Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πεντακόσιους λογαριασμούς να κάνει, εγώ σε απειλές δεν υποκύπτω. Οι 500 λογαριασμοί θα φάνε μπαν, ο paokovios1974 θα μείνει δύο χρόνια εκτός φόρουμ. Δεν θα εισηγηθώ διαγραφή λογαριασμού του, μόνο και μόνο επειδή απείλησε.

Να πάει να απειλήσει τα μπαστάρδια που κρατάνε πανό "αδέρφια κρατάτε γερά", να πάει να απειλήσει τους υπαλλήλους της ΠΑΕ που ανοίγουν πορτάκια, να απειλήσει αλλού. Εδώ δεν περνάνε αυτά.
Το θυμο τον βραδινο κρατα τον για το πουρνό ελεγε ο σοφος παππούς .
Εφυγαν moican,shark4,che4,KostasPeraia,Maniakos,Goran,Slidar,Agios, Chuck Noris ,Alekakius και ποσοι αλλοι γιατι η μια κουβεντα εφερε την αλλη και οδηγησαν σε αντιστοιχες καταστασεις.
Αμα στο φιναλε κερδιζει το φορουμ απ αυτο... πασο.Αποψη μου,απ τον εγωισμο του καθενος μας καποια πραγματα μετρανε περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το γεγονός πως προκαλούσε κάποιος εδώ και βδομάδες, με ένταση σχεδόν αμείωτη και κατ' εξακολούθηση, υποθέτω ότι μεταφράζεται ως εγωισμός του Μπαρκαρούτσου. Και τελικά φτάσαμε στο σημείο να εκραγεί κιόλας ο χρήστης αυτός και να αγανακτήσει ότι δε θέλει άλλο καμία σχέση με το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Περα απ το οτι εγραψα " ο εγωισμος του καθενος μας.." ας το δουμε λιγο ψυχρα χωρις το συναισθημα.
Αν ο τυπος προκαλει εδω και βδομαδες του ριχνεις ενα μικρο μπαν να ηρεμησει,να μεινει λιγο μακρια να ξεθολωσει.Τρελαμενος κι αρρωστος μ αυτα που γινονται ειναι οπως ολοι μας.
Απο κει και περα κι αφου δεν εγινε αυτο ποιο ειναι τον παράπτωμα βασει κανονισμων που φέρνει ποινη 2 ετων? Το "θα γινει της ..."? Το "δε θελω νας σας ξερω"?
Και το θεμα ειναι τι ποινη πρεπει να ριξεις η πως θα ηρεμησουν τα πνευματα ? Αξιζει να φευγει ο κοσμος απο δω για χαζομαρες.Τι ειναι ολα αυτα?Σοβαρα προβληματα?

ΥΓ Δεκα ατομα θα διαβασουν αυτο το ποστ δεκα διαφορετικες οπτικες θα υπαρχουν.Καληνυχτα φορουμ.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημερα. Μπορει ρε παιδια ο ανθρωπος να εχει τα δικα του θεματα. Προφανως αυτο δεν ειναι δικαιολογια για τη συμπεριφορα, αλλα νομιζω οτι το μπαν του θα επρεπε να ειναι τοσο, ωστε να ηρεμησει και να εχει την ευκαιρια να απολογηθει για τις απειλες. Αν ο ιδιος επιθυμει θα επρεπε να μπορει να διαγραψει το προφιλ του. Απο την αλλη ειναι θεμα χρονου, με τοση γκρινια εδω μεσα, να αρχισουν να πεφτουν μπαν βροχη γιατι ολοι κανουν υπομονη. Και οι ψυχραιμοι, και οι λιγοτερο ψυχραιμοι και οι μοντς.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δηλαδή αν έχω μια κακή μέρα στην δουλειά, τσακωθω με τους φίλους μου ή την κοπέλα μου κλπ κλπ, πρέπει να μπω εδώ μέσα να αρχίσω να βρίζομαι με τους πάντες ;
Επειδή είμαι άρρωστο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ;

Δεν είναι λογική αυτή...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Η αλήθεια είναι ότι ο παοκοβιος δεν ήταν ο εαυτός του τελευταία.
Όμως δεν νομίζω πως αυτό που είπε ήταν για δύο χρόνια μπάνιο. Θα γίνει της πουτανας είπε, όχι ότι θα έρθει με το δικανο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αν δεν απατωμαι το μέλος αυτό ζήτησε διαγραφή λογαριασμού του;

Αν ναι τότε τι συζητάμε;
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Τότε διαγράψτε τον και αν αργότερα ηρεμήσει και το μετανιώσει θα μπορέσει να κάνει ξανά εγγραφή.
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον καταραμένο

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Δεν υπάρχουν τα "Όλοι άρρωστα οπαδάκια είμαστε και ανησυχούμε, πρέπει να υπάρχει κατανόηση". Αυτό το τσουβάλιασμα προφανώς δεν μπορεί να γίνεται a priori χωρίς να εξετάζεται ο τρόπος συμπεριφοράς του καθενός μας εδώ μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Αν είχε φάει πολύ νωρίτερα ένα διβδόμαδο πχ μπαν ο συγκεκριμένος χρήστης, όπως κατά τη δική μου εκτίμηση έπρεπε αλλά δε μου πέφτει και λόγος, θα λέγαμε εδώ πέρα #free_paokovios και "προσπαθείτε να καταστείλετε καθαρές φωνές, επειδή γράφουν πράγματα που δεν σας αρέσουν".

Επειδή λοιπόν λόγω του όλου κλίματος και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας αμέσως μετά τον χαμένο τελικό του Μαΐου, επελέγη εδώ μέσα η τήρηση ελαστικότητας - κάτι το οποίο είχε μια λογική για το πρώτο διάστημα μετά το πέρας μιας αποτυχημένης σεζόν - βρήκε έδαφος ΚΑΙ ο paokovios, όπως και άλλοι βέβαια, να ξεκινήσει να βρίζει καθημερινά τον προπονητή, στο όριο της εμμονής, στην αρχή. Μέχρι να περάσει μετά στα ... ανώτερα στρώματα. Με ασύλληπτα πολλά ποστ κάθε μαμημένη μέρα. Και παλινωδίες του στυλ "σας χαιρετώ, δεν ξανασχολούμαι", όντας βέβαια καθημερινά και σταθερά εδώ, επαναλαμβάνοντας τις "απόψεις" του "μας δουλεύουν, δεν υπάρχει σάλιο, περιμένετε εσείς τον Σαματά να βγάλει βίζα" και άπειρα άλλα σχόλια 95% του ίδιου ύφους.

Και φτάσαμε στο σημείο της ... έκρηξης τελευταία που εν εξάλλω θυμήθηκε ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με το φόρουμ και ζήτησε να διαγραφεί ο λογαριασμός του. Θεωρώντας άραγε τι; Ότι φιμώθηκε εδώ μέσα, ξέρω γω;;
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Αν δε κάνω τεράστιο λάθος (αν ναι ας με διορθώσουν οι υπόλοιποι μοντ) ο paokovios είχε φάει μπάν για μήνα η παραπάνω το οποίο το πήραμε πίσω πριν καν λήξει μπας και αλλάξει συμπεριφορά. Ε όσο είδατε την αλλαγή εσείς άλλο τόσο την είδαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχει φάει πολλά μικρότερα μπαν. Αλλαγή είδαμε, βελτίωση δεν είδαμε.
Ίσως γίνει όντως διαγραφή λογαριασμού, όπως μας ζήτησε, αντί για διετές μπαν.
Θα πάρουμε απόφαση σήμερα.

Stallion έγραψε:1. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ την αντίθετη γνώμη. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μας, όμως αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως μπορούμε να ειρωνευτούμε, να κοροϊδέψουμε ή να επιτεθούμε σε όποιον διαφωνούμε. Μπορούμε ΠΑΝΤΑ να απαντήσουμε ήρεμα και, κυρίως, με επιχειρήματα.

2. Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μομφές προς στελέχη για παρατυπίες, λήψη ή εκτέλεση εντολών τρίτων συμφερόντων χωρίς πηγή ή δικαιολόγηση, καθώς και προφανώς ύβρεις θα τιμωρούνται ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ.
Αυτούς τους δύο κανόνες τους έχουμε ξεσκίσει (κι εγώ μαζί, μερικές φορές).
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Προς τον μοντ που με έκοψε...

Ο αρνητισμός η μιζέρια και η τοξικότητα που...νον στοπ...επαναλαμβάνεται εδώ μέσα αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει στο πετσί σε σημείο εμπεδώσης που πλέον τα θεωρούμε....σχεδόν....φυσιολογικη κουβέντα...

Ένας μοντ με έκοψε γιατί είπα σε κάποιον ότι έχει μπερδέψει πολλά πράγματα από την στιγμή που ζητάει από έναν προπονητή...τον οποίον δεν γούσταρει και μόνο...να βγει δημόσια και να πει ότι έχει κάνει λάθη σε τακτικό τεχνικό επίπεδο...

Οποίος προπονητής το κανει αυτό το καλύτερο για αυτόν μετά είναι να τσιμεντωσει το πτυχίο του και την μέχρι τότε δουλειά του και να την ρίξει στον....θερμαικο...

Αυτα...

Ειμσι στην διάθεση οποίου μοντ θελήσει...οφ δε ρεκορντ...να του πω την σχέση μου με τον αθλητισμό τον οποίον έχω περάσει μέσα από όλες τις βαθμίδες...

Ότι λέω το λέω γιατί το...εχω ζήσει...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

kataramenos5 έγραψε:Ρε ναβι καλμα λιγο...παροτι συμφωνω οτι πρεπει να κοψει λιγο η κατασταση αλλα εσυ ρε παλικαρι μου θα παθεις.Δειτε το λιγο αλλιως.
Ριξτε το λιγο στο χαβα.Δε γινεται να του αλλαξεις μυαλα του αλλου.
Με τον paokovio συμφωνουσαμε σε παρα πολλα αρχικα ,τελευταια μας χωριζει αβυσσος στον τροπο αντίδρασης κυριως.Φτασαμε να βριστουμε σε αλλο μεσο και πλεον κραταμε αποσταση.Ομως τον εχω γνωρισει προσωπικα και ξερω οτι ειναι άρρωστο ΠΑΟΚτσακι που τραβιεται Τουμπα καθε Κυριακή απο επαρχια.Απλα αυτη η κατασταση που ζουμε τελευταια του βγαινει αλλιως οπως και σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
Δε συμβαινει πρωτη φορα,οποτε μας πεφτουν πολλες στραβες μαζεμενες μας φταινε ολοι κι ολα κι ο κοσμος ξεσπαει.Live with it.
Τον Ιουνιο το γραψα οταν ξεκινησε το..πανηγυρι.Μπορει να χουμε κοψει την καλημερα αλλα καταλαβαινω οτι ΠΟΛΥΣ κοσμος περναει δυσκολα και ξεσπαει οπου βρει.Ισως γιατι τα περασα κι εγω πριν 1-2 χρονια που δε μπορουσε να με μιλησει ανθρωπος στη προσωπικη μου ζωη.Πλεον καταλαβαινω πως ειναι και τα βλεπω λίγο διαφορετικα (οχι παντα )
Περα απ αυτο θεωρω οτι ειναι σημαντικο οι ΠΑΟΚτσηδικες φωνες να συνεχισουν ν ακουγονται εδω μεσα οσο γινεται.Να φερνουμε κοσμο κι οχι να διωχνουμε.Κι ας εχουμε αντιθετη αποψη.
Εχω βριστει με φιλους και συνοπαδους για Λουτσε,Βανια κλπ κι οταν καθομαι μετα απο καιρο και τα σκεφτομαι λεω τι μλκες ειμαστε.Ολοι αυτοι ειναι περαστικοι απ τον ΠΑΟΚ .Εμεις ημασταν και θα μαστε εδω μια ζωη.
Ξαναλεω ΠΡΕΠΕΙ να μαθουμε να τα βρισκουμε χωρις μπαν και αντενγκλισεις .Χιλια δικια μπορεί να χετε για τη συμπεριφορα του συγκεκριμενου τωρα ,μακροπροθεσμα ομως το φορουμ θα χασει από τετοιες καταστασεις,οπως εγινε και παλαιοτερα..Κι αυτο δε νομιζω να το θελει κανεις.

ΥΓ Respect στο Josh για τις προσεγγισεις του σε αναλογες περιπτωσεις απ τη στιγμη που ανελαβε.Δε του το χα.Μαλλον του κανε καλο η αλλαγη χρωματος. :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Λίγο ηρεμία πρέπει να μας διακατέχει όλους!

Ολοι μπορεί να κάνουμε λάθη και να πουμε και στραβές λέξεις και οτιδήποτε. Δε χρειάζεται να ξεφεύγουμε!

Ολοι πρεσσαρισμενοι είμαστε.

Καταλαβαίνω και το θυμό κάποιων αλλά δεν μπορούμε να γινόμαστε μπάχαλο. Οποίος θεωρεί ότι έγινε λάθος ή ότι μπορεί να αλλάξει μια λανθασμένη κατάσταση ξέρει που μπορεί να απευθυνθει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Psuxo_logos μία εβδομάδα εκτός.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”