ΠΑΟΚ - Beitar Jerusalem 27/7, 20.30 NovaSports Prime

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Re: ΠΑΟΚ - Beitar Jerusalem 27/7, 20.30

Δημοσίευση από Shivaspace »

ΠΑΟΚ γάμα,ΠΑΟΚ γάμα την μικρούλα την εβραία την Πουτ@να
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι εγώ θεωρώ ότι ο Τζίμας θα προσφέρει περισσότερα σε κλειστή άμυνα από τον Brandon, αλλά δεν πιστεύω ότι ο προπονητής θα τον ξεκινήσει.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Σε νεώτερα χωρίς ακόμη εναν επιθετικο, αυτον που σκόραρε στο supecup, ερχεται η Μπειταρ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Γιατι;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ινπαοκ

Μια απώλεια θα κληθεί να διαχειριστεί ο προπονητής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκασίς αφού όπως μεταδίδουν στο Ισραήλ, εκτός του παιχνιδιού της Τούμπας μένει ο επιθετικός Φρεντ Φράιντεϊ!

O Νιγηριανός φορ, που ήταν ο σκόρερ της ομάδας του στην ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ, φαίνεται πως μένει εκτός αποστολής για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος.

Την ίδια ώρα, στον «αέρα» βρίσκεται και ο έτερος επιθετικός των Ισραηλινών, και πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν, Ίαν Νικολαέσκου.

Ο Μολαδβος θα βρίσκεται στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, την ώρα που οι φημολογία που τον θέλει έτοιμο για μεταγραφή δεν έχει κοπάσει.

Όπως τονίζουν στο Ισραήλ, οι μόνες δύο προσφορές που έχουν έρθει για τον Νικολαέσκου ήταν από την πολωνική Ράκοφ στις 750.000 ευρώ και από την ολλανδική Χέρενφεϊν στις 900.000, οι οποίες και απορρίφθηκαν, με την Μπεϊτάρ να ζητά τουλάχιστον 1.2 εκατομμύρια.

Σε περίπτωση που δεν έρθει τέτοια πρόταση, η πρόθεση της αντιπάλου του Δικεφάλου είναι να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του, με αυξημένες αποδοχές.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Κακό νέο αυτό.
Μπορεί να δώσουν εντολή στους μέσους να κινούνται έξω από τη περιοχή και να σουταρουν , εκεί που ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρό πρόβλημα. Στο χώρο ανάμεσα στα στόπερ και τα χαφ (ποια χαφ δηλαδή; Τσιγγάρας και Σβάμπ είναι μόνο, να παρακαλάμε να είναι turbo)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θέλουμε καθαρό σκορ,αν τυχόν δεν κερδίσουμε ή έρθει νίκη με ένα γκολ διαφορά, στην κατάσταση που είμαστε και με την δύναμη έδρας που έχουν οι εβραίοι,το πράγμα θα δυσκολέψει πολύ.
Νίκη με +2 γκολ απαραίτητα λέω εγώ, για να πάμε στην Κροατία τον Αύγουστο.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ..

Μη μασας Μπανε,πιστευω θα ληξει απο το πρωτο ματς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Και εγώ το πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

obanebane έγραψε:Θέλουμε καθαρό σκορ,αν τυχόν δεν κερδίσουμε ή έρθει νίκη με ένα γκολ διαφορά, στην κατάσταση που είμαστε και με την δύναμη έδρας που έχουν οι εβραίοι,το πράγμα θα δυσκολέψει πολύ.
Δεν έχει καταργηθεί το εκτός έδρας γκολ;
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Το ξεχειλωνουμε χωρις λογο.Ο καθενας απο εμας θα γραψει την οποια μαλακια τον απασχολει -οπως εγω- το θεμα ειναι ενα και παραμενει.Σε δυο γ@μημενες μερες παιζουμε.Στηριζουμε και βοηθαμε τη καψουρα μας,οσοι μπορουν τουλαχιστον.

Οσοι νιωθουν οπαδοι,πρεπει να ειμαστε εκει να βοηθησουμε,τα γεωπολιτικα δε πρεπει να μας απασχολουν.Οχι τωρα τουλαχιστον.Αντε λιγο ρε,ΠΑΟΚΑΡΑ ειμαστε,δε μασησαμε απο μπατατουδογουμενους -χωρις να συγκρινω εννοειται με το σημερα - και ατλετικο,αγιαξ,αρσεναλ,θα μασησουμε -οπως και αν ειμαστε- τωρα?

Στοχος ειναι ενας,προκριση απο το πρωτο.Οσοι δε πιστευουν,μη πατησουν -δε θα λειψετε- οι υπολοιποι κοντα στη καψουρα μας.Αντε μ@λ@κες,γ@μω τη μιρλα σας
gpap

Δημοσίευση από gpap »

και μια ισοπαλία, εγώ την έπαιρνα από σήμερα.
Ένα πχ 1-1, και πάμε κάτω με μια εβδομάδα παραπάνω προετοιμασία.
Ο Λούτσε έχει αποδείξει πως δεν μπορεί να διαβάζει σωστά τους αγώνες πριν αλλά και κατά την διάρκειά τους,
οπότε θεωρώ πολύ δύσκολο να έχει πάρει μυρωδιά πως θα κατέβουν οι Ισραηλίτες (το Εβραίος είναι θρήσκευμα, όχι υπηκοότητα).
Εάν λοιπόν καταφέρουμε και πάρουμε ένα καλό σκορ στον πρώτο αγώνα (βάζω και το 1-1 μέσα), τότε έχει μια εβδομάδα επιπλέον να δει και να ξαναδει τον αγώνα, ώστε να πάμε εκεί κάτω και να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Αν βέβαια έρθει νίκη και μάλιστα με 3 γκολ διαφορά, θα είμαστε σίγουρα ανακουφισμένοι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

gika έγραψε:
obanebane έγραψε:Θέλουμε καθαρό σκορ,αν τυχόν δεν κερδίσουμε ή έρθει νίκη με ένα γκολ διαφορά, στην κατάσταση που είμαστε και με την δύναμη έδρας που έχουν οι εβραίοι,το πράγμα θα δυσκολέψει πολύ.
Δεν έχει καταργηθεί το εκτός έδρας γκολ;

Και λοιπόν;
Καθαρή νίκη εννοώ, 2-0 ,3-1 4-2 και πάνω.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

gpap,μετα απο αυτο που γραφω,απαντας με ισοπαλια την επαιρνα σημερα? Με κοροιδευεις? Νιωθεις καθολου ή να αρχισω τα μπινελικια? Πλακα μου κανετε εδω μεσα,τι στο διαολο
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μακαρι και + 2 και +3 αλλά τέτοια εποχή τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Δεν ξέρουμε τον βαθμό ετοιμότητας που έχουν οι ομάδες.
Πρώτα να πάμε για το αποτέλεσμα (νίκη) και μετά ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού και τις δυνατότητες των ομάδων βλέπουμε και την διαφορά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”