Απλά δεν μπορεί το παιδί. Πάμε παρακάτωpaokpantou έγραψε:Μου είναι αντιπαθής φίλε.aivas19 έγραψε:Ελα ρε φιλε πρωτο φιλικο ειναι τι μας φταιει ο Γιαννηςpaokpantou έγραψε:Μιχαηλίδη για τον ΠΑΟΚΒ καλός είσαι..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απλά δεν μπορεί το παιδί. Πάμε παρακάτωpaokpantou έγραψε:Μου είναι αντιπαθής φίλε.aivas19 έγραψε:Ελα ρε φιλε πρωτο φιλικο ειναι τι μας φταιει ο Γιαννηςpaokpantou έγραψε:Μιχαηλίδη για τον ΠΑΟΚΒ καλός είσαι..
Ποιοι από τους άλλους 9 έχουν να παίξουν ένα χρόνο; Δεν βάζω μέσα φυσικά τον Παναγιώτου που έπαιζε στον ΠΑΟΚ Β΄.paokpantou έγραψε:Και άλλοι έχουν να παίξουν 1 χρόνο στην Α ομάδα φίλε μου αλλά πατανε καλύτερα από τον Μιχαηλίδη..Γερασίμου έγραψε:Ο Μιχαηλίδης που έχει να παίξει ένα χρόνο και πάνω στην α΄ ομάδα μας φταίει και τον βγάζουμε και μεθυσμένο;
Πρώτο φιλικό είναι με την ομάδα μας λόγω τεραστίων ελλείψεων και απουσιών να είναι κάτι από ΠΑΟΚ.
paokpantou έγραψε:Μου είναι αντιπαθής φίλε.aivas19 έγραψε:Ελα ρε φιλε πρωτο φιλικο ειναι τι μας φταιει ο Γιαννηςpaokpantou έγραψε:Μιχαηλίδη για τον ΠΑΟΚΒ καλός είσαι..
Ο Μουργκ;Γερασίμου έγραψε:Ποιοι από τους άλλους 9 έχουν να παίξουν ένα χρόνο; Δεν βάζω μέσα φυσικά τον Παναγιώτου που έπαιζε στον ΠΑΟΚ Β΄.paokpantou έγραψε:Και άλλοι έχουν να παίξουν 1 χρόνο στην Α ομάδα φίλε μου αλλά πατανε καλύτερα από τον Μιχαηλίδη..Γερασίμου έγραψε:Ο Μιχαηλίδης που έχει να παίξει ένα χρόνο και πάνω στην α΄ ομάδα μας φταίει και τον βγάζουμε και μεθυσμένο;
Πρώτο φιλικό είναι με την ομάδα μας λόγω τεραστίων ελλείψεων και απουσιών να είναι κάτι από ΠΑΟΚ.
Και χωρίς εξτρέμς.Ettien26 έγραψε:Σαν να παίζουμε χωρίς φορ είναι.
Χωρίς φορ παίζουμε.Ettien26 έγραψε:Σαν να παίζουμε χωρίς φορ είναι.
Ο Τσιγγαρας που έλειπε 1χρονο και δεν έπαιζε εκεί και προέρχεται από τραυματισμό πιάνεται?Γερασίμου έγραψε:Ποιοι από τους άλλους 9 έχουν να παίξουν ένα χρόνο; Δεν βάζω μέσα φυσικά τον Παναγιώτου που έπαιζε στον ΠΑΟΚ Β΄.paokpantou έγραψε:Και άλλοι έχουν να παίξουν 1 χρόνο στην Α ομάδα φίλε μου αλλά πατανε καλύτερα από τον Μιχαηλίδη..Γερασίμου έγραψε:Ο Μιχαηλίδης που έχει να παίξει ένα χρόνο και πάνω στην α΄ ομάδα μας φταίει και τον βγάζουμε και μεθυσμένο;
Αυτό...obanebane έγραψε:Σταμάτα να διαμαρτύρεσαι ρε πουλί και παίξε μπάλα.
Ο Τζίμας θεωρώ θα είναι πιο επικίνδυνος.Psuxo_logos έγραψε:Χωρίς φορ παίζουμε.Ettien26 έγραψε:Σαν να παίζουμε χωρίς φορ είναι.
Sent from my iPhone using Tapatalk