Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Εγώ δεν έχω δει ούτε έναν να δικαιολογεί τα πάντα. Όλοι στην τσίτα είμαστε λίγο πολύ.
Αλλά τι θέλετε, να πάρουμε τσουγκράνες και δάδες να πάμε Τούμπα να τους κρεμάσουμε ?
Όποιος θέλει ας πάει, όποιος θέλει πετάει Ελβετία να αρχίσει ψηστηρι στο Μυστακίδη που είναι στη γωνία όπως μαθαίνουμε και περιμένει.
Αλλά τι θέλετε, να πάρουμε τσουγκράνες και δάδες να πάμε Τούμπα να τους κρεμάσουμε ?
Όποιος θέλει ας πάει, όποιος θέλει πετάει Ελβετία να αρχίσει ψηστηρι στο Μυστακίδη που είναι στη γωνία όπως μαθαίνουμε και περιμένει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τελικά έπεσε μέσα ο μεγάλος πετρωτος, που έλεγε μεταγραφές μετά τις εκλογές.
Μην ήρθε η ώρα να εμπιστευθουμε τους υπάρχοντες και γι αυτό δεν κάνουνε μεταγραφές? Δεν με χαλάει. Τσιγγαρας Ρικάρντο, Τζημας, Τσαουσης, Παναγιώτου, Μπραντονιτς
Ας ελπίσουμε ότι η εβδομάδα που έρχεται θα είναι η αρχή των μεταγραφών μας
-
Πολύ παλιά λέγαμε ένα σύνθημα προς τους οπαδούς Παπαναστασίου:
Τα ίδια και τα ίδια.....
Τα ίδια και τα ίδια.....
σατανάicue έγραψε:Δεν πειραζει μπορει να τον εχασε το φορουμ, αλλα τον κερδισε η λογοτεχνια.

-
- Επικοινωνία:
Κάτι τέτοιο αρχίζω να πιστεύω κι εγώ φίλε μου.Πρωταθλημα με τις παρούσες συνθήκες σχεδόν απίθανο ,είτε 2ος είτε 4ος ένα και το αυτό ,οπότε έχει βάση αυτός ο συλλογισμός. Ήρθε ο καιρός να δούμε τι πουλιά πιάνουν οι Τσαούσης,Τσιγγάρας, Παναγιώτης Τζίμας,Βρακάς,Ricardo,Filipe,Brandonjic, Moricelli,Τζίμας και Kanis.Φυσικα θα γίνουν και μεταγραφές αλλά οι άκρως απαραίτητες. Ένας χαφ και ενα φορ.Ισως στο τσακιρ κέφι και ενας μεσοεπιθετικός! Μεταγραφές και all in έπρεπε να γίνει την περσινή χρονιά αλλά για τον Α η Β λόγο παραδόξως δεν έγινε. Τεσπα....Π.Α.Ο.Κ. στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα. Πάμε κι όπου βγει 

-
Η ομαδα απαραιτητα χρειαζεται ενα φορ και ενα χαφ box to box του 1-1,5εκ και οι δυο…Απο κει και περα ποσοτικά η ομαδα ειναι πλήρης ,η ποιοτητα ειναι που θα μας λειπει ,αλλα ισως θελουν να δωσουν και χωρο στους νεους οποτε αμα σκέφτονται ετσι ας μας το επικοινωνήσουν επιτελους…Έφυγαν παικτες που Οχι μονο ηταν βαρίδια οικονομικα αλλα δεν παίζανε κιολας οποτε αγωνιστικα δεν ειμαστε χειρότεροι απο περυσι…το θεμα ειναι να γίνουμε ομως καλυτεροι απο περυσι…Βρακάς,Κανίς,Τζίμας και Μπραντονιτς εχουν να δωσουν πολλα περισσοτερα απο τους παλαίμαχους Καντουρι και Μπισε…Απο εκει που δεν ειχες 6αρι να δωσεις ανάσες στον ΑΟυγκουστο τωρα εχεις τον Τσιγγαρα ενα τίμιο χαφακι που ξερει την ομαδα και πλεον υγιής..Μιχαηλιδης πιο ετοιμος και αποφασισμένος απο περυσι οποτε να και το αριστερο σου μπακ να μοιραστεί τη θεση με Κουλιε…Μορικελι και Παναγιωτου ποσο χειρότεροι απο τον Καργα μη σου πω κ καλυτεροι ειναι!!Λυρατζής πιο ετοιμος οπως Τσαουσης και Τζιμας το φορ απο περυσι…ισως χρειαστείς ενα αριστερο μπακ επισης αλλα να φυγει ο Ράφα Οχι ο μικρος…γενικα ποσοτικά καλα
Ειμαστε…3 ποιοτικούς παιξτες θελεις χοντρικά του μυριου φορ,χαφ και αριστερο μπακ!!!
Ειμαστε…3 ποιοτικούς παιξτες θελεις χοντρικά του μυριου φορ,χαφ και αριστερο μπακ!!!
2 εκ τον χρόνο είχε στην Μαρσειγ. Αφησε το συμβόλαιο που εληγε τωρα το καλοκαίρι με κάποια αποζημίωση (1 εκ λενε) και υπέγραψε με τον γαυρο μονοετές στα περίπου 1.2 εκ. Για να υπογράψει την ανανέωση με τον γαυρο ζήτησε 2 εκ ανά έτος.paliotomaros έγραψε:Καλημέρα ξέρει κάποιος ο Μπακαμπου που έπαιζε στον οσφπ τι συμβόλαιο είχε?
Περίπου στα 2 εκ ,αλλά διάβασα ότι η προτάσεις από Αραβία είναι πάνω από 3paliotomaros έγραψε:Καλημέρα ξέρει κάποιος ο Μπακαμπου που έπαιζε στον οσφπ τι συμβόλαιο είχε?
Στάλθηκε από το Lenovo TB-X605FC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εύκολα πέφτουμε από Ιανουάριοboogeyman77 έγραψε:Κάτι τέτοιο αρχίζω να πιστεύω κι εγώ φίλε μου.Πρωταθλημα με τις παρούσες συνθήκες σχεδόν απίθανο ,είτε 2ος είτε 4ος ένα και το αυτό ,οπότε έχει βάση αυτός ο συλλογισμός. Ήρθε ο καιρός να δούμε τι πουλιά πιάνουν οι Τσαούσης,Τσιγγάρας, Παναγιώτης Τζίμας,Βρακάς,Ricardo,Filipe,Brandonjic, Moricelli,Τζίμας και Kanis.Φυσικα θα γίνουν και μεταγραφές αλλά οι άκρως απαραίτητες. Ένας χαφ και ενα φορ.Ισως στο τσακιρ κέφι και ενας μεσοεπιθετικός! Μεταγραφές και all in έπρεπε να γίνει την περσινή χρονιά αλλά για τον Α η Β λόγο παραδόξως δεν έγινε. Τεσπα....Π.Α.Ο.Κ. στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα. Πάμε κι όπου βγει
Λίγη υπομονή ρε παιδιά. Την ίδια αγωνια που βιώνουμε εμείς είμαι σίγουρος πως βιώνουν και στην ομάδα πάρα τα δεδομένα θέματα δυσλειτουργιας. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις,ο χρόνος πλέον λιγοστεύει επικίνδυνα και φαντάζομαι το συμμεριζονται όλοι.
-
Σε ποιους απευθύνεσαι κύριε Κωστα με το υβριστικό σύνθημα; Για εξήγησε μας.
εδώ ο άλλος με 5 χιλιάδες ταγαρια σχεδόν έκανε πραξικόπημα. Μηπως να κάναμε μια πορεία Ροστοφ- Μόσχα να πούμε τον Πούτιν δύο φωνήεντα; Ετοιμαζω πανό " Συνορα στο Λιπετσκ" " Αλητες, ρουφιάνοι, πολιτικοι...ο ΠΑΟΚ δεν ειναι γεωπολιτική"Tolaros έγραψε:Εγώ δεν έχω δει ούτε έναν να δικαιολογεί τα πάντα. Όλοι στην τσίτα είμαστε λίγο πολύ.

-
Ένα γενικό σχόλιο. Γράφουμε σελίδες εδώ μέσα για μεταγραφές. Πριν γκρινιάζουμε η πριν ζητήσουμε σε όλους υπομονή πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι οι στοχοι . Αν στόχο έχει το πρωτάθλημα η ομάδα τότε σίγουρα δεν κινούμαστε σε σωστή βάση . Αν πάλι στόχο έχουμε να ρίξουμε το μισθολογικό μπατζετ τότε σίγουρα είμαστε σε καλό δρόμο . Ανάλογες με τους στόχους πρέπει να είναι και οι απαιτήσεις μας σε παίκτες και μεταγραφικά ράφια . Εγώ προσωπικά έως τώρα αδυνατώ να πιστέψω ότι στόχος είναι ο πρωταθλητισμός του χρόνου. Όποτε και δεν γκρινιάζω ούτε απαιτώ .