Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Asimos

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από Asimos »

Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να μου πει κάποιος που γαμάει ασαλιωτα όποιον έχει έμμισθη εμπλοκή με την ΠΑΕ, με ποιον θα ήθελε να αντικατασταθεί.

Όταν απαντηθεί αυτό το ερώτημα με σοβαρότητα ίσως πάψουν να υπάρχουν Κυρκυρηδες σε θέσεις ευθύνης.

Στην ουσία, όσο τρελό κι αν ακούγεται, δεν υπάρχουν αντικαταστάτες.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

GREATANASTASIOS έγραψε:Αυτός τι ακριβώς κάνει στην ΠΑΕ.
Μάλλον πολλά
Εσύ τι λες?
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ενας ακομα δημοσιος υπαλληλος απο τους πολλους που εχει η ΠΑΕ. Το μονο σιγουρο είναι οτι δεν προσφερει για αυτα που πληρωνεται. Το επισης εκνευριστικο ειναι οτι παει να χρυσωσει το χαπι με την δημοσιευση που εκανε τις προαλλες ενω βουιζει ο τοπος οτι το μαγαζι παει κατα διαολου.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Asimos έγραψε:Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να μου πει κάποιος που γαμάει ασαλιωτα όποιον έχει έμμισθη εμπλοκή με την ΠΑΕ, με ποιον θα ήθελε να αντικατασταθεί.

Όταν απαντηθεί αυτό το ερώτημα με σοβαρότητα ίσως πάψουν να υπάρχουν Κυρκυρηδες σε θέσεις ευθύνης.

Ο κυρ κυρ δεν είναι ένας απλός ντελάλης, ασκεί διοίκηση σε μια σε ΑΕ με μετοχικό κεφάλαιο 120εκ ευρώ.

Να αντικατασταθεί με κάποιον που παράγει έργο και ας μην είναι ΠΑΟΚ.

Να πάει να διοίκησει τον ΟΛΘ ο κυρ κυρ, και να αφήσει τον ΠΑΟΚ ήσυχο, ο ανεπαγγελτος
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Asimos έγραψε:Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να μου πει κάποιος που γαμάει ασαλιωτα όποιον έχει έμμισθη εμπλοκή με την ΠΑΕ, με ποιον θα ήθελε να αντικατασταθεί.

Τόσες χιλιάδες στελέχη επιχειρήσεων υπάρχουν ανα την υφήλιο με πολλούς απο αυτούς με εμπειρία σε αθλητικές επιχειρήσεις αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν αντικαταστάτεες?

Αλλά μάλλον η ιδιοκτησία θέλει yesmen. Γιατί τα πραγματικά στελέχη λένε και κανα όχι που και που τι μαλακίες είναι αυτές που κάνετε. Εμπεριστατωμένα μεν αλλά το λένε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Δηλ.. Εσύ τώρα έδωσες απάντηση στον... Ασιμος;;...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

"δεν υπάρχουν αντικαταστάτες" είναι λίγο απόλυτο.
Δηλαδή θα το κλείσουμε το μαγαζί αν φύγει ο Κυριάκος?
Δε συμφωνώ με το τυφλό κράξιμο, αλλα οποιος θέλει να βρει αντικαταστάτες βρίσκει. Από ότι φαίνεται μας κάνει ο συγκεκριμένος και τον κρατάμε
kos

Δημοσίευση από kos »

Νομίζω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση για να καταλάβουμε την αξία του στελέχους, αρκεί να δούμε ποιός τον αντικατέστησε την προηγούμενη φορά...

https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... oykyriakoy
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το έχει πει ο Ιβαν, αφού είχε τρυπηθεί από έναν δικηγόρο (;) που είχε και στην διοίκηση στην υπόθεση της πολυιδιοκτησιας, ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένδεια στελεχών και πρέπει να δημιουργήσει δικά του στελέχη. Απ ότι φαίνεται σε κουτσα άλογα πόνταρε…
Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν λειτουργεί σαν μια κανονική επιχείρηση, το είδε και με τα μάτια του, όποτε είναι εύκολο να τρώει αυτό που τα σερβίρουν, αφού δεν είναι και κάθε μετά εδώ. Είδαμε τι έγινε όταν ήταν.
Κάπως έτσι τα βλέπω εγώ
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Έβγαλε μια ανακοίνωση ή όποια ήταν πιο πολύ απολογητικη, ότι τάχα μου έχουμε κάνει προτάσεις κ προτάσεις κ δεν έρχεται κανείς. Ότι δεν πουλάμε παίχτη με 5 εκατομμύρια ευρώ (ινγκασον), ότι τα πράγματα βαίνουν καλώς. Αυτος νομίζει ότι μιλάει σε νήπια.. καλά κάνει βέβαια γιατί ακόμη κ τώρα υπάρχουν πολλοί που τα δικαιολογούν όλα. Σκαρτεψαν τα πράγματα κ πιστεύει πια ο κόσμος το οτιδήποτε.
Μετά λοιπόν από κάποιες ημέρες βγαίνει ο προπονητής κ λέει ΔΗΜΌΣΙΑ ότι έχουμε αργήσει ΠΟΛΥ. με λίγα λόγια τον εξέθεσε τον υπεύθυνο επικοινωνίας.
Τον χειμώνα λοιπόν που θα έρχονται οι φάπες η μία μετά την άλλη , ο ρασβαν θα είναι σε μία γωνία κ θα λέει ότι μας τα έλεγε από το καλοκαίρι..
Πείτε μου τώρα ποιος φταίει; ;

Σίγουρα όχι ο ρασβαν.

Εγώ λέω η κεφαλή.. αμάν... τόλμησα να πω φταιχτη τον Ιβάν; ;;
Θα φάω γιούχα τώρα ;;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ουδεις αναντικαταστατος
Νομος κ Κανονας

Εκτος κ αν θεωρησουμε οτι τα νυν στελεχη υπαλληλοι ειναι η εξαιρεση του κανονα κ ειναι αναντικαταστατοι οπως υποστηριζεις

Για μενα αυτο π γραφεις στερειται λογικης
Αν ψαξουν θ βρουν αντικαταστατες
Απλως καποιοι θ πρεπει ν ξεβολευτουν
Τι ν κανουμε?
Ας ξεβολευτουν κ ας βρουν μια κανονικη δουλεια

Δεν ειναι λογικο τα μοναδικα τους ενσημα για καποιους ν ειναι σχεδον μονο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ την ιδια στιγμη ν θεωρουνται αναντικαταστατοι

Ειναι τελειως παραλογο
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κύριοι, περιμένω ακόμη ένα όνομα ως απάντηση.

Γιατί άλλο να έχει κάποιος τα προσόντα κι άλλο τη θέληση να ασχολείται με Καραπάδες, Κάβουρες και υπόκοσμο.

Άλλο να κάνεις αίτηση για τον ΟΛΘ, κι άλλο να κατεβαίνεις σε συνεδριάσεις με τον βούρκο.

Επιμένω πως στελέχη για προδιαγραφές ΠΑΕ εκτός Αθηνών η Θεσσαλονίκη, δεν παράγει.

Απαξιωστε όσο θέλετε, χρησιμοποιήστε όποιο λόγο θέλετε για να μειώσετε αυτούς που έχουμε.

Αυτοί θα μείνουν όσο γουστάρουν, κι όταν φύγουν, αυτοί που θα έρθουν θα αναδείξουν το παραγοντικό χάος.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Sorry αλλα δεν είναι σοβαρή ερώτηση να περιμένεις όνομα.
Εγώ συμφωνώ ότι είναι λάθος το ανάθεμα και η απαξίωση της δουλειάς οποιουδήποτε είναι στα γραφεία, ούτε τη θεωρώ εύκολη, αλλα το όνομα σε forum δε θα το βρείς και δεν έχει κανένα νόημα να το ψάχνεις έτσι.
kos

Δημοσίευση από kos »

Στο είπα το όνομα. Είναι τόσο δυνατό στέλεχος που τον αντικατέστησε ο Λευτέρης δούκας....
Εκτός αν θεωρείς ότι δεύτερο Δούκα δεν θα βρούμε...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν ψάχνω κανένα όνομα γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά πως δύσκολα θα βγεί ΠΑΟΚτσακι που να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Προσπαθώ να δείξω μια πραγματικότητα που στο όνομα της ισοπέδωσης των πάντων παράγει μόνο μιζέρια και αρρώστια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”