3. Bryce Daren Moon
Re: Bryce Moon
gash04 ν συμπηρωσω επισης οτι:
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
- PAOK_NORTH_ARMY
jibbie έγραψε:σοβαρα μιλας; ε τοτε..φερτε πισω τους πιτσιρικαδες!
Η ομάδα που τους πήρε δανεικούς μπορεί να τους στείλει όποτε θέλει πίσω, εκτός κι αν υπάρχει συμφωνητικό που λέει ότι μπορεί και η ομάδα που στέλνει τον παίχτη δανεικό να τον καλέσει πίσω. Οπότε φίλε άκυροι οι πιτσιρικάδες

Sera4 έγραψε:
...Δηλαδη ξερεις ποσοι περιμενουν τη συνεντευξη τυπου του Θοδωρου για να δικαιολογησουν την αλλη μερα τα αδικαιολογητα;
Αμφιβαλεις οτι οι περισσοτεροι παιρνουν γραμμη απο το τι λεει ο Ζαγορ ;
Οχι ρε αδελφια. Δε με νοιαζει να τον ρωτησω να μου πει γιατι το πηρε. Κρινω το αποτελεσμα.
Αυτη τη στιγμη στο σπορφμ ολοι μας κραζουν.
Προχθες εκανα πλακα σ'εναν βαζελο για το μουν. Τι ειναι αυτος ρε, του ειπα!
Τωρα αυτος θα μου πει.
'Ειχες δικιο, χαλια ηταν. Γι αυτο τον δωσαμε σε μια μικροτερη ομαδα, που εκει θα τους κανει! '
Ο αλλος μας λεει παο Β.Ελλαδας! Ποιος, ο ΠΑΟΚ!
θΟΔΩΡΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕς ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟς![/quote]
δυστυχως ρε φιλε μου κοστανσυ δειχνεις την πολυ κακη σου νοοτροπια...αυτα που λες δειχνουν οτι βαζεις την παρτη σου πανω απο τον ΠΑΟΚ...τι να σου πει ο φιλος σου??που τους πουλησες τρελα με μελισση χριστοδουλοπουλο??η' που αρνηθηκαν προταση 1,6 μυρια για να μας τον δωσουν δανεικο??κατσε ακου σπορ φμ σαν καλο προβατο και παιξτο περηφανος και υπερανω..αφου εσυ ο ιδιος δεν μπορεις να κρινεις και παιρνεις γραμμη απο τους αλλοθρησκους που βγαινουν σε ενα σταθμο να μην πω τι...ο προεδρος σου εχει τα κακκαλα να κατσει να σου απαντησει εσυ δεν τα εχεις..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ[/quote]
Εκει κατεληξε, γιατι δεν εχει κανεναν δημοσιογραφο να του κανει καμια δυσκολη ερωτηση! Ειναι βλεπεις απασχολημενοι με το να χαιδευουν τα αυτια του, και να λενε αυτα που θες ν'ακους.
Ξαναλεω: Μεγαλη ομαδα εισαι οταν οι αλλοι σε υπολογιζουν, σε σεβονται και σε φοβουνται.
Οχι οταν λενε , οκ, 6 βαθμους απο παοκ, και οχι οταν σε λενε ...ομαδα β'.
Εγω εγινα παοκ για να μαι περηφανος και να μαι απο πανω. Οχι για τα πρωταθληματα.
Εγω στο σχολειο, εδω στην Αθηνα ηξερα να τους απαντω, γιατι απο τη κληρωση, ολοι τρεμαν τη τουμπα, κι ας ειχα λεοντιαδηδες και μαυρεες. Κανεις δε με ελεγε καταστημα κλπ. Εγω τους ελεγα πουλημενους. και τους εφερνα τα Σπορ στη ταξη, μετα το 6-1 στις σερρες, κι ας μου τα σκιζανε!
Την επομενη φορα που θα μιλησεις για κοκαλα, μιλα πρωτα με εναν παοκτση απο την αθηνα.
Γρήγορα ένας ADMIN να φέρει το ΠΑΟΚόμετρο!!!! Ρε δεν πάτε καλά όλοι λέω εγώ...
Για κοιτάξτε λιγο να κάνουμε καλά τη δουλειά μας εμείς πρώτα και μετά μιλήστε για όλους τους υπόλοιπους.
Κι αν δε θυμάστε ποια είναι η δουλεία μας να σας το θυμίσω. ΟΛΗ ΤΗ ΦΩΝΗ, ΛΑΡΥΓΓΙ ΓΔΑΡΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ, ΠΑΛΜΟΣ, ΠΑΘΟΣ, ΕΝΤΑΣΗ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ.
Αυτή είναι η δική μας δουλειά και όχι η διοίκηση, το λογιστήριο, το μαρκετινγκ, η προπονητική, το μανατζεριλίκι.
Για σκεφτείτε λοιπόν μάγκες... ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ? @ρχίδι@ θα απαντήσω εγώ. Το μόνο που μας έμεινε από το καζάνι της ΤΟΥΜΠΑΣ, είναι το σύνθημα.
ΥΓ. Είδατε πόσο εύκολο είναι να ασκείς κριτική? άρα να κοιτάμε πρώτα τα μούτρα μας και μετά να κρίνουμε τους υπόλοιπους
ΥΓ2. Φαντάσου ότι στην Ολλανδία με ένα πεταλάκι 2000 ανθρώπων και δεν μπορούσαμε να συντονιστούμε. Αλλα βαρούσε το πάνω τύμπανο, άλλα τα κάτω. Και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φωνάζουμε. Φαντάσου να χρειαστεί να προπονήσουμε ή να διοικήσουμε. Εκεί να δεις μπαχαλο.
ΥΓ3. ΣΚΥΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΕΡΑ...
ΖΗΣΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ...
ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ...
ΥΓ4. Εκτός θέματος ε? Συγγνώμη...
Για κοιτάξτε λιγο να κάνουμε καλά τη δουλειά μας εμείς πρώτα και μετά μιλήστε για όλους τους υπόλοιπους.
Κι αν δε θυμάστε ποια είναι η δουλεία μας να σας το θυμίσω. ΟΛΗ ΤΗ ΦΩΝΗ, ΛΑΡΥΓΓΙ ΓΔΑΡΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ, ΠΑΛΜΟΣ, ΠΑΘΟΣ, ΕΝΤΑΣΗ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ.
Αυτή είναι η δική μας δουλειά και όχι η διοίκηση, το λογιστήριο, το μαρκετινγκ, η προπονητική, το μανατζεριλίκι.
Για σκεφτείτε λοιπόν μάγκες... ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ? @ρχίδι@ θα απαντήσω εγώ. Το μόνο που μας έμεινε από το καζάνι της ΤΟΥΜΠΑΣ, είναι το σύνθημα.
ΥΓ. Είδατε πόσο εύκολο είναι να ασκείς κριτική? άρα να κοιτάμε πρώτα τα μούτρα μας και μετά να κρίνουμε τους υπόλοιπους
ΥΓ2. Φαντάσου ότι στην Ολλανδία με ένα πεταλάκι 2000 ανθρώπων και δεν μπορούσαμε να συντονιστούμε. Αλλα βαρούσε το πάνω τύμπανο, άλλα τα κάτω. Και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φωνάζουμε. Φαντάσου να χρειαστεί να προπονήσουμε ή να διοικήσουμε. Εκεί να δεις μπαχαλο.
ΥΓ3. ΣΚΥΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΕΡΑ...
ΖΗΣΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ...
ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ...

ΥΓ4. Εκτός θέματος ε? Συγγνώμη...
Οι πατέρες ξέρουν ότι έχουμε ανάγκη από δεξί μπακ και αλλάζουν τους όρους για να μας πιέσουν. Ας τους σιχτιρήσει ο ζαγόρ να μείνουν με τον Μουν τους και να δω τότε τι θα λέτε για τη σχέση μας με το βάζελο. Αλλά και αν ικανοποιηθεί το αίτημα για να παίξει και στα μεταξύ μας πάλι δείχνουμε ότι η διοίκηση έχει @@.
- PABLO GARCIA2
Μην χαίρεστε τζάμπα.Ο Μουν έρχεται στον ΠΑΟΚ.Ο βάζελος πήγε να κάνει μαγκιά την τελευταία στιγμή αλλά ο Ζαγόρ δεν μάσησε.Τελικά θα μπορούμε να τον βάλουμε να παίξει σε ΟΛΑ τα παιγνίδια ΑΝ γουστάρει ο Σάντος....
Αυτό είναι ένα λάθος Ζαγοράκη.
Το να παίξει στα μεταξύ μας δηλαδή.
Μπορείτε να καλως ορίσετε τον παίχτη πλεον και να μιλάτε για την αγωνιστική του ποδοσφαιρική αξία ή οχι μέχρι να ανακοινωθεί ότι ξαναχαλάει!
Το να παίξει στα μεταξύ μας δηλαδή.
Μπορείτε να καλως ορίσετε τον παίχτη πλεον και να μιλάτε για την αγωνιστική του ποδοσφαιρική αξία ή οχι μέχρι να ανακοινωθεί ότι ξαναχαλάει!

gash04 έγραψε:Ωραία.
Πάμε τώρα απο την αρχή.
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
Θέλουμε δεξί μπακ!
![]()
Τελικα δικαιωθηκες πηραμε δεξι μπακ