Παντελής Θωμαρέης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Мир

Παντελής Θωμαρέης

Δημοσίευση από Мир »

Οι παικτες συνηθως απο το οικονομικό κόβονται, πχ αν το συμβολαιο που ζητανε εχει κόστος 2εκ οταν οτι δίνουμε φτανει ταβανι 1.3-1.5εκ.

Τωρα αν κόβονται γιατι δεν αρεσουν στο εγχωριο τμημα σκαουτ που μας εφερε Τεηλορ, Νινουα με κλειστα 3ετη, τοτε απλα χρειαζεται βρεγμενη σανιδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 07 Ιούλ 2023, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
montekristo

Re: Παντελής Θωμαρέης

Δημοσίευση από montekristo »

Τετραετη παρακαλω οι Τεηλορ και Νινουα.-
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

montekristo έγραψε:Ο προπονητής εχθές μίλησε ότι υπάρχουν άτομα που έχουν μείνει πίσω στη Θεσσαλονικη και δεν είναι μαζί μας στην Ολλανδία, τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, υπονομεύουν τη δουλειά που γίνεται στις μεταγραφές. Δεν νομίζω να είπε κάτι παράλογο ο Πάτρας

Βρες μου το σημείο που αναφέρεται αυτό..
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Κάνουμε που κάνουμε την τρίχα τριχιά και βγάζουμε σεναρια στο δευτερόλεπτο, φέρτε ρε γαμωτο επιτέλους έναν μεταφραστή για ρουμανικά, τουλάχιστον να ξεκινάει από μια βάση η συζήτηση... Χρόνια το φωνάζω, δεν βγαίνει άκρη με αγγλικά (και μετάφραση) του κώλου
montekristo

Χωρίς να σχολιάσω τίποτα απολύτως, θα παραθέσω μία άποψη του Κόλκα και θα αφήσω παράλληλα ένα προφίλ στο Linkedin.

https://www.paok24.com/preseason/431130 ... i-poion-3/
Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Ο ΠΑΟΚ απέτυχε να ενισχυθεί και άφησε τον προπονητή του – πάλι – εκτεθειμένο.

Μία αποτυχημένη χρονιά, μπορεί να συνοδευτεί και με μία επόμενη. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο όταν τα μελετάς σχεδόν όλα λάθος και το βασικό, καταπατάς τις βασικές αρχές του αθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ θυσίασε μία χρονιά πέρυσι στον βωμό του να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας, να δημιουργήσει κορμό και κάποιες υπεραξίες. Ξέχωρα από την αποτυχία του αποτελέσματος που δεν ήρθε, τα υπόλοιπα τα έκανε. Και ήξερε τι του λείπει για να αντιστρέψει την κατάσταση.

Μπαίνοντας λοιπόν στη τελευταία χρονιά του Ράζβαν Λουτσέσκου, πιστεύαμε όλοι πως θα του κάνουν τη χάρη – και σε μας όλους – και θα λειτουργήσουν μία έστω φορά ορθολογικά. Δεν το έκαναν σε πρώτη φάση. Εκεί όπου η ομάδα θα παίξει την πρόκρισή της απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Δε τη λες και μεγαθήριο, αλλά όταν πέρυσι πήγες με τουπέ 8άδας στη Σόφια και έφαγες τη σφαλιάρα, φέτος δεν σε παίρνει να πας με αυτή τη προσέγγιση. Αντιθέτως.

Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν έκανε την χάρη στον προπονητή του λοιπόν, του φόρτωσε πίεση με το καλημέρα. Και το χειρότερο, γέμισε αμφιβολία και έδωσε πάτημα σε όσους έχουν αξία στην ποδοσφαιρική αγορά, να αναζητήσουν την επόμενη μέρα τους αλλού. Ο πρώτος που έσυρε τον χορό ήταν ο Ίνγκασον. Τον οποίο δεν περίμενε κανείς μας.

Η Μίντιλαντ για να τον δελεάσει να επιβάλει τα θέλω του στον ΠΑΟΚ, του έδωσε πενταετές κλειστό και δίνει στην ομάδα του 4εκατ ευρώ. Εμείς, πήγαμε να πάρουμε τον 16 φορές διεθνή με την Ιταλία και όχι την Ψωροκώσταινα Γκαμπιαντίνι, δίνοντάς του περισσότερα λεφτά σε σχέση με αυτά που έπαιρνε στη Σαμπτόρια, αλλά μικρότερο χρόνο συμβολαίου από αυτό που είχε εξασφαλισμένο. Και εννοείται μηδέν ευρώ στην ομάδα του. Βρείτε τις διαφορές. Όταν κάποιος θέλει κάτι πραγματικά, η αγορά του το δίνει. Όταν κάποιος πιστεύει πως η αγορά είναι δομημένη να ικανοποιεί μόνο τα θέλω του, είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου.

Ο ΠΑΟΚ έχασε τον Ιούνιο γιατί πίστεψε πως αυτά που συμφωνήθηκαν στη συνάντηση του Μάη, έπρεπε να αλλάξουν. Και το αποτέλεσμα ήταν να επιστρέψουν στα του Μάη τον Ιούλη. Εμάς περιμένει η αγορά, δεν υπάρχουν άλλοι…

Τώρα τρέχουν. Αλλά και πάλι δεν είναι πειστικοί. Δεν θέλουν να πληρώσουν τις αμαρτίες τους. Όταν χάνεις έναν μήνα επειδή δεν ήσουν πειστικός, το πιθανότερο σενάριο είναι να χάσεις και δεύτερο.

Το χειρότερο όλων όμως, είναι αυτό που δεν αντιλαμβάνεται κανείς πιεζόμενος από την καθημερινότητα. Είναι πως το όνομα του ΠΑΟΚ στην αγορά φθείρεται κάθε ώρα που περνάει.

Στον μικρόκοσμο του ποδοσφαίρου, εμφανίζεται ο τεχνικός διευθυντής ως άνθρωπος του ΠΑΟΚ και την ίδια στιγμή εμφανίζεται ο operation manager με την ίδια δυναμική. Οι δυο τους, προφανώς και δεν μιλάνε μεταξύ τους, όπως και δεν εκτιμά ο ένας τον άλλο.

Οι περιπτώσεις που θα προτείνει ο τεχνικός διευθυντής θα κοπούν από τον operation manager και τούμπαλιν. Εννοείται πως ουδέποτε ίσχυσε το ότι τα θέλω του προπονητή είναι νόμος. Έχει ακυρωθεί όπως ο ίδιος το είπε δημόσια μετά το φιλικό με τη Στεάουα.

Η αγορά γελάει με τον ΠΑΟΚ. Αυτά τα μηνύματα τα λαμβάνω από παντού και αν δεν αλλάξει αυτό, το επίπεδο της ομάδας ολοένα θα πέφτει και περισσότερο. Γιατί μέχρι το 2019 και το νταμπλ, οποιαδήποτε αδυναμία δομής και φιλοσοφίας υπήρχε στο κλαμπ, καλυπτόταν από την αλόγιστη επένδυση του Ιβάν Σαββίδη. Πλέον, δεν υπάρχει – και σωστά – αυτή η δυνατότητα.

Το ποιος φταίει για αυτό το αλαλούμ, είναι σαφές. Το αφεντικό έχει αφήσει αυτό το μοτίβο λειτουργίας που προφανώς και δεν οδηγεί πουθενά και τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Έχουν συμβεί τόσα, που ενώ ξέρω πως ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις περιπτώσεις παικτών σε προχωρημένες επαφές, έχω φτάσει να αμφισβητώ αν πραγματικά θέλει να τις φτάσει στο τέρμα. Μπορεί και να είναι υπερβολή αυτό που γράφω, αλλά πιστέψτε με, έρχονται πληροφορίες στο μυαλό μου που δεν έχουν καμία λογική. Και σε έναν μηχανισμό που ουδείς παραδέχεται πως φταίει, προφανώς η ευθύνη μεταφέρεται στους υπόλοιπους. Μετά βγάλε άκρη εσύ ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι.

Ο Ιβάν πρέπει να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του κλαμπ. Δεν ξέρω αν θα το κάνει ποτέ, δεν βλέπω διάθεση να το κάνει, δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί αφήνει να συμβαίνει ότι συμβαίνει.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως η δυναμική του συλλόγου που ο ίδιος έριξε τόσα χρήματα για να τον αναβαθμίσει, μειώνεται ολοένα και περισσότερο και στα μάτια της αγοράς και στα μάτια του κοινού του.

Και αν υπάρχει αδυναμία λόγω του πολέμου, κάτι εξαιρετικά πιθανό, η ξεκάθαρη εξήγηση θα ήταν πιο εύκολα διαχειρίσιμη γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ θα έβαζε πλάτη, όπως ο Ιβάν έβαλε πλάτη για το κλαμπ τόσα χρόνια.

Όμως ούτε αυτό έχει συμβεί, ούτε μία λογική εξήγηση για τον αναχρονιστικό και επικίνδυνο τρόπο που δουλεύει το κλαμπ και για το σήμερα, αλλά κυρίως για το αύριο.
https://www.linkedin.com/in/pantelis-th ... bdomain=gr
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
montekristo έγραψε:Ο προπονητής εχθές μίλησε ότι υπάρχουν άτομα που έχουν μείνει πίσω στη Θεσσαλονικη και δεν είναι μαζί μας στην Ολλανδία, τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, υπονομεύουν τη δουλειά που γίνεται στις μεταγραφές. Δεν νομίζω να είπε κάτι παράλογο ο Πάτρας

Βρες μου το σημείο που αναφέρεται αυτό..

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ προσέφερε περισσότερα φράγκα στον Γκαμπιαντίνι από την νυν ομάδα του, δεν του έκανε το χατίρι για κλειστό 3ετές αλλά τον ... προσέβαλε βάναυσα με το 2+1, συν το ότι δεν καταδέχτηκε να πληρώσει την Σαμπντόρια, που φούνταρε κατηγορία! Κι αυτό τώρα είναι μέρος ... εκτίμησης και άποψης για το τι λειτουργεί λάθος στον ΠΑΟΚ και "γελάει η αγορά μαζί του". Οκ.
montekristo

Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου Μπαρκαρούτσε.
Πάνω στα νεύρα μου μετέφερα αυτά που είπε ο Κόλκας σαν μετάφραση των λεγομένων του προπονητή.
Στην ουσία ο Λουτσέσκου είπε πως υπήρχαν παίκτες που κόπηκαν και ο Κόλκας είπε μετά τα παραπάνω που έγραψα.
Ζητώ συγγνώμη για την παρερμηνεία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτά που έγραψα δεν ισχύουν.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ουτε ομως οτι ισχυουν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

montekristo έγραψε:Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου Μπαρκαρούτσε.
Πάνω στα νεύρα μου μετέφερα αυτά που είπε ο Κόλκας σαν μετάφραση των λεγομένων του προπονητή.
Στην ουσία ο Λουτσέσκου είπε πως υπήρχαν παίκτες που κόπηκαν και ο Κόλκας είπε μετά τα παραπάνω που έγραψα.
Ζητώ συγγνώμη για την παρερμηνεία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτά που έγραψα δεν ισχύουν.

Δεκτό. Τουλάχιστον δεν έχω τύψεις για το μονοήμερο μπαν (που έγινε μερικών ωρών).
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Στον μικρόκοσμο του ποδοσφαίρου, εμφανίζεται ο τεχνικός διευθυντής ως άνθρωπος του ΠΑΟΚ και την ίδια στιγμή εμφανίζεται ο operation manager με την ίδια δυναμική. Οι δυο τους, προφανώς και δεν μιλάνε μεταξύ τους, όπως και δεν εκτιμά ο ένας τον άλλο.

Οι περιπτώσεις που θα προτείνει ο τεχνικός διευθυντής θα κοπούν από τον operation manager και τούμπαλιν. Εννοείται πως ουδέποτε ίσχυσε το ότι τα θέλω του προπονητή είναι νόμος. Έχει ακυρωθεί όπως ο ίδιος το είπε δημόσια μετά το φιλικό με τη Στεάουα.
Απο Κλοκα στο paok24

Νομιζω οτι λεει αυτα π λεει ο Πατρινος κ ο Μοντεκριστο κ αλλοι
Ειναι κοινο μυστικο πλεον
Θ συνεχιζουμε ν στρουθοκαμηλιζουμε?
Αν δεν ισχυουν αυτα π λεει ο Κλοκας για τον Θωμαρεη ας βγει κ ας τον διαψευσει

Νομιζω οτι ο Πατρινος εφαγε μπαν για διασπορα ανυποστατων φημων
Μηπως δεν ειναι κ τοσο ανυποστατες πλεον?
Ρωταω

Οποιος θελει πιστευει αυτα π λεει ο Κλοκας
Οποιος δεν θελει δεν τα πιστευει

Παντως τα λεει επωνυμα
Ενω η ΠΑΕ σιωπα κ δεν τον διαψευδει
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το τι λεει ο καθε κολκας κι ο καθε τσορμπα μικρη σημασια εχει.
Οταν όμως ο προπονητης λεει ξεκαθαρα οτι κοπηκαν κάποιες επιλογες γιατι δεν συμφωνουσαμε γι αυτες ,οταν λεει αργησαμε πολυ και το βλεπουμε και με τα ματακια μας, τοτε παει να πει πως κατι πάει πολυ στραβα στη λειτουργια της ομαδαςΠερα απ το τι δηλωνει ο καθε αρδ υπαρχουν και τα γεγονοτα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ποιος Κόλκας ρε παλικάρια;
Δε βαρεθηκατε να χτυπάτε το σαμάρι;
Όπως λέει και ο Κατ, ο ίδιος ο προπονητής σε 2 τοποθετήσεις του έδωσε εικόνα της κατάστασης.
Μάλλον κι αυτός δε θα ξέρει τίποτα...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

navigator11 έγραψε:Δηλαδή ο ΠΑΟΚ προσέφερε περισσότερα φράγκα στον Γκαμπιαντίνι από την νυν ομάδα του, δεν του έκανε το χατίρι για κλειστό 3ετές αλλά τον ... προσέβαλε βάναυσα με το 2+1, συν το ότι δεν καταδέχτηκε να πληρώσει την Σαμπντόρια, που φούνταρε κατηγορία! Κι αυτό τώρα είναι μέρος ... εκτίμησης και άποψης για το τι λειτουργεί λάθος στον ΠΑΟΚ και "γελάει η αγορά μαζί του". Οκ.
Δεν είναι; Πας σε παίκτη 31 στα 32 και ενώ έχει ακόμα 3 χρόνια συμβόλαιο, του δίνεις λίγα παραπάνω φράγκα αλλά 2+1.
Εκτός των άλλων δεν θες να δώσεις ούτε ένα ευρώ στην ομάδα του έτσι ώστε να την έχεις σύμμαχο.
Δεν είναι αστεία προσέγγιση όλο αυτό;
Και πρόσεξε, δεν πας να πάρεις τον Μπράντον Τόμας. Διεθνή Ιταλό θες να πάρεις.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Προς τι ο στρουθοκαμηλισμός; Το ότι κάτι δεν παει καλά είναι γεγονός, το είπε ο προπονητής με τον πιο επίσημο τρόπο. Από πολλές διαφορετικές μεριές βγαίνει ότι αυτός ο Θωμάρεης χώνεται και τα κάνει σκατα. Ακούγεται όλο και πιο έντονα. Αν δεν ίσχυε θα έβγαινε να το διαψεύσει. Ποιος ο λόγος άλλωστε να κατηγορούν όλοι αυτόν τον άγνωστο τύπο;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”