Razvan Lucescu III
-
Re: Razvan Lucescu III
Εγω αυτο που λεω ειναι οτι ο Ραζβαν ηταν παντα αυτος που τραβουσε την ομαδα προς τα μπροστα. Αυτος που εβαζε τους στοχους ψηλοτερα. Δεν ειναι λουζερ. Μου κανει εντυπωση λοιπον που αυτος ο ανθρωπος που προπερσι τετοιες μερες ειπε "παμε για πρωταθλημα", που περσι τετοιες μερες ειπε "Θέλουμε να είμαστε μίνιμουμ στη δυάδα και να φτάσουμε στην Ευρώπη εκεί που πήγαμε πέρσι", φετος βγαινει 6 Ιουλιου και λεει αυτα που λεει.
Ξαναλεω δεν τον κατηγορω. Καταλαβαινω ποσο δυσκολη ειναι η θεση του. Απλα βλεπω οτι εχει χασει την πιστη του σε αυτο που συμβαινει.
Ξαναλεω δεν τον κατηγορω. Καταλαβαινω ποσο δυσκολη ειναι η θεση του. Απλα βλεπω οτι εχει χασει την πιστη του σε αυτο που συμβαινει.
Ωραια θες να πουμε και για τις δηλωσεις του? Χαλια δηλωσεις ειναι.Για ποιο λογο 6 Ιουλιου να μιλαμε για το αν θα παρουμε τιτλο? Για ποιο λογο να γινεται αναφορα για 100η φορα στο απειρο ροστερ και τις μη μεταγραφες με τοσο εντονο τροπο? Τι ακριβως προσφερει στη ψυχολογια ομαδας και κοσμου?
Γιατί απαντάει σε ερωτήσεις ρε josh
Δεν του ανοίγουν ένα μικρόφωνο και του λένε πες τι σκέφτεσαι
Έλα νταξει πάλι από το τίποτα να γίνει θέμα
Οκ, κακός Λουτσεσκου, τραγικές δηλώσεις, να φύγει κλπ κλπ
Ευχαριστημένος ;
Δεν του ανοίγουν ένα μικρόφωνο και του λένε πες τι σκέφτεσαι
Έλα νταξει πάλι από το τίποτα να γίνει θέμα
Οκ, κακός Λουτσεσκου, τραγικές δηλώσεις, να φύγει κλπ κλπ
Ευχαριστημένος ;
Ναι μου φαίνεται λογικό. Εσένα σου φαίνεται λογικό με 1,5 μύριο Μπότο και σκάουτινγκ τιμ η ομάδα να μη βρίσκει φορ από το Γενάρη? Γιατί αυτό γίνεται. Ακριβώς αυτό γίνεται, δε βρίσκουν επιθετικό σε όλο τον πλανήτη. Και έπαιζε χθες ο Γκορτεζιάνιjoshua έγραψε:Tolaros μου αρεσει η επιλεκτικη επικληση στη γνωση η μη δεδομενων.Δηλαδη εσυ που ξερεις οτι δεν τον ηθελε? Που ξερεις οτι η μονη επιλογη ηταν ο Κρμεντσικ? Τι σου μοιαζει πιο λογικο? Με 500.000 Μποτο και σκαουτινγκ τιμ να μην βρηκαν αλλο επιθετικο πλην του Κρμεντσικ σε ολο τον πλανητη, η ο φοβικος Λουτσεσκου μεταξυ καποιων ,προφανως οχι βαριων βιογραφικων,αλλα εστω απλα κανονικων επιθετικων, αλλα αγνωστων και Μπραντον, επελεξε τον τελευταιο λογω της ανασφαλειας του οσον αφορα νεους παικτες?
"ανασφάλεια σε νέους παίκτες". Ο ΄τυπος έχει γίνει γραφικός να ζητά ενίσχυση και έχει ανασφάλεια σε νέους παίκτες. πασο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Πέμ 06 Ιούλ 2023, 09:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδη δηλαδη απανταει σε ερωτησεις παει να πει οτι δεν μπορει να μιλησει με πιο διπλωματικο τροπο,να τις αποφυγει αν πρεπει,η μηπως ειναι βλακας? Μια χαρα πανεξυπνος ειναι και για αυτο αλωστε ξερει πολυ καλα να μην κανει ποτε αυτοκριτικη.
-
Καλα αν δεν πει (οταν βρισκεται στριμωγμενη καιnunies4 έγραψε:Αυτο που για καποιο λογο σε ΟΛΟΥΣ τους προπονητες του κοσμου το θεωρουμε φυσιολογικο , να ζητανε δηλαδη την ενισχυση των ομαδων τους, στον Ραζβαν και ΜΟΝΟ δεν το δικαιολογουμε και του λεμε και απο πανω "σκασε και κολυμπα" με ξεπερναει.
Και δεν φτανει που του λεμε σκασε και κολυμπα αλλα του ζηταμε και την ευθυνη που δεν καταφερε να κερδισει 2 τελικους ακριβως με ΑΥΤΟΥΣ που του λεμε τωρα "σκασε και κολυμπα".
Εννοειτε οτι δεν θα ξεχασουμε να του ζητησουμε ευθυνη αν η ομαδα δεν πετυχει τον στοχο των ομιλων για το οτι δεν θα εχει καταφερει να βαψει αβγα με πορδες...
στα δυσκολα της λογω των οποιων συγκυριων) η
οποια διοικηση "σκασε και κολυμπα" και στον πιο
"πετυχημενο προπονητη της ever" για τον οποιο
(και για το team του) δινει 1.8Μ€ το χρονο τοτε σε
ποιον να το πει; Σε κανεναν πορτογαλο ζωγραφο
που (ενω διαφημιζε οτι του εδινε 2Μ€ τη χρονια)
δεν επαιρνε περισσοτερα ουτε κι απο το 1/3ο του;
- figurehead4
Χε Χε . Για μήνες διάβαζα τις αντιπαραθέσεις σας απ'έξω και φούντωμα κι εγώ ως Λουτσεσκόσκυλο.
Και τώρα που το ανοίξατε με μηδαμινή αφορμή, λέω άντε να μπω κι εγώ.
Ξεκίνησα τις σκέψεις μου με ένα γιατί κάποιοι έχουν φτάσει στο να τον απεχθάνονται η να τον μισούν.
Εκεί σταμάτησα να σκέφτομαι. Αυτό συνέβη με Άγγελο, με Σάντος, με Μπάγεβιτς. Σαν χθες θυμαμαι να είμαι στην 4 με τον μπαμπά μου στις αρχές της σεζόν 85-86 και να σοκάρομαι με τα μπινελικια στον Σκότσικ τον πρωυαθλητή, που εγώ σαν παιδί είχα θεοποιήσει.
Φαντάζομαι και με Λόραντ τι θα ειχε γίνει. Τυχαίο που μόλις κάποιος πηρε πρωτάθλημα σε μας έφυγε;
Οπότε δεν συμβαίνει κάτι.. Στον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι μια Πέμπτη πρωί μετά από ισοπαλία.
Δεν κρίνω κανέναν, μην το πάρετε έτσι. Κι εγώ σιχαινομουν τον Σάντος τόσο πολύ που όταν μιλούσε απλά τον ξεσκιζα

Και τώρα που το ανοίξατε με μηδαμινή αφορμή, λέω άντε να μπω κι εγώ.
Ξεκίνησα τις σκέψεις μου με ένα γιατί κάποιοι έχουν φτάσει στο να τον απεχθάνονται η να τον μισούν.
Εκεί σταμάτησα να σκέφτομαι. Αυτό συνέβη με Άγγελο, με Σάντος, με Μπάγεβιτς. Σαν χθες θυμαμαι να είμαι στην 4 με τον μπαμπά μου στις αρχές της σεζόν 85-86 και να σοκάρομαι με τα μπινελικια στον Σκότσικ τον πρωυαθλητή, που εγώ σαν παιδί είχα θεοποιήσει.
Φαντάζομαι και με Λόραντ τι θα ειχε γίνει. Τυχαίο που μόλις κάποιος πηρε πρωτάθλημα σε μας έφυγε;
Οπότε δεν συμβαίνει κάτι.. Στον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι μια Πέμπτη πρωί μετά από ισοπαλία.
Δεν κρίνω κανέναν, μην το πάρετε έτσι. Κι εγώ σιχαινομουν τον Σάντος τόσο πολύ που όταν μιλούσε απλά τον ξεσκιζα

Δικη μου αποψη ειναι οτι ο Μποτο μια χαρα παικτες μπορει να βρει και με 500.000 και με 1.500.000 απλα τους πρωτους τους κοβει ο Λουτσεσκου και τους δευτερους ο Σαββιδης με μερος της ευθυνης προφανως να βαραινει και τον ιδιο.Tolaros έγραψε:Ναι μου φαίνεται λογικό. Εσένα σου φαίνεται λογικό με 1,5 μύριο Μπότο και σκάουτινγκ τιμ η ομάδα να μη βρίσκει φορ από το Γενάρη? Γιατί αυτό γίνεται. Ακριβώς αυτό γίνεται, δε βρίσκουν επιθετικό σε όλο τον πλανήτη. Και έπαιζε χθες ο Γκορτεζιάνιjoshua έγραψε:Tolaros μου αρεσει η επιλεκτικη επικληση στη γνωση η μη δεδομενων.Δηλαδη εσυ που ξερεις οτι δεν τον ηθελε? Που ξερεις οτι η μονη επιλογη ηταν ο Κρμεντσικ? Τι σου μοιαζει πιο λογικο? Με 500.000 Μποτο και σκαουτινγκ τιμ να μην βρηκαν αλλο επιθετικο πλην του Κρμεντσικ σε ολο τον πλανητη, η ο φοβικος Λουτσεσκου μεταξυ καποιων ,προφανως οχι βαριων βιογραφικων,αλλα εστω απλα κανονικων επιθετικων, αλλα αγνωστων και Μπραντον, επελεξε τον τελευταιο λογω της ανασφαλειας του οσον αφορα νεους παικτες?
Οταν λεμε κοβει παικτες ο Λουτσεσκου, τι ακριβως εννοουμε. Οτι του προτεινουν παικτες με τα χαρακτηριστικα που εχει ζητησει αλλα τους κοβει για αλλους λογους; 'Η του προτεινουν παικτες με αλλα χαρακτηριστικα απο αυτα που ζηταει και τους κοβει για αυτον τον λογο.
Το επιχείρημα τους κόβει ο Λουτσεσκου νομίζω ότι παλιωσε μετά την αποδέσμευση Μπισε, Καντουρι, Ολιβέιρα, Κουρτιτς
Ρε Τζος χαζός δεν είσαι γαμω την τρέλα μου....
Φαντάζεσαι στην ερώτηση να έλεγε..όλα πάνε καλά και δεν έχουμε καμία καθυστέρηση;;;
Τα αυτονόητα είπε...αυτά που τον σταυρώνεται τόσες μέρες να πει...
Συγκεκριμένα κάποιος εδώ μέσα έγραψε
Θα του γίνει αυτή η ερώτηση..σιγά μην γίνει
Αν του γίνει σιγά να μην απαντήσει...
Και έγινε η ερώτηση...και απάντησε
Φαντάζεσαι στην ερώτηση να έλεγε..όλα πάνε καλά και δεν έχουμε καμία καθυστέρηση;;;
Τα αυτονόητα είπε...αυτά που τον σταυρώνεται τόσες μέρες να πει...
Συγκεκριμένα κάποιος εδώ μέσα έγραψε
Θα του γίνει αυτή η ερώτηση..σιγά μην γίνει
Αν του γίνει σιγά να μην απαντήσει...
Και έγινε η ερώτηση...και απάντησε
Την χτεσινή δήλωση μπορώ να την καταλάβω, πραγματικά το λέω, γιατί έχει απηυδήσει.
Η σημερινή ή όποτε έγινε τέσπα, για τους στόχους της ομάδας από τώρα, είναι κακή.
Είναι απογοητευμένος κατανοητό, αλλά αν δεν βλέπει μέλλον δεν υπάρχει λόγος να παραμένει και κανείς δεν μπορεί να του πει πως την έκανε.
Η σημερινή ή όποτε έγινε τέσπα, για τους στόχους της ομάδας από τώρα, είναι κακή.
Είναι απογοητευμένος κατανοητό, αλλά αν δεν βλέπει μέλλον δεν υπάρχει λόγος να παραμένει και κανείς δεν μπορεί να του πει πως την έκανε.
Ε αυτό είναι καθαρά προσωπική σου εκτίμηση, διακίωμά σου, αλλά σε μένα φαίνεται παράλογο και εξωφρενικό.
Φέρνει παίκτες ο Μπότο και τους κόβει ο προπονητής και η διοίκηση. Για να παίζει με τον Τόμας και τον Σβαμπ και να αποτυγχάνει γιατί είναι μαζόχας.
Ας κάνουμε μια προσευχή Δευτέρα να είναι Ολλανδία ο Σαματά και ο Μπαμπά να ηρεμήσουμε κάπως όλοι
Φέρνει παίκτες ο Μπότο και τους κόβει ο προπονητής και η διοίκηση. Για να παίζει με τον Τόμας και τον Σβαμπ και να αποτυγχάνει γιατί είναι μαζόχας.
Ας κάνουμε μια προσευχή Δευτέρα να είναι Ολλανδία ο Σαματά και ο Μπαμπά να ηρεμήσουμε κάπως όλοι
Αν ειναι αυτες ακριβως οι δηλωσεις, γιατι απο οτι καταλαβα τις κοψανε (ελπιζω να μην ραψανε) απο τις ερωτησεις που του καναν οι Ρουμανοι επειδη παιξαμε με την Στεαουα και γενικα τον ρωτησαν και για αυτη, δεν βρισκω κατι παραλογο.
Εχουμε και καθυστερησει και θα ειναι και δυσκολο, οχι αδυνατο, να παρουμε καποιο τιτλο φετος με τα σημερινα δεδομενα. Τον κραζαμε, και καλως θα πω εγω, που ελεγε οτι θα παιρναμε πρωταθλημα με τον Τειλορ και τον Μιτριτσα. Να τον κραξουμε και επειδη ειπε οτι θα ειναι δυσκολο με τον Μπραντον και τον Τσιγγαρα;
Εχουμε και καθυστερησει και θα ειναι και δυσκολο, οχι αδυνατο, να παρουμε καποιο τιτλο φετος με τα σημερινα δεδομενα. Τον κραζαμε, και καλως θα πω εγω, που ελεγε οτι θα παιρναμε πρωταθλημα με τον Τειλορ και τον Μιτριτσα. Να τον κραξουμε και επειδη ειπε οτι θα ειναι δυσκολο με τον Μπραντον και τον Τσιγγαρα;
Για τον εαυτο του παντως μια χαρα ειπε οτι η διοικηση εκρινε θετικα το εργο του για αυτο και παρεμεινε...Τεσπα δικο μου λαθος ειχα πει δεν θα ξαναγραψω εδω,συγνωμη...