο κόσμος θα γίνει καλύτερος όταν θα εχει όραμα. Τότε που θα υπάρξει συμπορευση σαν μια γροθιά. Διχόνοια εδώ μέσα αλλά στο γήπεδο τα αφήνουμε πίσω? Ιδεατό φίλε μου αυτό!
Τέλος, ναι, θα συμφωνήσω ότι η ομάδα είχε καλή εικόνα στο 1ο ημίχρονο. Και ενέργεια, θέληση.
Μετά ξεμειναμε από λύσεις, ιδέες, σκέψεις, φαντασία και δυνάμεις.
Θα μπορουσα να γραφω αυτα που βλεπω στραβα για καθε τομεα της ομαδας με τις ωρες.Αλλα τελικα δεν εχει καμια αξια.Το μονο που μετραει οταν το κλιμα ειναι στραβο κ το εχει φαει κ ο γαϊδαρος ειναι οι παικτες αυτοι κ ο προπονητης να τα καταφερουν κοντρα στις αντικειμενικες δυσκολιες.Αυτο μονο η συσπειρωση μπορει να το φερει.Αν λοιπον νιωθει ολος αυτος ο κοσμος οτι η διοικηση εχει αφησει την ομαδα να πελαγοδρομει οφειλει να δειξει οτι δε θα την αφησει μονη της.
Οσο για την παρελθοντολαγνεια μου στην οποια αναφερθηκες δε θα διαφωνησω και δε θα το αναλυσω.Ισως εξιδανικευω το παρελθον.Αυτο μου εχει μεινει ομως.
Πάντως οι μεταγραφές δείχνουν καλοί/κανονικοί παίκτες που βοηθάνε . Μακάρι να έρθουν κι άλλοι εξίσου ποιοτικοί και θα βελτιωθεί και η εικόνα, ειδικά μπροστά.
Πίσω ήμασταν καλύτεροι από ότι περίμενα με δεδομένο ότι όλοι αυτοί έπαιζαν πρώτη φορά μαζί. Μπροστά θέλουμε ποιότητα και επιλογές. Το σκορ είναι οκ και με μια ελάχιστη βελτίωση στην επίθεση (ας πούμε κανονικό φορ που φαίνεται να είναι ο Σαματά) θα περάσουμε.
Το μόνο εντελώς ανεξήγητο για χθες είναι ο Μουργκ. Δεν μπορώ να εξηγήσω παίκτη που είναι τόσα χρόνια εκτός ομάδας , να μπαίνει στην πρεμιέρα σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Για όλα τα αλλα ίσως υπάρχει μια εξήγηση, μια δικαιολογία, αλλά αυτό ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έπρεπε να γίνει και ποια τακτική εξυπηρετεί.
Θα επαναλάβω ότι το αποτέλεσμα, για μένα τουλάχιστον, ήταν αναμενόμενο (είχα προβλέψει 1-1 και ότι το γκολ που θα βάζαμε θα ήταν από πέναλτυ του Schwab).
Η ομάδα, χρόνια τώρα, έχει σαφές πρόβλημα στο σκοράρισμα, κάτι που την πρώτη χρονιά του Luce δεν φάνηκε τόσο, λόγω της ανέλπιστης επιθετικής συνεισφοράς του Kurtic.
Σε κάποιους η χθεσινή ομάδα άρεσε.
Σε μένα όχι. Αργή και μονοδιάστατη, δηλαδή προβλέψιμη, ήταν βούτυρο στο ψωμί της Beitar. Καμία επιθετική προσπάθεια διάσπασης του αμυντικού τείχους, καμία αξιοποίηση των στατικών φάσεων.
Δηλαδή τι παραπάνω να ελπίζω όταν θα παίζουμε στην Τούμπα με Ατρόμητους, Παναιτωλικούς και Λαμίες;
Πέραν αυτών, ο Brandon ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα εξαφανιζόταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Το είδαμε πολλάκις και πέρυσι. Η χρησιμοποίησή του όμως επί 70 λεπτά δείχνει έναν προπονητή που δεν εμπιστεύεται τον Τζίμα, που μπορεί να είναι 17,5 ετών, αλλά είναι πιθανό (για μένα σίγουρο) ότι θα πρόσφερε περισσότερα από τον Brandon στο συγκεκριμένο αγώνα.
Η επιλογή Kedziora δείχνει τον έρωτα του προπονητή για τον συγκεκριμένο παίκτη, που για μένα, εξ όσων έχει δείξει, είναι από τους χειρότερους που έχουν έρθει στον ΠΑΟΚ. Μπροστά είναι το απόλυτο μηδέν και πίσω είναι κάτω του μηδενός. Μία φάση θυμάμαι από τα δεξιά (το δοκάρι) και σ'αυτήν ο παίκτης ήταν αλλού γι αλλού.
Ο Ντέλιας φάνηκε περισσότερο όταν έκανε μερικές επελάσεις από αριστερά, καθώς στον άξονα οι διαβασμένοι Ισραηλινοί είχαν στήσει καλά την άμυνά τους. Για μένα δεν έπρεπε να βγει. Ο Narey που μπήκε ήταν μια τραγωδία.
Διάβασα κάποιες κριτικές για τον Samatta που κάποιοι έγραψαν ότι επιτέλους έχουμε φορ. Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ να τον κρίνω στο πρώτο του 20λεπτό του στην ομάδα. Μακάρι να είναι έτσι!
Θετικά με εξέπληξε ο Filipe που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Ο Baba που ήταν ο καλύτερος όλων δεν με εξέπληξε, καθώς συνεχίζει από εκεί που μας άφησε.
Ο Μιχαηλίδης ήταν σχετικά καλός, αν και έφαγε 2-3 εκτοπίσματα από τον Νικολαέσκου που στο ένα ειδικά δεν φάγαμε γκολ λόγω του Kotarski. Δεν διαπίστωσα όμως καμία υπεροχή σε σχέση με τον Κουλιεράκη. Ο Ekong μου φάνηκε αρκετά σοβαρός.
Τέλος, μπορεί η ομάδα να προκριθεί στο Ισραήλ (50-50), αλλά με αυτή τη σύνθεση δύσκολα θα περάσει την Hajdouk.
YG: Η επιλογή Murg δείχνει την απόγνωση του προπονητή.
Αυτούς έχει, αυτούς βάζει.
Ο Murg δεν μπορεί-ίσως έχει και ψυχολογικά, διότι βλέπει οτι κανείς δεν το θέλει και ό,τι κι αν κάνει, δεν του βγαίνει- ο Κεντζιόρα είναι βαρύς κι ασήκωτος, ίσως είναι μόνο για πίσω, αλλά είναι τόσο αργός, που (ερωτηματικό).
Ο Μπράντον μόνο να τρέχει είναι. Δεν έχει ντρίμπλα, ούτε κεφάλι, δεν είναι τεχνίτης και μόνο με ανοιχτό πεδίο μπορεί να τρέξει.
Η ομάδα δεν ήταν κακή. Με τρείς άλλους παίχτες θα δούμε άλλη ομάδα και είμαι αισιόδοξος.
Αυτά.
Εννοείται πως έπρεπε να ρισκάρει . Λίγο τους πιέσες και έκαναν μονοι τους πέναλτυ.
Από το να πεις ότι η ομάδα ηταν ανέτοιμη επειδή ήταν το πρώτο επίσημο μέχρι το ότι το αποτελεσμα ήταν καλό και με σαματτα και αουγκουστο η ρεβάνς ειναι σίγουρη υπάρχει μια μεγάλη απόσταση.
Με το χέρι στην καρδιά πας εκεί με 42 βαθμούς και 20.000 κόσμο και τρως καταλαθος πρωτος γκολ όπως πηγές να το φας και εδώ από μια καραμπόλα . Βάζει κανεις το χέρι του στην φωτιά ότι αυτή η ομάδα ψυχικά είναι έτοιμη να κάνει την ανατροπή;είναι έτοιμη να παίξει ντου ορ νται παιχνίδι σε μια βδομάδα με τους άλλους που πραγματικά δεν έχουν τίποτα να χάσουν γιατί και 0-4 να λήξει απλά θα πουν ότι αποκλειστήκαμε από μια ανώτερη ομάδα που πρόπερσι έπαιζε στα προημιτελικά ;
Έτσι όπως είδατε το δίδυμο εκονγκ μιχαηλιδη και δεξι μπακ τον κεντζιορα είστε τόσο σίγουροι ότι δεν θα φάμε γκολ;
Μακάρι να το βλέπω στραβά εγώ . Αληθεια μακάρι γιατί δεν νομίζω να αντέξουμε 2ο σερι αποκλεισμό από καφενείο τόσο πρόωρα .
Πήγα στην Τουμπα ξανά μετά από 7 χρόνια. Με το που έμπαινα στην 5 ανατρίχιασα ολόκληρος.
Μου έκανε τρομερή εντύπωση ποσό κακή ήταν η κερκίδα. Ένα σωρό συνθήματα και ακούγαμε για τα ναρκωτικά και το ποσο μάγκας είναι ο λαός του ΠΑΟΚ… απογοήτευση… πως κατάντησε έτσι η 4; Πήγα μετά από τοσα χρόνια να τραγουδήσω για την ΠΑΟΚΑΡΑ και ξενέρωνα από τα χαζά συνθήματα. Αλγεινή εντύπωση μου έκανε επίσης το χειροκρότημα στο τέλος. Τι ήταν αυτό που άξιζε χειροκρότημα; Τα δώσαμε όλα και ήμασταν απλά άτυχοι; Είχαμε μέσα 5-6 πιτσιρικάδες που θέλουν την στήριξη μας; Ομάδα επιπέδου β εθνικής δεν νικήσαμε. Δεν λέω να τους αποδοκιμάσουμε, αλλά επιβράβευση γιατί;
Για τον αγώνα δεν έχω να πω πολλά, όπως έλεγα, η εμφάνιση απέναντι σε ομάδα β εθνικής, βαρύνει 100% τον προπονητή. Δεν χρειάζεσαι χαλαρές και εξτρεμαρες για να νικήσεις τέτοια ομάδα.
"Το να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα, είναι τρέλα"
λένε ότι το είπε ο Άλμπερτ Αινστάιν
αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η ομάδα δεν είναι ενισχυμένη σε σχέση με πέρισυ
πώς περιμένουμε μπούμε σε ομίλους?
το επίπεδό μας ευρωπαϊκά έχει πέσει πάρα πολύ χαμηλά
αν περιμένεις να περάσεις απλά με μια εύκολη κλήρωση, αυτά θα παθαίνεις
υγ. μιλάμε για την χαμηλότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, κι εμείς δυσκολευόμαστε ακόμα και στον πρώτο μας προκριματικό... δηλαδή μου πέφτουν τα μαλλιά όσο το σκέφτομαι
Θα γράψω μόνο για το χειροκρότημα στο τέλος που λέτε κάποιοι ότι δεν σας άρεσε.
Είμαι 42 κ είμαι πατέρας 2 αγοριών, έξι κ τεσσάρων χρονών, ίσως έχει σημασία ίσως όχι.
Επειδή λοιπόν για μένα ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια μου κ ηλικιακά πλεον οι παιχτες είναι σας παιδια ή μικρότερα αδέρφια θα πω πως μου αρέσει στην οικογένεια μου αρχικά να χειροκροταω την προαπαθεια πιο πολυ απο το αποτέλεσμα. Ειδικά στήν αρχή μίας διαδρομής νομίζω πως να κραξω θα φέρει άγχος κ πιεση κ θεωρώ πως είναι καλυτερο να δείχνω εμπιστοσύνη κ να βρίσκομαι δίπλα τους. Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω να μην τους θέτω προ των ευθυνών τους αλλά ο τρόπος έχει τεράστια σημασία. Κάποτε πίστευαν κάποιοι γονείς, ακόμα κ δάσκαλοι οτι με το ξυλο θα έχουν αποτελεσματα, μόνο που τα αποτελέσματα της βίας, σωματικής η λεκτικής δεν είναι τα επιθυμητά. Προτιμώ να εμπιστευομαι κ να ενθαρρύνω παρα να πιεζω κ να φοβιζω. Χαίρομαι απίστευτα αυτή την ωριμότητα όσο κ αν κάποιοι το θεωρουν φλωριά.
Montrealiotis έγραψε:Πήγα στην Τουμπα ξανά μετά από 7 χρόνια. Με το που έμπαινα στην 5 ανατρίχιασα ολόκληρος.
Μου έκανε τρομερή εντύπωση ποσό κακή ήταν η κερκίδα. Ένα σωρό συνθήματα και ακούγαμε για τα ναρκωτικά και το ποσο μάγκας είναι ο λαός του ΠΑΟΚ… απογοήτευση… πως κατάντησε έτσι η 4; Πήγα μετά από τοσα χρόνια να τραγουδήσω για την ΠΑΟΚΑΡΑ και ξενέρωνα από τα χαζά συνθήματα. Αλγεινή εντύπωση μου έκανε επίσης το χειροκρότημα στο τέλος. Τι ήταν αυτό που άξιζε χειροκρότημα; Τα δώσαμε όλα και ήμασταν απλά άτυχοι; Είχαμε μέσα 5-6 πιτσιρικάδες που θέλουν την στήριξη μας; Ομάδα επιπέδου β εθνικής δεν νικήσαμε. Δεν λέω να τους αποδοκιμάσουμε, αλλά επιβράβευση γιατί;
Για τον αγώνα δεν έχω να πω πολλά, όπως έλεγα, η εμφάνιση απέναντι σε ομάδα β εθνικής, βαρύνει 100% τον προπονητή. Δεν χρειάζεσαι χαλαρές και εξτρεμαρες για να νικήσεις τέτοια ομάδα.
Η κατάσταση με την κερκίδα τα τελευταία χρόνια είναι ακριβώς αυτή, κάθε χρόνο ακόμη και χειρότερα. Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που στην Τούμπα είχε καλή κερκίδα.
Στα του ματς, όπως είπε και ο φίλος από πάνω, δε γίνεται να κάνουμε κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα και να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα.
Η ομάδα ήθελε ενίσχυση στο κέντρο στα εξτρεμ και στον επιθετικό, και το μόνο που έκανε είναι να φέρει καθυστερημένα τον Σαμάτα.
Τι μου λέει ότι αν δεν προκριθούμε θα υπάρξει ενίσχυση;
φίλε dragon θα συμφωνήσω εν μέρη, μιας και θέτεις ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που αφορά στην επιβράβευση ή στην "τιμωρία" των παιχτών από μεριάς μας
εννοείται πως η παρότρυνση και ενθάρρυνση είναι σημαντικές για να αποδώσει κανείς καλύτερα, αλλά οι παίχτες είναι ενήλικες και μάλιστα πλουσιοπάροχα αμοιβόμενοι. θα πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από αυτούς και θα πρέπει να ξέρουν ότι όταν δεν αποδίδουν, ο κόσμος δεν θα είναι ευχαριστημένος
ο ίδιος ο συμπεριφορισμός, που είναι τεράστιο ρεύμα ψυχολογίας και μάθησης, λέει ότι η επιβράβευση θα πρέπει να συνδέεται άμεσα με την "καλή" συμπεριφορά
αντίστροφα, η "τιμωρία" θα πρέπει να συνδέεται με την ανεπιθήμητη
εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι χθες οι παίχτες άξιζαν γιούχα
γιούχα μόνο όταν θα φαίνονται αδιάφοροι
από την άλλη δε συμφωνώ και με το "οε οε οε" που έρχονταν πέρσι και κάναμε χέρια μετά από ήττες και ισοπαλίες
την επιβράβευση θα πρέπει να την κερδίσουν, όχι να τους δίνεται αυτόματα από τον κόσμο
αυτόματα φουσκώνουν οι λογαριασμοί τους και αυτό θα πρέπει να τους αρκεί, όταν δεν πάνε καλά
danirifle έγραψε:φίλε dragon θα συμφωνήσω εν μέρη, μιας και θέτεις ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που αφορά στην επιβράβευση ή στην "τιμωρία" των παιχτών από μεριάς μας
εννοείται πως η παρότρυνση και ενθάρρυνση είναι σημαντικές για να αποδώσει κανείς καλύτερα, αλλά οι παίχτες είναι ενήλικες και μάλιστα πλουσιοπάροχα αμοιβόμενοι. θα πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από αυτούς και θα πρέπει να ξέρουν ότι όταν δεν αποδίδουν, ο κόσμος δεν θα είναι ευχαριστημένος
ο ίδιος ο συμπεριφορισμός, που είναι τεράστιο ρεύμα ψυχολογίας και μάθησης, λέει ότι η επιβράβευση θα πρέπει να συνδέεται άμεσα με την "καλή" συμπεριφορά
αντίστροφα, η "τιμωρία" θα πρέπει να συνδέεται με την ανεπιθήμητη
εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι χθες οι παίχτες άξιζαν γιούχα
γιούχα μόνο όταν θα φαίνονται αδιάφοροι
από την άλλη δε συμφωνώ και με το "οε οε οε" που έρχονταν πέρσι και κάναμε χέρια μετά από ήττες και ισοπαλίες
την επιβράβευση θα πρέπει να την κερδίσουν, όχι να τους δίνεται αυτόματα από τον κόσμο
αυτόματα φουσκώνουν οι λογαριασμοί τους και αυτό θα πρέπει να τους αρκεί, όταν δεν πάνε καλά