3. Bryce Daren Moon

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Re: Bryce Moon

Δημοσίευση από fuzztone »

Όλα καλά με τον Μουν και τον οποιονδήποτε. Καλώς να ορίσει και να προσφέρει.

Μόνο, πλιζ, αυτό το "πιάσαμε πάλι κώτσο το βάζελο" ας σταματήσει. Κουτοπονηριά, βλαχιά και αφέλεια ενός μικροαστού που νομίζει ότι κορόιδεψε σε ένα μεγάλο ντιλ το μεγιστάνα...

Υ.Γ. από τη στιγμή που ουσιαστικά δεν κουνήθηκε φύλλο στην χειροτόνηση του Β.Γκ. ως μεγαλομετόχου και εκτελεστικού διευθυντή, δε με ενοχλεί κανένας Μουν και κανένας κοντός. Θα κρίνονται αυστηρά στο γήπεδο. Όπως στο γήπεδο κρίθηκε και ΑΠΕΤΥΧΕ ο αγωνιστικός σχεδιασμός του καλοκαιριού φέτος.

Υ.Γ.2 Ώστε τώρα μας έγινε βάρος ο Γκαρσία και ο Μουσλίμοβιτς παλτό. Ε ρε γλέντια. Όταν πέρσι κάποιοι ελάχιστοι τολμήσαμε να πούμε δυο τρεις κουβέντες για την πάρτι τους (μετά την περίφημη γροθιά στο κατεστημένο), είμαστε περίεργοι και αντιπολιτευόμενοι. Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Hideguti έγραψε:Επειδη εγω δεν το γνωριζω το θεμα να ρωτησω κατι. Σε πιθανες αναμετρησεις με ΠΑΟ στο Κυπελλο ή στα πλει οφ ισχυει οτι και για το κανονικο πρωταθλημα ή δεν εχει ξεκαθαριστει το ζητημα?

Γκας, πριν αρκετες σελιδες μου απαντησες πως δεν θες να παιξει εναντιον του Παναθηναικου, γιατι ειναι παικτης του Παναθηναικου. Δεκτον. Να ρωτησω το εξης. Φανταστειτε μια κατασταση σαν την περυσινη, οπου τις τελευταιες αγωνιστικες θα μαχομαστε με τον Παναθηναικο για την δευτερη θεση. Δεν θα παιζουμε μεταξυ μας. Θα παιζουμε με διαφορετικους αντιπαλους η καθε ομαδα, θα εχουμε ομως τον ιδιο στοχο. Εκει θα πρεπει να παιξει ο Μουν ή οχι? Εγω δεν υπονοω οτι ο παικτης θα ειναι πιασμαν ή οτιδηποτε τετοιο. Φανταστειτε ομως να πεσει ενα τηλεφωνο, που θα πεσει, σε τι ψυχολογικη κατασταση θα ειναι και αν θα μπορει να ανταπεξελθει.

Το προβλημα δεν ειναι το αν ο ΠΑΟΚ ειναι τρυπιος. Αυτα ειναι γελοια πραγματα για να τα αναπαραγουν οι Νικολες. Ουτε το προβλημα ειναι η παικτικη αξια του Μουν. Σε ενα βαθμο δεν ειναι καν η ρητρα. Το προβλημα ειναι πως ο ΠΑΟΚ εχει εναν ποδοσφαιριστη για τον οποιο γνωριζει εκ των προτερων πως σε μια κατασταση σαν αυτη που προανεφερα θα ειναι ρισκο να τον χρησιμοποιησει σε καποια παιχνιδια, ενω σιγουρα δεν θα τον χρησιμοποιησει σε τουλαχιστον ενα και μαλιστα απεναντι σε ομαδα που η ΠΑΕ θεωρει ανταγωνιστρια.

Εδώ τίθεται ζήτημα διανοητικής επάρκειας του παίχτη.
Αν καταλάβει ότι με το να ικανοποιήσει τα προηγούμενα και μελλοντικά αφεντικά του με αυτό τον τρόπο θα είναι το ποδοσφαιρικό του τέλος δεν θα το κάνει. Ειδικά σε τέτοιο σημείο της καριέρας του (ηλικιακά).
Αν δεν μπορεί να το καταλάβει είναι απλά χαζός και αφελής.
Δεν ξέρω τι απ'όλα αυτά είναι, πάντως δεν νομίζω κανένας τρίτος (πχ ο πατέρας του ή ο μάνατζέρ του που δεν τους ξέρω) να τον συμβουλέψει να κάνει αυτή την προφανή μαλακία.
Ο Δάρλας που το έκανε ήταν μέχρι χτες για πέταμα. Από ανάγκη μπήκε και έπαιξε και δεν νομίζω να τον βλέπουμε για πολύ ακόμα.
Και καλά ο Δάρλας δεν είχε βλέψεις πέρα από την Ελλάδα. Ο Μουν όμως σίγουρα δεν θέλει να τελειώσει την καριέρα του πεταμένος στα τριμίγκλαβα.
Δεν λέω ότι δεν είναι μια πιθανότητα. Κατά τη γνώμη μου είναι όμως πολύ μικρή. Στο εξωτερικό ανταγωνίστηκες ομάδες δεν δανείζουν η μία την άλλη? Δεν ξέρω πραγματικά, ρωτάω. Θα το ψάξω κι όλας.
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Μήπως ο βάζελος μετά τον Μελίσση και τον Χριστοδουλόπουλο έβαλε στόχο να μας πιάσει αυτός κώτσο και τελικά τα κατάφερε; Μήπως ο Μουν τον Νοέμβριο θα τρέχει για τα δικαστήριά του, τον Ιανουάριο για το Κόπα Άφρικα και τον Απρίλιο θα σκέφτεται σε ποιά ομάδα θα είναι την επόμενη σεζόν; Τα έχει σκεφτεί-ψάξει όλα αυτά η διοίκησή μας;
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Αν έχει την όρεξη του Δάρλα στον περσινό πρώτο γύρο, θα είμαι ευχαριστημένος. Είναι μια από τις εναλλακτικές στη θέση εκείνη θυμίζω, δεν ήρθε ενδεκαδάτος με τη μία...

Έλεος με τη συνωμοσιολογία.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ελα μιζερε λαε του ΠΑΟΚ πες τα, βγαλε τα σύψυχα σου πες μας για την μυστικη συμμαχια με τον βαζελο πες μας για τις μετοχες πες μας για τον ανυπαρκτο προεδρο καικαικαι....... και μετα πανε και κανε κουβεντουλα ναι κουβεντουλα γιατι μονο ετσι θα την χαρακτηριζα την συνομιλια σου με καποιους αν οχι ολους δημοσιογράφους sorry αδελφια ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ παραγωγούς που το μονο που κανουν ειναι να μας τσιγκλανε και εμεις να τσιμπαμε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Κλειστε τα ρημάδια κακο σαςκανουν μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ρε παιδια για το κοπα αφρικα ο γκορτσος του ντερμπυ ειπε στον μπουζο
οτι η νοτια αφρικη αποκλειστικε απο αυτο δεν εχει αγωνες εκει
ο μουν και μαλιστα κατηγορησε δημοσιογραφους των αθηνων σαν ασχετους σε αυτο το θεμα.......
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

kostasny4 έγραψε:Το κακο με τη ρητρα ειναι οτι ετσι συμβαινει συνηθως στις μεγαλες ομαδες.
[...]
Αντιθετα, μια ρητρα 200 χιλ. πχ, λογιζεται και ως μεταγραφη. Μου αρεσει ο παιχτης, τον παιρνω 1 χρονια δανεικο και αν μ'αρεσει τον παιρνω. Βλεπε Βερον, Βιερινια, Μαρκαντονισ

Ο Βιεϊρίνια δεν είχε ρήτρα, ενώ του Μάρκος Αντώνιο ήταν περίπου στο 1,5 εκ.

Ο Παναθηναϊκός δανείστηκε το 2006 τον Ίβανσιτς από την Σάλτσμπουργκ με ρήτρα 4 εκατομμύρια ευρώ (όταν έληξε η περίοδος δανεισμού τα βρήκανε στο 1,5). Προφανώς η Σάλτσμπουργκ είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον βάζελο.
Επίσης η Βέρντερ δανείστηκε τον χειμώνα - όχι τόσο παλιό για να το έχουμε ξεχάσει - τον Τζιόλη από τον Παναθηναϊκό για έξι μήνες με ρήτρα 1,8 εκατομμύρια. Άρα κι ο βάζελος είναι μεγαλύτερη ομάδα από την φιναλίστ του ΟΥΕΦΑ.

Οπότε, έχετε την απάντηση για τους βάζελους φίλους σας.
Αν κάποιος πει ότι ο βάζελος είναι μεγάλη ομάδα:
Άντε ρε, η ομαδούλα σας μέχρι και από την Σάλτσμπουργκ δανεικό έχει πάρει.
Αν κάποιος πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μικρή ομάδα:
Τόσο μικρή όσο η φιναλίστ του ΟΥΕΦΑ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

[/quote]

...Δηλαδη ξερεις ποσοι περιμενουν τη συνεντευξη τυπου του Θοδωρου για να δικαιολογησουν την αλλη μερα τα αδικαιολογητα;
Αμφιβαλεις οτι οι περισσοτεροι παιρνουν γραμμη απο το τι λεει ο Ζαγορ ;

Οχι ρε αδελφια. Δε με νοιαζει να τον ρωτησω να μου πει γιατι το πηρε. Κρινω το αποτελεσμα.
Αυτη τη στιγμη στο σπορφμ ολοι μας κραζουν.
Προχθες εκανα πλακα σ'εναν βαζελο για το μουν. Τι ειναι αυτος ρε, του ειπα!
Τωρα αυτος θα μου πει.
'Ειχες δικιο, χαλια ηταν. Γι αυτο τον δωσαμε σε μια μικροτερη ομαδα, που εκει θα τους κανει! '

Ο αλλος μας λεει παο Β.Ελλαδας! Ποιος, ο ΠΑΟΚ!
θΟΔΩΡΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕς ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟς![/quote]

δυστυχως ρε φιλε μου κοστανσυ δειχνεις την πολυ κακη σου νοοτροπια...αυτα που λες δειχνουν οτι βαζεις την παρτη σου πανω απο τον ΠΑΟΚ...τι να σου πει ο φιλος σου??που τους πουλησες τρελα με μελισση χριστοδουλοπουλο??η' που αρνηθηκαν προταση 1,6 μυρια για να μας τον δωσουν δανεικο??κατσε ακου σπορ φμ σαν καλο προβατο και παιξτο περηφανος και υπερανω..αφου εσυ ο ιδιος δεν μπορεις να κρινεις και παιρνεις γραμμη απο τους αλλοθρησκους που βγαινουν σε ενα σταθμο να μην πω τι...ο προεδρος σου εχει τα κακκαλα να κατσει να σου απαντησει εσυ δεν τα εχεις..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

eorptol έγραψε:ρε παιδια για το κοπα αφρικα ο γκορτσος του ντερμπυ ειπε στον μπουζο οτι η νοτια αφρικη αποκλειστικε απο αυτο δεν εχει αγωνες εκει ο μουν και μαλιστα κατηγορησε δημοσιογραφους των αθηνων σαν ασχετους σε αυτο το θεμα.......

:)
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Όλη ημέρα έτρεχα στα βουνά και στα λαγκάδια !!!
Με χαρά άκουσα ότι η ομάδα μου κάλυψε έστω και την τελευταία στιγμή το μεγαλύτερο αγωνιστικό της κενό σύμφωνα με πολλούς "ειδικούς". Ήταν βέβαια και η δική μου άποψη ότι μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές που πρέπει να κάνουμε είναι ενός επιθετικού και γρήγορου δεξιού μπάκ.

Μπράις Μούν λοιπόν. Καλός παίχτης. Εάν μάλιστα επαναλάβει συχνότερα την εμφάνιση που έκανε μέσα στο Σαν Σίρο τότε μιλάμε για ποδοσφαιριστή με πολύ μεγάλη αξία. Το ότι δεν έκανε πολλές αντίστοιχες εμφανίσεις το αποδίδω κυρίως ότι δεν χρησιμοποιήθηκε συχνότερα από τον προπονητή του ΠΑΟ. Δεν είχε δηλαδή συνεχόμενα παιχνίδια.

Αυτά για τον παίχτη γιατί από ότι φαίνεται λίγο ενδιαφέρει τα περισσότερα από τα αδέρφια μου εδώ μέσα. Το ΠΑΟΚ πάνω από όλα και ο ρόλος μας έχουν πάει περίπατο .....

Περιττό να πω ότι διαφωνώ κάθετα με τους περισσότερους ακόμα και με αδέρφια όπως ο Hideguti άσχετα αν έχει απόλυτο δίκιο στην παρατήρησή του.

Πολύ μιζέρια αδέρφια. Δεν θα επιχειρηματολογήσω καθόλου γιατί διαφωνώ κάθετα. Μόνο λίγα θα σας τονίσω ...

1. Κάναμε αγώνα για να μην παίζουμαι άλλο τους διοικούντες του ΠΑΟΚ ...

2. Κάναμε αγώνα για να μην κάνουμε άλλο τους λογιστές και οικονομολόγους του ΠΑΟΚ ...

3. Κάναμε αγώνα για να έχουμε σταθερότητα στο αγωνιστικό τμήμα με ψηλά το κεφάλι σε κάθε στιγμή ... άσχετα αν είμαστε ακόμα μικροί και φτωχοί.

Έχουμε την ομάδα με τις μεγαλύτερες δυνατότητες τα τελευταία χρόνια. Πήραμε παιχταράδες και κρατήσαμε όλους μα ΟΛΟΥΣ τους καλούς που είχαμε. Κλείσαμε τώρα ακόμα και την τελευταία στιγμή μία μεγάλη αγωνιστική τρύπα.

Τσάτσος δεν θα γίνω ποτέ γιατί είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ !!!

Το ότι έχω εμπιστοσύνη σε κάποιους σπουδαίους για εμένα ανθρώπους μου δίνει την ελευθερία να είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για την ομάδα μου. Τα άλλα είναι λεπτομέρειες ...

Παιχταρά Μουν καλως ήρθες στον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να πας καλά σε όλα τα παιχνίδια που θα χρησιμοποιηθείς. Επίσης σου εύχομαι για την προσωπική σου περιπέτεια να πληρώσεις ότι αξίζει σύμφωνα με τις ευθύνες σου. Εμείς δεν χανόμαστε ...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

fuzztone έγραψε:Υ.Γ.2 Ώστε τώρα μας έγινε βάρος ο Γκαρσία και ο Μουσλίμοβιτς παλτό. Ε ρε γλέντια. Όταν πέρσι κάποιοι ελάχιστοι τολμήσαμε να πούμε δυο τρεις κουβέντες για την πάρτι τους (μετά την περίφημη γροθιά στο κατεστημένο), είμαστε περίεργοι και αντιπολιτευόμενοι. Καληνύχτα.

Και όχι μόνο....εχθροί της ομάδας, άνθρωποι που κινούμαστε ύπουλα και πονηρά, νοσταλγοί του Γούμενου και του Μπάτμαν,αλλόθρησκοι κ.λ.π. κ.λ.π.
Αλλά τι να πεις.....μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους.
comealot

Δημοσίευση από comealot »

PABLO GARCIA έγραψε:
fuzztone έγραψε:Υ.Γ.2 Ώστε τώρα μας έγινε βάρος ο Γκαρσία και ο Μουσλίμοβιτς παλτό. Ε ρε γλέντια. Όταν πέρσι κάποιοι ελάχιστοι τολμήσαμε να πούμε δυο τρεις κουβέντες για την πάρτι τους (μετά την περίφημη γροθιά στο κατεστημένο), είμαστε περίεργοι και αντιπολιτευόμενοι. Καληνύχτα.

Και όχι μόνο....εχθροί της ομάδας, άνθρωποι που κινούμαστε ύπουλα και πονηρά, νοσταλγοί του Γούμενου και του Μπάτμαν,αλλόθρησκοι κ.λ.π. κ.λ.π.

PABLO GARCIA συμφωνώ μαζί σου,το username σου δεν συμφωνεί :p
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

comealot έγραψε:
PABLO GARCIA συμφωνώ μαζί σου,το username σου δεν συμφωνεί :p

Για το username έχω πει πολλές φορές....ο Pablo δεν είναι αυτό που είδαμε εδώ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων...
Αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν γίνεται αλλαγή nick....
GASH??????
Άβαταρ μέλους
zakkonto

Δημοσίευση από zakkonto »

PABLO GARCIA έγραψε:

Εγώ πάλι όπως το βλέπω PABLO GARCIA και fuzztone μάλλον περισσότερο βάρος (από ότι ήταν ήδη δλδ) έγινε ο Γκαρσία και ο Μουσλίμοβιτς σε εσάς που πέρσι τολμήσατε να πείτε δύο τρεις κουβέντες για την πάρτι τους. Για μερικούς από εμάς παραμένουν παίχτες της ομάδας μας και κρίνονται άλλοτε θετικά, άλλοτε αρνητικά ανάλογα με την απόδοσή τους. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Συγνώμη για το off topic
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Χάλασε του Μούν????

:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”