Ηλίας Αναστασάκος
Re: Ηλίας Αναστασάκος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Φινάλε με Αναστασάκο!
Στον Ατρόμητο θα παίζει τη σεζόν 2009-10 ο Ηλίας Αναστασάκος, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Την περασμένη σεζόν ο 31χρονος επιθετικός, με τη φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά» σημείωσε 7 τέρματα, σε 12 παιχνίδια της ελληνικής Superleague.
«Η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου!»
Δεν θα ξεχάσει ποτέ την περσινή χρονιά στον ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Αναστασάκος, αφού όπως είπε ότι «αυτός ήταν ο καλύτερος χρόνος της καριέρας μου. Έκανα πολλούς φίλους μέσα στην ομάδα και δέχθηκα την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ, που ως γνωστόν είναι ένα απαιτητικό κοινό».
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην διοίκηση του ΠΑΟΚ, που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, λέγοντας πως «ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ φυσικά και τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του στο πρόσωπό μου, αλλά και σε ολόκληρη την ομάδα. Φεύγω πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα πετύχει τους στόχους του, γιατί διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, όπως και άρτια οργάνωση σε όλα τα επίπεδα».
http://www.sport-fm.gr/article/192530
Εντάξει ο άνθρωπος είναι άπαιχτος σαν χαρακτήρας..
Στον Ατρόμητο θα παίζει τη σεζόν 2009-10 ο Ηλίας Αναστασάκος, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Την περασμένη σεζόν ο 31χρονος επιθετικός, με τη φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά» σημείωσε 7 τέρματα, σε 12 παιχνίδια της ελληνικής Superleague.
«Η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου!»
Δεν θα ξεχάσει ποτέ την περσινή χρονιά στον ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Αναστασάκος, αφού όπως είπε ότι «αυτός ήταν ο καλύτερος χρόνος της καριέρας μου. Έκανα πολλούς φίλους μέσα στην ομάδα και δέχθηκα την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ, που ως γνωστόν είναι ένα απαιτητικό κοινό».
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην διοίκηση του ΠΑΟΚ, που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, λέγοντας πως «ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ φυσικά και τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του στο πρόσωπό μου, αλλά και σε ολόκληρη την ομάδα. Φεύγω πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα πετύχει τους στόχους του, γιατί διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, όπως και άρτια οργάνωση σε όλα τα επίπεδα».
http://www.sport-fm.gr/article/192530
Εντάξει ο άνθρωπος είναι άπαιχτος σαν χαρακτήρας..
Φέτος τελειώνει το συμβόλαιο του ρε παιδιά οπότε ο δανεισμός ουσιαστικά σημαίνει ότι θα βγάλει την σεζόν εκεί και του χρόνου θα πάει όπου θέλει..
Η ΠΑΕ στην ανακοίνωση μιλάει για παραχώρηση κοινώς μεταγραφή. Δεν είναι δανεισμός.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Στο καλό ρε Λιάκο. Καλή επιτυχία στον Ατρόμητο. Ήσουν και θα είσαι ένας από εμάς.
Σε ευχαριστούμε!!!
Σε ευχαριστούμε!!!
Ηρθε με μουρμούρα, ... Πρόσφερε φιλότιμα, ...
ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ... ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ (Που πάντα θα θυμόμαστε με αγάπη)
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ.
ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ... ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ (Που πάντα θα θυμόμαστε με αγάπη)
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ.
ρεζερβα απο τις λιγες...ηρθε χωρις υποδοχες,αεροδρομια και κυριως χωρις μεγαλο συμβολαιο.δευτερος σκορερ της ομαδας περσι χωρις πολλες συμμετοχες,εξαιρετικος χαρακτηρας,δεν δημιουργησε ποτε κανενα προβλημα.φευγει σαν φιλος και θα αφησει καλη εικονα στον λαο..........
ΗΛΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΗΛΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
- toursounidis
Μεταγραφη με 80000,και 110000 απο το συμβολαιο του.Και παλευουμε να διωξουμε ακομα ενα συμβολαιο για να παρουμε επιθετικο χαφ.Συμφωνα με το σαιτ των ultras.
Ηλια σε ευχαριστουμε για την θαυμασια χρονια σου στον ΠΑΟΚ.
( 1 γκολ ανα 112 λεπτα συμμετοχης... )
Ηλια σε ευχαριστουμε για την θαυμασια χρονια σου στον ΠΑΟΚ.
( 1 γκολ ανα 112 λεπτα συμμετοχης... )
Ηλία ήρθες και όλοι λέγαμε τη να σε κάνουμε αλλά έβαλες το κεφάλι κάτω και μας έκλεισες τα στόματα.
Κύριος με τα όλα σου και τώρα που φεύγεις.
Καλή χρονιά να έχεις να βάλεις γκολάκια και να κόψεις και κάνα βαθμό από τους gayχανουμοβάζελους!!!

Κύριος με τα όλα σου και τώρα που φεύγεις.
Καλή χρονιά να έχεις να βάλεις γκολάκια και να κόψεις και κάνα βαθμό από τους gayχανουμοβάζελους!!!

- Caballo Viejo
Λυπάμαι γι' αυτή την εξέλιξη, σήμερα, τελευταία μέρα των μεταγραφών και χωρίς να έχουμε πάρει κάποιον παίκτη όπως ακουγόταν. Τι να πω, ελπίζω να είναι για το καλό της ομάδας. Ως τα τώρα έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη διοίκησή μας.
Στο καλό ρε Ηλία, τον καιρό που πέρασες μαζί μας πάντα ήσουν επαγγελματίας και καλό παιδί. Καλή τύχη!
Στο καλό ρε Ηλία, τον καιρό που πέρασες μαζί μας πάντα ήσουν επαγγελματίας και καλό παιδί. Καλή τύχη!
- sidpanos
ηλία παιχταρά....Καλή συνέχεια....Πρόσφερες αρκετά και φεύγεις σαν φίλος...
ΥΓ.λίγο πολύ αναμενόμενη η κίνηση για τρία φορ με τα ίδια ακριβώς στοιχεία παιχνιδιού...
ΥΓ.λίγο πολύ αναμενόμενη η κίνηση για τρία φορ με τα ίδια ακριβώς στοιχεία παιχνιδιού...
ναι γμτ...χαλάστηκα.Lord_GayrosSlayer έγραψε:Vaggt ο Λιάκουρας δεν ήταν και πουλέν σου??
- Pegasus1589
Ένα ευχαριστώ και από μένα σε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να έχει παίξει περισσότερο καιρό σε μεγάλες ομάδες αν έρχονταν τα πράγματα διαφορετικά. Θα τα πάει καλά στον Ατρόμητο.