Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Ο ορισμός του καημένου
Σε βλέπει ο μιρτσεα και αναρωτιέται αν πράγματι είσαι γιος του
Δεν υπάρχει σωτηρία μέχρι να ξεκουμπηστεις...άντε βαριά βαριά ένα δίμηνο τρίμηνο .
Άντε να επιστρέψεις εκεί που ανηκες πριν σε κάνει μαγκα ο ΠΑΟΚ
Σε βλέπει ο μιρτσεα και αναρωτιέται αν πράγματι είσαι γιος του
Δεν υπάρχει σωτηρία μέχρι να ξεκουμπηστεις...άντε βαριά βαριά ένα δίμηνο τρίμηνο .
Άντε να επιστρέψεις εκεί που ανηκες πριν σε κάνει μαγκα ο ΠΑΟΚ
Coach, κάνε κάτι διαφορετικό, αλήθεια.
Μας έχει μάθει κάθε ομαδούλα.
Δεν γίνεται, με όσα ελαφρυντικά και δίκια που έχεις λόγω υλικού.
Δεν μπορεί μια ομάδα να παίζει μόνο από τα πλάγια όταν ο αντίπαλος έχει τρια στόπερ και συ ένα φορ.
Σέντρες λουκούμι για τους αμυντικούς, αυτό θέλει κάθε ομάδα.
Μας έχει μάθει κάθε ομαδούλα.
Δεν γίνεται, με όσα ελαφρυντικά και δίκια που έχεις λόγω υλικού.
Δεν μπορεί μια ομάδα να παίζει μόνο από τα πλάγια όταν ο αντίπαλος έχει τρια στόπερ και συ ένα φορ.
Σέντρες λουκούμι για τους αμυντικούς, αυτό θέλει κάθε ομάδα.
- Montrealiotis
-
Grigorios_PAOK
Parolos έγραψε:Λέφσκι και Μπειταρ, κι έχεις κάνει όλους να πιστεύουν ότι φταίνε οι παίχτες. Και οι 57 που έχεις χρησιμοποιήσει.
Ε αφού έχεις φανς και τα πιστεύουν σαν παραμυθακι καλά κάνεις.
Τώρα στη συνέντευξη ξέρεις το ποίημα unexperienced players κτλ..
Κάτι Κοροβεσηδες με Κάτσε και Κωνσταντινίδη (παίχτες όντως β Εθνικής) έριχναν κάτι τάλιρα στα προκριματικά και με ομάδες όχι καφενεία. Κάτι Πουκι και Αγκερ ακόμη εφιάλτη τον Κοροβέση βλέπουν.
Μου θυμισες εποχές που ο Μιρτσεα έμπαινε στα αποδυτήρια μας στο ημίχρονο γυριζε την ανάπτυξη σε 433 κ έβγαζε μάγκα τον γιο του...
Μου φαίνεται παλι πρεπει να αρχίσει να έρχεται σιγά σιγά...
Απογοήτευση. Παίζαμε 70' χωρίς σέντερ φορ. Τον Σαμάτα εννοείται ότι τον ξεκινάς σήμερα, 4-0 θα ήταν το παιχνίδι. Πολύ κακό κοουτσάρισμα.
- GREATANASTASIOS
-
ron-swanson
Μια από τα ίδια ρε Ραζβαν. Άντε μήπως να φεύγεις σιγά σιγά να μην βλέπουμε και τα ξινισμενα μούτρα σου;
-
VfB v2
Λουτσέσκου: «Η εικόνα της ομάδας μου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια»
Οτι πεις μπος. Σε είχα και σε υπόληψη.
Οτι πεις μπος. Σε είχα και σε υπόληψη.
απαράδεκτο κοουτσαρισμα. Χαμένα 70 λεπτά με τον Μπράντον και κερασάκι ο Μουργκ που έμοιαζε σαν κοροϊδία. Κρίμα.
Μόνη παρηγοριά η άμυνα που ήταν σχετικά καλή με δεδομένο ότι όλοι ήταν καινούριοι και το αποτέλεσμα που δεν είναι καταστροφικό.
Μόνη παρηγοριά η άμυνα που ήταν σχετικά καλή με δεδομένο ότι όλοι ήταν καινούριοι και το αποτέλεσμα που δεν είναι καταστροφικό.
- hasio_john
Πραγματικά, το ότι υπάρχουν ακόμα συνοπαδοί που συνεχίζουν να σε υποστηρίζουν με στεναχωρεί πάρα πολύ ... 
-
τσιριγωτης
Να φύγει..να πάει στον γκει που φοβάστε πολύ. Πραγματικά κλαιωωωω
.
Φοβάστε λέει ότι όταν φύγει θα έχει προτάσεις από το ποκ..
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
.
Φοβάστε λέει ότι όταν φύγει θα έχει προτάσεις από το ποκ..
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
- navigator11
Δεν είδα τον αγώνα, τον άκουσα. Όσο μπόρεσα να καταλάβω δεν πρέπει να απειλήσαμε παρά ελάχιστα. Ας ξεκινούσε με Τζίμα. Ποιό το νόημα επιμονής στον Ισπανό; Το παιδί δεν μπορεί να συνεισφέρει πουθενά σαν φορ. Πώς να το κάνουμε; 70 λεπτά περιμέναμε τι ακριβώς;; Για τους Κροάτες δεν ξέρω τι και πώς. Αν δεν αποκλείσουμε τους Ισραηλινούς όμως, πολύ φοβάμαι ότι θα χάσει κάθε έρεισμα ακόμα και στη διοίκηση μέσα. Τουλάχιστον στον επαναληπτικό δε θα ξεκινήσει με Μπράντον, θέλω να πιστεύω.
Κατάντια. Αμα θες παίχτες για να κερδίζεις τέτοια χωριά, ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα δούμε και φέτος.
Το μονο σοβαρο ερεισμα που εχει πλεον ο Ραζβαν ειναι ο φιλος του ο Κυρ Κυρ και το η υψηλη αποζημιωση απολυσης.