Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Ζοραν »

renegade έγραψε:
Shivaspace έγραψε:
Υγ η έκφραση " δύσκολα να πάω διακοπές φέτος " υποδηλώνει μια εξακολουθητικη ενέργεια " ότι δηλαδή πήγαιναν διακοπές κάθε χρόνο" και φέτος δεν θα πάω.
Όταν ο κανόνας είναι ότι δεν πηγαίνω διακοπές συνήθως ( εκτός και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του ) λέω ότι " ούτε και φέτος θα πάω διακοπές "

Άρα η έκφραση " φέτος δύσκολα θα πάρουμε τίτλο" είναι εξ ορισμού λάθος διατυπωμένη... γιατί φίλε ρασβαν ούτε πέρσι ούτε προπερσι πήρες
Ολη η ουσία των δηλώσεών του. Στο χωριό μου αυτο το λέμε damage control...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω με τον renegade ειμαστε στα μαχαιρια, αλλα να ψαχνουμε να δουμε ατζεντες και υστεροβουλια στον τροπο εκφρασης και στον τροπο κινησης μεσα στο φορουμ με ξεπερναει. Δηλαδη θα χει καποιο κερδος απο την ολη υποθεση ε? Σε τι συνισταται η win win κατασταση? Θα κατεβει για δημαρχος του φορουμ και θελει να το χει στο βιογραφικο του? Το ενδεχομενο να αλλαξει αποψη καποιος δεν παιζει ε? Να του τελειωσει η υπομονη και η διαθεση δικαιολογησης καταστάσεων?
Μπα ε?
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

NikLiverpool έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Ποιες δυο πλευρές κάνουν υπομονή; Σοβαρά μιλάς; Κάνει υπομονή η διοίκηση; Γελάνε και τα δοκάρια.
Λες και κάνουν ουρά οι σοβαροί προπονητές που θέλουν να έχουν ρόστερ με έναν Μπράντον για φορ και με ένα δεξιοπόδαρο στόπερ που μόλις ήρθε..
Μη τα λέτε έτσι αυτά παιδιά. Λίγο σκέψη πρώτα.
Το να κάνει υπομονή ο Λουτσέσκου έχει λογική. Το "κάνει υπομονή η διοίκηση" είναι αστείο.
Καταρχάς δεν σε ξέρω, δε με ξέρεις οπότε γελάνε και το δοκάρια και σχόλια περι σκέψης στον περίγυρό σου.
Αν η αποζημίωση είναι 3 εκατομμύρια για μια εταιρεία που αυτή τη στιγμή μιλάει για αυτάρκεια και ρισκάρει έσοδα απο ευρώπη για να μην πληρώσει υπεραξίες τότε ναι υπομονή κάνει.
Define σοβαρός προπονητής. Γιατί με αυτή τη λογική ο Λουτσέσκου που μένει τι είναι? Και μην μου πεις ότι μένει γιατί μας αγάπησε.
Έλα ρε παιδιά κοροιδευομαστε μεταξύ μας..
Αν το συμβόλαιο του λουτσεσκου εληγε φετος, θα είχε χαιρετήσει.

Ο Λουτσεσκου δεν παραιτείται γιατί είναι πολλά τα λεφτά του συμβόλαιου,ο Σαββίδης δεν τον διώχνει γιατί είναι πολλά τα λεφτά της αποζημίωσης.

Υπομονή κάνουν και οι δύο πλευρές.

Απλά το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο Λουτσεσκου γιατί θα πεσουν οι μετοχές του ,λόγο της κακής χρονιάς που λογικά θα έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Εγώ αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν κάποιος, να μην έχει συναντήσει ποτέ στην ζωή του και κυρίως στις δουλειές του περσόνες τύπου Λουτσέσκου. Έχει πλημμυρίσει ο ντουνιάς.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κατσε ρε Μαρκο, αν ειναι οπως λες γιατι δεν συμφωνουν να το ληξουν χωρις αποζημιωσεις αφου και οι 2 θελουν; Δεν στεκει
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Γιατί ο προπονητής παίρνει κοντά 1 το χρόνο οπότε χαζός είναι να τα χάσει και γιατί ο Ιβάν θα πρέπει να τον αποζημιώσει και δεν θέλει.
Αν πάει σκατά η χρονιά ο Λουτσέσκου δικαιολογίες θα έχει και τον Ιβάν μάλλον δεν τον νοιάζει.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

NikLiverpool έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Ποιες δυο πλευρές κάνουν υπομονή; Σοβαρά μιλάς; Κάνει υπομονή η διοίκηση; Γελάνε και τα δοκάρια.
Λες και κάνουν ουρά οι σοβαροί προπονητές που θέλουν να έχουν ρόστερ με έναν Μπράντον για φορ και με ένα δεξιοπόδαρο στόπερ που μόλις ήρθε..
Μη τα λέτε έτσι αυτά παιδιά. Λίγο σκέψη πρώτα.
Το να κάνει υπομονή ο Λουτσέσκου έχει λογική. Το "κάνει υπομονή η διοίκηση" είναι αστείο.
Καταρχάς δεν σε ξέρω, δε με ξέρεις οπότε γελάνε και το δοκάρια και σχόλια περι σκέψης στον περίγυρό σου.
Αν η αποζημίωση είναι 3 εκατομμύρια για μια εταιρεία που αυτή τη στιγμή μιλάει για αυτάρκεια και ρισκάρει έσοδα απο ευρώπη για να μην πληρώσει υπεραξίες τότε ναι υπομονή κάνει.
Define σοβαρός προπονητής. Γιατί με αυτή τη λογική ο Λουτσέσκου που μένει τι είναι? Και μην μου πεις ότι μένει γιατί μας αγάπησε.
Γιατί θίχτηκες με το γελάνε τα δοκάρια; Δεν είναι προσωπικό. Γενικά με τη σκέψη πως μπορεί αυτή η ΠΑΕ να κάνει υπομονή με έναν προπονητή που τον έχει αφήσει για τρίτη φορά εντελώς εκτεθειμένο, γελάνε και τα δοκάρια.
Δεν χρειάζεται καμία αποζημίωση. Είναι 100% δεδομένο πως αν του ζητήσουν να παραιτηθεί χωρίς να πάρει ευρώ, στη κατάσταση που είμαστε σήμερα, θα υπογράψει και με τα δυο χέρια.
Είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που έδειξε τόσο ενοχλημένος και σκασμένος με τη κατάσταση που επικρατεί.
Έτσι τουλάχιστον εισέπραξα εγώ τις χθεσινές του δηλώσεις.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

aivas19 έγραψε:Κατσε ρε Μαρκο, αν ειναι οπως λες γιατι δεν συμφωνουν να το ληξουν χωρις αποζημιωσεις αφου και οι 2 θελουν; Δεν στεκει
Σιγά μην αφήσει ο Λουτσεσκου το συμβόλαιο που έχει.
Και στην τελική καλά κάνει, και γω το ίδιο θα έκανα στην θέση του..
Δεν θα βρει τα λεφτά αυτά πουθενά, εκτός και αν πάει πάλι στην Σαουδική Αραβία
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

ΟΚ λήξαν το θέμα.
Δεν εννοώ ότι η διοίκηση θέλει να τον διώξει. Η τέλεια ασπίδα είναι και φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν όπως είναι η κατάσταση τώρα είχες και αλλαγή προπονητή.
Αλλά σίγουρα αυτά τα 3 εκατομμύρια εκατέρωθεν παίζουν τον ρόλο τους. Και δεν νομίζω ότι ο Λούτσε να είναι τόσο χαζός που αν τυχόν και του πουν φύγε να τους πεί χάρισμα η αποζημίωση.
Με το υπομονή κάνουν εννοώ ότι σε ένα χρόνο το συμβόλαιο τελείωνει και θα πάρουν και οι 2 πλευρές τον δικό τους δρόμο χωρίς άλλες επιπλοκές.
Φαντάζομαι όλοι γνωρίζουμε ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Gospi έγραψε:Εγω με τον renegade ειμαστε στα μαχαιρια, αλλα να ψαχνουμε να δουμε ατζεντες και υστεροβουλια στον τροπο εκφρασης και στον τροπο κινησης μεσα στο φορουμ με ξεπερναει. Δηλαδη θα χει καποιο κερδος απο την ολη υποθεση ε? Σε τι συνισταται η win win κατασταση? Θα κατεβει για δημαρχος του φορουμ και θελει να το χει στο βιογραφικο του? Το ενδεχομενο να αλλαξει αποψη καποιος δεν παιζει ε? Να του τελειωσει η υπομονη και η διαθεση δικαιολογησης καταστάσεων?
Μπα ε?
το θέμα είναι γιατί να πρέπει κάποιος να κάνει υπομονή και ακόμη περισσότερο γιατί να θέλει να δικαιολογεί καταστάσεις..δεν ξέρω και πολλά υπομονετικά αδέρφια (ούτε έναν) και κυρίως πρόθυμα να δικαιολογούνται για κάποιον άλλον (μάλλον κανέναν)

και σ εσένα renegade, πήγαινε στην προετοιμασία έχεις μέρες ακόμη, κάψε μπροστά του όλες τις φωτογραφίες που έχεις βγεί μαζί του :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μάστορα επειδή τα λες λίγο περίεργα... μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς?
Γιατί έτσι όπως το διατυπώνει είναι λες και ήμουν στο pay roll του λουτσέσκου και τώρα με εβγαλε στην απ' έξω
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

renegade έγραψε:Ένας χρόνος είναι θα περάσει
Μ' αρέσει αυτή η φράση. Ίσως τη κάνω και υπογραφή.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

renegade έγραψε:Μάστορα επειδή τα λες λίγο περίεργα... μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς?
Γιατί έτσι όπως το διατυπώνει είναι λες και ήμουν στο pay roll του λουτσέσκου και τώρα με εβγαλε στην απ' έξω
εγώ τα λέω περίεργα :)
σήμερα θυμήθηκες ότι μιλούσε με το χανούμι πριν ξαναυπογράψει σε μας?
αν ρίχναμε στην κούλα καμιά συγυρισμένη τεσσέρα γιατί για τόσα ήταν, θα τον υποστήριζες ακόμα όμως τώρα με το δοκάρι κι έξω έφτασε ο κόμπος στο χτένι?
φίλε γράφεις πολύ συχνά καλά κάνεις, όμως μερικές φορές γράφεις και πράγματα που δεν μπορεί να τα προσπεράσει κανείς..όπως και χαρακτηρισμούς πχ τον Βαρέλα πεινάλα..βλέπεις στα λέω στα ίσια, θα μπορούσα να μην ασχοληθώ κάν, όμως κάποια πραγματα χτυπούν σ έμενα πολύ άσχημα

μπορείς κι εσύ να κάνεις το ίδιο και με τα δικά μου γραπτά αν σ ενοχλούν, και κάποια άλλα παιδιά απ το φόρουμ το έχουν κάνει και είμαι ok
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ακόμα δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου που από τον τελικό και έπειτα έχω αλλάξει στάση απέναντι στον λουτσέσκου
Υγ με τα αν δεν γάμησε κανείς.

Υγ2 εν τω μεταξύ οι δηλώσεις του λουτσέσκου όπως βλέπουμε από το πρωί εκτόξευσαν την εσωστρέφεια στον οργανισμό σε επίπεδα πρωτοφανή ακόμα και για εμάς.
Από το πρωί οι μισοί παίζουνε μπουνιές με τους άλλους μίσους.... έτσι γιατί η ομάδα γέμισε με άπειρους.

Υγ3 αυτοί είναι οι 15 πρώτοι σε χρόνο συμμετοχής στη Σάλτσμπουργκ.
Εξ αριστερών είναι η ηλικία τους
Εικόνα
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Έχουμε τα λεφτά ή το δίκτυο σκάουτινγκ της Σάλτζμπουργκ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”