22. Stefan Schwab
- Shivaspace
Re: 22. Stefan Schwab
τι θα γινει με την πάρτυ σου ρε Στεφαν..να σε βάζουμε σεντερ φορ να ησυχάσουμε? 
+1Amsterdamer_87 έγραψε:Το οτι σιγα σιγα αποχωρει η "γερουσια" ειναι πολυ θετικο σημαδι..
Αυτο που δεν ειναι θετικο σημαδι ειναι οτι η γερουσια παραμενει οτι ποιοτικοτερο εχει η ομαδα...
Μα να ειναι ο Σβααμπ το ποιοτικοτερο χαφ σε επαφες αυτη την στιγμη στην ομαδα; Πως το αντεχετε ρε εσεις; Φερτε 2 χαφαρους!!!
Μα να ειναι ο Σβααμπ το ποιοτικοτερο χαφ σε επαφες αυτη την στιγμη στην ομαδα; Πως το αντεχετε ρε εσεις; Φερτε 2 χαφαρους!!!
- Μπαρκαρούτσος
- Patricio_4
Ίσως να είμαι υπερβολικός αλλά γιατί ακόμα εκτελούμε πέναλτι επιλέγοντας πλευρά? Έχει 3-4 χρόνια που σε όλη την Ευρώπη ο εκτελεστής περιμένει τον τερματοφύλακα να επιλέξει που θα πέσει για να σουτάρει. Η διαδικασία του πέναλτι δηλαδή έχει πάρει τη μορφή ενός waiting game, κάτι που ευνοεί τον εκτελεστή τόσο πολύ που μέσα σε λίγα χρόνια η αξία του πέναλτι έχει ανέβει 0.05+ μονάδες xgoals, τόσο πολύ που υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή του κανονισμού ώστε να γίνει πιο δίκαιο προς τους τερματοφύλακες. Ίσως να το υπεραναλύω καθώς μέχρι τώρα έχει δικαιωθεί τις περισσότερες φορές ο συγκεκριμένος αφού έχει βάλει 4-5 κρίσιμα πέναλτι ενώ αντίστοιχα πέρα από το σημερινό έχει αστοχήσει σε άλλο ένα απέναντι στον συμπολίτη από όσο θυμάμαι. Αλλά λέω, μήπως ήρθε η ώρα να εκσυγχρονιστούμε και σε αυτό το κομμάτι? Δεν είναι τίποτα να υιοθετήσει κάνεις αυτό τον τρόπο εκτέλεσης με το βηματακι και εφόσον έχει αποδειχτεί η αποτελεσματικότητα του δεν βλέπω το λόγο να μην το κάνουμε και εμείς.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Patricio_4 έγραψε:Ίσως να είμαι υπερβολικός αλλά γιατί ακόμα εκτελούμε πέναλτι επιλέγοντας πλευρά? Έχει 3-4 χρόνια που σε όλη την Ευρώπη ο εκτελεστής περιμένει τον τερματοφύλακα να επιλέξει που θα πέσει για να σουτάρει. Η διαδικασία του πέναλτι δηλαδή έχει πάρει τη μορφή ενός waiting game, κάτι που ευνοεί τον εκτελεστή τόσο πολύ που μέσα σε λίγα χρόνια η αξία του πέναλτι έχει ανέβει 0.05+ μονάδες xgoals, τόσο πολύ που υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή του κανονισμού ώστε να γίνει πιο δίκαιο προς τους τερματοφύλακες. Ίσως να το υπεραναλύω καθώς μέχρι τώρα έχει δικαιωθεί τις περισσότερες φορές ο συγκεκριμένος αφού έχει βάλει 4-5 κρίσιμα πέναλτι ενώ αντίστοιχα πέρα από το σημερινό έχει αστοχήσει σε άλλο ένα απέναντι στον συμπολίτη από όσο θυμάμαι. Αλλά λέω, μήπως ήρθε η ώρα να εκσυγχρονιστούμε και σε αυτό το κομμάτι? Δεν είναι τίποτα να υιοθετήσει κάνεις αυτό τον τρόπο εκτέλεσης με το βηματακι και εφόσον έχει αποδειχτεί η αποτελεσματικότητα του δεν βλέπω το λόγο να μην το κάνουμε και εμείς.
- ΑποστόληςΑ
Και βέβαι τον πουλήσαμε, όλους τους άχρηστους πρέπει να τους ξεφορτώνεσαι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Ρε τρελέ τι κάνεις εκεί;! Έλα προπόνηση!
Τον πουλήσαμε στη Νέα Δημοκρατία;;
Ο Σβαμπ συνολικά στην καριέρα του έχει χάσει τρια πέναλτι και τα τρια όσο είναι στην ομάδα μας.
- Patricio_4
Αν δεν κάνω λάθος έχει 11/14, αναφερόμουν μόνο στα κρίσιμα πέναλτι πριν.PablitoV2 έγραψε:Ο Σβαμπ συνολικά στην καριέρα του έχει χάσει τρια πέναλτι και τα τρια όσο είναι στην ομάδα μας.
Μα αυτό κάνει ο Αυστριακός, απλά ο τερματάς που τον είχε μελετήσει περίμενε να δει που θα το ρίξει για να πέσει γιατί ήξερε ότι ο Σβαμπ δεν χτυπάει δυνατά ώστε να μην το προλάβει το σουτ.Patricio_4 έγραψε:Ίσως να είμαι υπερβολικός αλλά γιατί ακόμα εκτελούμε πέναλτι επιλέγοντας πλευρά? Έχει 3-4 χρόνια που σε όλη την Ευρώπη ο εκτελεστής περιμένει τον τερματοφύλακα να επιλέξει που θα πέσει για να σουτάρει. Η διαδικασία του πέναλτι δηλαδή έχει πάρει τη μορφή ενός waiting game, κάτι που ευνοεί τον εκτελεστή τόσο πολύ που μέσα σε λίγα χρόνια η αξία του πέναλτι έχει ανέβει 0.05+ μονάδες xgoals, τόσο πολύ που υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή του κανονισμού ώστε να γίνει πιο δίκαιο προς τους τερματοφύλακες. Ίσως να το υπεραναλύω καθώς μέχρι τώρα έχει δικαιωθεί τις περισσότερες φορές ο συγκεκριμένος αφού έχει βάλει 4-5 κρίσιμα πέναλτι ενώ αντίστοιχα πέρα από το σημερινό έχει αστοχήσει σε άλλο ένα απέναντι στον συμπολίτη από όσο θυμάμαι. Αλλά λέω, μήπως ήρθε η ώρα να εκσυγχρονιστούμε και σε αυτό το κομμάτι? Δεν είναι τίποτα να υιοθετήσει κάνεις αυτό τον τρόπο εκτέλεσης με το βηματακι και εφόσον έχει αποδειχτεί η αποτελεσματικότητα του δεν βλέπω το λόγο να μην το κάνουμε και εμείς.
Αυτό κάνουμε περιμένουμε ,απλά ο σβαμπ δεν κάνει έντονα το βηματάκι που λες . Ο Κουρτιτς το έκανε .
Εγώ τα πέναλτυ τα θέλω βιειρινια,διαλέγει γωνία και μετα το μπουμπουναει και αν χάσει κανένα έχασε .
Εγώ τα πέναλτυ τα θέλω βιειρινια,διαλέγει γωνία και μετα το μπουμπουναει και αν χάσει κανένα έχασε .
- Patricio_4
Δεν θυμάμαι πότε να περίμενε ο Σβαμπ, ούτε και εχθές. Το είδα και σε επανάληψη μπας και κάνω λάθος και συνεχίζω να μην το βλέπω.
Δεν είναι ανάγκη να κάνει βηματάκι, άλλοι πηγαίνουν πολύ αργά και απλά σηκώνουν για λίγο κεφάλι πριν φτάσουν στην μπάλα για να δουν που θα πέσει ο τερματάς, όπως κάνει ο Σβαμπ.
-
Karampinas
τα τσαφ τα εχει για πλακα, δεν θυμαμαι ποσες φορες εχει κανει το ιδιο λαθος, πραγματικα δεν υπαρχει καποιος να του πει οτι κανει ολο το ιδιο και το ιδιο λαθος?