3. Bryce Daren Moon
Re: Bryce Moon
ναι και πηραμε τον Μουν για να μας δωσει τις νικες που θα χτισουν το πρεστιζ που μας λειπει..
προφανως υπαρχουν αυτοι που συμφωνουν με το δανεισμο,υπαρχουν και αυτοι που διαφωνουν. σ'αυτους ανηκω και γω. επειδη ομως ΠΟΤΕ δε σταματησα να στηριζω την προσπαθεια, το βουλωνω κι ελπιζω τ αποτελεσματα να με διαψευσουν. για τον κυριο Μουν, τα ξαναλεμε τον Μαη.
προφανως υπαρχουν αυτοι που συμφωνουν με το δανεισμο,υπαρχουν και αυτοι που διαφωνουν. σ'αυτους ανηκω και γω. επειδη ομως ΠΟΤΕ δε σταματησα να στηριζω την προσπαθεια, το βουλωνω κι ελπιζω τ αποτελεσματα να με διαψευσουν. για τον κυριο Μουν, τα ξαναλεμε τον Μαη.
να πω και κατι που δεν ειπωθηκε.
οτι εφοσον μπηκε ρητρα εστω και 2 εκατομυρια σημαινει πως εμεις εχουμε και καπου στο βαθος του μυαλου μας οτι μπορει να τον αγορασουμε..
δηλαδη ο ΠΑΟΚ τη ζητησε τη ρητρα δεν την εβαλε ο παο στο συμβολαιο δανεισμου.αν μπει ρητρα σημαινει οτι η ομαδα που δανειζεται τον παιχτη σκεφτεται και για το μελλον οτι ισως τον κρατησει
αν εμεις θελαμε απλα εναν παιχτη για μια χρονια δεν θα ζητουσαμε να μπει ρητρα.
υπαρχει και η περιπτωση ο μουν να κανει παπαδες και εμεις να εχουμε οικονομικη ανεση του χρονου και να τον αγορασουμε.
γιατι η αξια του παιχτη μουν δεν ειναι μικροτερη απο 2 εκ.
βασικα μπορει ο μουν να βγει ενα μεγαλο λαχειο για τον ΠΑΟΚ που αν ημαστε σε καλη οικονομικη κατασταση μπορει να τον κρατησουμε του χρονου.
γιατι τον παιρνουμε στα κατω του αλλιως ο παο δεν θα διανοουνταν να τον δωσει
περυσι ειχε παθει μηνισκο και ειχε χασει μεγαλο μερος της σεζον και φετος ειχε αυτο το τροχαιο
ξαναλεω ειναι ενας παρα πολυ γρηγορος παιχτης(ο πιο γρηγορος του παο ηταν συμφωνα με αθηναικες φυλαδες αλλα και οπως τον εχω δει εγω) και οντως μετα τις μεταγραφες κουτσιανικουλη,μουν,βιειρινια,βιτολο θα ειμαστε πολυ πιο γρηγοροι απο περυσι με πλαγιοκοπησεις.
αν βεβαια παιζουν αυτοι.
αν παιζουν ειδαμε στο β ημιχρονο με τον λεβαδειακο τι μπορουμε να κανουμε.
για να καταληξω οτι εμενα τελικα μου φαινεται μια πολυ καλη κινηση στα λεφτα που ειχαμε να διαθεσουμε τουλαχιστον για φετος.
δεν το συζηταω οτι με τοσα λιγα χρηματα τετοιον παιχτη δεν θα παιρναμε με τιποτα
οτι εφοσον μπηκε ρητρα εστω και 2 εκατομυρια σημαινει πως εμεις εχουμε και καπου στο βαθος του μυαλου μας οτι μπορει να τον αγορασουμε..
δηλαδη ο ΠΑΟΚ τη ζητησε τη ρητρα δεν την εβαλε ο παο στο συμβολαιο δανεισμου.αν μπει ρητρα σημαινει οτι η ομαδα που δανειζεται τον παιχτη σκεφτεται και για το μελλον οτι ισως τον κρατησει
αν εμεις θελαμε απλα εναν παιχτη για μια χρονια δεν θα ζητουσαμε να μπει ρητρα.
υπαρχει και η περιπτωση ο μουν να κανει παπαδες και εμεις να εχουμε οικονομικη ανεση του χρονου και να τον αγορασουμε.
γιατι η αξια του παιχτη μουν δεν ειναι μικροτερη απο 2 εκ.
βασικα μπορει ο μουν να βγει ενα μεγαλο λαχειο για τον ΠΑΟΚ που αν ημαστε σε καλη οικονομικη κατασταση μπορει να τον κρατησουμε του χρονου.
γιατι τον παιρνουμε στα κατω του αλλιως ο παο δεν θα διανοουνταν να τον δωσει
περυσι ειχε παθει μηνισκο και ειχε χασει μεγαλο μερος της σεζον και φετος ειχε αυτο το τροχαιο
ξαναλεω ειναι ενας παρα πολυ γρηγορος παιχτης(ο πιο γρηγορος του παο ηταν συμφωνα με αθηναικες φυλαδες αλλα και οπως τον εχω δει εγω) και οντως μετα τις μεταγραφες κουτσιανικουλη,μουν,βιειρινια,βιτολο θα ειμαστε πολυ πιο γρηγοροι απο περυσι με πλαγιοκοπησεις.
αν βεβαια παιζουν αυτοι.
αν παιζουν ειδαμε στο β ημιχρονο με τον λεβαδειακο τι μπορουμε να κανουμε.
για να καταληξω οτι εμενα τελικα μου φαινεται μια πολυ καλη κινηση στα λεφτα που ειχαμε να διαθεσουμε τουλαχιστον για φετος.
δεν το συζηταω οτι με τοσα λιγα χρηματα τετοιον παιχτη δεν θα παιρναμε με τιποτα
εγω συμφωνω και λεω ο Μουν ειναι ο νεος ντανι αλβες..Πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση ο ΠΑΟΚ μα δωσει 2 εκ. για την αγορα οποιαδηποτε παικτη..
Συμφωνω οτι ο Μουν μπορει να παιξει..Η μανια ομως που εχεις με γρηγορους πιστευω ειναι λαθος.καθε παικτης θελει και αλλα στοιχεια.Αλλιως θα περναμε τον Μπολτ..
φυσικα και θελουμε να υπαρχει ταχυτητα αλλα δεν ειναι μονο αυτο
Συμφωνω οτι ο Μουν μπορει να παιξει..Η μανια ομως που εχεις με γρηγορους πιστευω ειναι λαθος.καθε παικτης θελει και αλλα στοιχεια.Αλλιως θα περναμε τον Μπολτ..
Δε καταλαβαινω πως γιναμε ετσι...
Σε ο,τι τρελο γινεται τα 2 τελευταια χρονια, ακουω : 'η διοικηση ξερει...ο ζαγορ ξερει καλυτερα...'
Ολοι τον εμπιστευομαστε το Θοδωρη αλλα δε κανει κακο να γκρινιαξουμε και λιγο, ειδικα για πραγματα γελοια.
1. Δε ξερω αν ειναι καλος ο Μουν, αυτο που ξερω ειναι γιναμε περιγελος, εδω στην Αθηνα. Ολοι λενε 'στον παο λιγος, για τον ΠΑΟΚ πολυ καλη μεταγραφη' , λες και ημαστε Ατρομητος.
2. Αν εκανε αυτες τις αλλαξοκολιες με το βαζελο ο Αρης θα τον λεγαμε υποκαταστημα η οχι;
3. Ποτε θα σταματησει το κολπο με τους δανεισμους απο τον παο, λες και δεν εχουμε τους ιδιους στοχους;
4. Μονο εγω καταλαβαινω οτι δε τολμησε φετος ο ζαγορ για το κατι παραπανω; ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ρε Θοδωρα!
Σταματηστε να δινετε δικαιωματα να μας μειωνουν. Σταματηστε να δινετε τροφη για σχολια υποτιμησης.
Προπαντων, σταματηστε να λετε 'ξερει καλυτερα'. Αν ανοιξετε και λιγο το στοματακι σας εκει πανω, δε θα παρεξηγηθει να φυγει. Καλο θα κανετε. Ακομα κι ο πιο ικανος ηγετης, χρειαζεται λιγο κριτικη, κι οχι μονο αυλοκολακες.
ΠΑΟΚΑΡΑ μεχρι ...διαζυγιο!
Σε ο,τι τρελο γινεται τα 2 τελευταια χρονια, ακουω : 'η διοικηση ξερει...ο ζαγορ ξερει καλυτερα...'
Ολοι τον εμπιστευομαστε το Θοδωρη αλλα δε κανει κακο να γκρινιαξουμε και λιγο, ειδικα για πραγματα γελοια.
1. Δε ξερω αν ειναι καλος ο Μουν, αυτο που ξερω ειναι γιναμε περιγελος, εδω στην Αθηνα. Ολοι λενε 'στον παο λιγος, για τον ΠΑΟΚ πολυ καλη μεταγραφη' , λες και ημαστε Ατρομητος.
2. Αν εκανε αυτες τις αλλαξοκολιες με το βαζελο ο Αρης θα τον λεγαμε υποκαταστημα η οχι;
3. Ποτε θα σταματησει το κολπο με τους δανεισμους απο τον παο, λες και δεν εχουμε τους ιδιους στοχους;
4. Μονο εγω καταλαβαινω οτι δε τολμησε φετος ο ζαγορ για το κατι παραπανω; ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ρε Θοδωρα!
Σταματηστε να δινετε δικαιωματα να μας μειωνουν. Σταματηστε να δινετε τροφη για σχολια υποτιμησης.
Προπαντων, σταματηστε να λετε 'ξερει καλυτερα'. Αν ανοιξετε και λιγο το στοματακι σας εκει πανω, δε θα παρεξηγηθει να φυγει. Καλο θα κανετε. Ακομα κι ο πιο ικανος ηγετης, χρειαζεται λιγο κριτικη, κι οχι μονο αυλοκολακες.
ΠΑΟΚΑΡΑ μεχρι ...διαζυγιο!
-
συμφωνώ με DAAT,δυστυχώς ρονάλντο δε συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου,θεωρώ ότι 2 εκ για δεξί μπακ είναι νούμερο αστρονομικό για τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή και δε βλέπω κάτι να αλλάζει άρδην στον επόμενο χρόνο.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αν δεν μας κρεμασει σε πολλους αγωνες με το μουντιαλ κ δεν παει φυλακη....κ μεχρι να συνελθει............
για αυτο κ το χαμηλο κοστος δανεισμου!!!!!!!
απλα ο βαζελος δεν ειχε αναγκη τα 100 000 που του δωσαμε αλλα το παντρεμα του αναστασακου για να παρει τον μαρινο....
οπως επισης να τον κανουμε παιχταρα(παλι) κ μετα να γυρισει.....!!!!!!!!!
αυτα ειναι τα σεναρια...
απλα τα πραγματα .....!!!!!!!
εγω θελω να παιξει μπαλλα σε εμας ,,,,,,αλλλα οταν σκεφτεσε οτι εχεις δικαστηριο για φονο....τι μπαλλα να πεξεις....
τι να πω δεν ξερω αλλα ειναι πολυ περιεργο ολο αυτο κριμα για τον παιχτη.....ολο το συμβαν αυτο που επαθε....
για αυτο κ το χαμηλο κοστος δανεισμου!!!!!!!
απλα ο βαζελος δεν ειχε αναγκη τα 100 000 που του δωσαμε αλλα το παντρεμα του αναστασακου για να παρει τον μαρινο....
οπως επισης να τον κανουμε παιχταρα(παλι) κ μετα να γυρισει.....!!!!!!!!!
αυτα ειναι τα σεναρια...
απλα τα πραγματα .....!!!!!!!
εγω θελω να παιξει μπαλλα σε εμας ,,,,,,αλλλα οταν σκεφτεσε οτι εχεις δικαστηριο για φονο....τι μπαλλα να πεξεις....
τι να πω δεν ξερω αλλα ειναι πολυ περιεργο ολο αυτο κριμα για τον παιχτη.....ολο το συμβαν αυτο που επαθε....
Τι λες παλι Θρίξ να ούμ?thrix έγραψε:
Α! να θυμίσω και κάτι άλλο. Το πρεστίζ ούτε τρώγεται ούτε παίζει μπάλα. Το πρεστίζ το χτίζεις με νίκες και για να τις κάνεις χρειάζεσαι παίχτες.
Πάλι υποβιβάζεις πολύ τον ΠΑΟΚ.
Ποιον θα κράξω εγώ μετά όταν θα τρώω το ένα μπαλάκι πίσω απο το άλλο απο ομάδες Λεβαδειάς και Ντριμπολιτσάς?
Πως θα διώξω τον καρμήρη τον Σάντος?
Μην την ψάχνεις αν παίρναμε επιθετικό θα λέγαμε πάλι γιατί δεν πήραμε δεξί μπακ και λάθος μεταγραφικός σχεδιασμός.
Τα περί Βγενόπουλου Μαρφίν και Μόλτο τα ξέχασες μάλλον ε?
Ε αφού τα ξέχασες να στα θυμήσω και αυτά.
Ενδεικτικά μόνο ένα μέρος της συζήτησης όλη η σελίδα.
Μάλλον θα πρέπει και αυτό να συγχωνεύσω εδώ.
Για ρίξε ένα βλέφαρο.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=195
Το ένα μας βρωμάει το άλλο μας ξινίζει.
Περίπτωση Ταπούτου νούμερο 2 και εδώ.
Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά...
Τι δεν είναι αντιληπτό στο ότι είναι λύση ανάγκης δηλαδή?
Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα.
Ποιος είπε ότι τον πήραμε με σκοπό να τον ανανεώσουμε και άλλα τέτοια αν και όταν και εφόσων μας κάνει.
Υ.Γ.
Πρόβλημα έχουμε ΜΟΝΟΝ αν γίνει τράμπα στις μεταγραφές μεταξύ Αντωνιάδη-Βρύζα φίλε Stepa.
Παρασάνδαλε σκέφτεσαι να παίρναμε τον παίχτη απο τον Ατρόμητο?
Αυτόν που πήρε ο Παναθηναικός?
Τι θα λέγαμε?
Αυτόν που πήρε ο Παναθηναικός?
Τι θα λέγαμε?
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
καλυτερα να περναμε αυτον!!!δε ξερω.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τρί 01 Σεπ 2009, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- fofanaserres
Μεγάλη μεταγραφή...Και ειδικά η ρήτρα όλα τα λεφτά.Εποχή Μπατατουδογούμενο με θύμησε που μαζεύαμε τα σκουπίδια τους....
Να τον διώξουμε τον ΤΕΟ....!!!Να φέρουμε άλλον...Γρκίνια στη γκρίνια...Ρωτήστε τον γιατί έφερε τον Μουν να σας απαντήσει....!!!fofanaserres έγραψε:Μεγάλη μεταγραφή...Και ειδικά η ρήτρα όλα τα λεφτά.Εποχή Μπατατουδογούμενο με θύμησε που μαζεύαμε τα σκουπίδια τους....

ε αφου δωσαμε ηδη 2 μυρια για τον κουτσια αρα το πιστευω οτι μπορει να δωσουμε ξανα αυτο το ποσο..D.A.A.T. έγραψε:εγω συμφωνω και λεω ο Μουν ειναι ο νεος ντανι αλβες..Πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση ο ΠΑΟΚ μα δωσει 2 εκ. για την αγορα οποιαδηποτε παικτη..
και του χρονου θα εχουμε και λιγοτερα χρεη οποτε θσ κινουμαστε πιο ανετα
αν σκεφτεις οτι θα παιξει και παναφρικανικο και μουντιαλ η αξια του μπορει να παει και αρκετα πιο πανω απο τα 2 μυρια.οποτε τον παιρνεις και τον πουλας μετα απο λιγο με περισσοτερα.
ηδη φετος ειχε 1.5 εκατομτριο προταση ο παο απο τη γουεστ χαμ λεει.
βεβαια 2 εκατομυρια για δεξι μπακ ειναι παρα πολλα για ομαδα του επιπεδου μας αλλα δεν ξερεις τι γινεται οπως ειπα και τι αξια θα παρει ο παιχτης μετα το μουντιαλ.
αν δεν παει καλα τον αφηνεις να γυρισει στον παο
και εκτος απο γρηγορος δεν ειναι αμπαλος ο μουν.
και μη διαβαζετε αυτα που λενε καποιοι στα φορουμ στον παο.
εκανε 2 ασχημα ματς με την ατλετικο και τον καναν νεο βυντρα.
αυτη ειναι η ψυχολογια του οχλου.
οπως και εμεις τη μια μερα λεμε μεγαλη παιχταρα ο μουσλιμοβιτς και την αλλη νεος τοργκελε.
και PARASANDALE δικιο εχεις και αυτος ο μαρινο που πηρε ο παο παρα πολυ καλος καλυτερος μαλλον και απο τον μουν.
αλλα και ο μουν πολυ καλος ειναι οποτε ενισχυθηκαμε και οι 2
να διευκρινησω οτι και εγω δεν εχω απολυτα σχηματισμενη αποψη αλλα στα 2-3 ματς που τον ειχα δει περυσι μου εκανε εντυπωση