Οι ποιοί; 2023 έχουμε φίλε μου .....όχι 2003!Psaras έγραψε:οι ανταγωνιστες μας κλεινουν Σλουκα και εμεις τον γειτονα του Ιγκασον. Καλα θα παει και φετος η χρονια.
10. Elvar Fridrikkson
-
- Επικοινωνία:
Re: Elvar Fridrikkson
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
- john4serres
«Οι διαπραγματεύσεις εξελίχθηκαν γρήγορα. Ξεκίνησαν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και ολοκληρώθηκαν προχθές. Έγινε μια σύντομη κουβέντα που πήγε καλά, κι έτσι αποφάσισα να προχωρήσω. Υπάρχουν αρκετά καλά πράγματα στον ΠΑΟΚ, κι αναμένεται να εχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα.
Επίσης ρόλο παίζουν και οι συνθήκες, το να ζεις σε ένα ζεστό περιβάλλον, να αγωνίζεσαι σε αυτή την ομάδα κι σε ένα από τα ισχυρότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Για εμένα είναι ένα βήμα παραπάνω. Η Ρίτας είναι επίσης μεγάλος σύλλογος, αλλά θα έχω διαφορετικό ρόλο. Είναι μεγάλο το βήμα για την καριέρα μου. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν να έχω ηγετικό ρόλο και να είμαι ο βασικός Play maker, να έχω περισσότερο τη μπάλα στα χέρια μου. Το επιθετικό παιχνίδι θα είναι περισσότερο στις δικές μου πλάτες».
Επίσης ρόλο παίζουν και οι συνθήκες, το να ζεις σε ένα ζεστό περιβάλλον, να αγωνίζεσαι σε αυτή την ομάδα κι σε ένα από τα ισχυρότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Για εμένα είναι ένα βήμα παραπάνω. Η Ρίτας είναι επίσης μεγάλος σύλλογος, αλλά θα έχω διαφορετικό ρόλο. Είναι μεγάλο το βήμα για την καριέρα μου. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν να έχω ηγετικό ρόλο και να είμαι ο βασικός Play maker, να έχω περισσότερο τη μπάλα στα χέρια μου. Το επιθετικό παιχνίδι θα είναι περισσότερο στις δικές μου πλάτες».
- kataramenos5
Νταξ για τον ηλιο ερχεται. Ακριβυνε και τ αεριο,παγωσε το κοκαλακι του κι ειπε να ρθει νοτια.john4serres έγραψε: Επίσης ρόλο παίζουν και οι συνθήκες, το να ζεις σε ένα ζεστό περιβάλλον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 11 Ιούλ 2023, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
απο ποτε ειναι αυτη η εφημεριδα?Psaras έγραψε:οι ανταγωνιστες μας κλεινουν Σλουκα και εμεις τον γειτονα του Ιγκασον. Καλα θα παει και φετος η χρονια.
- kataramenos5
Re: 10. Elvar Fridrikkson
Δε σου δωσε το σεναριο ο Μπαρκαρουτσος?Να οργανωθούμε παιδιάΜαυρο Χιονι έγραψε:Δεν έχει ανάγκη. Χοντρόπετσοι είναι οι Ισλανδοί.
- Μπαρκαρούτσος
ΦΑΠΑ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ!
O Elvar Fridriksson κάνει την αρχή και έρχεται πρώτος στη Θεσσαλονίκη
Ο Elvar Fridriksson θα κάνει τελικά την αρχή και θα ανοίξει τη διαδικασία των αφίξεων των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ mateco στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ισλανδός γκαρντ, μετά το πρόωρο τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του, επισπεύδει την άφιξή του στην Ελλάδα και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη απόψε το βράδυ (20:10) μέσω Κωνσταντινούπολης. Από την πόλη δηλαδή όπου αγωνίστηκε τις προηγούμενες ημέρες με την Εθνική Ισλανδίας. Ο απολογισμός δεν ήταν αυτός που θα διατηρούσε ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Ο Fridriksson πραγματοποίησε χθες το καλύτερό του παιχνίδι, καθώς πέτυχε 13 πόντους στη νίκη (93-76) επί της Βουλγαρίας. Είχαν προηγηθεί ωστόσο δύο ήττες, από την Τουρκία και την Ουκρανία, που οδήγησαν στον αποκλεισμό της Ισλανδίας.
Μία αλλαγή υπάρχει και στο αυριανό πρόγραμμα των αφίξεων των ξένων παικτών.
Η αρχή θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης (17/8), στις 14:00, όταν και αναμένεται να φτάσουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ο Jamuni McNeace και ο Laurynas Beliauskas.
Λίγο αργότερα, στις 16:25 αναμένεται ο Skyler Flatten, ενώ στις 20:10 είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Mihcael Gilmore.
Η άφιξη του Andrew Harrison στη Θεσσαλονίκη μετατέθηκε για την Κυριακή (20/8).
ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
O Elvar Fridriksson κάνει την αρχή και έρχεται πρώτος στη Θεσσαλονίκη
Ο Elvar Fridriksson θα κάνει τελικά την αρχή και θα ανοίξει τη διαδικασία των αφίξεων των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ mateco στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ισλανδός γκαρντ, μετά το πρόωρο τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του, επισπεύδει την άφιξή του στην Ελλάδα και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη απόψε το βράδυ (20:10) μέσω Κωνσταντινούπολης. Από την πόλη δηλαδή όπου αγωνίστηκε τις προηγούμενες ημέρες με την Εθνική Ισλανδίας. Ο απολογισμός δεν ήταν αυτός που θα διατηρούσε ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Ο Fridriksson πραγματοποίησε χθες το καλύτερό του παιχνίδι, καθώς πέτυχε 13 πόντους στη νίκη (93-76) επί της Βουλγαρίας. Είχαν προηγηθεί ωστόσο δύο ήττες, από την Τουρκία και την Ουκρανία, που οδήγησαν στον αποκλεισμό της Ισλανδίας.
Μία αλλαγή υπάρχει και στο αυριανό πρόγραμμα των αφίξεων των ξένων παικτών.
Η αρχή θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης (17/8), στις 14:00, όταν και αναμένεται να φτάσουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ο Jamuni McNeace και ο Laurynas Beliauskas.
Λίγο αργότερα, στις 16:25 αναμένεται ο Skyler Flatten, ενώ στις 20:10 είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Mihcael Gilmore.
Η άφιξη του Andrew Harrison στη Θεσσαλονίκη μετατέθηκε για την Κυριακή (20/8).
ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
άκουγα τον Κλείτο που έλεγε πόσο κομβικό είναι να βγεί ο Ισλανδός στη θέση του Point. έχει κανείς σαφή εικόνα του τί είδος playmaker είναι?
- BlackMagicPAOK
Great perfomance against Marusi!
O Stockton της Βόρειας Ευρώπης!
Άντεξε στο ξύλο, στα λάθος σφυρίγματα, ήταν ψύχραιμος μέχρι το τέλος, καθάρισε την νίκη με το εκπληκτικό του κλέψιμο!
O Stockton της Βόρειας Ευρώπης!
Άντεξε στο ξύλο, στα λάθος σφυρίγματα, ήταν ψύχραιμος μέχρι το τέλος, καθάρισε την νίκη με το εκπληκτικό του κλέψιμο!
- john4serres
- Maurice_Escargot
Καταπληκτικος άσσος για την Ελλάδα, ούτε καν παλιάς κοπής, έχει και το σουτ και την απαιτουμενη ταχυδυναμικη. Θυμαμαι πως ο Δέδας της Rytas ειπε οτι εφυγε απο εκει επειδη ηθελε να ειναι βασικος.
Τα λαθη που κανει και θα κανει μπορει καλλιστα να μειωθουν εαν η ομαδα αποφαζιζε/αποφασισει να παρει εναν παιχτη που θα μπορει να τον στηριξει χωρις να ζημιωνεται η ομαδα αγωνιστικα.
Ηδη προσπαθω να αποφυγω τις σκεψεις για το 2024/25 οπου η ομαδας μας παλι δεν θα μπορει να τον κρατησει ειτε οικονομικα ειτε με αγωνιστικο κινητρο και θα παει οπου αλλου παει.
Τα λαθη που κανει και θα κανει μπορει καλλιστα να μειωθουν εαν η ομαδα αποφαζιζε/αποφασισει να παρει εναν παιχτη που θα μπορει να τον στηριξει χωρις να ζημιωνεται η ομαδα αγωνιστικα.
Ηδη προσπαθω να αποφυγω τις σκεψεις για το 2024/25 οπου η ομαδας μας παλι δεν θα μπορει να τον κρατησει ειτε οικονομικα ειτε με αγωνιστικο κινητρο και θα παει οπου αλλου παει.
- ΑποστόληςΑ