Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ

Γενική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα νέων...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κάτι που ίσως δεν ήταν γνωστό, βρήκα ότι στα τσικό του ΠΑΟΚ έπαιζαν ο Ryan και ο Adam El Kaddouri σε Κ8 και Κ9 αντίστοιχα!

https://www.paokfc.gr/profiles/ryan-kaddouri/

https://www.paokfc.gr/profiles/adam-kaddouri/

Στην Κ12 επίσης βλέπουμε τον Eric Davidyan, ο οποίος φαντάζομαι ότι είναι γιος του Arthur Davidyan, δεξιού χεριού του Ιβάν στην ΠΑΕ και όχι μόνο..

https://www.paokfc.gr/profiles/eric-davidyan/

Βλέπουμε και τον Λουκά Βεριντιάνο, γιο του Marcelo Veridiano που έπαιξε σε Ξάνθη, χάρτινη, ΑΠΟΕΛ και Κοζάνη. Ο αδερφός του Λουκά, ο Αλέξανδρος, παίζει στις ακαδημίες του Ο. Α.Ρ.Η.Σ.!

https://www.paokfc.gr/profiles/lucas-veridiano/

Στην Κ14 έχουμε τον μικρό αδερφό του Max, τον Leon Sznaucner, που αγωνίζεται σαν αμυντικός.

https://www.paokfc.gr/profiles/leon-sznaucner/
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ο Βεροντιανο ήρθε πρόσφατα στη κλινική με τους γιούς του . Τον έψηνε τον μικρό μαζί με εμένα , απο το λήκι να έρθει στον ΠΑΟΚ .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στην Κ8-Κ7 παίζουν οι Rayan El Kaddouri και Paul Hagan.
Στην Κ9 ο Adam El Kaddouri.
Στην Κ10 οι αδελφοί Γαλανόπουλοι.
Στην Κ14 παίζουν οι Ιορδάνης Χατσίδης (2009), που πιθανόν να είναι αδελφός του Δημήτρη Χατσίδη της Κ17 (2006) και ο Leon Snaucern (2009) πιθανότατα αδελφός του Maksymilian.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Καλά για τον Χατσιδη, Σνάουτσνερ πόσοι να υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη;
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Έσκασα στα γέλια.... :lol: :lol: :lol:

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Σπουδαίες εμφανίσεις, μεγάλη επιτυχία!
Όλη η πορεία των «αετόπουλων» της Κ13 στο TFC International

ΠΑΟΚ24 - Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο ιδιαίτερα απαιτητικό τουρνουά TFC International επιστρέφει από την Ολλανδία η Κ13 του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά αναδείχθηκε ο Χριστόφορος Βάτσος του Δικεφάλου!

Τα «αετόπουλα» έδωσαν δέκα ματς διάρκειας 25 λεπτών σε διάστημα τριών ημερών, με τον τελικό απολογισμό να είναι 7 νίκες – 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Στη φάση των ομίλων η Κ13 του ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτη με τρεις νίκες και μία ισοπαλία κόντρα στη Ναϊμέγκεν.

Στην επόμενη φάση των ομίλων ο Δικέφαλος αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με την Τζουργκάρντεν και επικράτησε των Κοπεγχάγη και Γκλάντμπαχ με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα.

Η μοναδική ήττα για την Κ13 του ΠΑΟΚ ήταν αυτή στα ημιτελικά απέναντι στη Λεβερκούζεν με 1-0.

Στον μικρό τελικό τα «αετόπουλα» κέρδισαν με 1-0 τη Φέγενορντ.

Νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η Παρί Σεν Ζερμέν που κέρδισε την Λεβερκούζεν στα πέναλτι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Νικήσαμε την Feyenoord μέσα στην Ολλανδία, στον μικρό τελικό. Μπράβο στα μικρά μας!
Να προσέξουμε και αυτόν τον τερματοφύλακα, τον Χριστόφορο Βάτσο, που σε λίγα χρόνια θα αναπληρώνει τον Kotarski.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Αποστολή...

Το ποιο σωστό είναι να βάλεις τις λέξεις..

Ελπιζω και εύχομαι....

Τον....δρομο...της ζωής κάνεις δεν τον γνωρίζει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Χιούμορ κάνω. Υπάρχει περίπτωση ο Kotarski να είναι μαζί μας για τα επόμενα 6-7 έτη; Για τον Χριστοφόρο ναι, το εύχομαι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλά ρε, πότε έγιναν αυτά και δεν πήρα χαμπάρι;; Κρίμα.. Θα έκανα κερκίδα στα μικρά, θα έβριζα μανάδες αντιπάλων, θα πετούσα αντικείμενα, θα άναβα πυρσούς... ΠΑΟΚ είσαι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Έχει το όνειρο του, το ποδήλατο του και τη μπάλα στα πόδια. Έφυγε μόλις στα εννέα του χρόνια από την αγκαλιά της μαμάς του για να διεκδικήσει ό,τι ονειρευόταν. Είναι ένα παιδί με αυτοπεποίθηση, περνά τον ελεύθερο του χρόνο παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και κάνοντας ταξίδια ενώ δεν μπορεί να πει όχι σε ένα πιάτο με φακές.

Ο Ζήσης Τσίκος είναι, πλέον, 19, αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και καταγράφει συμμετοχές και με την Εθνική ομάδα. Ένα αμυντικό χαφ με ταχύτητα, ενέργεια και τεχνική που ξεχωρίσει για τις αμυντικές και επιθετικές του ικανότητες.

Στις πρώτες του συμμετοχές με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19 έκανε αρκετούς σκάουτερ να τον βάλουν στη λίστα τους ενώ κέρδισε και τα βλέμματα του γυναικείου κοινού με την περιποιημένη κόμη του. «Είναι μια όμορφη εμπειρία, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ με την ομάδα. Όταν έμαθα ότι είμαι στις επιλογές, χάρηκα τόσο πολύ που το είπα παντού σε φίλους, συγγενείς και φίλους. Μέσα από τα παιχνίδια αυτά μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι δυσκολίες. Ήταν ένα μάθημα για εμάς, εντοπίσαμε τα λάθη μας και θα τα διορθώσουμε».

Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Καστοριά στην ομάδα του Κροόνου και τα τελευταία 10 χρόνια βρίσκεται στον ΠΑΟΚ και με αργά και σταθερά βήματα προσπαθεί να πάρει την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη ομάδα: «Είμαι στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια. Άρχισα από τον Κρόνο στην Καστοριά, εκεί με είδαν οι άνθρωποι του και με κάλεσαν στις ακαδημίες. Ήταν πάντα όνειρο μου να παίξω στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να παίξω κάποια στιγμή και στη μεγάλη ομάδα».

Το ταξίδι του 19χρονου μέσου άρχισε με έναν δύσκολο αποχωρισμό αφού άφησε την οικογενειακή εστία σε ηλικία μόλις εννέα ετών. Για να βρεθεί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ έπρεπε να μετακόμισε από την Καστοριά στη Θεσσαλονίκη. Άφησε πίσω του τους γονείς, τους φίλους και τους συμμαθητές του και έκανε ένα νέο ξεκίνημα.

Η προσαρμογή στις νέες συνθήκες ήταν δύσκολη. Τα βράδια δεν περνούσαν εύκολα και διάφορες σκέψεις τριγυρνούσαν στο μυαλό του. Του έλειπε η οικογένεια του, είχε συνεχώς τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του και αναζητούσε την αγκαλιά της μαμάς του, όπως κάθε παιδί. Χρειάστηκε η βοήθεια ενός συμπαίκτη του και η μετακόμιση όλης της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη για να βρει το κίνητρο και τη δύναμη να προχωρήσει.

«Έμεινα στο σπίτι των ακαδημιών για δύο χρόνια. Ήταν αρκετά δύσκολη η προσαρμογή. Έφευγα πρώτη φορά από το σπίτι. Μιλούσαμε καθημερινά στο τηλέφωνο και έπαιρνα δύναμη. Περισσότερο μιλούσα με τον μπαμπά μου αλλά και η μαμά με βοήθησε πολύ. Ευτυχώς, είχα πολύ καλό συγκάτοικο, τον Λάμπρο τον Σμυρλή, και περνούσαμε πολλές ώρες μαζί. Μετά η οικογένεια μου μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη γιατί ήθελαν να είναι δίπλα μου. Έχω ένα παραπάνω κίνητρο για να προσπαθήσω περισσότερο», όπως παραδέχθηκε μιλώντας στο Metrosport.gr.

Κυνηγώντας το επαγγελματικό συμβόλαιο, κάτι άφησε πίσω. Ο Τσίκος δεν μπορούσε να συνδυάσει το σχολείο και τις προπονήσεις. Έτσι, επέλεξε να αφιερωθεί στο ποδόσφαιρο και να μην συνεχίσει στο πανεπιστήμιο. Έχανε πολλά μαθήματα και οι συμμαθητές του τον ζήλευαν ενώ ταυτόχρονα ήταν περήφανοι που ανάμεσα τους υπήρχε ένας ποδοσφαιριστής. «Για μένα δεν ήταν καθόλου εύκολο. Επέλεξα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο μόνο. Δεν σπούδασα κάτι, τελείωσα απλά το σχολείο. Έλειπα πολλές φορές από το σχολείο και οι συμμαθητές μου πίστευαν ότι είμαι «τυχερός» αλλά οι καθηγητές δεν το έβλεπαν με τον ίδιο τρόπο. Εγώ είχα επιλέξει να κάνω κάτι που αγαπώ».

Όνειρο του να ακολουθήσει το μονοπάτι των Αρτούρο Βιδάν και Μάρκο Βεράτι. Ξεχωρίζει τους παίκτες αυτούς για το ρυθμό και το παιχνίδι τους. «Θαυμάζω τους Βιδάλ και Βεράτι. Έχουν τον ίδιο σωματότυπο με εμένα και την ίδια σκέψη στο γήπεδο. Μου αρέσει ο ρυθμός και τα μαρκαρίσματα και το παιχνίδι τους». Η καθημερινότητα του είναι απλά αφού είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο και με κάθε ευκαιρία βρίσκεται στο γήπεδο για να βελτιώσει κάθε ατέλεια που έχει.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μεγαλο πουλεν ο Τσικος,εχει ολα τα πλεονεκτηματα του Τσιγγαρα αλλα εχει κ τεχνικη,μπορει να προσφερει πιο πολλα στο επιθετικο κομματι (συγκρινοντας κ τους 2 στα 18-19 τους).
Περιμενω πως κ πως να τον δω φετος με την Β ομαδα,σε επαγγελματικο επιπεδο.Νομιζω θα μας εκπληξει ευχαριστα.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

έχω έναν γνωστό που είχε στειλει τον γιο του στις ακαδημιες ΠΑΟΚ. Ο μικρός δεν τα καταφερε, αναγκαστηκε να πάει στις ακαδημιες του άρη οπου παίζει βασικός.

Ο πατέρας βγάζει πλέον μεγάλο κομπλεξ με τον ΠΑΟΚ, νιώθει αδικημένος και του βγαίνει σε πολύ κόντρα.

Ο μικρός πιο προσγειωμένος. Τον ρώτησα πως του φαίνονται οι ακαδημίες του άρη σε σχέση με του ΠΑΟΚ.
Η μέρα με την νύχτα, απάντησε.
Σύμφωνα με τον ιδιο, οι ακαδημίες ΠΑΟΚ είναι πολυ οργανωμενες, στα πλαίσια βρετανικών ακαδημιων ποδοσφαίρου.
Στον άρη οι ακαδημίες υπάρχου ρεν απλα για να υπάρχουν.
Πολλα παιδιά σταματουν την μπάλα οταν ολοκληρώσουν τα τμηματα ενώ ελάχιστα συνεχίζουν σε μικρές κατηγορίες. Εννοείται σχεδον κανένας δεν προωθείται στην ά' ομάδα.

Μου ειπε όμως κάτι που έχω διαπιστώσει και εγώ, οσο παρακολουθώ αγώνες των ακαδημιών μας.
Στις ακαδημίες ΠΑΟΚ δεν δίνεται έμφαση στην τακτικη και την ορθή αναπτυξη παιχνιδιού αλλά στην ανάπτυξη σωματικης διάπλασης (λογικό σε αυτη την ηλικία) και στην βελτίωση προσωπικών ενεργειών. Αυτο εχει ως αποτέλεσμα ενας πιτσιρικάς στα 18-19 να υστερεί πολυ στην κατανόηση και στην προσήλωση σε ένα τακτικό πλάνο ανάπτυξης παιχνιδιού σε άμυνα και επίθεση, σε σχέση με έναν ξένο που έμαθε ποδόσφαιρο σε ακαδημίες εξωτερικού.
Το διαπίστωσα και εγώ βλέποντας αγώνες. Ουδεμια τακτική, μονο προσωπικες ενέργειες.

Ο πιτσιρικάς μου ειπε πως ο προπονητής του στον αρη. τους το επιβεβαίωσε, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα όχι επειδή παίζει πιο οργανωμένο ποδόσφαιρο αλλά επειδή οι παίχτες έχουν πιο ταχυδύναμες προσωπικές ενέργειες.

Το ποδόσφαιρο άλλαξε.
Πλέον οι ποδοσφαιριστές είναι Αθλητές, που τρέχουν πάνω κάτω ασταμάτητα, παίζουν πολλούς αγώνες, κάνουν προσεκτική ζωή εξωγηπεδικά, και για αυτό βλέπουμε πχ τον Μόντριτς στα 35 του να τρέχει με 2 παίχτες κρεμασμένους πάνω του αλλά να μην μπορουν να τον σταματάνε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η τακτικη θεωρω (οντας ασχετος) μαθαινεται και σε μεγαλυτερη ηλικία. Η σωστη εκγυμναση και η προσωπικη αναπτυξη θεωρω ειναι πολυ σημαντικη μεχρι πριν την ενηλικιωση.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εγώ πάλι που έβλεπα την Ισπανία στη Κ19 να κάνει κάτι transition που ούτε στην σούπερ λίγκα δεν βλέπεις ομάδες να κάνουν αναρωτιέμαι γιατί δεν συμβιβάζονται και τα προσωπικά αλλά και τα ομαδικά τεχνικά στοιχεία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ομάδα Νέων”