θα βλέπεις όμως ντελια καθε μερα γυρω σου γαυρικα χρώματα,συνταξιούχους σπαρτιατες και θ ακούς mozart, να το σκεφτείς καλά..
Shivaspace έγραψε:στο γκόλ του ζιλε, τον έστειλε για βρουβες τον σμυντικό με το κοψιμο της μπαλας με τ αριστερό
στην άλλη την κούρσα που περασε όποιον βρήκε για λίγο δεν συνεργάστηκε καλά με τον γκορτντετζιανι, ομως και αυτος τον μπερδεψε, δεν ξεμαρκαρίστηκε σωστά
τα βλέπει αυτά ο Σαμάττα και τρίβει τα χέρια του.. αρκεί να ξεμαρκαρίζετσι καλά και να ειναι καλος στσ τετ α τετ, προβλέπονται πολλά τέτοια
Για την άποψή του για τον Κωνσταντέλια: «Ο Γιάννης έχει την χάρη. Έχει κάτι το οποίο σπανίζει στο ποδόσφαιρο, όταν ακουμπάει την μπάλα έχει την χάρη, μπορεί να το διακρίνει αυτό ο οποιοσδήποτε που το βλέπει. Το καταλαβαίνεις μόνο που τον βλέπεις να κάνει επαφή με την μπάλα. Φυσικά δεν είναι αρκετό μόνο αυτό, παρόλο αυτά είναι ένα παιδί προσγειωμένο που έχει πολλά να μάθει ακόμα και πρέπει να ακούει και να βάζει πράγματα στο παιχνίδι του. Μου αρέσει πολύ όταν τον βλέπω με αυτή την χάρη που έχει επάνω του, γενικά σου αρέσουν αυτοί οι παίκτες που είναι τόσο ντελικάτοι. Υπάρχουν κοινά στοιχεία στο παιχνίδι του με εμένα, αλλά κυρίως μου αρέσει αυτό που είδα φέτος στα παιχνίδια του είναι η ένταση που βγάζει. Αυτό δείχνει ότι είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής και έχει σίγουρα το θράσος που είχα και εγώ στην ηλικία του. Αυτό που βλέπω εγώ από τον Γιάννη είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ».
Για το αν ταιριάζουν στην ίδια ενδεκάδα: «Όλοι οι καλοί χωράνε».
Μακαρι ο γιαννης να δουλεψει οσο δουλευει ο αρντα..Μπαρκαρούτσος έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
95% ο Ντέλιας και οι υπόλοιποι από 0 έως 2%!! Ποσοστά Νέας Δημοκρατίας 2028!
Ποιος Bellingham και ποιος Arda Guler και αρχίδια..