Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2023-2024
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2023-2024
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
2023-24
Από σήμερα (Δευτέρα 24/7) διατίθενται χωρίς κανένα περιορισμό τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Κλείστε τώρα τη θέση σας στο PAOK Sports Arena, για να ζήσετε από κοντά μία συναρπαστική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη και να στηρίξετε τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας.
Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά (10:00-18:00) από το PAOK Sports Arena και όλο το 24ωρο από το OnLine δίκτυο της ticketmaster στη διεύθυνση https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/s ... tList.html
ΣΗΚΩ από τον καναπέ σου και έλα στο γήπεδο.
ΜΠΑΙΝΕΙΣ κι εσύ στο παιχνίδι!
2023-24
Από σήμερα (Δευτέρα 24/7) διατίθενται χωρίς κανένα περιορισμό τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Κλείστε τώρα τη θέση σας στο PAOK Sports Arena, για να ζήσετε από κοντά μία συναρπαστική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη και να στηρίξετε τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας.
Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά (10:00-18:00) από το PAOK Sports Arena και όλο το 24ωρο από το OnLine δίκτυο της ticketmaster στη διεύθυνση https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/s ... tList.html
ΣΗΚΩ από τον καναπέ σου και έλα στο γήπεδο.
ΜΠΑΙΝΕΙΣ κι εσύ στο παιχνίδι!
- Μπαρκαρούτσος

Άντε μακάρι να φύγουν σήμερα 200 διαρκείας!
Ξαναλέω: με πολλά διαρκείας θα έρθουν καλύτεροι παίκτες και θα κάνουμε καλύτερη ομάδα! Η ομάδα έχει ένα σταθερό cash flow, αλλά μόνο εμείς μπορούμε να το πάμε ακόμα πιο ψηλά, ώστε να έρθουν καλύτεροι παίκτες, νωρίτερα!
Σήμερα πήγα πρώτη φορά Παλατάκι καθώς είμαι επισκέπτης στην πόλη.
Είχα μαζί μου κ τα κορίτσια μου καθώς κάνω ΠΑΟΚτουρισμο όπως με λένε οι φίλοι μου.
Μπαρκαρουτσο, ατελείωτο respect στον Σηφη...
Μας ξεναγησε σε όλο το γήπεδο, εντός με φώτο, γυμναστήριο, μουσείο
, μπουτίκ, αποδυτήρια.
Το παλικάρι είναι θησαυρός...
Διαρκείας δεν έχω τη δυνατότητα να πάρω, άφησα όμως τον οβολό μου στην μπουτίκ.
Ελπίζω να ανέβω και σε αγώνα...
Γέμισε η ψυχή μου ΠΑΟΚ
Ρε πόσο τυχεροί είστε όλοι όσοι έχετε τον ΠΑΟΚ τόσο κοντά σας, γαμ@ την μιρλα και την εσωστρέφεια μας.
Είχα μαζί μου κ τα κορίτσια μου καθώς κάνω ΠΑΟΚτουρισμο όπως με λένε οι φίλοι μου.
Μπαρκαρουτσο, ατελείωτο respect στον Σηφη...
Μας ξεναγησε σε όλο το γήπεδο, εντός με φώτο, γυμναστήριο, μουσείο

Διαρκείας δεν έχω τη δυνατότητα να πάρω, άφησα όμως τον οβολό μου στην μπουτίκ.
Ελπίζω να ανέβω και σε αγώνα...
Γέμισε η ψυχή μου ΠΑΟΚ
Ρε πόσο τυχεροί είστε όλοι όσοι έχετε τον ΠΑΟΚ τόσο κοντά σας, γαμ@ την μιρλα και την εσωστρέφεια μας.
- Μπαρκαρούτσος
Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει! Και παλιός εκδρομικός ΠΑΟΚτσής.
Και το Παλατάκι πανέμορφο! Το μουσείο μπορεί να εμπλουτιστεί και να γίνει ακόμα καλύτερο, θέλει χώρο πιστεύω... Αποδυτήρια και γυμναστήριο δεν έχω μπει ποτέ.
Σίγουρα θα είδες μπασκετμπολίστες της πόλης να προπονούνται. Έρχονται και παίκτες άλλων ομάδων, σαλονικείς και βαράνε κανένα σουτάκι.
Και το Παλατάκι πανέμορφο! Το μουσείο μπορεί να εμπλουτιστεί και να γίνει ακόμα καλύτερο, θέλει χώρο πιστεύω... Αποδυτήρια και γυμναστήριο δεν έχω μπει ποτέ.
Σίγουρα θα είδες μπασκετμπολίστες της πόλης να προπονούνται. Έρχονται και παίκτες άλλων ομάδων, σαλονικείς και βαράνε κανένα σουτάκι.
Έκαναν προπόνηση χαλαρή τα 14χρονα της Ακαδημίας μας.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει! Και παλιός εκδρομικός ΠΑΟΚτσής.
Στο γυμναστήριο βρήκαμε τη Σταματία Κυπαρισση του βολλευ, βγάλαμε κ φώτο, ωραία παρουσία και πολύ θερμή με τα κορίτσια.
Το μουσείο μικρό αλλά με εντυπωσίασε, ειδικά που είδα τρόπαια και φανέλες που θαύμαζα πιτσιρικάς από την Κόρινθο που μεγάλωσα. Δεν έχω ούτε συγγενή πάνω από την Αθήνα, είμαι γενιτσαρος ΠΑΟΚτσης, χωρίς ερέθισμα από το περιβάλλον μου.
Οπότε ζω όνειρο τις σπάνιες φορές που οι υποχρεώσεις μου επιτρέπουν να βρίσκομαι κοντά στον Δικέφαλο
- kataramenos5
Το αρ@@@κι....Τοσες φορες πηγα μια φορα δε μ εκανε ξεναγηση.grg80 έγραψε: Μπαρκαρουτσο, ατελείωτο respect στον Σηφη...
Μας ξεναγησε σε όλο το γήπεδο, εντός με φώτο, γυμναστήριο, μουσείο, μπουτίκ, αποδυτήρια.
Ατιμη κενωνια
ΥΓ Σηφη ξερω που καθεσαι....

- kataramenos5
Απ αυτο που λεει ο Σερραιος .john4serres έγραψε:b for bump
Χωρις υποσχεσεις χωρις οραμα χωρις πολλα φρου φρου κι αρώματα .
Μονο και μονο για τις χαρες και τις αναμνησεις που μας χαρισε το τμημα με τις μεγαλυτερες διακρισεις στο συλλογο.
Μονο γι αυτο αξιζει να ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕΕ .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 25 Ιούλ 2023, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
- kataramenos5