Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
renegade

Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε:
renegade έγραψε:40 επίπεδα πάνω ο " πάνε δανεικός" Μιχαηλίδης από τον νεσμπεργκ.μονο η αλεπού από την Ρουμανία δεν το βλέπει και μας κοροϊδεύει πατωκορφα.

Υγ το να καταφέρεις να βγάλεις εκτός παιχνιδιού παίκτες όπως ο ντελιας τόσο εύκολα θέλει πολύ προσπάθεια.
Σε λίγο θα ακούσουμε και το " που πας με ντέλια"
Ακομα ενα λαβρακι των 300.000 του Μποτο..
Ειναι που του κοβουν τους παικτες μωρε του τεραστιου ΤΔ που τον θελει η μιση Ευρωπη...
Οριακα ειμαι να πω μην σταματας Θωμαερη......Συνεχισε με το κοφτηρι
Σόρρυ αλλά σύμφωνα με τα σημερινά λεγόμενα του λουτσέσκου...μισή ντροπή του μπότο μισή ντροπή του λουτσέσκου για τους νεσμπεργκ τις ομαδας
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Caballo Viejo έγραψε:Χολή και ειρωνεία για τον μεγάλο ΠΑΟΚ παντού, για μια ήττα σ' ένα φιλικό. Όλοι έχουν άγχος για την ομάδα μας, που δεν πάει καλά αγωνιστικά και δεν κάνει μεταγραφές. Αθηνέζικα και Θεσσαλονικιά ΜΜΕ, ρεπόρτερ "δικοί μας" αλλά και ξένοι. Ξεχειλίζει η υποκρισία από τα μπατζάκια τους κι από κοντά κι εμείς πολλές φορές, να σιγοντάρουμε, από στενοχώρια ή βλακεία, δίχως να νιώθουμε το παιχνίδι τους. Όχι άλλο κάρβουνο, μπρε. Έλεος.
Γιατι οχι? Ειδικα απο τους οχτρους μας. Και εμεις τι καναμε δηλαδη για να μην το επιτρεψουμε αυτο? Θελουμε σεντερφορ απο περσυ και παμε να παιξουμε προκριματικα στην Ευρωπη με τον κανενα. Θελουμε χαφ απο τον χειμωνα και παμε να παιξουμε με τον κανενα. Ακουμε απο τον Μαιο για εκατομυρια και δωσε και παρε και πουλαμε τον αρχηγο μας.
Τελειωνει η προετοιμασια και εισαι αθροιστικα στο -0,5 (Εγκονγκ). Τι περιμενεις δηλαδη?? Να μην μας σταυρωσουνε???
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μπηκα τωρα στο σπορτφμ,24 και σδνα. Δεν μας τα χωνουν. Ισα ισα. Ασε που πλεον τους νοιαζομε εμεις οσο μας νοιαζει εμας ο αστερας τριπολης.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Επειδή σε αυτήν τη φάση η ομάδα προετοιμάζεται για τα ματς με την μπειταρ αυτό που φαίνεται είναι.
Κοταρσκι (αλήθεια δεν άργησε λίγο να έρθει πότε θα δέσει με την άμυνα πρέπει να μάθει να παίζει και με τον εκονγκ, μήπως το μυαλό του είναι αλλού;;;
Δεξιά Λύρα μετά και τον τραυματισμό του σαστρε
Αριστερά Ράφα, ο μπαμπα δεν προλαβαίνει να ενσωματωθεί
Σέντερ μπακ εκονγκ και κουλιε, θα παίξουν μαζί στο τέλος των φιλικών, ρίσκο καθώς δεν γνωρίζονται αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με εκονγκ και ελειψει κεντζιορα δεξί σέντερ μπακ θα παίξει ο κουλιε
Αμυντικά χαφ Αουγκούστο και σβαμπ η τσιγγσρας, μάλλον σβαμπ γιατί γνωρίζονται καλύτερα
Μεσοεπιθετικός Τάισον ντελιας ζιφκο και κορυφή Μπράντον
Τώρα Μπράντον και Τάισον και ίσως σβαμπ δεν βγάζουν φουλ ενενήντα λεπτό , άρα ο λουτσε δοκιμάζει γκορντε και τσιγγσρας στις θέσεις τους
Για τον Τάισον μην μας εκπλήξει κανας μουργκ γιατί κανις Τζίμας βρακας Ρικάρντο (συνέχεια τραυματίας, και με μάλλον ημιεπαγγελματική συμπεριφορά) δεν φαίνεται να πείθουν τον λουτσε ούτε δείχνουν κάτι το εξαιρετικό ως τώρα.
Τέλος ο Φελίπε δεν θεωρώ ότι έχει κάποιο μέλλον, συνέχεια τραυματίας και αυτός με συμπεριφορά ανάλογη του Ρικάρντο νομίζω ότι και ο λουτσε έχει πάψει να προσπαθεί να βγάλει κάτι από αυτόν
Φυσικά υπάρχει και η επιστροφή του Τζίμα από την Εθνική αλλά προς το παρόν ο λουτσε δεν τον έχει στην διάθεσή του...
Όπως πάει το πράγμα αυτή θα είναι και η ομάδα στη σεζόν ίσως και χειρότερη γιατί ούτε ο μπσμπα θα κάνει κάποια διαφορά ούτε και ο σσματα... Αντίθετα υπάρχει περίπτωση να φύγουν Αουγκούστο κοταρσκι ντελιας ίσως και σβαμπ οπότε θέση βασικού θα πάρουν ζιβκοβιτς γιαξης και βράκας..
Αυτά φαίνονται προς το παρόν....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτά φαίνονται, όντως, προς ώρας. Ο Μπάμπα και ο Σαματά, που ακόμα δεν έχουν υπογράψει με τον ΠΑΟΚ, αποδείχτηκε ήδη ότι δεν έχουν κάτι να προσφέρουν στην ομάδα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Η ομάδα μου φάνηκε κακή και στο 2ο φιλικό. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και τα πόδια είναι πολύ βαριά. Οκ

Είδα πίεση, είδα κάποιο πάθος αλλά μέχρι εκεί. Παλι μας βγάλαν φάσεις, φάγαμε χαζό γκολ και μπροστά ειμαστε τραγωδία. Δεν μπορώ να βλέπω τον ΠΑΟΚ χωρίς σέντερ φορ.. Λείπει ποιότητα.

Και οι 2 ομάδες που παίξαμε είχαν παίκτη με ατομική ενέργεια που μας έκανε γκολ. Εμείς έχουμε αλλεργία σε τέτοιους παίκτες μάλλον.

Μου άρεσε ο τσιγγαρας, όπως και στο 1ο φιλικό.

Μουργκ για 2ο φιλικό ο καλύτερος του γηπέδου! αν μας διαβάζουν από αλλες ομάδες
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Δεν ξερω τι ειδατε σημερα εσεις αλλα εγω
εχω εκπλαγει με τον νεο τροπο αναπτυξης
της ομαδας και τους νεους αυτοματισμους
που φερνουν σωρηδον και ιλιγγιωδως την
μπαλα μεσα στην περιοχη αλλα εκει μας
λειπει η ποιοτητα για να μπει στο πλεχτο!

Ουτε οι επιθεσεις 12 δευτερολεπτων του
Στανογεβιτς και οι 18 διαφορετικοι τροποι
αναπτυξης του (γι)Δωνη τοσο δουλεμενα.-

ΥΓ. 18 κι αποψε και με κανενα 0-0 στο
1ο ματς θα παει το σκατο στην καλτσα!
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εγώ από το σήμερινο κρατάω μόνο τα θετικά . Ποια είναι αυτά ;
Ότι ο Τζήμας θα πετάξει έξω τον Ισπανό από τη θέση του 2ου.
Είτε Τσαούσης είτε Ράφα , το ένα και το αυτό άρα μπορούμε να γλιτώσουμε χρήμα .
Ο Ταλιχμα δείχνει νορμαλ άρα πρέπει να τελειώσει το αστείο του Ζιβκο .
Τσιγγαρας παίρνει πρωτοβουλίες μπορεί να αντικαταστήσει Σβαμπ ή Φελιπε.
Ο Λυρατζής επανέρχεται .
Ο Μιχαηλιδης πιάνει Στάνταρντ του , δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τον Νασμπεργκ .
Ο Μουργκ σήμερα των 500 έπαιξε καλύτερα από Ζιβκο του 1+ , που έπαιξε σαν και αυτούς ο Βρακάς .
Τέλος ο Γιαξης είναι μια χαρά για ροτεισον και ο Γκορντε για αυτό που θέλει ο προπόνητης είναι πιο χρήσιμος από Τομας.
Διώξτε μετριότητες ξένους .
Στηρίξτε τα αετόπουλα .
Ας έχουμε μόνο 11 παικταράδες που θα παίρνουν τον μισθό των 20 μετριοτήτων . Οι υπόλοιποι να είναι τα δικά μας παιδιά .
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paokovios1974 έγραψε:ΥΓ : Το πρώτο παιχνίδι είναι στη Τούμπα.
Θα πέσει πολύ...χειροκροτημα

Οπαδισμός, όχι αστεία.

Caballo Viejo έγραψε:Χολή και ειρωνεία για τον μεγάλο ΠΑΟΚ παντού, για μια ήττα σ' ένα φιλικό. Όλοι έχουν άγχος για την ομάδα μας, που δεν πάει καλά αγωνιστικά και δεν κάνει μεταγραφές. Αθηνέζικα και Θεσσαλονικιά ΜΜΕ, ρεπόρτερ "δικοί μας" αλλά και ξένοι. Ξεχειλίζει η υποκρισία από τα μπατζάκια τους κι από κοντά κι εμείς πολλές φορές, να σιγοντάρουμε, από στενοχώρια ή βλακεία, δίχως να νιώθουμε το παιχνίδι τους. Όχι άλλο κάρβουνο, μπρε. Έλεος.
icue

Δημοσίευση από icue »

Σαν ευχη ακουστηκε παντως.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Φιλικά προετοιμασίας σεζόν 2023-24
Ρόστερ
Πώς περίμενες να είναι vs Πώς πραγματικά είναι

Σέντερ φορ
Πώς περίμενες να είναι: μαλάκα πώς τα καρφώνει έτσι ο Ιταλός, τι τρελή τεχνική είναι αυτή ρε φίλε; Κάτσε να βάλει και τον Σαμάτα τον αναπληρωματικό του, να γουστάρουμε κι αυτόν
Πώς πραγματικά είναι: Δεν αντέχω να βλέπω άλλο τον Μπράντον ρε πούστη, βάλε μέσα τον Γκορντεζιάνι

Δεκάρι
Πώς περίμενες να είναι: Με τον Μίχα Ζάιτς χαμουτζήδες θα προσκυνάτε. Όχι αήττητο, χωρίς ισοπαλία θα το πάρουμε
Πώς πραγματικά είναι: Πλάκα πλάκα ο Μουργκ δεν είναι και τόσο χάλια

Εξτρέμ
Πώς περίμενες να είναι: Ρε φίλε, ο Μισιτζάν καλός είναι, αλλά ο Τάισον έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Από την άλλη είμαι σούπερ.
Πώς πραγματικά είναι: Ο Βρακάς μ@λ@κες κάνει περισσότερες μπούκες και σουτ από όλους τους άλλους εξτρέμ μαζί

Εξαρο-οχτάρια
Πώς περίμενες να είναι: Βρε άσε ρε κομπλεξικέ Ρουμάνε τον Αουγκούστο στον πάγκο. Δεν βλέπεις με Μαξίμοβιτς και Οζντόεφ ότι οργώνει η ομάδα;
Πώς πραγματικά είναι: Με Τσιγγάρα και Σβαμπ, ΟΚ ρε φίλε, δεν είσαι και αποκλεισμένος από την Μπεϊτάρ. Έχεις και τον Γιαχτσή μπακ απ

Σέντερ μπακ
Πώς περίμενες να είναι: Ρε σεις μήπως ο Ίνγκανσον ταιριάζει περισσότερο με τον Μιχαηλίδη, παρά με τον Κουλιεράκη;
Πώς πραγματικά είναι: Έναν παίχτη έχουμε εκεί πίσω και τώρα τους μαθαίνει. Κάτσε να δούμε ποιος κάνει λιγότερα λάθη και με αυτόν θα αρχίσει. Ο Παναγιώτου καλός ε;

Δεξί μπακ
Πώς περίμενες να είναι: Εγώ λέω Σάστρε, έχει ποιότητα... Εγώ λέω τον Λευτέρη, καλύτερος είναι... Ο Κεντζιόρα μάγκες θα δείξει φέτος τι πραγματικά αξίζει
Πώς πραγματικά είναι: Ο Βιερίνια ήταν ο καλύτερος παίχτης μας δεξιά σήμερα

Αριστερό μπακ
Πώς περίμενες να είναι: Μεγάλε Μπάμπα, ηρέμησε επιτέλους το κεφάλι μου από αυτόν τον άμπαλο
Πώς πραγματικά είναι: Μεγάλε Μπάμπα, έλα γρήγορα να ηρεμήσει επιτέλους το κεφάλι μου από αυτόν τον άμπαλο

Τερματοφύλακας
Πώς περίμενες να είναι: Έχω τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Ελλάδα
Πώς πραγματικά είναι: φτου φτου φτου φτου γύρνα πίσω παιχταρά μου και μην πας πουθενά
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

:lol: :lol: Θεούλης
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Κλαίω πραγματικά , είσαι ωραίος
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Ζωγραφισες φίλε...
Ακριβώς έτσι όμως :lol: :lol:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Επιτέλους κάτι που αναδεικνύει την κατάσταση, αλλά με έξυπνο τρόπο και χιουμοριστικό...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”