ΠΑΟΚ - Beitar Jerusalem 27/7, 20.30 NovaSports Prime
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ - Beitar Jerusalem 27/7, 20.30 NovaSports Prime
Συγγνώμη για το εντελώς off-topic, αλλά όποιος ξέρει από Σπάρτη και έχει να προσφέρει συμβουλές ή πληροφορίες για κάποιον που θα πάει να ζήσει εκεί, θα είμαι ευγνώμων!
Όχι για εμένα.
Όχι για εμένα.
Συντηρητική κοινωνία με τα καλά της και τα άσχημά της. Δεν έχω ζήσει εκεί αλλά από γνωστούς έχω ακούσει οτι για νέους είναι βαρετά αλλά για να μεγαλώσεις οικογένεια είναι καλά.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Συγγνώμη για το εντελώς off-topic, αλλά όποιος ξέρει από Σπάρτη και έχει να προσφέρει συμβουλές ή πληροφορίες για κάποιον που θα πάει να ζήσει εκεί, θα είμαι ευγνώμων!
Όχι για εμένα.
- kataramenos5
Μεγαλη προσοχη ΑΠ ΟΛΟΥΣ μην εχουμε τα ιδια με τη Ραπιντ.
Ο Τασος να βαλει το χερι του .
https://youtu.be/9Phpks-HMLc
Ο Τασος να βαλει το χερι του .
https://youtu.be/9Phpks-HMLc
Για ΗΠΑ (νομιζω και Καναδα) το Paramount+ (streaming app) εχει ολα τα Ευρωπαικα κυπελλα με 5.99$ το μηνα αλλα απο ομιλους και μετα, οχι προκριματικαRexaris έγραψε:Μόλις πήρα συνδρομή στο Sports TV Greece εδώ στον Καναδά, που δεν ήξερα καν οτι υπάρχει, μέσω τής τοπικής εταιρίας τηλεόρασης και ελπίζω να δείξει τα Ευρωπαϊκά ματς τού ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον δείχνει 24/7 σπορ από Ελλάδα και ειδικά τα ματς τής Σουπερλίγδας οπότε χαμένος δεν θα βγω. Το πρόβλημα με όλα τα Ελληνικά κανάλια του εξωτερικού είναι οτι δεν γράφουν από πριν στο πρόγραμμα τι και αν αγώνες θα δείξουν με αποτέλεσμα να είναι ένα μυστήριο. Από τη μια ευχαριστώ το Θεό που έχει ένας Έλληνας τού Καναδά 7 ελληνικά κανάλια (ειδικού προγραμματισμού το καθένα όχι τα ίδια που βλέπετε στην Ελλάδα) να επιλέξει σε προσιτές τιμές (3-5 ευρώ το καθένα) αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπορούμε να ξέρουμε τι θα δούμε πριν το δούμε. Τέσπα, ξεφεύγω από το θέμα.
Σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Θα το έχω υπόψιν μου αν μπούμε στους ομίλους.
-
Γεια σας παιδιά,
Μια γρήγορη ερώτηση, και σορυ αν έχει ήδη απαντηθεί, σαν κάτοικος εξωτερικού που μπορώ να δω το ματς;
Ευχαριστώ και με την νίκη!
Μια γρήγορη ερώτηση, και σορυ αν έχει ήδη απαντηθεί, σαν κάτοικος εξωτερικού που μπορώ να δω το ματς;
- NikLiverpool
astral έγραψε:Η NOVA έχει αυτή την υπηρεσία για το εξωτερικό , και μάλιστα με free trialNikLiverpool έγραψε:'Αντε καλή αρχή να έχουμε. Σοβαρότητα και δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα.
Εμείς του εξωτερικού που μπορούμε να το δούμε ρε παίδες?![]()
https://nettvplus.gr/
Μια χαρά! Ευχαριστώ

Ζωντανό ποδόσφαιρο
Αλλιώς το "ποδόσφαιρο " όχι football
Αλλιώς το "ποδόσφαιρο " όχι football
Οπως γραφει ο astral παραπανω:Black_White_Heart4 έγραψε:Γεια σας παιδιά,
Η NOVA έχει αυτή την υπηρεσία για το εξωτερικό , και μάλιστα με free trial
https://nettvplus.gr/
Και βλεπεις μεσω eon tv (app)
Προσοχη στα παλτά καλοκαιριάτικα.Προπερσι σε ενα ξενοδοχειο που ειχα μεινει εξω απο την πολη δουλευε μια χαρα το στρημ στο λαπτοπ...
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα φίλοι! Πηγαίνω στο μαγαζί σε ένα λεπτό για να πάρω λίγη βότκα για το παιχνίδι.Ελπίζω να μεθύσω για να το γιορτάσω και όχι για να θυμώσω!

Για όσους ενδιαφέρονται με 3€ τον μήνα κυκλοφορεί πακέτο που έχει τα πάντα!!! Με iptv και τους αγορασμενους κωδικούς... Νομίζω ότι απαγορεύεται στο φόρουμ να αναφέρω από που... Οπότε αν μπορώ να βοηθήσω κάπως να το πάρει οποίος θέλει πολύ ευχαρίστως...
Ακύρωσα το κανάλι στον καναδά επειδή η ποιότητα εικόνας είναι χείριστη και δεν νομίζω οτι θα έχει τα ευρωπαϊκά ματς. Πήρα το nettvplus.gr που έχει όλα τα κανάλια Novasports και Novamovies μόνο για έλληνες από εξωτερικό, εικόνα τέλεια και 100% θα δω ΠΑΟΚ σήμερα και όποτε είναι στη Nova. Πανάκριβο αλλά οι πρώτες 15 μέρες δωρεάν και βλέπουμε μετά. Νόμιμο και άψογο.