Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Προ Ιβαν Σαββίδη εποχή στον ΠΑΟΚ:
Κούδας παραλίγο στον γαύρο
Σκαρτάδος στον γαύρο
Βενετίδης στον γαύρο
Δημόπουλος στον βάζελο
Ζαγοράκης χανούμι
Άγγελος στον βάζελο.....η λίστα είναι ατελείωτη...και δείχνει πόσο αδύναμες οικονομικά ήταν οι διοικήσεις του ΠΑΟΚ.
Εποχή Ιβάν Σαββίδη: Μόνο όσους δεν ήθελε στην ομάδα βρέθηκαν βάζελο και χανούμι ...μαουρίτσιο και σάκχοφ.
Πωλούνταν τα πάντα όλα σε τιμές κοψοχρονιάς τότε....να μην μιλήσουμε για εγκαταστάσεις....υποδομές...οργάνωση....
Όσο ο Ιβαν βρίσκεται εδω είναι ευλογία για την ομάδα μας, υγιής οικονομικά και ασφαλής.
Κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει εύκολα τους παίκτες μας!!!
Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στον Ιβαν Σαββίδη , τι μπόρα περνάει και αν θα καταφέρει να την ξεπεράσει...
Όμως όσο ζω ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ είναι ο άνθρωπος που έκανε πραγματικότητα τα όνειρα μου σε όλα τα επίπεδα.
ΉΡΘΕ και τους γάμησε όλους , ΕΠΟ διαιτησία, λαμόγια , βαρ μαρ σαρ ΌΛΑ τα ισοπέδωσε!!!
Την χαρά που μου έδωσε δεν μπορώ να την ξεχάσω ποτέ.
Αγωνιώ βλέποντας αυτή την μεταστροφή όμως ποτέ δεν θα πω να φύγει , να πουλήσει την ομάδα σε άλλον .
Στη χειρότερη των περιπτώσεων να συνεχίσει έτσι...και πάλι μαζί του θα είμαι.
Δεν θέλω να επιστρέψω στα πέτρινα χρόνια των διάφορων τυχάρπαστων .
Όποιος μου πει ότι θα ενδιαφερθεί επιχειρηματίας του βεληνεκούς Ιβαν Σαββίδη να με συγχωρέσει αλλά στα 51 χρόνια ζωής μου δεν είδα κανέναν ποτέ πριν οπότε έχω τις αμφιβολίες μου ότι μπορεί να συμβεί τώρα ή αύριο!!!
Εύχομαι να μην βγει αληθινό το < όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν>...γιατί τότε....προβλέπω να έχουμε την πορεία του ηρακλή.....και αυτά περί λαού κτλ ...είναι άλλης εποχής...στη σημερινή εποχή του παρτακισμού δύσκολα νομίζω ότι θα σωθεί η ομάδα μας απο τον λαό της.
Όλοι στη ζωή μας περάσαμε και περνάμε δύσκολες στιγμές ...μπόρες....και τότε είναι που χρειαζόμαστε τους φίλους μας δίπλα μας..λέγοντας μας όλα καλά θα πάνε ...εγω είμαι εδω...μην ανησυχείς θα το ξεπεράσουμε και αυτο..θα δείς όλα θα πάνε καλά....
υγ: Ας μην πυροβολούμε άλλο τα πόδια μας ! φτάνει!!!
υγ: Ας μην διεκδικήσουμε κανέναν τίτλο...ένας τίτλος είναι κάτι βραχυπρόθεσμο....
Κούδας παραλίγο στον γαύρο
Σκαρτάδος στον γαύρο
Βενετίδης στον γαύρο
Δημόπουλος στον βάζελο
Ζαγοράκης χανούμι
Άγγελος στον βάζελο.....η λίστα είναι ατελείωτη...και δείχνει πόσο αδύναμες οικονομικά ήταν οι διοικήσεις του ΠΑΟΚ.
Εποχή Ιβάν Σαββίδη: Μόνο όσους δεν ήθελε στην ομάδα βρέθηκαν βάζελο και χανούμι ...μαουρίτσιο και σάκχοφ.
Πωλούνταν τα πάντα όλα σε τιμές κοψοχρονιάς τότε....να μην μιλήσουμε για εγκαταστάσεις....υποδομές...οργάνωση....
Όσο ο Ιβαν βρίσκεται εδω είναι ευλογία για την ομάδα μας, υγιής οικονομικά και ασφαλής.
Κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει εύκολα τους παίκτες μας!!!
Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στον Ιβαν Σαββίδη , τι μπόρα περνάει και αν θα καταφέρει να την ξεπεράσει...
Όμως όσο ζω ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ είναι ο άνθρωπος που έκανε πραγματικότητα τα όνειρα μου σε όλα τα επίπεδα.
ΉΡΘΕ και τους γάμησε όλους , ΕΠΟ διαιτησία, λαμόγια , βαρ μαρ σαρ ΌΛΑ τα ισοπέδωσε!!!
Την χαρά που μου έδωσε δεν μπορώ να την ξεχάσω ποτέ.
Αγωνιώ βλέποντας αυτή την μεταστροφή όμως ποτέ δεν θα πω να φύγει , να πουλήσει την ομάδα σε άλλον .
Στη χειρότερη των περιπτώσεων να συνεχίσει έτσι...και πάλι μαζί του θα είμαι.
Δεν θέλω να επιστρέψω στα πέτρινα χρόνια των διάφορων τυχάρπαστων .
Όποιος μου πει ότι θα ενδιαφερθεί επιχειρηματίας του βεληνεκούς Ιβαν Σαββίδη να με συγχωρέσει αλλά στα 51 χρόνια ζωής μου δεν είδα κανέναν ποτέ πριν οπότε έχω τις αμφιβολίες μου ότι μπορεί να συμβεί τώρα ή αύριο!!!
Εύχομαι να μην βγει αληθινό το < όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν>...γιατί τότε....προβλέπω να έχουμε την πορεία του ηρακλή.....και αυτά περί λαού κτλ ...είναι άλλης εποχής...στη σημερινή εποχή του παρτακισμού δύσκολα νομίζω ότι θα σωθεί η ομάδα μας απο τον λαό της.
Όλοι στη ζωή μας περάσαμε και περνάμε δύσκολες στιγμές ...μπόρες....και τότε είναι που χρειαζόμαστε τους φίλους μας δίπλα μας..λέγοντας μας όλα καλά θα πάνε ...εγω είμαι εδω...μην ανησυχείς θα το ξεπεράσουμε και αυτο..θα δείς όλα θα πάνε καλά....
υγ: Ας μην πυροβολούμε άλλο τα πόδια μας ! φτάνει!!!
υγ: Ας μην διεκδικήσουμε κανέναν τίτλο...ένας τίτλος είναι κάτι βραχυπρόθεσμο....
- Kabamaru11
Θειε μου Βανια,ΙΒΑΝΑΡΕ τρομερε,Ιωαννη Σαββιδη,ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορεις να αλλαξεις το κλιμα και να μας ξαναδωσεις οραμα.
Ξερω οτι μπορεις,ειμαι σιγουρος οτι το θες κιολας και θα το κανεις.Καλα να εισαι κ εμεις διπλα μαζι σου.Εισαι ενας απο εμας κ αυτο δεν αλλαζει.
Ξερω οτι μπορεις,ειμαι σιγουρος οτι το θες κιολας και θα το κανεις.Καλα να εισαι κ εμεις διπλα μαζι σου.Εισαι ενας απο εμας κ αυτο δεν αλλαζει.
-
Εγω θα γουσταρα παντως μια γεματη Τουμπα ολη την σαιζον...
ΑΛΛΑ με ενα τεραστιο πανο απεναντι...
'' εδω ειμαστε πρωτον για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ και δευτερον για τον ΙΒΑΝ...για κανενα αλλο κοπροσκυλο...
Δεν ειμαστε αχαριστοι ουτε αγνωμονες...''
'' εδω ειμαστε πρωτον για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ και δευτερον για τον ΙΒΑΝ...για κανενα αλλο κοπροσκυλο...
...και Τερζανίδης στον βάζελο το 1977 με χρήση οκταετίας και αφού ο λαγός με τους διαπλεκόμενους τότε με την ΕΠΟ και την ΟΔΠΕ (επιτροπή διαιτησίας) Μαντζεβελάκη και Μαυροκουκουλάκη, μας έκλεψε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπως ο γαύρος το 1973.
Η μεταπήδηση αυτή μας πόνεσε πολύ τότε.
Η μεταπήδηση αυτή μας πόνεσε πολύ τότε.
- navigator11
Χαααααχαχαχαχααααχαχαpsykoman έγραψε:Εγω θα γουσταρα παντως μια γεματη Τουμπα ολη την σαιζον...
Έχει ζέστη πολλή, αδερφέ, σε νιώθω. Βολέψου προσεχώς με το αθάνατο "Ό ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχίδια ..."
Παραδόξως το έγραψα μέσα στο air condition...
Το προσεχώς το βλέπω κι εγώ σύντομα...
Το προσεχώς το βλέπω κι εγώ σύντομα...
- abc_o_ karpouzas
τρομερος ο....Van Roy...
δεστε και μιαν αλλη παραμετρο....
ποσο απιθανο ειναι ο βανιας...και ολη η ρωσικη ....νομεκλατουρα...να ηταν ενημερη εδω και 2-3 χρονια για το ...τι ερχετε...και να ειχαν την εντολη ...να παρουν τα μετρα τους...
ποσοι σαν τον βανια ειναι ...στην λεζαντα...ποσοι οι...εξαφανισμενοι...
η μονη απαντηση θα δωθει μονο οταν τελειωσει ο πολεμος ...
εαν την επομενη ολοι...βγουν στην επιφανεια...σημαινει οτι ολοι γνωριζαν...εκτος απο την ....φον ντε λαινεν

δεστε και μιαν αλλη παραμετρο....
ποσο απιθανο ειναι ο βανιας...και ολη η ρωσικη ....νομεκλατουρα...να ηταν ενημερη εδω και 2-3 χρονια για το ...τι ερχετε...και να ειχαν την εντολη ...να παρουν τα μετρα τους...
ποσοι σαν τον βανια ειναι ...στην λεζαντα...ποσοι οι...εξαφανισμενοι...
η μονη απαντηση θα δωθει μονο οταν τελειωσει ο πολεμος ...
εαν την επομενη ολοι...βγουν στην επιφανεια...σημαινει οτι ολοι γνωριζαν...εκτος απο την ....φον ντε λαινεν
- Μπαρκαρούτσος
navigator11 έγραψε:Χαααααχαχαχαχααααχαχαpsykoman έγραψε:Εγω θα γουσταρα παντως μια γεματη Τουμπα ολη την σαιζον...
Έχει ζέστη πολλή, αδερφέ, σε νιώθω. Βολέψου προσεχώς με το αθάνατο "Ό ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχίδια ..."
Αυτό το βλέπω ήδη σε social media να γράφεται.
- navigator11
Να πω ότι εκπλήσσομαι;; Είπαμε, το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Εμένα το μάτι μου έχει πάρει ήδη και απειλές για ξύλο. Και από ... αγανακτισμένους όχι πιτσιρικάδες, αλλά μεσήλικες, που έχουν εικόνα και μνήμες ΠΑΟΚ προ Σαββίδη. Να είναι στα κάγκελα τίποτα 20ρηδες, 25ρηδες, που αγνοούν το παρελθόν, οκ, να το δικαιολογήσω σε κάποιο βαθμό. Αλλά 40 φεύγα να θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη, ακόμα κι ο τερματίσας τέταρτος, έχει το παραμικρό κοινό με τον ΠΑΟΚ του Γούμενου και του Παγώνη ξέρω γω μου προκαλεί εντύπωση. Βασικά το θεωρώ επικίνδυνο για το μέλλον της ομάδας.
-
Πολύ σωστά τα λέει ο φίλος ο ναβι παραπάνω μόνο που για να γίνει ένας διάλογος με κάποιον ηλιθιο χρειάζονται δυο ηλιθιοι. Δυστυχώς όμως η σχεδόν μηδενική βοήθεια που παίρνει η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ακόμα κι από τους δικούς της υποτίθεται ανθρώπους έχει δώσει την δυνατότητα αργά αλλά σταθερά αυτό το δηλητήριο της αμφισβήτησης να διαποτίζει όλο τον οργανισμό μας. Η στοχευμένη τοξικότητα οσο παραπλανητική όσο άθλια κι όσο εκτός πραγματικότητας κι αν είναι επηρεάζει δυστυχώς την ευρεία μάζα κι μπορεί να μην είναι σε καμία περίπτωση η πλειοψηφία αλλά είναι μια πολύ θορυβώδης μειοψηφεια. Εγώ προσωπικά δεν θα ξεχάσω την απίστευτη μούγγαμαρα της δίκης μας ΠΑΕ όταν διασυρόταν επι μήνες ο ευεργετης του ΠΑΟΚ μας με την κατάπτυστη υπόθεση της δήθεν πολυιδιοκτησιας.
-
Andrew R
Απολύτως σωστός
Σημ. Η εικόνα κι εδώ μέσα, είναι η εικόνα που περιγράφεις.
Απολύτως σωστός
Σημ. Η εικόνα κι εδώ μέσα, είναι η εικόνα που περιγράφεις.