μιας τετοιας ασπρης:

Να κ@υλωσω τη ζωη μου ολη!
ΥΓ. Θεος σχωρεσ το Σταυρακα.-
https://youtu.be/wvSgkvpfVBMpirate_salonica έγραψε:Τώρα εσύ τρολάρεις έτσι;pagotatzis έγραψε:Πολλή ωραίες και οι 3
Μου άρεσε ιδιαίτερα η ριγέ με την κατάμαυρη πλάτη
Dillinger αυτό δε θα ήταν ριγέ φανέλα, φαινόμενο Doppler θα ήτανε...
Ελλάς Γαλλία συμ-μα-χιαfossa έγραψε:Εθνική Γαλλίας, όχι για ΠΑΟΚ.john4serres έγραψε: Φανελάρα!
Τη φορέσαμε εκείνη τη σεζόν;
Σε ένα ματς με ΟΦΗ, δεν βγήκε ποτέ προς πώληση.
Η φανέλα της Εθνικής Γαλλίας του 1998. Πολύ ωραία, αν και καθόλου φανέλα ΠΑΟΚ.john4serres έγραψε:
Φανελάρα!
Τη φορέσαμε εκείνη τη σεζόν;
pirate_salonica έγραψε:
Dillinger αυτό δε θα ήταν ριγέ φανέλα, φαινόμενο Doppler θα ήτανε...
Αδερφέ οι κόκκινες λεπτομέρειες είναι που αμφισβητώ για ευνόητους λόγους! Δυστυχώς δεν υπάρχουν προσωπικά μηνύματα στο φόρουμ για να μπορώ να ρωτήσω περισσότερα χωρίς να εκτεθούμε, οπότε θα περιμένουμε να δούμε και αν είσαι σωστός σε παραδέχομαι από τώρα!Mitsoulas_1926 έγραψε:Κανενα τρολ αδερφε. Απο τον Φλεβαρη 2023 τα εχω γραψει. Ειναι λεπτες λεπτομεριες στα μανικια σαν περιβραχιονιο.οχι απλα πηγη τα λεγομενα μου, αλλα απο τον επισημο χορηγο μας που τις εχουν απο τον Φλεβαρη.
Η 4η ακούγεται τέλεια!Mitsoulas_1926 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
Οπως ειχα ξαναγραψει οι εμφανισεις μας για φετος ειναι οι εξης:
1η εμφανιση: Ριγέ με ασπρο σορτσακι και ασπρη καλτσα
2η εμφανιση: ολομαυρη με πολυ μικρες καθετες ριγες
3η εμφανιση: Ψιλο μωβ
4η εμφανιση: μπεζ με μαυρες και κοκκινες λεπτομεριες στα μανικια
Αν δεις τα ποσταρισματα μου θα δεις και τις περσινες. Η πηγη ειναι απο στοιχημαν. Δεν γνωριζω αν εχει γινει καποια αλλαγη απο τον Φλεβαρη του 2023 αλλα τα σχεδια ειναι αυτα που εχω αναφερει. Ειχαμε κοκκινο και παλιοτερα (φωτο Ναλιτζη).pirate_salonica έγραψε:Αδερφέ οι κόκκινες λεπτομέρειες είναι που αμφισβητώ για ευνόητους λόγους! Δυστυχώς δεν υπάρχουν προσωπικά μηνύματα στο φόρουμ για να μπορώ να ρωτήσω περισσότερα χωρίς να εκτεθούμε, οπότε θα περιμένουμε να δούμε και αν είσαι σωστός σε παραδέχομαι από τώρα!Mitsoulas_1926 έγραψε:Κανενα τρολ αδερφε. Απο τον Φλεβαρη 2023 τα εχω γραψει. Ειναι λεπτες λεπτομεριες στα μανικια σαν περιβραχιονιο.οχι απλα πηγη τα λεγομενα μου, αλλα απο τον επισημο χορηγο μας που τις εχουν απο τον Φλεβαρη.