Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Αυτό το "αναγκαστικά" δεν ξέρω αν ισχύει. Αν ήταν έτσι, τότε σίγουρα δεν θα τα χάριζαν. Μήπως είχαν συμβόλαιο με τον Δρόσο (προσωπικό) οπότε ο ΠΑΟΚ μπορούσε να την βγάλει λάδι; Προσωπικα, με χάλασε πολύ η παραμονή του Καυκη αλλά θυμάμαι πως από την αρχή τον υπολόγιζε ο Σούλης, οπότε περιμένω να δω άλλον Καυκη φέτος..... Τον Τσιαρα τον ήθελα κι εγώ παρά την τραγική χρονιά του. Τώρα που κοντεύει να ολοκληρωθεί το ρόστερ, βλέπω πως είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Νομίζω πως δεν θα υπάρχει δικαιολογία για άδειο γήπεδο. Η διοίκηση έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Σειρά έχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
- PAOK_NORTH_ARMY
-
Παιδια κατα τη γνωμη μου ολες οι κινησεις που εχουν γινει μεχρι τωρα ειναι παρα πολυ καλες(παντα αγωνιστικα)!Αυτη που πραγματικα με εχει στενοχωρησει-ξενερωσει-νευριασει ειναι η παραμονη του Καυκη!Λυπαμαι που το λεω αλλα αυτος ο παικτης βρισκεται σε λαθος αθλημα!Ισως υπερβολη αλλα στα νιατα μου μαλλον ημουν καλυτερος του!Δεν κανει αυτος ο παικτης!Οχι για τον ΠΑΟΚ αλλα και για καμια ομαδα της Α1!Δεν μου αρεσει να κρινω αυστηρα...πιστεψτε με ημουν οσο επιεικης γινεται σ αυτα που ειπα!Οσοι ξερουν καλα απο μπασκετ φανταζομαι θα συμφωνησουν!Ζητω συγνωμη απο τυχον δικους του η απο ατομα που τον πανε και θα τα διαβασουν αυτα αλλα δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια!Μακαρι να με διαψευσει στο ελαχιστο με τον Σουλη να τον καθοδηγει...
Σε αυτό ελπίζουμε όλοι.25 years later έγραψε:Μακαρι να με διαψευσει στο ελαχιστο με τον Σουλη να τον καθοδηγει...
Οντως ο Καυκης δεν κανει ...,μακαρι να μας διαψευσει,,
Τα τελευταια χρονια εχουν περασει πολλοι τετοιοι δυστυχως....
Τα τελευταια χρονια εχουν περασει πολλοι τετοιοι δυστυχως....
- PAOK_NORTH_ARMY
Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται και κινήσεις ουσίας για να ζεσταθεί λίγο ο κόσμος. Ένα τόπικ που το συντηρούσε στην κυριολεξία ο Κώστας (με θυμίζεις ρε κουφάλα έναν σαντουιτσά στο χωριό μου που έχει να πατήσει πόδι άνθρωπος πάνω από 2 χρόνια και το κρατάει ακόμα) ξαφνικά ζωντάνεψε.
Που θέλω να καταλήξω. Ναι μεν στηρίζουμε, αλλά έχουμε δει τόσα και τόσα στο μπάσκετ (και στο ποδόσφαιρο αλλά εκεί είναι άλλη φάση) που πλέον είμαστε υπερβολικά δύσπιστοι. Ας συνεχίσει έτσι η τωρινή διοίκηση, ας βγει η χρονιά για να πιστέψουμε ότι επιτέλους οι παίχτες δε ξεκινάνε τις προσφυγές, και τότε θα αρχίσει η πραγματική στήριξη.
Μακάρι όλα να πάνε κατ'ευχήν και να ξαναμεγαλώσει ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ το άθλημα που δημιούργησε πολλούς ΠΑΟΚτσήδες. Προσωπικά μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος με την τροπή που παίρνουν τα πράματα. Και προς Θεού, μην αρχίζουμε να μιλάμε για ευρωλίγκες. Μην έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Ας κρατήσουμε μια φορά και μικρό καλάθι όπως κάναμε και στην μπάλα τα 2 προηγούμενα χρόνια...
Που θέλω να καταλήξω. Ναι μεν στηρίζουμε, αλλά έχουμε δει τόσα και τόσα στο μπάσκετ (και στο ποδόσφαιρο αλλά εκεί είναι άλλη φάση) που πλέον είμαστε υπερβολικά δύσπιστοι. Ας συνεχίσει έτσι η τωρινή διοίκηση, ας βγει η χρονιά για να πιστέψουμε ότι επιτέλους οι παίχτες δε ξεκινάνε τις προσφυγές, και τότε θα αρχίσει η πραγματική στήριξη.
Μακάρι όλα να πάνε κατ'ευχήν και να ξαναμεγαλώσει ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ το άθλημα που δημιούργησε πολλούς ΠΑΟΚτσήδες. Προσωπικά μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος με την τροπή που παίρνουν τα πράματα. Και προς Θεού, μην αρχίζουμε να μιλάμε για ευρωλίγκες. Μην έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Ας κρατήσουμε μια φορά και μικρό καλάθι όπως κάναμε και στην μπάλα τα 2 προηγούμενα χρόνια...
Γνωστός γκαντέμης...!!diniko80 έγραψε:arisk φυγε απο το τοπικ του μπασκετ μπας και δουμε ασπρη μερα![]()
![]()

Ανελπιστα γεματο ροστερ... Ελπιζω ο Σουλης εκτος απο γεματο .... να το κανει και γαματο !
Διαρκειας ολοι !!!!
Διαρκειας ολοι !!!!
ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Και προς Θεού, μην αρχίζουμε να μιλάμε για ευρωλίγκες. Μην έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Ας κρατήσουμε μια φορά και μικρό καλάθι όπως κάναμε και στην μπάλα τα 2 προηγούμενα χρόνια...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ενα πενταρι και εναν ασσο σκορερ για να κανει σχημα και με Καλαιτζιδη στο 2...Αλλιως δεν ξερω,,Μαζευουμε πλει και εχουμε ενα 2αρι και τον Γιαννακιδη..
Οσο για τα 2 παιδια που μεινανε ειναι καλοι παικτες και αν τους δωσεις ρολο θα βοηθησουν..Ο Καυκης δεν ειναι κακο 2πλει..εχει αμυντικες αρετες και για αυτες μπορει να βοηθησει καποιο χρονο..Απλα αυτα τα παιδια θελουν ρολο
Οσο για τα 2 παιδια που μεινανε ειναι καλοι παικτες και αν τους δωσεις ρολο θα βοηθησουν..Ο Καυκης δεν ειναι κακο 2πλει..εχει αμυντικες αρετες και για αυτες μπορει να βοηθησει καποιο χρονο..Απλα αυτα τα παιδια θελουν ρολο
Για ακριβή αριθμό δε γνωρίζω, αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι μετά το αρχικό μούδιασμα (με την ανακοίνωση κυρίως του Ταπούτου), η διοίκηση κινήθηκε βάσει αρχικού πλάνου κι επιθυμίας του Μαρκόπουλου.
Πολυσύνθετοι πάικτες, ιδανικοί στο να καλύψουν τουλάχιστον ακόμη μία θέση, με επιθετικές αρετές και ονόματα που μόνο τυχαία δεν είναι σε όσους έχουν τουλάχιστον μια στοιχειώδη γνώση από μπάσκετ.
Δεν είναι και λίγο πράγμα να ξεκινάς κυριολεκτικά υπό του μηδενός και μόλις μέσα σε ενάμιση μήνα, από κει που κρίνονταν σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα (έχοντας ως τροχοπέδι τις προσωπικές συμφωνίες του Δρόσου), να καταφέρνει να παρουσιάζει ένα αξιόμαχο ρόστερ με παίκτες εγνωσμένης αξίας και έχοντας όλοι ζήλο και θέληση να προσφέρουν στην "μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, δείγμα του ότι ο Δικέφαλος, μπορεί να έχασε την παλιά του αίγλη αλλά όχι και το εκτόπισμα σαν όνομα που συνεχίζει να έχει ακόμη και σήμερα!
Πολυσύνθετοι πάικτες, ιδανικοί στο να καλύψουν τουλάχιστον ακόμη μία θέση, με επιθετικές αρετές και ονόματα που μόνο τυχαία δεν είναι σε όσους έχουν τουλάχιστον μια στοιχειώδη γνώση από μπάσκετ.
Δεν είναι και λίγο πράγμα να ξεκινάς κυριολεκτικά υπό του μηδενός και μόλις μέσα σε ενάμιση μήνα, από κει που κρίνονταν σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα (έχοντας ως τροχοπέδι τις προσωπικές συμφωνίες του Δρόσου), να καταφέρνει να παρουσιάζει ένα αξιόμαχο ρόστερ με παίκτες εγνωσμένης αξίας και έχοντας όλοι ζήλο και θέληση να προσφέρουν στην "μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, δείγμα του ότι ο Δικέφαλος, μπορεί να έχασε την παλιά του αίγλη αλλά όχι και το εκτόπισμα σαν όνομα που συνεχίζει να έχει ακόμη και σήμερα!