Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ασχετο.
Με τις ανανεωσεις Μοναστηρλη και Ταλιχμανιδη την παραμονη Μπαλωμενου και ενδεχομενως με την προωθηση Αγγελιδη στον ΠΑΟΚ Β μπορουμε να διωξουμε Ζιβκοβιτς τερματα χωρις να χρειαζεται καμια απολυτως μεταγραφη στη θεση. Στο τερμα κλεισαμε με παικτες με καλη προοπτικη για το μελλον.
Με τις ανανεωσεις Μοναστηρλη και Ταλιχμανιδη την παραμονη Μπαλωμενου και ενδεχομενως με την προωθηση Αγγελιδη στον ΠΑΟΚ Β μπορουμε να διωξουμε Ζιβκοβιτς τερματα χωρις να χρειαζεται καμια απολυτως μεταγραφη στη θεση. Στο τερμα κλεισαμε με παικτες με καλη προοπτικη για το μελλον.
Για εκει στοχευουν μαλλον,αλλα δε νομιζω για φετος.Και καλα κανουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kayde την Σάβ 24 Ιουν 2023, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- constadine
Για τον Αγγελιδη το inpaok έγραψε ότι πάει Βέρντερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Κυρ 25 Ιουν 2023, 07:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τώρα να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά .
Δεν έχουμε καθυστερήσει;
Αν ναι , γιατί ;
Υπάρχει λόγος ;
Μην ακούω για πραξικοπηματα κλπ .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχουμε καθυστερήσει;
Αν ναι , γιατί ;
Υπάρχει λόγος ;
Ο Johndag εκτός φόρουμ έως 9/7 και βλέπουμε.
Οι εξυπνάδες έχουν μετατραπεί σε τοξικες αηδίες πλεον
Οι αποδεσμευσεις γινονται 30/6,λογικα φαγαμε και καποια ακυρα και βρισκομαστε σ'αυτη τη κατασταση τωρα.Δε νομιζω να αργησαμε ιδιαιτερα,νομιζω οτι κινησεις θα γινουν,και καλες -προσωπικη αισθηση-
Τωρα τι γραφουν και τι λενε οι orient express,αν θες τη ταπεινη μου γνωμη,μη τα παιρνεις και πολυ στα σοβαρα..
Τωρα τι γραφουν και τι λενε οι orient express,αν θες τη ταπεινη μου γνωμη,μη τα παιρνεις και πολυ στα σοβαρα..
markos4 έγραψε:Το ίδιο θα πάθαινε και στο Twitter της παε.
Και εκεί μπλοκ τρώνε.
Αν γραφουν και εκει τις ιδιες μ@λακιες,καλα τους κανουν.
Κάποια πράγματα δεν διορθώνονται μέσα σε 14 μέρες.rainmaker έγραψε:Ο Johndag εκτός φόρουμ έως 9/7 και βλέπουμε.
Όλα καλώς ή κακώς έχουν τα όρια τους. Αν ένα τόσο χυδαίο σχόλιο επιφέρει ποινή μόλις 14 ημερών, απορώ τι άλλο θα μπορούσε να γράψει κάποιος για να φάει μπαν. Για τη μάνα του Σαββίδη; Για τα παιδιά του; Ίσως και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Και σόρυ για τη παρέμβαση, δεν το κάνω για να διορθώσω κανέναν αλλά αλήθεια ξέρασα από τα μάτια μου.
Ορισμένοι έχουν ξεπεράσει το όριο της τοξικότητας και πλέον τερματίζουν αυτό της ανηθικότητας.
ΔΕΝ είμαστε έτσι. ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ αυτό. ΠΟΤΈ δεν ήταν και ΠΟΤΈ δεν θα γίνει.
Να πάνε να γαμηθούν και οι μεταγραφές και τα πάντα όλα. Πάνω από όλα (θα πρεπε να) είμαστε άνθρωποι.
Ο συγκεκριμένος το έχει τερματίσει εδώ και καιρό από τοξικότητα και εξυπνάδες. Και λίγο είναι το ban για την μαλακια που έγραψε.
Να πάνε στο διάολο και οι μεταγραφές και όλα...
Να πάνε στο διάολο και οι μεταγραφές και όλα...
Και αν στις 9/7 που επιστρέψει ο ΠΑΟΚ έχει 5 μεταγραφές και κανα 2-3 του 1,5εκ συμβόλαιο τι να μπει να γράψει τότε;
Πάντως οκ....και εγώ που συνήθως αντιπαρατιθεμαι συνήθως μαζί του σε πολύ πολιτισμένα πλαίσια, παραδέχομαι ότι το σημερινό σχόλιο ξεπρασε το όριο.
Όχι πως στο νήμα του Ιβάν γράφονται ηπιότερα βέβαια από κάποιους...
Πάντως οκ....και εγώ που συνήθως αντιπαρατιθεμαι συνήθως μαζί του σε πολύ πολιτισμένα πλαίσια, παραδέχομαι ότι το σημερινό σχόλιο ξεπρασε το όριο.
Όχι πως στο νήμα του Ιβάν γράφονται ηπιότερα βέβαια από κάποιους...
-
Ποντάρουν στον Μοναστηρλη.constadine έγραψε:Για τον Αγγελιδη το paok24 έγραψε ότι πάει Βέρντερ.
Για τον ίδιο λόγο άφησαν και τον Μπότη να πάει Ιταλία.
Καλα ρε εδω βραζει ολη η πολη, ειμαστε εξαλλοι ολοι και εσυ δεν εμαθες οτι πουλησαμε τον Αγγελιδη στην Βερντερ;Ιάσονας έγραψε:Ασχετο.

Εγω που ειμαι απο τους αισιοδοξους, αν δω οτι παμε Ολλανδια χωρις φορ και χαφ θα τα βαψω μαυρα. Οι υπολοιπες θεσεις κουτσα στραβα, μπορουν να αργησουν λιγο παραπανω.chri5ti9 έγραψε:Τώρα να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά .
Δεν έχουμε καθυστερήσει;
Αν ναι , γιατί ;
Υπάρχει λόγος ;
[quote="FreeWatcher"][/quote]
Παμε παρακατω,μη σχολιαζετε προσωπικα,αφου εδω θα εισαι γιατι τρελενεσαι,σαρακι ειναι.Η φωτο του αβαταρ τα σπαει,επος του λαου και μαθημα στους αλλοθρησκους..
Παμε παρακατω,μη σχολιαζετε προσωπικα,αφου εδω θα εισαι γιατι τρελενεσαι,σαρακι ειναι.Η φωτο του αβαταρ τα σπαει,επος του λαου και μαθημα στους αλλοθρησκους..