Θα ήθελα πολύ να ξέρω το σχόλιο σου ΑΝ όντως μιλούσε ο Παντελής και η Μαρία με ατζεντηδες και ΤΔMiles έγραψε:σιγά μη μιλάει με ομάδες, δηλαδή τους αντίστοιχους τδ, και ατζέντηδες ο υπάλληλος Θωμαρέης ή το Μαράκι και όχι ο Μπότο
ΑΝ έτσι;
Θα ήθελα πολύ να ξέρω το σχόλιο σου ΑΝ όντως μιλούσε ο Παντελής και η Μαρία με ατζεντηδες και ΤΔMiles έγραψε:σιγά μη μιλάει με ομάδες, δηλαδή τους αντίστοιχους τδ, και ατζέντηδες ο υπάλληλος Θωμαρέης ή το Μαράκι και όχι ο Μπότο
Ακριβώς, δεν θέλω να το πιστεύω, γιατί αυτά είναι τα σοβαρά που δείχνουν ότι είμαστε καφενείο.figurehead4 έγραψε:Θα ήθελα πολύ να ξέρω το σχόλιο σου ΑΝ όντως μιλούσε ο Παντελής και η Μαρία με ατζεντηδες και ΤΔMiles έγραψε:σιγά μη μιλάει με ομάδες, δηλαδή τους αντίστοιχους τδ, και ατζέντηδες ο υπάλληλος Θωμαρέης ή το Μαράκι και όχι ο Μπότο
ΑΝ έτσι;
VfB v2 έγραψε:Τα μεταγραφικά τα έχουν αναλάβει τα αδέρφια με καναν στενό τους ακόμα και την Γκοντσάρεβα. Γι'αυτό και δεν πέφτει κανένα σούτι για την αργοπορία. Κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια.
Πηγή trustmebro.deΜπαρκαρούτσος έγραψε:VfB v2 έγραψε:Τα μεταγραφικά τα έχουν αναλάβει τα αδέρφια με καναν στενό τους ακόμα και την Γκοντσάρεβα. Γι'αυτό και δεν πέφτει κανένα σούτι για την αργοπορία. Κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια.
Πηγή; Τα κεραμίδια;
Dillinger έγραψε:Πασσακο μου ολα καλα ? Πως τα περνας στην Ολλανδια ?