Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από sourmenetes »

makispaspartou έγραψε:
pirate_salonica έγραψε:Στ' αλήθεια τον παίρνετε στα σοβαρά τον φίλο; Δε νομίζω να ξέρει κάτι...
Δεν ανακάλυψα και την Αμερική . . . Αυτά που έμαθα τα έμαθα σχετικά εύκολα κάνοντας ας μου επιτραπεί η έκφραση προσωπικό ρεπορτάζ. Το γεγονός ότι π.χ. ο Γκαμπιαντίνι ήρθε Θεσσαλονίκη να δει την πόλη το έγραψε κανείς αρδ? Πριν απαντήσει αρνητικά βεβαίως. Μόνος σου μπορείς να μάθεις τις σημαντικότερες ειδήσεις φίλε μου... και εν πάση περιπτώσει πάρε διαρκείας σου είπα και κάνε υπομονή γιατί θα εκπλαγείς ευχάριστα.
Να πω το πιο ευχάριστο ποστ της μέρας...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

makispaspartou έγραψε:Δεν ανακάλυψα και την Αμερική . . . Αυτά που έμαθα τα έμαθα σχετικά εύκολα κάνοντας ας μου επιτραπεί η έκφραση προσωπικό ρεπορτάζ. Το γεγονός ότι π.χ. ο Γκαμπιαντίνι ήρθε Θεσσαλονίκη να δει την πόλη το έγραψε κανείς αρδ? Πριν απαντήσει αρνητικά βεβαίως. Μόνος σου μπορείς να μάθεις τις σημαντικότερες ειδήσεις φίλε μου... και εν πάση περιπτώσει πάρε διαρκείας σου είπα και κάνε υπομονή γιατί θα εκπλαγείς ευχάριστα.
Διαρκείας δεν παίρνω αδερφέ και δεν έχει να κάνει με την ομάδα, νομίζω καταλαβαινόμαστε :lol:
Εδώ θα είμαστε και θα τα πούμε πάντως, εγώ μόνο πρόβλημα δεν έχω να βγω ψεύτης! Τους ΑΡΔ εννοείται πως δεν τους εμπιστεύομαι όπως και κανένας μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μακάρι φίλε Μάκη αλλά αυτά τα λόγια τα παχιά (όχι από εσένα φυσικά αλλά από εκεί που προέρχονται) τα ακούμε τόσες μεταγραφικές περιόδους τώρα. Και το χειμώνα τα ακούσαμε και μετά τον τελικό τα ακούσαμε. Είναι σαφές πως στην παε δεν φειδονται μεγαλογδουπων off the record δηλώσεων. Στις πράξεις είναι που δεν συμβαδίζουν
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Δημοσίευση από Mailman_4 »

makispaspartou έγραψε:Παρά το συνεχόμενο κλίμα αρνητικής ενέργειας θα πω ότι έρχονται καλύτερες μέρες. Λίγα inside info μιλούν για ευχάριστες ανακοινώσεις στα πολύ κοντά. Δύο tips.. Να τρέξετε να κλείσετε διαρκείας και δεύτερον ο χαφ που θα πάρουμε δεν έχει γραφτεί παρά μόνο σαν διακαής πόθος. Ο ένας τουλάχιστον. Φαντάζομαι και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα ξέρουν πράγματα και κάνουν ιώβεια υπομονή μέχρι να αρχίσουν να σκάνε οι ανακοινώσεις. Κοντός ψαλμός...
Δεν αμφισβητώ τις πληροφορίες σου, μακάρι να ισχύουν.
Απλά θέλω να πω ότι το συνεχόμενο αρνητικό κλίμα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογημένο και θα αντιστραφεί μόνο με χειροπιαστές πράξεις από πλευράς ΠΑΕ.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πρώτο δεδομένο.. Η ομάδα ξεκινάει με εντεκάδα Κοτάρσκι Σάστρε ή Λύρατζη Ράφα Ίνγκασον Κουλιεράκη Ντάγκλας ή Σβαμπ Φιλίπε Κωνσταντέλια Ζίβκοβιτς Νάρει ή Τάισον Μπράντον. Με αυτούς έφτασες πριν τα πλέι οφ να θεωρείσαι διεκδικητής τίτλου και επίσης έφτασες και τελικό κυπέλλου.
Δεύτερο δεδομένο.. Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει μέχρι τώρα είναι οι Κούρτιτς (ανενεργός με μεγάλο μισθό) , Ελ Καντουρί (σχεδόν απών όλη τη χρονιά με δυσανάλογη προσφορά βάσει του μισθολογίου του) Ολιβέιρα (δύο μήνες σε δύο χρόνια για άνω των 2 εκ συμβόλαιο) και ο συμπαθής Μπίσεσβαρ της μηδενικής προσφοράς των 3 τελευταίων ετών. Μόνος παίκτης του κορμού που δε θα μείνει (κράτα βέβαια μια πισινή λόγω Μπότο) είναι ο Ντάντας.
Τρίτο δεδομένο.. Μεταγραφικός οργασμός από ονόματα (τα περισσότερα καλά και από ψηλά ράφια)παρόλο που οι αρδ δεν ξέρουν την τύφλα τους.
Τέταρτο δεδομένο.. Δέσμευση Γιώργη.
Πέμπτο δεδομένο.. Δεν ψάχνουμε απλά παίκτες να γεμίσουμε το ρόστερ.. Ψάχνουμε 4 παίκτες ποιοτικούς και δύο -τρεις που θα ανεβάσουν τον ανταγωνισμό στο rotation.
Δηλαδή αν κάτσεις ψύχραιμα και δεις τα δεδομένα , ασχέτως πληροφόρησης , πρέπει να είσαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι κάτι καλύτερο θα δεις.
Η τόση απαισιοδοξία μου φαίνεται παράλογη είτε έχει κάποιος πληροφόρηση για το τι γίνεται είτε δεν έχει.
Υπομονή λίγες ημέρες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

makispaspartou έγραψε:Έναν τέτοιο παίκτη μπορείς να τον κλείσεις μόνο στα 32, στο τέλος Αυγούστου εφόσον δεν βρει τις προτάσεις από τις μεγάλες ομάδες που ψάχνει και αφού τον έχεις δελεάσει από πολύ νωρίς με ετήσιες απολαβές κοντά στα 2 εκ. Αξίζει να τον περιμένεις ???
Θα έχουμε αποκλειστεί από Ευρώπη τότε.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

makispaspartou έγραψε:Πρώτο δεδομένο.. Η ομάδα ξεκινάει με εντεκάδα Κοτάρσκι Σάστρε ή Λύρατζη Ράφα Ίνγκασον Κουλιεράκη Ντάγκλας ή Σβαμπ Φιλίπε Κωνσταντέλια Ζίβκοβιτς Νάρει ή Τάισον Μπράντον. Με αυτούς έφτασες πριν τα πλέι οφ να θεωρείσαι διεκδικητής τίτλου και επίσης έφτασες και τελικό κυπέλλου.
Δεύτερο δεδομένο.. Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει μέχρι τώρα είναι οι Κούρτιτς (ανενεργός με μεγάλο μισθό) , Ελ Καντουρί (σχεδόν απών όλη τη χρονιά με δυσανάλογη προσφορά βάσει του μισθολογίου του) Ολιβέιρα (δύο μήνες σε δύο χρόνια για άνω των 2 εκ συμβόλαιο) και ο συμπαθής Μπίσεσβαρ της μηδενικής προσφοράς των 3 τελευταίων ετών. Μόνος παίκτης του κορμού που δε θα μείνει (κράτα βέβαια μια πισινή λόγω Μπότο) είναι ο Ντάντας.
Τρίτο δεδομένο.. Μεταγραφικός οργασμός από ονόματα (τα περισσότερα καλά και από ψηλά ράφια)παρόλο που οι αρδ δεν ξέρουν την τύφλα τους.
Πέμπτο δεδομένο.. Δεν ψάχνουμε απλά παίκτες να γεμίσουμε το ρόστερ.. Ψάχνουμε 4 παίκτες ποιοτικούς και δύο -τρεις που θα ανεβάσουν τον ανταγωνισμό στο rotation.
Δηλαδή αν κάτσεις ψύχραιμα και δεις τα δεδομένα , ασχέτως πληροφόρησης , πρέπει να είσαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι κάτι καλύτερο θα δεις.
Η τόση απαισιοδοξία μου φαίνεται παράλογη είτε έχει κάποιος πληροφόρηση για το τι γίνεται είτε δεν έχει.
Υπομονή λίγες ημέρες.
Χωρίς διάθεση κριτικής: αυτό είναι το ρεπορτάζ σου, γιατί πιο πολύ δικά σου συμπεράσματα είναι !
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

makispaspartou έγραψε:Πρώτο δεδομένο.. Η ομάδα ξεκινάει με εντεκάδα Κοτάρσκι Σάστρε ή Λύρατζη Ράφα Ίνγκασον Κουλιεράκη Ντάγκλας ή Σβαμπ Φιλίπε Κωνσταντέλια Ζίβκοβιτς Νάρει ή Τάισον Μπράντον. Με αυτούς έφτασες πριν τα πλέι οφ να θεωρείσαι διεκδικητής τίτλου και επίσης έφτασες και τελικό κυπέλλου.
Υπομονή λίγες ημέρες.
Α, αν ανέλυσες μόνος σου τα δεδομένα και έφτασες στο συμπέρασμα ότι πάμε για μεγάλα πράγματα, νταξει προσωπική άποψη είναι αυτή ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη που θέλει.

Ωστόσο στα δεδομένα σου θα ήθελα να σχολιάσω τα παρακάτω.

Δεδομένο 1ο. Αφού πιστεύεις είμαστε καλά γιατί χρειαζόμαστε παίκτες. Ας πάμε όπως είμαστε, αντε να πάρουμε κάνα μπάλωμα στο φορ και το χαφ.
Δεδομένο 1ο συνέχεια. Μην αποκλείεις να έχουμε κάποια πώληση από τους προαναφερθεντες.
Δεδομένο 2ο. Πολύ σωστά τα ανάφερες. Είναι γεγονότα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Άρα προς ώρας έχουμε μείωση του μπάτζετ με μικρή επίδραση στο αγωνιστικό.
Δεδομένο 3ο. Τα ονόματα από τα πάνω ράφια τα διακινούν αυτοί που διακινούν και τα ονόματα από τα κάτω και τα μεσαία. Οι δημοσιογράφοι.
Δεδομένο 4ο. Δέσμευση μεν, μετά από μεγάλη πίκρα, οφφ δε ρεκορντ και για κατευνασμο του λαού δε.
Δεδομένο 5ο. Αυτοί οι 4 συν 3 που λες, όπως το λες θα στοιχίσουν στην ομάδα κοντά 7 εκατομμύρια. Εγώ δεν βλέπω καμία διάθεση στην παρούσα φάση να δοθούν 7 εκατομμύρια.
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

Άποψη μου ότι σε ένα υποθετικό σενάριο που ο Ιβάν θα έβγαινε καθαρά και σταρατα να μας πει ότι για το επόμενο διάστημα και όσο αυτό είναι αναγκαίο, το μπάτζετ περιορίζεται αρκετά με συνέπεια το χαμήλωμα των οποιων στόχων.
Τότε και η γκρίνια θα περιοριζόταν και με μεγαλύτερη όρεξη θα τρέχαμε να πάρουμε διάρκειας και θα προσπαθούσε ο καθένας μας να στηρίξει το οικοδόμημα που έχτισε ο Ιβάν.
Έχει γραφτεί πολλάκις Ότι το δούλεμα και η άσχημη αντιμετώπιση του κόσμου από την διοίκηση δεν είναι δυνατόν να περνάει χωρίς μουρμούρα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

navigator11 έγραψε:Δεν είναι κατακριτέο να μην πουληθούν τα διαρκείας. Ο αγανακτισμένος κόσμος, οπαδός, πελάτης ή ό,τι άλλο, να μην πάρει. Χάρη στην ομάδα θα κάνει βασικά. Ας δείξει την αντίδρασή του από απόσταση. Από το να είναι η Τούμπα ένα χαώδες μουρμουράδικο από το πρώτο εντός παιχνίδι στη σεζόν, απαξίωση των διαρκείας χίλιες φορές προτιμότερη.
Διαφωνώ.

Να πάρουν διαρκείας, να πάνε Τούμπα να βρίζουν τις μανάδες των παιχτών μας, να πετάξουν και κανένα αντικείμενο. Να ξεσπάσουν γενικά, για να μπαίνουν φόρουμ ήρεμοι, μην την πληρώνουμε εμείς! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

αυτά λέτε, αυτά κάνετε...γι αυτό βγάλατε πάλι κούλη, και παλιότερα αλέξη. καμμιά ελπίδα, κανένα μέλλον.
edit: Μεταγραφές απο 1 Ιουλίου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Δευ 26 Ιουν 2023, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Χάσαμε και τον Κίτσιου που ανανέωσε...ένα σήριαλ λιγότερο. Μένουν Πελκας, Σταφυλιδης, Γιαννούλης και Τζολης :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί , το sportime γράφει(σύμφωνα με τα όσα αναφέρει Τούρκος δημοσιογράφος) ότι δίνουμε 600χιλ στην ομάδα και 1,2 εκατ. το χρόνο στον Οζντόεφ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Δευ 26 Ιουν 2023, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

omerta76 έγραψε:Χάσαμε και τον Κίτσιου που ανανέωσε...ένα σήριαλ λιγότερο. Μένουν Πελκας, Σταφυλιδης, Γιαννούλης και Τζολης :twisted: :twisted:
Άλλον έναν χρόνο στην Ankaragucu.. Κρίμα, χωρούσε άνετα στον ΠΑΟΚ σαν αναπληρωματικός, 700 λεπτάκια.
Ή βασικός, αν θέλεις τρεμπλ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Και κάτι για να κλάψουμε: ο άλλοτε μεταγραφικός μας στόχος Παλινια που ήθελε ο ζωγράφος και τελικά του έφεραν τον Εσιτι, είναι στόχος της Μπαρτσελόνα για αντικαταστάτης του Μπουσκετς!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”