Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από ntinos »

Για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος παραδίδει μαθήματα διαφάνειας και αγάπης για την ομάδα. Τι άλλο θέλετε;
:?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ABOLEYTOI έγραψε:Ελπίζω η πολυαναμενόμενη (για ακόμη μια φορά) συνέντευξη τύπου να μη γίνει σύντομα. Να βράσουμε λίγο στο ζουμί μας. Να δούμε τι θα γίνει τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, να περάσει και το ματς με τον οσφπ εν αναμονή της συνέντευξης που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους, που θα τα τακτοποιήσει όλα, που θα λάμψει η αλήθεια, η συνέντευξη που θα μάθουμε τι γίνεται, γιατί πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις και όχι άλλες, η συνέντευξη που θα μάθουμε ποιος φταίει, η συνέντευξη που θα μας βρει δουλειά και θα πληρώσει το φροντιστήριο των παιδιών, η συνέντευξη που θα μας κάνει καλύτερους γονείς, που θα κάνει τη γυναίκα μας ποιο όμορφη και λιγότερο γκρινιάρα, που θα μας βρει γκόμενα, που θα μας πάρει αμάξι, που θα μας νοικιάσει σπίτι, που θα μας βγάλει δάνειο,

τα παραπάνω ανήκουν και στο τόπικ
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 50&start=0
Δεν έλεγα καλύτερα ελπίζω να βρω μια σακούλα λεφτά στο δρόμο;
Πλέον ελπίζω σε αναβολή της συνέντευξης. Το κλίμα μετά τη νίκη με το Λεβαδειακό έχει ελαφρώς ηρεμήσει. Σε 10 μέρες που είναι η ανάκριση, ε συνέντευξη ήθελα να πω θα είμαστε και πάλι νωθροί. Καλύτερα η συνέντευξη να αναβληθεί για τη Δευτέρα μετά την ήττα της ομάδας.

Υ.Γ. αν ο "Κάρπετ ο αντιπολιτευόμενος" θέλει να θέσει ερώτηση χωρίς να φανεί το όνομά του ας την ποστάρει εδώ και θα την καταθέσω εγώ, με το αζημίωτο βέβαια.
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

ABOLEYTOI έγραψε:[ Σε 10 μέρες που είναι η ανάκριση, ε συνέντευξη ήθελα να πω θα είμαστε και πάλι νωθροί. Καλύτερα η συνέντευξη να αναβληθεί για τη Δευτέρα μετά την ήττα της ομάδας.

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ΘΟΔΩΡΕ ούτε βήμα πίσω. ΑΚΟΥΣ? Ούτε βήμα.
Μην ακούς τα λαμόγια και τους ψευτοαντιρρησίες κριτικούς.
Αυτοί κάνουν το μεγαλύτερο κακό. Και όποιοι δεν γουστάρουν σπίτι τους και καναπέ τους. Έχουν σπάσει τα @@ μας από την καλόπιστη κριτική. Εσύ δεν είσαι βανδής. Για να κάνεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά. Με όλους δεν γίνεται να τα έχεις καλά.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΦΤΑΝΕΙ!
ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του ΠΑΟΚλεταριάτου θέλω.

Μόνο ένας δρόμος υπάρχει. ΜΠΡΟΣΤΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ σε ΣΤΗΡΙΖΕΙ! ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ! Στα δύσκολα είμαστε δίπλα σου.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Επιτέλους ρε μεγάλε...που χάθηκες εσύ τόσο καιρό??
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Αδερφέ και οι οπαδοί έχουμε ανάγκη από προετοιμασία και φιλικά, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Κολοκοτρωνη, χωσε προς πασα κατευθυνση αδερφε.
Χωρις ελεος!

Καλως σε βρηκαμε παλι! :?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:ΘΟΔΩΡΕ ούτε βήμα πίσω. ΑΚΟΥΣ? Ούτε βήμα.
Μην ακούς τα λαμόγια και τους ψευτοαντιρρησίες κριτικούς.
Αυτοί κάνουν το μεγαλύτερο κακό. Και όποιοι δεν γουστάρουν σπίτι τους και καναπέ τους. Έχουν σπάσει τα @@ μας από την καλόπιστη κριτική. Εσύ δεν είσαι βανδής. Για να κάνεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά. Με όλους δεν γίνεται να τα έχεις καλά.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΦΤΑΝΕΙ!
ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του ΠΑΟΚλεταριάτου θέλω.

Μόνο ένας δρόμος υπάρχει. ΜΠΡΟΣΤΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ σε ΣΤΗΡΙΖΕΙ! ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ! Στα δύσκολα είμαστε δίπλα σου.
γεια σου ρε θοδωρα πανω στην ωρα ηρθες....μην λυπηθεις κανενα χωστα σε ολους...ζητω η επανασταση :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

έχουν τρελλαθεί όλοι.
ραδιόφωνα, ιντερνετ, παπαριές.
κράζουν ασυστόλως.
τελικά έχουμε μνήμη χρυσόψαρου εδώ στον ΠΑΟΚ.
λίγο ακόμα και θα ακούσουμε ότι γούμενος και Ζαγοράκης είναι κολλητάρια!
ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Αναλύσεις επί αναλύσεων, ακατάσχετες μπουρδολογίες, ελέω καλόπιστης κριτικής.

Το ΕΓΩ μου πάνω από τον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ το βάζω ΠΟΤΕ και για ΤΙΠΟΤΑ.

Ζαγοράκη ξέσκισέ τους ασάλιωτα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sera4 έγραψε:φαινεται ο ανθρωπος που δεν εχει να κρυψει τπτ και που εχει τα @@ να απαντησει σε ολους μας...προεδρε εσυ στεκεσαι στο υψος του ΠΑΟΚ μας ενα μερος του λαου ομως ειναι πολυ μικροι για τον ΠΑΟΚ...συγχαρητηρια και παλι :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
+84762195444.δυστυχως μεγαλη αληθεια.κι αποτελουν τροχοπεδη για να παμε ακομα πιο μπροστα στο εγγυτατο μελλον.θυματα της προσωπικης τους μιζεριας ειτε "πρωινο" παντελως αποτυχημενων και απαξιωμενων αθλητικων δημοσιογραφων της πολης,που αρεσκονται χρονια τωρα να βαζουν ζιζανια.το θοδωρη θα τον στηριζω μεχρι ο ηλιος να δυει το πρωι και να ανατελλει το βραδυ υπο τον αδιαπραγματευτο ορο ομως να μην ενδωσει ποτε στις απαιτησεις του οχλου.και ως τωρα εχει αποδειξει πως πανω απο ολα βαζει την προοδο του συλλογου και οχι τον καιροσκοπισμο και την προσκαιρη δημοφιλια.κι οπως ειπε κι ο κολοκοτρωνης παραπανω,καλα να τα εχει με απαντες δεν γινεται.το εχει αντιληφθει και πιστευω οτι θα το αποδειξει,ηχηροτατα,και την ερχομενη τεταρτη.τερμα ο κομπλεξισμος και η παντογνωσια απο τον παοκ.κουρασε τοσα χρονια,οχι μονο μη προσφεροντας απολυτως τιποτα,αλλα πηγαινοντας την ομαδα δεκαετιες πισω!αλλαξαν προσωπα,πραγματα και νοοτροπιες στον παοκ.οποιος αδυνατει να το δεχτει,ας αποχωρησει ησυχως,χωρις να κανει και των υπολοιπων τα μυαλα σεικερ!!!!! :shock: :)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αγαπητε Θοδωρα Ζαγορακη,

Με μεγαλο σεβασμό σας γραφω αυτη την επιστολη για να σας δηλώσω το ενδιαφερον μου για την θέση του προπονητού...

Ειναι καιρος πλέον ο ΠΑΟΚ να αλλαξει σελιδα...Ειναι καιρος να θυμηθουμε το παρελθον και να επανελθουμε στις ενδοξες στιγμες του επιθετικου ποδοσφαιρου, για το οποιο παραμιλουσε ολη η Ελλαδα...

Ειμαι 85 χρονων, έχω την μεγαλυτερη (!) εμπειρια στην Ελλαδα- ακόμα και απο τον Οτο Ρεχαγκελ, ο οποιος υπηρξε μαθητης μου... Μέρα νυχτα επεξεργαζομαι συστηματα ποδοσφαιρου στον Ηλεκτρονικο Υπολογιστη μου πίνοντας φασκομηλο και τήλιο...Βεβαια έχω κατι τσογλανακια διπλα στο σπιτι μου που παιζουν συνεχεια μουσικη ντραγκα ντρουγκα με ηλεκτρικες κιθαρες και δεν μπορω να συγκεντρωθω...Και εγω επαιζα μαντολινο οταν δεν κοουτσαριζα αλλα οχι ντραγκα ντρουγκα φασαρια...

Τέλος πάντων...Έχω δουλεψει σε πολλες ομαδες στο Football Manager και ειμαι γνωστης της ψυχολογια του αθλητού...Τα παντα ολα σε λέω! Έχω ειδικευθει στο 4-4-2 και αυτο πρεπει να παιζει ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη για να παρει πρωταθλημα...

Για αυτο με καθε ειλικρινα σε προτεινω να διωξεις τον πορτογαλλο σερβιτορο που εχεις στον παγκο και να προσλαβεις εμενα...

Θα φερω τον ΠΑΟΚ της Νεας Εποχης!

Θα αναδειξω ταλεντα!

Τερμα τα σκατι σακακια στον παγκο! Θα φοραω τιραντες, ανοιχτο ασπρο πουκαμισο και τριχα να ξεχωριζει! Ειμαι ο προπονητης του 2010!

Θα...
Θα...
Ολοι θα λενε οτι εκανες την σωστη επιλογη...

Με εκτιμηση,
Παππους Μαξιμους
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

κολοκοτρονη εισαι αλανι καλως ηρθες ..... :) :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ζαγοράκη τρέχαααααα.... Ξεκίνα το τρέξιμο χτες... Ντου στη Βουλή... 4 Οκτωβρίου μάλλον έχουμε εκλογές...

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244

Ζαγοράκη πρέπει να φύγουν τα χρέη και το ξες... Ειναι η καλύτερη μας ευκαιρία... Πιεσε και πάρε αυτό που θες... Αυτό που θέλουμε.. Μη κάνεις άλλη μεταγραφή... ΣΒΗΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ... Και ας βγούμε και 13οι στη βαθμολογία... Σβήσε τα χρεηηη.... Απο τοτε που έμαθα τον ΠΑΟΚ, τα τελευταια 10 χρόνια, μονο για χρέη ακούω... Αντε Ζαγοράκη...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

+123456789123456789123456789123456789123456789123456789
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Ρε γιατι δεν βγάζουμε ένα κόμμα; Κίνημε Ενωμένων ΠΑΟΚτσίδων! Στην Βουλή θα μπούμε 110% :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”