Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Τωρα που ειναι νωρις, καλο θα ειναι να παει στην αλ σρανι πως την λενε να φερουμε προπονητη να σωσουμε τη σεζον.
Κουβαλήστε τον Τζιμα απ την εθνικη για να βοηθήσει κι εσυ πας και μου πετάς μέσα τον εξαφανισμένο τον Μουργκ
Ειλικρινά ρε φίλε λυπήσου μας λίγο, πρώτη αλλαγή ο Ντέλιας; Δεν κουράστηκες με αυτό το έκτρωμα που παρουσιάζεις για ποδόσφαιρο; Αν δεν μπορείς πες το ότι απλά κάθεσαι στο συμβόλαιο που σου έκλεισαν τα σαΐνια της παε και περιμένεις να φύγει και αυτή η χρονιά και να μας χαιρετήσεις οριστικά επιτέλους.
-
john4serres
Να παρακαλάμε ο Τόλης ο Τερζής να είναι στο πάγκο του συμπολίτη και να μην κάνει υπέρβαση
Μπας και βγούμε Ουεφακι και του χρόνου.
Μπας και βγούμε Ουεφακι και του χρόνου.
- PaokPatraG4
Πλέον δεν μου φταίει αυτός γτ όπως έχουμε καταλάβει δεν πρόκειται να φύγει εάν δεν πάρει την αποζημίωση του....Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει όμως αυτός που τον κρατάει....
-
john4serres
Παρακαλώ τους δημοσιογράφους της πόλης και όχι μόνο να μάθουν όταν έχουν τη δυνατότητα για το αν αληθεύει ότι η ρήτρα του Λουτσεσκου παύει να έχει ισχύ από σήμερα
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
-
τσιριγωτης
Δεν υπάρχει διακιολογια να μην περάσει αυτόν τον αντίπαλο.
Αν αποτύχει να μας κουνήσει μαντήλι
-
john4serres
Για το αν όλη η χρονιά κρίνεται στη ρεβάνς και αν ο ίδιος πιστεύει στους παίκτες του αναφορικά με την πνευματική τους κατάσταση: «Δεν είναι αυτή η γνώμη μου, είναι δική σας γνώμη. Μόνο στην Ελλάδα ίσως ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαλύει ή να κρίνει μια χρονιά. Η χρονιά θα κριθεί τον επόμενο Μάιο.
τι είπε ρε σεις
- kataramenos5
Οκ δεκτα τα προβλήματα αλλα καπου.... Ας δουμε και κατι αλλο αν δε μπορειTolaros έγραψε:Δεν υπάρχει διακιολογια να μην περάσει αυτόν τον αντίπαλο.
Την αλήθεια; Προφανώς τον Μάιο θα κριθεί η χρονιά.
Τέλος πάντων για εμένα κακώς του γίνεται τέτοια κριτική λες και δεν ξέρουμε ποιο ποδόσφαιρο πρεσβεύει.
Λες και ξαφνικά περιμένατε να ντυθεί Αλμέιδα και να παίξουμε με ένταση, με ταχύτητα με αμεσότητα στην εκδήλωση επιθέσεων.
Κακώς του γίνεται κριτική.
Για το ποδόσφαιρο που βλέπουμε κριτική πρέπει να γίνει σε άλλο νήμα...Σε αυτό αυτών που του έδωσαν την δουλειά.
Τέλος πάντων για εμένα κακώς του γίνεται τέτοια κριτική λες και δεν ξέρουμε ποιο ποδόσφαιρο πρεσβεύει.
Λες και ξαφνικά περιμένατε να ντυθεί Αλμέιδα και να παίξουμε με ένταση, με ταχύτητα με αμεσότητα στην εκδήλωση επιθέσεων.
Κακώς του γίνεται κριτική.
Για το ποδόσφαιρο που βλέπουμε κριτική πρέπει να γίνει σε άλλο νήμα...Σε αυτό αυτών που του έδωσαν την δουλειά.
Τα αυτονόητα...εκτός και αν οι χρονιές κρίνονται τον Ιούλιο..john4serres έγραψε:Για το αν όλη η χρονιά κρίνεται στη ρεβάνς και αν ο ίδιος πιστεύει στους παίκτες του αναφορικά με την πνευματική τους κατάσταση: «Δεν είναι αυτή η γνώμη μου, είναι δική σας γνώμη. Μόνο στην Ελλάδα ίσως ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαλύει ή να κρίνει μια χρονιά. Η χρονιά θα κριθεί τον επόμενο Μάιο.
![]()
τι είπε ρε σεις