george188 έγραψε:Με νέες φανέλες κανονικά η πέμπτη. Κοιτάζει η μόνιμη μιρλα συγκεκριμένων αρδ, ένας που είναι μόνιμα σε ειρωνεία είναι κ πρώην μέλος

geraldine khawly
Για να μιλάμε με στοιχεία κιόλας
george188 έγραψε:Με νέες φανέλες κανονικά η πέμπτη. Κοιτάζει η μόνιμη μιρλα συγκεκριμένων αρδ, ένας που είναι μόνιμα σε ειρωνεία είναι κ πρώην μέλος
Ειδικά η Macron έχει δύο κατηγορίες teamwear:fossa έγραψε: Μια επισήμανση μόνο teamwear σίγουρα είχε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά προφανώς εξαρτάται και απ'τις ομάδες αν θέλουν κάτι ιδιαίτερο ή λίγο πιο φθηνό.
Έχουμε δει και καλές teamwear και κακές "ειδικά σχεδιασμένες για ομάδα" φανέλες.
Η Τρίπολη πχ πάλι έβγαλε ωραίες φανέλες macron ενώ η Λαμία, ο Ιωνικός κλπ φορούν καταλόγου.
Προφανώς και η macron μεγάλωσε το 2005 την ήξεραν με το ζόρι στην Ιταλία και φαινόταν φθηνή, τώρα πετάει.
Οκ δεν μπορεί να πάρει πρωτοκλασάτες ομάδες γιατί εκεί θα έπρεπε να δώσει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια το χρόνο για Αγγλία, Ισπανία κλπ ακόμα περισσότερα.
Έχει πάθει ένα ψιλοαμόκ ο Νικολάκης εσχάτως με την ΠΑΕ. Δεν ξέρω αν σε παρόμοια κατάσταση είναι και ο έτερος συνοδοιπόρος του στο εν λόγω εγχείρημα. Πρέπει να κινείται σε πιο ελεγχόμενα επίπεδα κόμπλεξ, χωρίς να είμαι και σίγουρος πάντως. Το γενικό μου συμπέρασμα για αμφότερους είναι πως μιλάμε για μυρωδιάδες.george188 έγραψε:Ευχαριστώ navi για την παράθεση, γι αυτό ακριβώς μιλούσα
Παλαιότερα έκαναν νορμάλ εκπομπές, έκατσα να δω μια τελευταία τους κ η ειρωνεία κ η απαξίωση της ομάδας τερμάτισε, όπως το λεςnavigator11 έγραψε:Έχει πάθει ένα ψιλοαμόκ ο Νικολάκης εσχάτως με την ΠΑΕ. Δεν ξέρω αν σε παρόμοια κατάσταση είναι και ο έτερος συνοδοιπόρος του στο εν λόγω εγχείρημα. Πρέπει να κινείται σε πιο ελεγχόμενα επίπεδα κόμπλεξ, χωρίς να είμαι και σίγουρος πάντως. Το γενικό μου συμπέρασμα για αμφότερους είναι πως μιλάμε για μυρωδιάδες.george188 έγραψε:Ευχαριστώ navi για την παράθεση, γι αυτό ακριβώς μιλούσα
Κανουν ρεπορταζ απο το twitter, ενω καποτε βολοδερναν μεσα στα γραφεια.navigator11 έγραψε:Έχει πάθει ένα ψιλοαμόκ ο Νικολάκης εσχάτως με την ΠΑΕ. Δεν ξέρω αν σε παρόμοια κατάσταση είναι και ο έτερος συνοδοιπόρος του στο εν λόγω εγχείρημα. Πρέπει να κινείται σε πιο ελεγχόμενα επίπεδα κόμπλεξ, χωρίς να είμαι και σίγουρος πάντως. Το γενικό μου συμπέρασμα για αμφότερους είναι πως μιλάμε για μυρωδιάδες.george188 έγραψε:Ευχαριστώ navi για την παράθεση, γι αυτό ακριβώς μιλούσα
pirate_salonica έγραψε:Ειδικά η Macron έχει δύο κατηγορίες teamwear:fossa έγραψε: Μια επισήμανση μόνο teamwear σίγουρα είχε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά προφανώς εξαρτάται και απ'τις ομάδες αν θέλουν κάτι ιδιαίτερο ή λίγο πιο φθηνό.
Έχουμε δει και καλές teamwear και κακές "ειδικά σχεδιασμένες για ομάδα" φανέλες.
Η Τρίπολη πχ πάλι έβγαλε ωραίες φανέλες macron ενώ η Λαμία, ο Ιωνικός κλπ φορούν καταλόγου.
Προφανώς και η macron μεγάλωσε το 2005 την ήξεραν με το ζόρι στην Ιταλία και φαινόταν φθηνή, τώρα πετάει.
Οκ δεν μπορεί να πάρει πρωτοκλασάτες ομάδες γιατί εκεί θα έπρεπε να δώσει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια το χρόνο για Αγγλία, Ισπανία κλπ ακόμα περισσότερα.
1) Του πανεριού απέναντι, τα γνωστά προϊόντα καταλόγου δηλαδή
2) Το "custom teamwear" στο οποίο μπορείς είτε να προσαρμόσεις εσύ τα χρώματα όπως τα θες μέσω εφαρμογής για Android είτε σε συννενόηση με αντιπρόσωπο να βάλεις πάνω στα φιξ πατρόν δικά σου σχέδια.
Πάντα αναρωτιόμουν - και γιατί ασχολούμαι περίπου επαγγελματικά με τον τομέα - γιατί οι ελληνικές ομάδες τύπου Λαμίας κτλ δεν προτιμούν το 2ο, δεν είναι ιδιαίτερα πιο ακριβό.
Κοίταξε μια σημαντική διαφορά είναι πως εμένα με πήρε κανα 2ωρο, την Macron της παίρνει μήνες...Rexaris έγραψε:Εγώ αυτήτ τη βρίσκω ΤΕΛΕΙΑ. Είμαι βέβαια υπέρ των παραδοσιακών στην ασπρόμαυρη ριγέ και όχι των πειραμάτων, στα οποία είμαι ανοιχτός για δεύτερη και τρίτη.
milhouse777 έγραψε:Εβγαλαν μια ειδηση απο το νου τους. Ενημερωση δεν εχει κανενας απο την ομαδα. Και τους καιει.pirate_salonica έγραψε:Ο Βασιλόπουλος στο City και μετά "επιβεβαίωσε" κι ο κόλκας στην επόμενη εκπομπή.
milhouse777 έγραψε:Κανουν ρεπορταζ απο το twitter, ενω καποτε βολοδερναν μεσα στα γραφεια.navigator11 έγραψε:Έχει πάθει ένα ψιλοαμόκ ο Νικολάκης εσχάτως με την ΠΑΕ. Δεν ξέρω αν σε παρόμοια κατάσταση είναι και ο έτερος συνοδοιπόρος του στο εν λόγω εγχείρημα. Πρέπει να κινείται σε πιο ελεγχόμενα επίπεδα κόμπλεξ, χωρίς να είμαι και σίγουρος πάντως. Το γενικό μου συμπέρασμα για αμφότερους είναι πως μιλάμε για μυρωδιάδες.george188 έγραψε:Ευχαριστώ navi για την παράθεση, γι αυτό ακριβώς μιλούσα
Τώρα που το λες ναι, αν και η "έμπνευση" (τρομάρα μου που θέλω κι έμπνευση) ήταν περισσότερο από τις φανέλες της Adidas εκεί στα τέλη της δεκαετίας του '90, αυτές με τη γενική τράπεζαTylerDurden έγραψε:Πολύ όμορφο σχέδιο. Σχεδόν ίδιο με τη φανέλα της τρελής χρονιάς του Άγγελου, 2014-15.