Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μίχελσ?
(Οσο για την Αχαριστία μην ξεχνάτε πώς έφυγε ο Κόκκαλης απο τον γκέυ... Με γιούχα ενω τους είχε μόνιμους πρωταθλητές....)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eagle1980 την Πέμ 06 Ιούλ 2023, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Δημοσίευση από Mailman_4 »

Άγγελος.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

navigator11 έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Το χέρι έχει οπλιστεί, δικαίως ή αδίκως.
Οι διοικούντες μαζί με τον Ιβαν, τι κάνουν για αυτό; Δεν πρέπει να προλάβουν το κακό; Κάπως;
Ή μήπως πάλι δεν ξέρει τίποτα ο Ιβαν όπως τότε με την ανανέωση Βιεϊρίνια. Οι ομάδες έχουν οπαδούς, όχλο, που θέλει και μια διαχείριση.
Εσύ θεωρείς ότι δίνοντας 500k πχ ο Ιβάν για να έρθει αύριο ο Σαματά η κατάσταση θα ηρεμήσει έστω και λίγο; Το πρόβλημα φαίνεται να είναι πολύ βαθύτερο. Γνώμη μου. Τα διαβάζεις σε όλα τα νήματα, δεν αναφέρομαι καθόλου στο τι συμβαίνει εκτός φόρουμ. Κακεντρέχεια τρομερή απέναντι στον Λουτσέσκου. "Πούλα και φύγε" στον Ιβάν. Σκίσιμο στον Μπότο. Βρίσιμο εσχάτως και στον Γιώργη. Μπινελίκια για Γκαγκάτση, Γκοντζάρεβα, κυρκυρηδες κοκ. Αυτό το πράγμα δε γιατρεύεται έτσι απλά. Ούτε καν με πλήρες ξήλωμα όλης της διοίκησης. Ούτε καν με μια ανέλπιστα καλή σεζόν.
Όχι δεν θεωρώ ότι μια μεταγραφή μπορεί να το λύσει. 4-5 γερά ονόματα ίσως. Αυτά κοστίζουν όμως και χψ λόγους δεν πληρώνουμε. Οκ κάνε κάτι άλλο όμως, επικοινώνησε με τον κόσμο, μιλά με τους οργανωμένους, αφού συνέχεια γίνονται προσθήκες στο συγκεκριμένο τμήμα…
Κάνε κάτι, μην περιμένεις όμως το μπαμ
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Eagle1980 έγραψε:Μίχελσ?
Με αυτόν έχει μεγαλώσει ο μοντεκρίστο, γι' αυτό και δεν καταδέχεται τον Λουτσέσκου, δυστυχώς όμως έχει πεθάνει.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Miles έγραψε:
Με αυτόν έχει μεγαλώσει ο μοντεκρίστο, γι' αυτό και δεν καταδέχεται τον Λουτσέσκου, δυστυχώς όμως έχει πεθάνει.
Λούμπος Μίχελ εννοώ .σόρυ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Napoli4 έγραψε:Controversial πρόταση, αλλά θα την κάνω. Ας γίνει πρόταση στον Ζήση να έρθει και να αναλάβει.
Δεν βάζουμε καλύτερα Τάκη πρόεδρο με Άκη αντιπρόεδρο;

(Οσο για την Αχαριστία μην ξεχνάτε πώς έφυγε ο Κόκκαλης απο τον γκέυ... Με γιούχα ενω τους είχε μόνιμους πρωταθλητές....)

Και ο Βαρδινογιάννης από το βάζελο... Και στου DPG το σπίτι έκαναν πέσιμο, μόλις έφυγε από την ΚΑΕ, άρχισε η κατάρρευση...
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Montrealiotis έγραψε:
Fawkes έγραψε:Όταν ήρθες την πρώτη φορά σε διώξαμε ως Ρωσοπόντιο.

Όταν είπες ότι θα φέρεις τον Μπερμπάτοφ γελάσαμε.

Όταν είπες ότι θα φέρεις την χαρά στην Τούμπα γελάσαμε ξανά.

Όταν είπες ότι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι από τη Θεσσαλονίκη ξαναμανά γελάσαμε.

Όταν ζητήσαμε το ΠΑΟΚ tv το έκανες αλλά εμείς ψάχναμε για σπασμένα για να γλιτώσουμε το 5ευρω (δεν μας άρεσε και ο Σπυρόπουλος).

Όταν ζητήσαμε μεγάλο όνομα προπονητή έφερες Στέφενς.

Όταν ζητήσαμε έναν έμπειρο τεχνικό διευθυντή έφερες τον Άρνενσεν.

Όταν ζητήσαμε να μην κατεβάσεις την ομάδα το έκανες.

Οι άλλοι στηρίζουν πρεζέμπορες, λαθρέμπορες και γιαννάκηδες αλλά εμείς σε ψέγουμε γιατί έκανες δηλώσεις κατά του κούλη.

Πλήρωσες τα χρέη αλλά βγάλαμε κομπιουτεράκια για να μετρήσουμε τα έσοδα από τις πωλήσεις.

Έχουμε ξεχάσει πως είναι να μη χρωστάς πουθενά αλλά στα τέτοια μας γιατί 4οι βγαίναμε και με χρέη.

Στο γήπεδο δεν πάμε γιατί δεν αποδίδουν τα χρήματα που ρίχνεις.

Εγώ στη θέση σου θα είχα φύγει Ιβάν
Τουλάχιστον εδώ, η συντριπτική πλειοψηφία αναγνωρίζει όλα όσα έγραψες παραπάνω και έχει σε υψηλή εκτίμηση τον Ιβαν. Αν στα facebook και στα ραδιόφωνα επικρατεί άλλη άποψη δεν το ξέρω, γιατί δεν έχω Facebook και δεν ακούω ραδιόφωνα. Όποτε θεωρώ αυτό που έγραψες εδώ άτοπο, χωρίς παρεξήγηση.

Εδω είμαστε οπαδοι και άρρωστοι με την ομάδα μας, γι αυτό και περνάμε τον χρόνο μας εδω. Εκτός από κάτι τύπους πυροτεχνήματα, όλοι θελουμε τον Ιβαν, που ακόμα και έπεσαν τα καράβια του έξω, και δεν μπορεί να βάλει κι αλλά λεφτά, ας μας το πει και είμαστε εδω να βάλουμε πλάτη, όπως κάναμε με τον Ζαγοράκη, που δεν φτάνει ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι την προσφορά του Ιβαν.

Πονάμε για την ομάδα μας και θελουμε να καθαρίσει αυτό το φαινομενικό μπουρδελο που υπάρχει στην διοίκηση. Αλλά να το καθαρίσει αυτός, γιατί αυτόν θελουμε. (Προφανώς και είναι μέρος του προβλήματος, αλλά έχει ανεβεί πολύ ψηλά στις συνειδήσεις μας, που δεν θελουμε να τον αγγίξουμε). Αν κάνουμε λάθος και δεν είναι αυτό που φαίνεται, το μπουρδελο, ας βγει να μας μιλήσει, αυτός ή κάποιος άλλος ειλικρινά κι εδω είμαστε.

Ο Ιβαν έχει κάνει παρά πολλά και πληρώσει παρά πολλά για τον ΠΑΟΚ. Έχει γίνει ένας από μας. Δεν θα φύγει έτσι απλά.

Συμφωνώ με όσα λες αλλά.....ας κάνουμε πρώτοι αυτά που πρέπει και κυρίως να σταθούμε δίπλα στον σύλλογο.
Όλοι είμαστε εκνευρισμένοι με την υπάρχουσα κατάσταση αλλά το μόνο που κάνουμε είναι να γκρινιάζουμε.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Το αγωνιστικο κ το διοικητικό εντος της ΠΑΕ ειναι το δεντρο
Χρειαζονται διορθωτικες κινησεις αλλα δεν ειναι το μειζον για το συλλογο

Το δασος ειναι το νεο γηπεδο κ το προπονητικο στη Θερμη
Το μειζον κ το μελλον
Το γηπεδο ειναι το οραμα π λειπει κ πρεπει ν δοθει κ παλι

Ελπιζω εστω κ παρασκηνιακα ν γινονται κινησεις κ μεχρι το 2030 ν εχουμε καταφερει ν μπουμε στο καινουριο γηπεδο
Θ ηθελα καποια στιγμη ν εχουμε καποια πληροφορηση εξελιξης πανω σ αυτα τα θεματα

Εννοειται οτι η ομαδα πρεπει συνεχιζει ν υπαρχει κ ν πρεπει ν λειτουργει σαν ενα συγχρονο κλαμπ μ αξιωσεις κ στοχους κ οχι ν υπαρχει αυτη η προβληματικη εικονα π εχουμε απο το 2019 κ μετα π οσο παει επιδεινωνεται
Polara4

Δημοσίευση από Polara4 »

Προς Ιβάν Σαββίδη,
Ενταύθα..
Αγαπητέ Ιβάν,ως είς εκ των χιλιάδων,
Θα σε ευγνωμωνώ δια παντώς για όλα όσα έχεις προσφέρει και συνεχίζεις να προσφέρεις στον Π.Α.Ο.Κ μου.
Δε θα ασχοληθώ με τα πταίσματα στα οποία έχεις υποπέσει διότι είναι ανάξια ακόμη και αναφοράς μπροστά στα όσα μου δώσες,εμένα τον 50άρη οπαδό του Π.Α.Ο.Κ.......και είναι υπέρμετρα πολλά..

Ωστόσο,θα σε παρακαλέσω,να μην πυροβολείς τα πόδια σου..άλλο...
Βγες και μίλα μας,σε μας....μην αφήνεις να σε ερμηνεύουν άνθρώποι αμφιβόλου ποιότητος και ηθικής..
Εμφανίσου....όπως τότε που περίμενες την αποστολή γιατί σεβάστηκες τα παντελόνια σου..
Μίλα μας....και συμπάθε με Αρκαδοπόντιε,πρέπει να μιλήσουμε.....και που ξέρεις....μπορεί και να βοήθήσουμε..
Εξάλου, τι λόγο θα χε η μπέσα αν έμενε κρυμένη;
Εμείς εδώ είμαστε.....εδώ θα μείνουμε....Μίλα μας..

Μετά τιμής,
Ένας από σας.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

https://www.paokmania.gr/stiles/apopsei ... n-mi-milas

γιατί αφαιρείτε πόστ μου χωρίς προειδοποίηση; Απαγορεύονται τα λίνκ απο το ίδιο το paokmania;
Ρωτάω...ποιός είναι ο μ@λ@κ@ς.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σε ποιο ποστ αναφέρεσαι; Δεν βλέπω να έχει διαγραφεί δικό σου post τις τελευταίες μέρες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Centenario έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:@Gospi, δε ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά φαντάζομαι ότι είσαι σχετικά μεγάλος. Όπως και πολλοί συμφορουμίτες άλλωστε είστε ψημένοι. Το να γκρινιάζει το δικό μου ηλικιακό φάσμα, (25-30) για τις μεταγραφές, αντε πάει στο διάολο. Αλλά εσείς ρε φίλε;! Εσείς;! Που έχετε φάει τα σκατά με το φτυάρι;! Είμαι ΠΟΛΥ απογοητευμένος από την λειτουργία του μεταγραφικού πλάνου της ομάδας. Αλλά περισσότερο απογοητευμένος από ηλικίες των 40+. Και δε θέλω να το συζητήσω καθόλου.
φίλε μου PAOKevolution, επίτρεψέ μου να σου απαντήσω, χωρίς καν να γνωρίζω τον Gospi, απλά ως ένας ΠΑΟΚτσης στα 50 πλέον... έχουμε φάει πολύ σκατό φίλε, μια ζωή... πάρα πολύ σκατό! βουνά ολόκληρα από σκατό που όμως το βλέπαμε σαν σοκολάτα γάλακτος και το τρώγαμε με μανία, ώσπου μας έγινε συνήθεια. όταν όμως άλλαξε η ροή της ιστορίας, εκεί στο 2013-2014 και μετά, όταν ξαφνικά δεν τρώγαμε πλέον σκατό για σοκολάτα αλλά πραγματική σοκολάτα ελβετική γάλακτος 100%, νιώσαμε ότι η ζωή κάπου μας ξεπληρώνει για τα σκατά που φάγαμε από μωρά παιδιά και τώρα μας δίνει αυτό που αξίζουμε. και αυτή η "τοξικότητα" που βγαίνει τώρα είναι από φόβο. το φόβο ότι η πραγματική σοκολάτα που φάγαμε ήταν απλά και μόνο μία παρένθεση και θα ξαναγυρίσουμε στο σκατό. και το θέμα είναι ότι μεγάλες αντοχές δεν υπάρχουν (και λόγω ηλικίας). από το σκατό πας στη σοκολάτα. από τη σοκολάτα στο σκατό, δύσκολα... με ΠΑΟΚτσήδικη αγάπη στα λέω φίλε μου!

Για να είμαι στο ορθό τόπικ

Βέβαια, αν τυχόν αποχωρήσει ο Σαββίδης και δεν αναλάβει τις τύχες της ομάδας κάποιος επιπέδου Μυστακίδη (με διάθεση όμως και να χώνει όπως ο Σαββίδης πριν 4-5 χρόνια, ε;), που συχνά πυκνά κάποιοι μνημονεύουν, σίγουρα εκτός φόρουμ, ως εκδηλώσαντα ενδιαφέρον για την ΠΑΕ, (ενδεχομένως και εδώ μέσα να έχει κυκλοφορήσει η ίδια πληροφόρηση, δεν ξέρω), θα ξαναθυμηθούν οι φίλοι την πραγματική γεύση του σκατού. Διότι ευλόγως, όχι μόνο λόγω ηλικίας αλλά και λόγω Σαββίδη, δεν τη θυμούνται στην πλήρη της διάσταση. Ή έχουν επιλέξει να ξεχάσουν τη σχετική γεύση. Δε χρειάζεται να υπενθυμίσω τι πραγματικά πέρασε ο σύλλογος για τουλάχιστον μια 25 ετία μέχρι να έρθει ο ... σοκολατοποιός. Όποιον έζησε και όντως θυμάται καλά τις εποχές εκείνες και θεωρεί συγκρίσιμο το τότε με το ... "αποεπενδυτικό εγγύς χθες και σήμερα του Σαββίδη", δικαίωμά του ασφαλώς, εγώ τον προτρέπω να το σκεφτεί λίγο περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Οσοι απο εμας κατεβαιναν στις σχεδον εβδομαδιαιες πορειες κατα του Γουμενου και του Παγωνη δεν μας εχει φυγει η γευση...οση σοκολατα και εαν φαγαμε μετα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γιατί ρε άνθρωπε μου αφήνεις κάποιους γυμνοσάλιαγκες να παίζουν με το όνομα σου και την υστεροφημία σου?
Γιατί δεν τους γ@μας για να σε σέβονται?
Ο νεοέλληνας φίλε μου Ιβάν στην πλειοψηφία του αν δεν τον γ@μησεις δεν σε σέβεται
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

<<Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας
11 Φεβρουαρίου 2019 ·
Αχαριστία και αγνωμοσύνη
Ο λυρικός Καλλίμαχος έγραψε σε έναν ύμνο του: “Κανένας πιο βέβαιος εχθρός από τον αχάριστο που ευεργετήθηκε!”, ενώ ο Θεόφραστος, στους Χαρακτήρες του, γενικεύει: “Η αχαριστία είναι προδοσία απέναντι στην ανθρωπότητα. Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να βγάλει κάποιος από μέσα του και μεγάλη πληγή και πόνος για τον αποδέκτη της, ειδικά όταν έχει δώσει τα πάντα απο αγάπη”. Ο Πλάτων ασχολούμενος με την πλευρά του ευεργετήσαντος σημείωνε: “Είναι οδυνηρό να ακούς να σε κακολογούν μετά από μια ευεργεσία που έκανες” κι ο Ξενοφών προχωρώντας πιο πέρα δογματίζει: “Επακόλουθο της αχαριστίας είναι ηαναισχυντία”. Ο Ευριπίδης συμβούλευε: “Αγνώμων μη γίνου”, ενώ ο ιστορικός Πολύβιος αφού ορθώς χαρακτηρίζει την αχαριστία παιδί της ευεργεσίας, συνιστά στους αγνώμονες: “Μη ρίχνεις πέτρα στο πηγάδι που σε δρόσισε”. Ο Μ. Αλέξανδρος, μάλλον συνιθισμένος από την αγννωμοσύνη των δικών του ανθρώπων, θρυλείται ότι έλεγε: “Είναι ανθρώπινο να ακούς να σε κακολογούν μετά από μια ευεργεσία που έκανες” όμως, ο Νεοπλατωνικός Πρόκλος, σε άλλο μήκος κύματος, χαρακτήριζε την χαριστία “τέκνο της υπερηφάνειας”. Ο Ρωμαίος τραγικός Πλαύτος σημείωνε: “Πικρή είναι η απογοήτευση όταν σπείρεις ευεργεσίες και θερίσεις ύβρεις” τονίζοντας ότι: “αγαπάς ένα μηδενικό, όταν αγαπάς έναν αχάριστο”, ενώ ο Σαίξπηρ προσθέτει στα προηγούμενα: “Τον αχάριστο άνθρωπο, όταν τον καθίσεις στον ώμο σου, θα προσπαθήσει να ανέβει στο κεφάλι σου”! Τέλος, πολύ σοφά, ο Μάρκ Τουαίην σημειώνει: “Αν περιμαζέψεις έναν πεινασμένο σκύλο και τον ταϊσεις, δεν πρόκειται να σε δαγκώσει. Αυτή είναι η βασική διαφορά ανάμεσα στο σκύλο και τον άνθρωπο".
Ο Απ. Πάυλος συμπεριλαμβάνει την αγνωμοσύνη μεταξύ των μεγάλων κακών λέγοντας: “Εις καιρούς χαλεπούς έσονται οι άνθρωποι φίλαυτοι, φιλάεργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάσφημοι, γονεύσιν απειθείς, αχάριστοι, ανούσιοι, άστοργοι” (Β΄Τιμ. γ΄2).>>
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”