Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- pagotatzis
- john4serres
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Απλή, σοβαρή, όμορφη.
Θυμίζει κάποιες Nike, puma ωραίο το μαύρο πλαίσιο στον χορηγό αλλά και το σχεδιάκι στις ρίγες.
Καινούρια γραμματοσειρά πάλι.
Θυμίζει κάποιες Nike, puma ωραίο το μαύρο πλαίσιο στον χορηγό αλλά και το σχεδιάκι στις ρίγες.
Καινούρια γραμματοσειρά πάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fossa την Τετ 26 Ιούλ 2023, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ανέβαζε και καμιά φωτο η παε να δούμε τις λεπτομέρειες καλά θα ήταν. Στα θετικά η ριγα στο μανίκι, το σχέδιο στη μαύρη ρίγα και το πάχος. Στα αρνητικά το καγκούρικο στρογγυλεμένο τελείωμα της φανέλας κάτω. Πίσω δεν φαίνεται καν αν έχει ρίγες.
-
Φοβερή η νέα φανέλα αδέλφια.Για κάποιο λόγο είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας φέτος . Πίστη, υποστήριξη και υπομονή να έχουμε.Επισης είναι προτιμότερο κατά την ταπεινή μου άποψη να είμαστε αουτσάιντερ στο πρωτάθλημα και να μη μας υπολογίζουν και ο Λουτσεσκου θα φτιάξει ένα δυνατό γκρουπ να νικάει μέσα έξω.
Όχι εκείνη είχε 2 χοντρές ρίγες και μαύρη πλάτη.aivas19 έγραψε:Πολυ ωραια φανελα, καλοριζικη!!! Δεν θυμιζει λιγο χρονια νταμπλ;
Πιο πολύ την επόμενη μου θυμίζει με σαφώς καλύτερη γραμματοσειρά και νουμερα.aivas19 έγραψε:Πολυ ωραια φανελα, καλοριζικη!!! Δεν θυμιζει λιγο χρονια νταμπλ;
Ωραία τα σχεδιακια μέσα στην ρίγα.επίσης και η λαιμοκοψη.ωραίο και το μαύρο πλαίσιο του χορηγού.
Ενώ μου άρεσε και η ρίγα στο μανίκι .
Όπως προσωπικό γούστο το άσπρο που κυριαρχεί έναντι του μαύρου μου θυμίζει πιο πολύ ΠΑΟΚ και Γιούβε το αναποδο μου φέρνει παρτιζαν και Νιούκαστλ.
Θέλω φωτογραφίες για σίγουρη άποψη ειδικότερα για το πίσω κομμάτι αλλά γενικά μου άρεσε παρά πολύ .
Ποιοι είναι στην παρουσίαση εκονγκ σαματτα ντελιας ζιβκο και άλλος ποιος είναι ; Ο Ραχμαν;
- PAOKevolution
Ναρευ θαρρώ.
Η Μακρον είναι πολύ σημαντικό που κάθε χρόνο την κλασική μας ριγέ της δίνει κάτι ξεχωριστό. Είναι δύσκολο αυτό που γίνεται πιστεύω. Εύγε!
Η Μακρον είναι πολύ σημαντικό που κάθε χρόνο την κλασική μας ριγέ της δίνει κάτι ξεχωριστό. Είναι δύσκολο αυτό που γίνεται πιστεύω. Εύγε!
Μου θυμιζει μια προσφατη. Ισως αυτη που λεει ο Damonfossa έγραψε:Όχι εκείνη είχε 2 χοντρές ρίγες και μαύρη πλάτη.aivas19 έγραψε:Πολυ ωραια φανελα, καλοριζικη!!! Δεν θυμιζει λιγο χρονια νταμπλ;
Πολυ ωραια. Αμα την παρεις και χωρις χορηγο ειναι μια απλη αλλα δυνατη ριγε φανελαρα. Ευτυχως δεν εχει λεπτες ριγες. Το σωρτσακι επισεις σπαει την ασπριλα με μαυρη λεπτομερια.
Μεχρι στιγμης μια χαρα παμε
Μεχρι στιγμης μια χαρα παμε