Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Photis »

paok87 έγραψε:Τι ωρες βγαινει πλεον ξερει κανεις?

Ελα Photi ειμαι σιγουρος ξες!
Άσε τις ειρωνείες...και κοίτα πως ότι είπε βγήκε....!!!Και να ξέρεις πως ΊΣΩΣ ο Κόλκας αυτά που λέει δεν τα λέει τυχαία αλλά τα μαθαίνει απο μέσα...λέω ΙΣΩΣ!!!
Την ώρα στην είπε ο αδελφός...άκου τον...ίσως μάθεις και τίποτα για τον ΠΑΟΚ...

:?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

????

καθολου δεν ειρωνευτηκα, σορι αν το πηρες στραβα..

απλα επειδη εχω καταλαβει οτι ακους , ρωτησα...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ειδες ρε αδελφε.ειμαστε στην τσιτα. ο photis αρπαχτηκε αδικως αλλα με αυτα που ακουει τον νιωθω....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ακούω ναι.Σόρυ απλά έτσι οπως το έγραψες το πήρα διαφορετικά αδελφέ.Καλός ο Κόλκας,και θεωρώ πως το δίδυμο Λαγογιάννη-Νικολάου είναι επίσης καλό όχι από πλευράς ποιότητας απλά στο ότι είναι ΠΑΟΚτσακια και δε θα κάτσουν να κράζουν και να δημιουργούν διχόνοιες στο λαό για θέματα εκ του μη έχοντος...Και πάλι σόρυ αδελφέ το πήρα διαφορετικά πριν...

Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

lefis έγραψε:ειδες ρε αδελφε.ειμαστε στην τσιτα. ο photis αρπαχτηκε αδικως αλλα με αυτα που ακουει τον νιωθω....
Τις τελευταίες μέρες βλέπω πως δεν πάμε καλά σαν λαός.Έχουμε αρχίσει να κράζουμε επικίνδυνα και δεν κάνει...Πραγματικά ο Ζαγοράκης πρέπει να έχει γερό στομάχι για να αντέχει εκεί που είναι!!!

Άβαταρ μέλους
valis

Δημοσίευση από valis »

ο κολκας αν και ΠΑΟΚτσης και τον παω σαν ανθρωπο, οσον αφορα τη δουλεια του, και ας μην θελω να μπω σε ξενα νερα, διαμορφωνει μεγαλο μερος της κοινης γνωμης τον οπαδων με τις προπονητικες του και αγωνιστηκες του αποψεις...με τα υπονοουμενα και τα μισολογα, τις συμπαθειες και τις αντιπαθειες του σε προσωπα μεσα στην ομαδα και ετσι να δημιουργουνται απο το πουθενα θεματα και να διχαζομαστε και να μουρμουριζουμε ολοι...πρεπει να περιοριστει περισσοτερο στο ρεπορταζ και στα αγωνηστικα σχολια του να ειναι λιγοτερο επιδεικτικος...ολοι νομιζαμε οτι γιναν που..να τα αποδητηρια απο σερτζιο και ισως απο γκαρσια, τελικα εκτος απο το προστιμο στο σερτζιο για τον αγωνα με χερενφεν η διοικηση δεν τιμωρησε κανεναν αλλον, πραγμα που για μενα σημαινει οτι δεν εγινε τιποτα. τωρα για το ποιος ειναι καλυτερος , βιτιλο η γκαρσια και ποιος θα παιζει βασικος η και οι 2 μαζι ειναι μονο θεμα προπονητη. το ζητημα ειναι οτι αν θελαμε να διωξουμε γκαρσια οπως υπονοουσε, και φαινεται να ναι μεγαλος του ποθος να φυγει, θα μεναμε μονο με 2 καθαρα αμυντικα χαφ, βιτολο και αμπουμπακαρι, αφου ο βερον προς το παρον τουλαχιστον δεν υπολογιζεται απο σαντος. προσωπικη αποψη καθαρα τα λαθη στο σχεδιασμο που ανεφερε ο ζαγορακης αφορουν τον βερον αναστασακο αραμπατζη για διαφορετικους λογους ο καθενας. τωρα αυτα που λεγονται οτι τον κολκα τον χρησιμοποιει η διοικηση για να περναει γραμμες μου φαινονται τελειος χαζα, εδω ο ζαγορακης στηριξε σαντος τη πρωτη χρονια, στηριξε κατσαρη και εφερε γκαγκατση, εχει αναγκη τον κολκα τωρα για να του κανει αβαντα...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ο κολκας δεν εχει διαμορφμενη ποδοσφαιρκη αποψη...τωρα την διαμορφωνει...το εχει γραψει οτι τωρα με τον σαντος βλεπει το ποδοσφαιρο διαφορετικα...η αποψη του λοιπον ειναι σαφως επηρεασμενη απο τις σκεψεις ή τον τροπο προσεγγισης του σαντος........
λογικα συνεπαγεται οτι στα γραπτα του κολκα αντανακλουν οι αποψεις του κοουτς....
Άβαταρ μέλους
valis

Δημοσίευση από valis »

οι περισσοτεροι απο μας αρχισαν να βλεπουν το ποδοσφαιρο διαφορετικα με το σαντος, το ιδιο και ο κολκας, δε σημαινει οτι μιλανε καθε βραδυ μεταξυ τους και του λεει ο σαντος τι σκεφτεται!! αλλα παλι αυτο δεν εχει σημασια , με αλλα πραγματα συμφωνω που λεει και με αλλα διαφωνω, αυτο που λεω εγω ειναι οτι η δικια του γνωμη επηρεαζει παρα πολλους και αθελα του δημιουργει διχονιες. απλα να γραφει τη γνωμη του λιγοτερο επιδεικτικα του στυλ "πιστευω οτι ετσι..." κτλ και οχι οπως τωρα . αυτα τα περιφημα "δεν παταει περιοχη" και "εκτιθεται" εχουν μεινει ιστορικα. και εγω εχω τη γνωμη μου αλλα δεν επηρεαζω τους αλλους. τα υπονοουμενα που εμειναν για προσωπα που δημιουργησαν προβλημα στα αποδυτηρια θα μεινουν σε ολους μας, αν πραγματικα ειχε γινει κατι ομως η διοικηση θα τιμωρουσε καποιους και ως τωρα αυτο δεν εχει γινει. επομενος αν ξερεις καλα τι εγινε το γραφεις η αλλιως δεν αναφερεις τιποτα. στο κατω κατω δεν ξερουμε και κατα ποσο σοβαρο ηταν αυτο για να κατσουμε να ασχοληθουμε, λογικο ειναι να δημιουργουνται μικροπαρεξηγησεις μεταξυ μιας οικογενειας, ομαδας κτλ. (και ποιοι μιλαμε τωρα, ποσες φορες εχουν γινει τα τοπικ που..να για το τιποτα...) και ξαναλεω οτι δεν εχω κανενα προσωπικο προβλημα μαζι του, αν τα διαβαζει αυτα, που πιστευω τα κοιταζει, τα γραφω φιλικα
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

αδελφέ Valis

άσχετο αλλά...

το nick name σου από που το πήρες ?

από Philip Dick ? ή τσου...
Άβαταρ μέλους
valis

Δημοσίευση από valis »

βασικα και απο κει βγαινει, ταιριαζει και με το ονομα μου (βασιλης).
παντως εκτος απο το ακρωνυμιο που αναφερει στο βιβλιο, η λεξη σημαινει αυτος που εισχωρει, μπαινει μεσα κτλ (εισ-βολεας κτλ) ηταν και προσωνυμιο του διονυσου, επειδη υποτθεται οι πιστοι του οταν εκσασιαζονταν εισεβαλε μεσα τους ο διονυσος και τους ελεγχε (καρ-να- βαλος) ο βαλις πανω στο καρο.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

χμμμ...

βασικά το Valis...είναι ένα ψυχοτρονικό box μερικών δεκάδων μέτρων...στην όπισθεν πλευρά της σελήνης

γνωστό και ως black night ή και ζέβρα

...και λέγεται ότι εκπέμπει ήχο και φως
όντας κάτι σαν αποθήκη μνήμης μιάς πρότερης ανθρωπότητας

λέγεται...κιόλας ότι το έχει φωτογραφήσει....η νασα

δεδομένο πάντως είναι...ότι υπάρχει

...όπως λέγει και ο Ηράκλειτος ο άναξ ουδέν λέγει, ουδέν κρύπτει...αλλά σημαίνει

εκπέμπει δηλαδίς....και εκπομπή σημαίνει φως ή/και ήχο
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Ζαγόρ με λυπήθηκε… :))))

Παιδιά ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Μπορεί ο Ζαγοράκης να μου… έφαγε το ψωμί, φτιάχνοντας το δικό του μπλογκ, αλλά δε μαμείς, πρόεδρος είναι ότι θέλει κάνει.

Ρωτήστε τον πρόεδρο λοιπόν και μην ακούτε τα φερέφωνα που θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, εσείς έχετε πηγές, ξέρετε πως να αποφύγετε τις λούμπες και μπορείτε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα.
Από αυτά που δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε εμείς.
Μην τυχόν δεν βρω μία ερώτηση που να ξεκινάει του στυλ «Καλά ρε Ζαγοράκη είναι δυνατόν κτλ κτλ κτλ».
Θέλω η μαγκιά σας να μην είναι επιλεκτική και να γίνει επιτέλους αυτή η περιβόητη κριτική.
Βέβαια, είναι αλήθεια πως προβληματίστηκα λίγο. Λέω μέσα μου, «λες ο πρόεδρος να διάβασε το μπλογκ και να είδε τι τραβάω, να με λυπήθηκε και να το πήρε πάνω του»; Δεν το αποκλείω. Άλλωστε, όλα είναι πιθανά στον ΠΑΟΚ.
Θέλω, μετά τις 9 Σεπτέμβρη, να μου έρθετε διαβασμένοι. Μη διαβάσω καμιά χοντράδα και τα πάρω κρανίο.
Θέλω να ξέρετε ότι κινείται γύρω από τον ΠΑΟΚ, τους παίκτες, τον προπονητή, τον Γκαγκάτση και τους φροντιστές.
Μην τυχόν σας πιάσω αδιάβαστους και μην τυχόν σας δω ανέτοιμους αν βγείτε κανά ραδιόφωνο και σας την πει κανάς «αλλόθρησκος».
Είμαι και τρελαμένος τις τελευταίες μέρες γιατί ο Αλέν Ζιρές της δημοσιογραφίας έμαθε και το τάργκετ γκρουπ μου, όμως δεν μας είπε πόσα έχει λαμβάνειν από το πρώτο δικαστήριο ο πρώην της ΕΠΟ και πόσα ακολουθάνε.
Επίσης δεν μας είπε, τι γίνεται με τον Πατρίκ και γιατί πάνε να τον φάνε. Μέχρι την Πέμπτη, όλα καλά θα πάνε. Με το 17 το μήνα λέει πληρώνεται ο Πατρίκ. Αδυνατώ να το πιστέψω, πως παίρνει .. μόνο τόσα.
Πήγε να χαλάσει του Μουν και να πω την αμαρτία μου το ήθελα. Θα μέναμε χωρίς δεξί μπακ, αλλά δε μαμείς. ΠΑΟΚ είσαι. Ο Σάντος άλλωστε εκεί έπαιζε τότε που ήταν ποδοσφαιριστής.
Ήθελα να χαλάσει, γιατί δεν αντέχω αυτή τη παραφιλολογία. Διαβάζω εδώ διάφορα χαζά, αλλά πάλι στο ράδιο κανένας δεν μου βγήκε να μου πει στα ίσια για κάτι το μεμπτό. Πως γίνεται αυτή η ομάδα να χει γεμίσει τσάμπα μάγκες, ακόμη το αναρωτιέμαι.
Έρχονται τα «πετσιά» όμως. Μαζεύονται από τις διακοπές και θα αρχίσουν να οργανώνονται. Θα πάνε και μία βόλτα από τον Ζαγόρ για να του πούνε να μην ακούει τα κάθε στερημένο και θα αρχίσουν επισκέψεις. Με διάθεση για κριτική βέβαια. Μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό.
Ο καημένος ο Αναστασάκος μου το είχε πει καιρό τώρα. Πως θέλει να φύγει γιατί δεν έχει χώρο να παίξει και πως με την περυσινή του σεζόν, μπορεί να κάνει ένα καλό συμβόλαιο.
Άρπαξε την ευκαιρία, πήγε στον Ατρόμητο, τον ευχαριστούμε όλοι, αλλά που να ήξερε το καημένο το Σπαρτιατόπουλο πως θα μπλέξει σε θεωρία συνωμοσίας; Έπρεπε να το είχε φανταστεί ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ.
Τον Γενάρη του είχαν πει να φύγει, τον Μάη να μείνει, τον Αύγουστο να φύγει. ΠΑΟΚ λε, ολέ, ολέ, ολέ.
Η παράνοια με τον Αναστασάκο, είναι πως αποτελεί τον πιο εύστοχο παίκτη της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ. Μάλλον τον δεύτερο πιο εύστοχο, αφού ο Κλάους έχει δύο στα δύο. Αυτό κι αν είναι ΠΑΟΚτσάκι (περιμένω κάποιον να γράψει, γιατί τον δώσανε και τέτοια).
Εντάξει, άμα έρχεται ένας τύπος που σου αγόρασε τον αδερφό κατ τα άλλα Χρήστο Μελίσση με δύο εκατ. ευρώ, να σου πει σε ποια παιχνίδια θα βάλεις τον παίκτη που απέκτησες για έναν χρόνο, δεν θα τη χαλάσεις τη μεταγραφή;
Κακώς πρόεδρε. Έπρεπε να τη χαλάσεις. Να παίξουμε με Αμπουμπακάρι – άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι και αυτό – δεξί μπακ με Ολυμπιακό και να έχουμε 347 συλλήψεις, 423 αγνοούμενους και καμιά είκοσι χιλιάδες με πονοκέφαλο από τα νεύρα.
Μέσα σε όλα, στις εποχές που υπάρχει κρίση, ακούς διάφορα. Εγώ θα απαντήσω σε αυτούς που λένε πως με Αναστασιάδη παίζαμε μπαλάρα.
Έχω δει τον Γιασεμάκη στόπερ, τον Πάτερ Θεόφιλο να εξομολογεί, παίκτες του ΠΑΟΚ να κοιμούνται σε ξύλινα κρεβάτια σε γνωστό μοναστήρι, έχω δει να αποκλείομαι από Πανσερραϊκό και Καστοριά, πήρα ένα κύπελλο με τον βασικό μου φορ να έχει κάνει προσφυγή τέσσερις μέρες πριν και να τρέμει το φυλλοκάρδι μου μη το μάθει ο κόουτς και γίνουν τα αποδυτήρια "Τιτανικός", μπροστά μου ανακαλύφθηκε πως ο Αμπουμπάκα Φοφανά είναι μωαμεθανός, είχα πέντε τερματοφύλακες στο ίδιο ρόστερ, ο ένας ήρθε με σπασμένο – σχεδόν – ώμο και ολοκλήρωσε την πρώτη προπόνηση με σπασμένο – χωρίς το σχεδόν – ώμο, δοκίμαζα κάποιον Θενγκοντ Αμαφούλε και απέκτησα την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον αδερφό του, ενώ είχα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της ιστορίας μου τερματοφύλακα που έβγαλε όλη την προετοιμασία με παντόφλα και άσπρη αθλητική κάλτσα. (δεν αναφέρω τίποτα για Μακάμπι).
Ο λόγος που τα γράφω όλα τα παραπάνω, είναι για να αποκτήσουν επιχειρηματολογία οι «δικοί μου». Γίναμε που γίναμε κουβάρι, ας το ξεφτιλίσουμε τουλάχιστον. Όσο για το κύπελλο, ενημερωτικά γιατί η ιστορία γράφει, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια αλλοιώνει, ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. Όχι μόνο για το γκολ στον τελικό, αλλά και για τα προηγούμενα που πέτυχε.
Στη προπόνηση που πέρασε, ο Γκαρσία έκανε ατομικό, επειδή είχε ένα αιμάτωμα στη γάμπα. Αιμάτωμα, είναι η πληγή για όσους δεν καταλαβαίνουν. Έπεσα πχ από το ποδήλατο και έκανα πληγή. Ο Κονσεϊσάο είναι ακόμη … ερεθισμένος στους προσαγωγούς ή κάπου γύρω από αυτούς. Δεν κατέστη δυνατό να το τσεκάρω, για ευνόητους λόγους. Τώρα που θα στείλετε ερωτήσεις στον πρόεδρο, αν δεν σας κάνει κόπο, ρωτήστε και αυτό.
Βέβαια, εσείς – και εγώ μαζί – μπορείτε να έχετε μπλουζάκια, σορτσάκια, ακόμη και στριγκάκια με τη φάτσα του κάθε παίκτη. Εγώ πρόβλημα δεν έχω.
Απλά επειδή πολύς ο λόγος για τον Γκαρσία και πολύ το χρέωμα που έχω φάει, πείτε μου ένα καλό παιχνίδι που έκανε στον ΠΑΟΚ πλην του κυπέλλου στο Χαριλάου και του ΠΑΟ στα πλέι οφ που αποβλήθηκε κοροϊδίστικα. ΕΝΑ…
Με αυτά και με αυτά, έφτασα στο τέλος. Είπα σήμερα να κάνω λίγο μαύρο χαβαλέ, γιατί με έχει πιάσει ο κυνισμός μου και αρχίζω να γουστάρω την αρρώστια.
Άντε μωρή αρρώστια…

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=100

Αφού απάντησες φίλε στο τελείωμα του κειμένου σου.
Μια ερώτηση και απο μένα φίλε Σταύρο.
Περιοχή πατάς?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εγώ πάντως με το που είδα τον Βιτόλο άλλαξα άποψη για την προσφορά του Γκαρσία και συμφωνώ με τον Κόλκα.Αυτό το περιοχή πατάει είναι σωστό που λέει...

Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

gash04 έγραψε: Στη προπόνηση που πέρασε, ο Γκαρσία έκανε ατομικό, επειδή είχε ένα αιμάτωμα στη γάμπα. Αιμάτωμα, είναι η πληγή για όσους δεν καταλαβαίνουν. Έπεσα πχ από το ποδήλατο και έκανα πληγή.
Δηλαδή τι να καταλάβω εγώ από αυτό ρε Σταυράκη;;; Ότι επειδή ο Σάντος τον έβαλε αριστερό χαφ στην Χερενφέιν και δεν θα τον είχε βασικό με τη Λειβαδιά, αυτοτραυματίστηκε ο Γκαρσία για να το παίξει τραυματίας;;;; Έλεος πια....
kos

Δημοσίευση από kos »

ο κολκας ειναι αστειος πανω σε αυτο το θεμα.
εδω, ετσι οπως πρεπει δεν παταει περιοχη ο ιβιτς θα παταει ο γκαρσια?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”