Φτηνό, πολύ φτηνό. Ο άλλος τον προσέγγισε και αρνήθηκε. Ούτε ο special one αυτά...renegade έγραψε:Δυστυχώς θα έμενες χωρίς παπάριαpsykoman έγραψε:Κοβω τα παπαρια μου οτι αν ελεγε οτι λες στο υ.γ. θα ηταν ο ''μπροστινος'' που καλυπτει την διοικηση και μας κοροιδευει και μπλα μπλα μπλα...
Ειλικρινια δεν θελατε;;;;
Να σας επικοινωνησουν τους στοχους δεν θελατε;;;
Τωρα γιατι σκουζετε παλι;;;
υ.γ.Θυμαμαι ενα περιστατικο με ενα παιδακι που ηταν στον δρομο και ειχε απλωμενο χερι και ελεγε...''Λιγο ψωμακι ρε παιδια ..λιγο ψωμακι...''.Παω του παιρνω ενα κουλουρι...του το δινω...το παιρνει στα χερια του...το κοιταει και το πεταει κατω...και ξαναρχιζει...''Λιγο ψωμακι ρε παιδια...''
Σε τι ακριβώς να καλύψει τη διοίκηση?
Για να δεις πόσο άκυρη είναι η απάντησή σου και ότι απλά απαντάς από αντίδραση, αναφέρεις αυτό που αναφέρεις σε κάποιον που φέτος ακόμα δεν έχει πει τίποτα για τη διοίκηση ακόμα
Τέλος πάντων δεν έχω καμία όρεξη να μαλώνω με κανέναν για τον τύπο που κάθεσαι απέναντι στο Μελισσανίδη ή συζητούσε για συμβόλαιο.
Ένας χρόνος είναι θα περάσει
Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Μια χαρά συζήτησαν,μια χαρά είπε κ πόσα θέλει.
Και καλά έκανε. Επαγγελματιας είναι. Εμείς το ξεχνάμε αυτό
Φτηνά είναι αυτά που κάνει αυτός
Και καλά έκανε. Επαγγελματιας είναι. Εμείς το ξεχνάμε αυτό
Φτηνά είναι αυτά που κάνει αυτός
- navigator11
Για εμάς που δεν παρακολουθούμε τα των άλλων, τι συμβόλαιο ζήτησε από τον πρώην φυλακόβιο;; Μήπως πάλι έπιασε εμάς κότσο;;
Άλλοθι είναι όταν βάζεις τον κολλητό σου να πει στην δικιά σου ότι είμασταν μαζί στο γήπεδο ενώ εσυ ήσουν με γκομενακι.
Η αλήθεια είναι αλήθεια. Δεν επιδέχεται μετάφρασης.
Θα τον σκίζαμε εδώ μέσα εάν έλεγε ότι όλα πάνε καλά.
Ακόμη κιαν έρθουν παίκτες στα τέλη του καλοκαιριού δεν είναι τώρα στην προετοιμασία της ομάδας και θα χρειαστεί χρόνος για να γίνουμε ομάδα πάλι.
Όσο κιαν πονά εγώ προτιμώ αλήθειες μα ακούω.
Η αλήθεια είναι αλήθεια. Δεν επιδέχεται μετάφρασης.
Θα τον σκίζαμε εδώ μέσα εάν έλεγε ότι όλα πάνε καλά.
Ακόμη κιαν έρθουν παίκτες στα τέλη του καλοκαιριού δεν είναι τώρα στην προετοιμασία της ομάδας και θα χρειαστεί χρόνος για να γίνουμε ομάδα πάλι.
Όσο κιαν πονά εγώ προτιμώ αλήθειες μα ακούω.
Ε να διώξουμε και τον Ιβάν που έβγαινε φωτό αγκαλιά με τον κάβουρα...και αγκαλιες και φιλάκια..και δείπνα...και...και..και
Τι συζητάμε ρε μλκς;
Τι συζητάμε ρε μλκς;
Καλά έκανε που τα είπε. Το χάιδεμα αυτιών δεν ωφελεί σε τίποτα.
Και ο Σάντος όταν μίλησε για σαρδέλες ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου τον έσκισε, γιατί πίστευε ότι οι σαρδέλες είναι αστακοί. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Πολλοί έχουν την πίστη τους στον Βρακά, τον Τσαούση, τον Παναγιώτου, τον Κουλιεράκη, τον Λύρατζη κ.ά. Νοοτροπία Ξάνθης.
Έναν έχουμε αυτήν τη στιγμή στην ομάδα που καίγεται για τίτλους, τον προπονητή.
Οι υπόλοιποι βολεύονται και 4οι, αρκεί να παίζουν τα "παιδιά μας".
Και ο Σάντος όταν μίλησε για σαρδέλες ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου τον έσκισε, γιατί πίστευε ότι οι σαρδέλες είναι αστακοί. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Πολλοί έχουν την πίστη τους στον Βρακά, τον Τσαούση, τον Παναγιώτου, τον Κουλιεράκη, τον Λύρατζη κ.ά. Νοοτροπία Ξάνθης.
Έναν έχουμε αυτήν τη στιγμή στην ομάδα που καίγεται για τίτλους, τον προπονητή.
Οι υπόλοιποι βολεύονται και 4οι, αρκεί να παίζουν τα "παιδιά μας".
- NikLiverpool
Από ένα γρήγορο search o μιαου του έδινε 1.3. με το team ή προσωπικά δεν ξέρω.
Επίσης διάβασα ότι αν παραιτηθεί ή τον διώξουν η αποζημίωση είναι 3 εκατομμύρια εκατέρωθεν.
Οπότε αυτή τη στιγμή μάλλον υπομονή κάνουν και οι 2 πλευρές να τελειώσει η χρονιά.
Επίσης διάβασα ότι αν παραιτηθεί ή τον διώξουν η αποζημίωση είναι 3 εκατομμύρια εκατέρωθεν.
Οπότε αυτή τη στιγμή μάλλον υπομονή κάνουν και οι 2 πλευρές να τελειώσει η χρονιά.
Ποιες δυο πλευρές κάνουν υπομονή; Σοβαρά μιλάς; Κάνει υπομονή η διοίκηση; Γελάνε και τα δοκάρια.
Λες και κάνουν ουρά οι σοβαροί προπονητές που θέλουν να έχουν ρόστερ με έναν Μπράντον για φορ και με ένα δεξιοπόδαρο στόπερ που μόλις ήρθε..
Μη τα λέτε έτσι αυτά παιδιά. Λίγο σκέψη πρώτα.
Το να κάνει υπομονή ο Λουτσέσκου έχει λογική. Το "κάνει υπομονή η διοίκηση" είναι αστείο.
Λες και κάνουν ουρά οι σοβαροί προπονητές που θέλουν να έχουν ρόστερ με έναν Μπράντον για φορ και με ένα δεξιοπόδαρο στόπερ που μόλις ήρθε..
Το να κάνει υπομονή ο Λουτσέσκου έχει λογική. Το "κάνει υπομονή η διοίκηση" είναι αστείο.
- Shivaspace
o renegade εχει οσμιστεί το σούτι, κι αυτό να μην έρθει τελευταία χρονιά συμβολαίου είναι και το πηγαίνει εδώ και καιρό στο win win, μαθαίνει απ τον δάσκαλο
όχι και τόσο παλιά δεν τον ενοχλούσε τίποτα , τώρα θυμήθηκε τον Μελισσανίδη και τις ιστορίες για αγρίους
όχι και τόσο παλιά δεν τον ενοχλούσε τίποτα , τώρα θυμήθηκε τον Μελισσανίδη και τις ιστορίες για αγρίους
- NikLiverpool
Καταρχάς δεν σε ξέρω, δε με ξέρεις οπότε γελάνε και το δοκάρια και σχόλια περι σκέψης στον περίγυρό σου.Blackgr4 έγραψε:Ποιες δυο πλευρές κάνουν υπομονή; Σοβαρά μιλάς; Κάνει υπομονή η διοίκηση; Γελάνε και τα δοκάρια.
Αν η αποζημίωση είναι 3 εκατομμύρια για μια εταιρεία που αυτή τη στιγμή μιλάει για αυτάρκεια και ρισκάρει έσοδα απο ευρώπη για να μην πληρώσει υπεραξίες τότε ναι υπομονή κάνει.
Define σοβαρός προπονητής. Γιατί με αυτή τη λογική ο Λουτσέσκου που μένει τι είναι? Και μην μου πεις ότι μένει γιατί μας αγάπησε.
Παλικαρε...από τον τελικό κ έπειτα έχω γράψει ότι τα συναισθήματα μου απέναντι του είναι ακραία... αρνητικά ακραία.Shivaspace έγραψε:o renegade εχει οσμιστεί το σούτι, κι αυτό να μην έρθει τελευταία χρονιά συμβολαίου είναι και το πηγαίνει εδώ και καιρό στο win win, μαθαίνει απ τον δάσκαλο
Μπορεί αυτό να είναι ο λόγος που πολλές φορές θα γράψω υπερβολές για πάρτη του...αλλά μην μου μιλάς για win win situation και μαλακίες.
Φέτος δεν θα πάω στην προετοιμασία ( μια μικρή παράδοση που χτίσαμε με κάτι φίλους τα τελευταία χρόνια ) γιατί ωδεν ξέρω πως θα αντιδράσω όταν τον δω απέναντι μου.
Τόσο ακραία είναι τα συναισθήματα μου.
Για αυτό σε παρακαλώ πολύ άσε τις ειρωνείες κατά μέρους.
Υγ η έκφραση " δύσκολα να πάω διακοπές φέτος " υποδηλώνει μια εξακολουθητικη ενέργεια " ότι δηλαδή πήγαιναν διακοπές κάθε χρόνο" και φέτος δεν θα πάω.
Όταν ο κανόνας είναι ότι δεν πηγαίνω διακοπές συνήθως ( εκτός και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του ) λέω ότι " ούτε και φέτος θα πάω διακοπές "
Άρα η έκφραση " φέτος δύσκολα θα πάρουμε τίτλο" είναι εξ ορισμού λάθος διατυπωμένη... γιατί φίλε ρασβαν ούτε πέρσι ούτε προπερσι πήρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 06 Ιούλ 2023, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το κεφαλαιο Λουτσεσκου εχει καει ηδη, απλως δεν ξερουμε αν βγει η χρονια ή φυγει κατα τη διαρκεια. Ενας πολυ πετυχημενος αλλα εγωιστης προπονητης που αντι να προστατεψει τον οργανισμο προστατεψε τον κωλο του με ηλιθιες δηλωσεις που εκθετουν τη διοικηση.
Αυτα γινονται εσωτερικα, οχι δημοσια. Οποτε αν δε γουσταρει αλλο ας παει στην Αραβια. Το χει ξανακανει, δε θα του ειναι δυσκολο να μας παρατησει.
Αν μεινει μακαρι να φυγει εχοντας φερει αλλο ενα τιτλο στην ομαδα
Αυτα γινονται εσωτερικα, οχι δημοσια. Οποτε αν δε γουσταρει αλλο ας παει στην Αραβια. Το χει ξανακανει, δε θα του ειναι δυσκολο να μας παρατησει.
Αν μεινει μακαρι να φυγει εχοντας φερει αλλο ενα τιτλο στην ομαδα
Προσωπικά πιστεύω ότι προσπάθησε να ταρακουνήσει λίγο τα πράγματα όχι γιατί αργήσαμε αλλά γιατί δεν πιστεύει ότι θα γίνει σοβαρή ενίσχυση....
Αλλά αυτό είναι εκτίμηση . Η ουσία είναι αν έχει δίκαιο ή άδικο. Οκ ψάχνει άλλοθι. Αυτό που είπε όμως ισχύει;;;
Αλλά αυτό είναι εκτίμηση . Η ουσία είναι αν έχει δίκαιο ή άδικο. Οκ ψάχνει άλλοθι. Αυτό που είπε όμως ισχύει;;;
Ελιγμοί...Shivaspace έγραψε:o renegade εχει οσμιστεί το σούτι, κι αυτό να μην έρθει τελευταία χρονιά συμβολαίου είναι και το πηγαίνει εδώ και καιρό στο win win, μαθαίνει απ τον δάσκαλο